Dodaj do ulubionych

Dzisiaj w kościołach będzie czytany list biskupów

24.12.13, 08:35

na temat zagrożenia jakim jest gender. Lubię patrzeć jak się kościół katolicki stacza po równi pochyłej ale moja córka jest umówiona z dziadkiem do kościoła i miałam nadzieję, że ten czas nie będzie dla nich stracony. Że przynajmniej powstrzymają się przed szerzeniem nienawiści. Może ją jeszcze jakoś wyplączę z tego wspólnego świętowania nienawiści. Postaram się.
Obserwuj wątek
    • tanebo Re: Dzisiaj w kościołach będzie czytany list bisk 24.12.13, 08:39
      Dlatego proponuję demonstracyjne wyjście w momencie odczytu...
      • 1tobi Re: Dzisiaj w kościołach będzie czytany list bisk 24.12.13, 08:53
        na pasterce o bzykaniu ? oni są lepsi od coca coli.
      • ex.mila Re: Dzisiaj w kościołach będzie czytany list bisk 24.12.13, 10:27
        tanebo napisał:

> Dlatego proponuję demonstracyjne wyjście w momencie odczytu...

Demonstracyjnie to mogą wyjść świadome jednostki.
        • kolter-xl Re: Dzisiaj w kościołach będzie czytany list bisk 24.12.13, 15:44
          ex.mila napisała:

> tanebo napisał:
          >
          > > Dlatego proponuję demonstracyjne wyjście w momencie odczytu...
          >
          > Demonstracyjnie to mogą wyjść świadome jednostki.

Takie to bywają na nabożeństwach tylko w kościele sciencjologistów :)
      • judeosceptyk Re: Dzisiaj w kościołach będzie czytany list bisk 25.12.13, 13:44
        tanebo
        a jak wyjdziesz z miejca, w ktorym cie ma ?
        to jakis nowy eksperyment ideologi gender ?
    • m.c.hrabia Re: Dzisiaj w kościołach będzie czytany list bisk 24.12.13, 09:26
      chyba nie dzisiaj .
      ale kogo to obchodzi.
    • indeed4 Nienawiść Kościół najbardziej szerzył tydzień temu 24.12.13, 09:28
      kiedy w okrutny i bezduszny sposób odrzucił odwołanie "ostatniej nadziei białych" - ks. Lemańskiego :-))) Nic gorszego już nie może spotkać głęboko wierzących fanów GW, Faktów i Mitów, czy "Nie"...

• ex.mila Re: Nienawiść Kościół najbardziej szerzył tydzień 24.12.13, 10:05
        indeed4 napisał:

> kiedy w okrutny i bezduszny sposób odrzucił odwołanie "ostatniej nadziei białyc
        > h" - ks. Lemańskiego :-))) Nic gorszego już nie może spotkać głęboko wierzącyc
        > h fanów GW, Faktów i Mitów, czy "Nie"...
        >
        idiota
        • indeed4 Lemański, Boniecki, Obirek, Mądel 24.12.13, 10:29
          (i kto tam jeszcze dostał bęcki od biskupów & Watykanu) powinni założyć własny Kościół i wybrać sobie papieża - po odszczepieńcach od Rydzyka mielibyśmy fajną kolejną sektę.

Rzecznikiem prasowym może zostać Błażej Strzelczyk, zabawny gostek z Tygodnika Powszechnego, który ostatnio się odgrażał, że jeśli Watykan nie będzie słuchać jego wytycznych, to zadzwoni do kogo trzeba i wszystkich (łącznie z Franciszkiem) wywali z roboty :-)))

Wesołych Świąt!
          • ex.mila Jesteś jednym z niewielu 24.12.13, 10:35

-którego nie czytam-
            .
            • indeed4 Wiem, wiem. Czytasz tylko GW, Lemańskiego 24.12.13, 10:46
              Bonieckiego, Strzelczyka i Obirka - jak już założycie ten swój własny niebywale nowoczesny, awangardowy, eksperymentalny Kościół, to daj znać :-)))

Papa.

• kolter-xl Re: Wiem, wiem. Czytasz tylko GW, Lemańskiego 24.12.13, 15:51
                indeed4 napisał:

> Bonieckiego, Strzelczyka i Obirka - jak już założycie ten swój własny niebywale
                > nowoczesny, awangardowy, eksperymentalny Kościół, to daj znać :-)))
                >

Jak pokazują badania za 20-30 tacy jak ty będą na cmentarzu a co co przeżyją będą pod ścisła ochroną jak zwierzaki z czerwonej listy :))):))

"Ankieta Franiszka. Badanie z 29 listopada 2013 TNS, próbka reprezentatywna - ponad 1000 badanych ;
                -Wierzysz w śmierć Jezusa na krzyżu? 48%
                -Zmartwychwstanie Jezusa - 47%
                -Ducha Świętego 30%
                -Niepokalane poczęcie - 38%
                -Piekło 31%
                -Czy ze swoimi bliskimi chodzisz na msze? 46%
                -Czy modlicie się 29%
                -Oceniacie swoje uczynki z perspektywy wiary? 11%
                -Odmawiacie różaniec? 9%
                -Czytacie pismo święte? 8%
                -Modlicie się przed posiłkami 4%"
              • asteroidalny Widzę twoje wpisy na szaro, ale już nie czytuję. 24.12.13, 15:53
                My Polacy mamy wspaniałą młodzież i z tego powodu powinniśmy być dumni!
          • kolter-xl Re: Lemański, Boniecki, Obirek, Mądel 24.12.13, 15:47
            indeed4 napisał:

> (i kto tam jeszcze dostał bęcki od biskupów & Watykanu) powinni założyć własny
            > Kościół i wybrać sobie papieża - po odszczepieńcach od Rydzyka mielibyśmy fajną
            > kolejną sektę.
            >
            > Rzecznikiem prasowym może zostać Błażej Strzelczyk, zabawny gostek z Tygodnika
            > Powszechnego, który ostatnio się odgrażał, że jeśli Watykan nie będzie słuchać
            > jego wytycznych, to zadzwoni do kogo trzeba i wszystkich (łącznie z Franciszkiem) wywali z roboty :-)))

Hans Küng znienawidzony przez Wojtyłę . Küng nazwany najwybitniejszym teologiem XX wieku na Papieża :))
      • kolter-xl Re: Nienawiść Kościół najbardziej szerzył tydzień 24.12.13, 15:38
        indeed4 napisał:

> kiedy w okrutny i bezduszny sposób odrzucił odwołanie "ostatniej nadziei białych" - ks. Lemańskiego :-)))

Klecha siedzi po uszy w tym gó...e ,powinien wiedzie że go zgnoją .

> Nic gorszego już nie może spotkać głęboko wierzących fanów GW, Faktów i Mitów, czy "Nie"...

Przy fiucie mi lata Lemański i jego klesze problemy.Jest dorosły mógł znaleźć sobie inną robotę niż straszenie bab piekłem.
    • zapijaczony_ryj Ja na ich miejscu to bymsię ze wstydu spalił 24.12.13, 09:29
      za całokształt
      • indeed4 Trzeba napisać odwołanie do Watykanu 24.12.13, 09:44
        w żadnym razie nie wolno tak tego zostawić - biskupom musimy powiedzieć nasze stanowcze NIE!
        • titerlitury Re: Trzeba napisać odwołanie do Watykanu 25.12.13, 12:13
          Porównaj to co wczoraj mówili Franciszek i
          Michalik. To nie jest ten sam głos. To nie jest ta sama myśl. To nie jest ten sam Kościół. Posłuchaj co mówi Papież dziś. Nie straszy gender, zachęca do pokoju. Ja się będę modlić za Episkopat, by się opamiętał i nawrócił na drogę Chrystusa która jest droga miłości dla drugiego człowieka, bez pogardy, oceniania. Drogę skromności, umiarkowanie, ubóstwa.
          • tanebo Re: Trzeba napisać odwołanie do Watykanu 25.12.13, 12:21
            Tylko że polskie kacapy liczą na to że Franciszek sobie pogada i umrze a następny papież wróci na stare tory.
            • titerlitury Re: Trzeba napisać odwołanie do Watykanu 25.12.13, 12:25
              To źle dla nich. Tej lawiny zmian nie da się zatrzymać. Tak jak nie udało się zatrzymać zmian po II soborze.

• tanebo Re: Trzeba napisać odwołanie do Watykanu 25.12.13, 12:31
                Jasne że nie. Świat po prostu idzie do przodu a religia w szczególności to tylko jego mało ważny wycinek. Kościół ma wybór - albo za nim podążyć albo skończyć jak kapłani Zeusa...
                • chasyd_z_czerskiej Re: Trzeba napisać odwołanie do Watykanu 25.12.13, 15:11
                  >Kościół ma wybór - albo za nim podążyć

Jak anglikanie , co se wybrali pedała na biskupa... :)
                  • tanebo Re: Trzeba napisać odwołanie do Watykanu 25.12.13, 15:19
                    No i?
          • chasyd_z_czerskiej Re: Trzeba napisać odwołanie do Watykanu 25.12.13, 15:14
            titerlitury napisała:

> Porównaj to co wczoraj mówili Franciszek i
            > Michalik. To nie jest ten sam głos. To nie jest ta sama myśl. To nie jest ten
            > sam Kościół. Posłuchaj co mówi Papież dziś. Nie straszy gender, zachęca do p
            > okoju.

Zło trzeba nazywać złem - tak uczył Jezus ("tak - tak , nie - nie")...

Pokój z wojującymi lewakami ??... Jak to sobie wyobrażasz ?...
            • tanebo Re: Trzeba napisać odwołanie do Watykanu 25.12.13, 15:20
              OK. Nazywasz mnie złem. Pamiętaj jednak że kto sieje wiatr...
          • kolter-xl Re: Trzeba napisać odwołanie do Watykanu 25.12.13, 16:25
            titerlitury napisała:
            Ja się będę modlić za Episkopat, by się opamiętał i nawrócił na drogę Chrystusa która jest droga >miłości dla drugiego człowieka, bez pogardy, oceniania. Drogę skromności, umiarkowanie, ubóstwa.

Ile ty masz lat ? Krk nigdy taki nie był !! to korporacja założona w celach zarobkowych w IV w za panowania cesarza Konstantyna. Do VI w systematycznie przy pomocy cesarzy wybijali opozycję , która chciała żyć zgodnie z ewangeliami .
    • haen2010 Z tego, co czytam w Wiki 24.12.13, 09:43
      To ideologia gender leży całkowicie w interesie Kościoła. Oznacza ona m.in tolerancję i równość płci jak i innych orientacji seksualnych.
      Wprowadzi w Kościele równouprawnienie dla księży hetero jak i homo. Mogą mieć nadzieję także pedofile nie posuwający się do gwałtów seksualnych na dzieciach.

Tak sobie myślę, że gender to idealne rozwiązanie dla różnorodności w Kościele.
      • indeed4 Podziwiam Haenie, twoją głęboką troskę o Kościół 24.12.13, 10:02
        jestem przekonany, że jako wzorowy katolik na pewno pójdziesz do nieba.

Może nawet zostaniesz beatyfikowany ;-)
        • kolter-xl Re: Podziwiam Haenie, twoją głęboką troskę o Kośc 24.12.13, 15:41
          indeed4 napisał:

> jestem przekonany, że jako wzorowy katolik na pewno pójdziesz do nieba.
          >
          > Może nawet zostaniesz beatyfikowany ;-)

Niech katolicka sekta najpierw beatyfikuje Hitlera za to ze z Bogiem na pasku bezbożną Rosję pacyfikować i bogobójców w Auschwitz masowo tępił .
    • ex.mila Tygodnik Powszechny odcina się od tego listu 24.12.13, 10:25
      ale kogo to obchodzi poza mną?
    • ex.mila Czy ktoś z was przeczytał cały ten list? 24.12.13, 10:34

przecież to kupa bzdur

humbaka o to nie posądzam, tak jak nie posądzam spokojnego zenka, że szanuje kogokolwiek poza swoją sortownią i pracowników izby poręczeń
      • m.c.hrabia Re: Czy ktoś z was przeczytał cały ten list? 24.12.13, 10:40

przecież to kupa bzdur

no i co z tego ciemny lud to kupi ,jak kupuje o niepokalanym poczęciu,cudach i tym podobnych bzdurach.
    • mila2712 Re: Dzisiaj w kościołach będzie czytany list bisk 24.12.13, 10:50
      Taaaaaaak ?
      jest proste rozwiązanie córka i dziadzio zostają w domu.
      Nie będzie straconego czasu. Amen.
    • remik.bz Gender atrakcyjne dla 12 -latków 24.12.13, 10:54
      axyzaa napisała:

>
      > na temat zagrożenia jakim jest gender.

Ja tez mam pretensje do Kościoła , że walczy z tym całym gender. Przecież ta ideologia otwiera wiele mozliwości przed pacholętami i mlodziankami w wieku 12-13 lat. (dbam o wnuka tak jak Ty o wnuczkę) .Dawniej taki młodzian to podglądał przez dziurke od klucza koleżnki z klasy , gdy przebierały sie na WF.
      Zawsze potem były afery, wzywanie rodziców, obnizanie stopni ze sprawowania itp.
      A teraz dzieki gender to on sobie wejdzie oficjalnie do szatni koleżanek akurat gdy będą golutkie, powie im , że czuje się dziwczyną i następnie nawet przyjacielsko klepnie albo uszczypie którąś-tam (jak to koleżanka koleżanke- tak w żartach) i to bynajmniej nie w liczko.
      • remik.bz erratum 24.12.13, 10:56
        Chodzi o Twoją córkę , nie o wnuczkę - sorry.
      • scoutek Re: Gender atrakcyjne dla 12 -latków 24.12.13, 11:35
        Remik, w wigilię to i zwierzęta ludzkim głosem, ale takich bzdur jak ty to nawet mój szczeniak nie plótł
        • m.c.hrabia Re: Gender atrakcyjne dla 12 -latków 24.12.13, 11:37
          ale takich bzdur jak ty to nawet mój szczeniak nie plótł

pewnie w "oko" mu wpadło.
      • bogucjusz Gender atrakcyjne dla Kościoła 24.12.13, 12:35

Przecież ta ideologia otwiera wiele mozliwości przed katechetami i zakonnikami. Dawniej taki katecheta się krygował, ukrywał, wstydził, katusze wręcz psychiczne cierpiał, potem były afery, a czasem nawet zsyłka na inną placówkę.
        A teraz, dzięki gender, tradycyjna, katolicka i patriotyczna zabawa a-zaliż-kolana-salezjana wejdzie oficjalnie do katechetycznych sal.

Alleluja! I od tyłu! :-)
      • kolter-xl Re: Gender atrakcyjne dla 12 -latków 24.12.13, 15:55
        remik.bz napisał:

> Ja tez mam pretensje do Kościoła , że walczy z tym całym gender. Przecież ta id
        > eologia otwiera wiele mozliwości przed pacholętami i mlodziankami w wieku 12-13
        > lat.

Jak możesz mieć zal kiedy sekta w której masowo ukrywano pedofilii szuka tematów zastępczych żeby ten fakt przykryć .

>(dbam o wnuka tak jak Ty o wnuczkę) .Dawniej taki młodzian to podglądał przez dziurke od klucza koleżnki z klasy , gdy przebierały sie na WF.

Teraz albo odpala net i widzi ,lub w świat seksu katecheta go wprowadza .
    • tanebo Gender dzieli nawet katabasów 24.12.13, 12:40
      No to ładnie. Kiedy zerwanie konkordatu
      • piotr7777 nie dzisiaj tylko w niedzielę 24.12.13, 14:06
    • karfioza To normalne dla III POkolenia UB. 24.12.13, 14:08
    • judeosceptyk Re: Dzisiaj w kościołach będzie czytany list bisk 24.12.13, 15:37
      to dzisiaj jest 29 grudnia ?
      nie chlej tyle
    • ukos Dla nich w Wigilię najważniejsze zwalczanie wroga 24.12.13, 15:53
      Zwierzęta polityczne mówią ludzkim (jakby) głosem.
      • kolter-xl Re: Dla nich w Wigilię najważniejsze zwalczanie w 24.12.13, 15:57
        ukos napisał:

> Zwierzęta polityczne mówią ludzkim (jakby) głosem.

No a co to za różnica no czemu nie mam robić to co na co dzień ? Wigilia to wasza impreza nie moja .
    • ukos Zwierzęta polityczne mówią ludzkim (jakby) głosem 24.12.13, 15:54
      Widocznie dla nich w Wigilię najważniejsze jest zwalczanie wroga.
      • kolter-xl Re: Zwierzęta polityczne mówią ludzkim (jakby) gł 24.12.13, 15:58
        ukos napisał:

> Widocznie dla nich w Wigilię najważniejsze jest zwalczanie wroga.

Dla ciebie jest wigilia ,dla mnie wtorek, kumasz matołku ?
    • asteroidalny czyli jak zwykle jątrzący polityczny paszkwil. 24.12.13, 15:57
      Nic nowego. To już nie jest straszne a raczej śmieszne.
    • karfioza A co lewactwo robi w kościołach. 24.12.13, 17:49
      Oj zapchane lewactwem będą dzisiaj kościoły, bo zainteresowanie lewactwa tym listem jest olbrzymie.
      • snajper55 Pilnuje dzieci w jaskini pedofilów /nt 24.12.13, 23:33

• ex.mila Re: Pilnuje dzieci w jaskini pedofilów /nt 24.12.13, 23:48
          snajper55 napisał:

Chłopak mojej córki jest ministrantem (taka karma, nie poradzę, ale ma dready i kocha Boba Marleya) Śmieje się z kolegów, których rodzice zaczęli przychodzić na wszystkie nabożeństwa. Oni nie mają pojęcia dlaczego rodzice ich tak pilnują. Są wkurzeni, że starzy robią im obciach.A to nie żadni lewacy tylko 100% katolicy przestali ufać swoim pasterzom.
          • ex.mila Niech ta nadopiekuńczość 24.12.13, 23:54
            zapobiegnie przynajmniej jednej tragedii, chociaż mogę się zgodzić ze stwierdzeniem, że panika jest na wyrost. Dla mnie tragedia dziecka jest tak samo bolesna niezaleznie od tego czy rodzice są katolikami czy lewakami.

I tym się różnię od prawicowych przygłupów.
            • ex.mila Skończyło się szlajanie po domach parafialnych 25.12.13, 00:14

po mszy prosto do domu
              • indeed4 A obstawę swojej córci w szkole już zapewniłaś? 25.12.13, 16:18
                forum.gazeta.pl/forum/w,29,144344183,144347046,100_x_wiecej_pedofili_wsrod_nauczycieli_niz_ksiezy.html
                • kolter-xl Re: A obstawę swojej córci w szkole już zapewniła 25.12.13, 16:22
                  Statystki nie kłamią wiecej księży woli małe dzieci .
                • indeed4 Pozdrów swoich znajomych - kochające mamusie 25.12.13, 16:22
                  i tatusiów

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,12112614,_Mamo__przestan____Nie_tylko_mezczyzni_molestuja_seksualnie.html

zresztą nie tylko (wklejane już z tysiąc razy - ciekawe, za którym razem dotrze do pustych, ateistycznych główek)

Badania przeprowadzone przez K.Kmiecik-Baran (1999) wśród 1000 dzieci w wieku 13 – 14 lat dowodzą, że molestowanie seksualne dzieci nie jest problemem marginalnym. Z badań tych wynika, iż:

1) 8,38% matek molestuje seksualnie swoje dzieci;

2) 8,00% dzieci jest molestowanych przez ojca;

3) 11,88% starszego rodzeństwa molestuje młodsze rodzeństwo;

4) 11,88% krewnych molestuje dzieci swoich krewnych

5) 43,25% młodzieży jest molestowanych przez swoich kolegów;

6) 8,00% uczniów jest molestowanych przez swoich nauczycieli;

7) 6,5% dzieci jest molestowanych przez swoich sąsiadów;

8) 5,5% dzieci jest molestowanych przez znajomych rodziny;

9) 10,63% dzieci jest molestowanych przez osoby obce.

Pa.
                  • kolter-xl Re: Pozdrów swoich znajomych - kochające mamusie 25.12.13, 16:27
                    indeed4 napisał:

> i tatusiów
                    >
                    > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,12112614,_Mamo__przestan____Nie_tylko_mezczyzni_molestuja_seksualnie.html
                    >
                    > zresztą nie tylko (wklejane już z tysiąc razy - ciekawe, za którym razem dotrze
                    > do pustych, ateistycznych główek)
                    >
                    > Badania przeprowadzone przez K.Kmiecik-Baran (1999) wśród 1000 dzieci w wieku 1
                    > 3 – 14 lat dowodzą, że molestowanie seksualne dzieci nie jest problemem m
                    > arginalnym. Z badań tych wynika, iż:

No a te badania uwzględniły tysiace lub nawet setki tysięcy molestowanych przez kler jednak z powodu typowej dla tej sekty omerty, fakty te nigdy nie zostały ujawnione ??
                    • indeed4 Gamoniu. 25.12.13, 16:37
                      Jak ci się wydaje, które molestowanie rzadziej wychodzi na jaw - przez rodziców i krewnych, czy przez księży?

A może te w szkołach

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,126765,7748435,Nauczyciel___pedofil_uczyl_w_gimnazjum__Dyrekcja_o.html

Bye.
                      • kolter-xl Re: Gamoniu. 25.12.13, 20:12
                        Tak nazywał cię twój pleban kiedy musiałeś przed nim klękać a on ściągał sobie gacie ?
                  • indeed4 Aha. 25.12.13, 16:30
                    Księża to nie więcej niż 0,2% ujawnionych przypadków, poza tym molestują duchowni wszystkich wyznań, nie tylko Kk - rekordzistami są protestanci.

www.bibula.com/?p=1067

A teraz możesz usiąść i zapłakać nad swoją bezdenną głupotą :-) Wesołych!
                    • tanebo Re: Aha. 25.12.13, 16:57
                      Zapominasz katabasie zasrany że nie chodzi o samych molestujących a o międzynarodową organizację która ich kryje!!! Żadna molestująca matka nie ma takiej ochrony!
                      • indeed4 Ateistyczny durniu. 25.12.13, 17:05
                        Polskie prawo jest równe dla wszystkich, księża stają przed sądem i dostają wyroki tak jak każdy obywatel RP.

www.tvn24.pl/lodz,69/wyrok-dla-ksiedza-za-pedofilie-wierni-w-sadzie-skandal-porazka,376175.html
                        • gtxl Re: Ateistyczny durniu. 25.12.13, 17:09
                          indeed....dlaczego nazwałeś swojego przeciwnika ateistycznym durniem?
                          • indeed4 Re: Ateistyczny durniu. 25.12.13, 17:13
                            A jego nie zapytasz dlaczego swojego rozmówcę nazywa zasranym katabasem?
                        • tanebo Re: Ateistyczny durniu. 25.12.13, 17:12
                          O ile ofiary nie zostaną zastraszone a pedofil nie zostanie przeniesiony do innej parafi lub nawet państwa.
                          • indeed4 Re: Ateistyczny durniu. 25.12.13, 17:16
                            Tak, tak - proboszczowie chowają poszukiwanych przez policję i prokuraturę wikarych po piwnicach :-)))))))

A nie mówiłem, żeś przygłup?

Szkoda na was czasu. Żegnam.
                            • kolter-xl Re: Ateistyczny durniu. 25.12.13, 20:21
                              indeed4 napisał:

> Tak, tak - proboszczowie chowają poszukiwanych przez policję i prokuraturę wika rych po piwnicach :-)))))))

Dokładnie , pamietam takiego cw ela o wabiku Pawłowicz .Gwałcił 11 lub 12 latka, kiedy na plebanie weszła matka zaniepokojona tym co jej dziecko tak późno robi poza domem .Przyjechała Policja jednak pan proboszcz jej nie wpuścił , nie wojowali z nim bo to była mała miejscowość.

> A nie mówiłem, żeś przygłup?

Zasłony wielbicielu pedofilii , jesteś denny.

> Szkoda na was czasu. Żegnam.

Poznaj prawdę a ta cie wyzwoli , ty jej nawet nie umiesz słuchać serwilistyczny pachołku watykanu.
                        • kolter-xl Re: Ateistyczny durniu. 25.12.13, 20:15
                          indeed4 napisał:

> Polskie prawo jest równe dla wszystkich, księża stają przed sądem i dostają wyroki tak jak każdy obywatel RP.

Dupo wołowa kazdy kraj ma takie prawo ,ale nie mówimy o tych co jednak złapano.Tylko o tych co pod sukienką biskupa się skryli skutecznie przed prawem.
                    • kolter-xl Re: Aha. 25.12.13, 20:11
                      indeed4 napisał:

> Księża to nie więcej niż 0,2% ujawnionych przypadków, poza tym molestują duchowni wszystkich wyznań, nie tylko Kk - rekordzistami są protestanci.

0,4% a protestanccy pastorzy nie maja papieża który ich chroni .
      • ex.mila Lewactwo zostało w domu 24.12.13, 23:43
        Czyli ja. Mój ojciec jest wierzący, i chociaż wie, że ja nie jestem wierząca odnosi się do mnie z większym szacunkiem niż ty

przygłupie
        .
        • gtxl Re: Lewactwo zostało w domu 25.12.13, 00:32
          ex.mila napisała:

> Czyli ja. Mój ojciec jest wierzący, i chociaż wie, że ja nie jestem wierząca od
          > nosi się do mnie z większym szacunkiem niż ty
          >
          > przygłupie

Ja jestem ateistą a od ponad 40 lat, jak ty się do mnie odnosisz? chyba nie muszę ci nic przypominać.
          Więc nie pouczaj innych,bo ci to po prostu nie przystoi.
          • ex.mila Re: Lewactwo zostało w domu 25.12.13, 01:31
            gtxl napisał:

> ex.mila napisała:
            >
            > > Czyli ja. Mój ojciec jest wierzący, i chociaż wie, że ja nie jestem wierz
            > ąca od
            > > nosi się do mnie z większym szacunkiem niż ty
            > >
            > > przygłupie
            >
            >
            >
            > Ja jestem ateistą a od ponad 40 lat, jak ty się do mnie odnosisz? chyba nie mus
            > zę ci nic przypominać.

Obudził się kolejny przygłup w sensie stalker.
            > Więc nie pouczaj innych,bo ci to po prostu nie przystoi.
            >
            >
            >
            >
            • gtxl Re: Lewactwo zostało w domu 25.12.13, 11:29
              ex.mila napisała:

> gtxl napisał:
              >
              > > ex.mila napisała:
              > >
              > > > Czyli ja. Mój ojciec jest wierzący, i chociaż wie, że ja nie jestem
              > wierz
              > > ąca od
              > > > nosi się do mnie z większym szacunkiem niż ty
              > > >
              > > > przygłupie
              > >
              > >
              > >
              > > Ja jestem ateistą a od ponad 40 lat, jak ty się do mnie odnosisz? chyba n
              > ie mus
              > > zę ci nic przypominać.
              >
              > Obudził się kolejny przygłup w sensie stalker.
              > > Więc nie pouczaj innych,bo ci to po prostu nie przystoi.

Wstyd mi za takich ateistów ja ty....
              • kolter-xl Re: Lewactwo zostało w domu 25.12.13, 16:20
                gtxl napisał:

> Wstyd mi za takich ateistów ja ty....

Ty się za swojego bożka Millera wstydź, komuchu !!
                • gtxl Re: Lewactwo zostało w domu 25.12.13, 20:31
                  kolter-xl napisał:

> gtxl napisał:
                  >
                  > > Wstyd mi za takich ateistów ja ty....
                  >
                  > Ty się za swojego bożka Millera wstydź, komuchu !!

Co chciałeś uzyskac pisząc ten post przedstawicielu naćpanej hołoty?
                  • kolter-xl Re: Lewactwo zostało w domu 25.12.13, 20:41
                    gtxl napisał:

> > > Wstyd mi za takich ateistów ja ty....
                    > >
                    > > Ty się za swojego bożka Millera wstydź, komuchu !!

> Co chciałeś uzyskac pisząc ten post przedstawicielu naćpanej hołoty?

Nic, komuszy alkoholiku.
      • kolter-xl Re: A co lewactwo robi w kościołach. 25.12.13, 16:09
        karfioza napisał:

> Oj zapchane lewactwem będą dzisiaj kościoły, bo zainteresowanie lewactwa tym listem jest olbrzymie.

Mówisz ze całe zastępy PISowców tam sie udały ??
    • olejpis biskupi za pedofilow w sutannach przeprosza? 24.12.13, 23:00
      czy dzieci polskie beda gwalcili nadal, te polskie swinie?
    • titerlitury Re: Dzisiaj w kościołach będzie czytany list bisk 25.12.13, 08:37
      Ciekawam reakcji biskupów naszych na spotkanie z długowłosym, ubranym w suknię Żydem, który przyjaźnił się z prostytutką, a kobiety zachęcał do porzucenia zajęć domowych na rzecz nauki religii.
    • judeosceptyk Re: Dzisiaj w kościołach będzie czytany list bisk 25.12.13, 13:47
      i co ?
      wysluchaliscie juz listu ?
      jakie wrazenie zrobil na wiernych w kosciolach ?
      Bo ja nie bylem, to nie wiem
      • indeed4 Nie było żadnego czytania listu 25.12.13, 15:11
        będzie dopiero w przyszłą niedzielę (29 grudnia)
        • indeed4 Trąbi się o tym od trzech dni 25.12.13, 15:19

"List pasterski pt. "Zagrożenia rodziny płynące z ideologii gender" zostanie odczytany w kościołach w całej Polsce w Niedzielę św. Rodziny przypadającą w tym roku 29 grudnia"

wiadomosci.onet.pl/religia/list-pasterski-na-niedziele-sw-rodziny-mocny-glos-biskupow-ws-gender/9mc3n

• bkn5 Re: Dzisiaj w kościołach będzie czytany list bisk 25.12.13, 20:31
      a Franek dalej ukrywa pedofila arcy Wesołowskiego z Dominikany najprawdopodobniej w Ogrodach Vatykańskich , chyba w tej sprawie potrzebne legalne demo połączone z uliczną konferencją prasową Polaków ofiar księży pedofilów na Via.. przed placem św.Piotra

pl-pl.facebook.com/pages/WIATER-w-oczy/127997970614738
    • przeciwnik_klamstwa Re: Dzisiaj w kościołach będzie czytany list bisk 27.12.13, 13:09
      Nienawiścią uważać nawet to, że ludzie bronią swojej wiary ?! No, nie... to jest zwykła kołtuneria genderowa, czy jakoś tam !!!
    • tomasz_456 żniwa ideologii gender 27.12.13, 16:52
      Po pierwsze list jest skierowany do wiernych, a nie do ateistów
      Po drugie jest inny termin odczytania
      Po trzecie list dotyczy rodziny i jej zagrożeń
      ....
      Ale przecież ateiści i tak wiedza lepiej, co można sobie poczytać powyżej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka