sclavus 18.01.14, 19:13 www.youtube.com/watch?v=2IghbhD9VLM ... przesiąknięty ci on do bólu ... chrześcijańską charyzmą... Tfu!!!! Cojogodom, cojogodom... - katolicką!! charyzmą :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poziomka785 Re: szanowni zebrani - mówi ksądz!! 18.01.14, 21:17 Amerykanskie towarzystwo psychiatryczne wykreslilo homoseksualizm z listy chorob psychicznych w 1973 r. na . Uznali, ze homoseksualizm to kwestia czysto seksuologiczna, a nie objaw głębszego zaburzenia. Ten ksiadz jest niedouczony. A palic na stosach to on sobie moze ksiezy pedofilow, bo to jest prawdziwe zboczenie ! ( pol Watykanu poszloby z dymem!) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: szanowni zebrani - mówi ksądz!! 18.01.14, 21:23 A co z Peatzem,Wesołowskim,Gilem i innymi sku...elami? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: szanowni zebrani - mówi ksądz!! 18.01.14, 21:35 Dziwi cię to? Większość katabasów to pedały wypierające się swojej orientacji. Znajomy był w seminarium. Na sześciu współspaczy pięciu było gejami. Bo jak określić kogoś kto w szafce trzymał plakat z gołym facetem? Tak, z penisem na wierzchu. I jednocześnie głośno głoszący że gejów należy pozabijać. Trudno mi ogarnąć psychikę takiego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: szanowni zebrani - mówi ksądz!! 18.01.14, 23:21 A zauważyłeś "jego młodość"?? W każdej chwili uwierzę, że on jest kryptogej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_x Re: szanowni zebrani - mówi ksądz!! 19.01.14, 05:44 Popatrz Sclavus. Homoseksualista, a gejów chce na stosie palić. Ciekawe jakby heteroseksualnemu mężczyżnie mikrofon podstawic? Co taki na przykład hetero - kibol powie? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: szanowni zebrani - mówi ksądz!! 19.01.14, 08:34 Normalka. Krzycząc: "złodziej!" odwracasz uwagę od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: szanowni zebrani - mówi ksądz!! 19.01.14, 08:37 jacek_x napisał: > Popatrz Sclavus. Homoseksualista, a gejów chce na stosie palić. > Ciekawe jakby heteroseksualnemu mężczyżnie mikrofon podstawic? > Co taki na przykład hetero - kibol powie? Ciekawe zestawienie i znak równości między księdzem a kibolem.Gratuluję pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
bookworm Re: szanowni zebrani - mówi ksądz!! 19.01.14, 11:07 no i dlaczego jako hetero podawać kibola. Tak trudno znaleźć księdza hetero? Czy kibol jest reprezentatywną jednostką katolików a jego zdanie jest istotne dla tej grupy? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: szanowni zebrani - mówi ksądz!! 19.01.14, 11:28 ... może jacuś był na zjeździe? Na Jasnej Górze ... i stąd to?? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: szanowni zebrani - mówi ksądz!! 19.01.14, 11:26 krypto, panie jacuś... krypto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_x Sclawus- "wyjdż z szafy"! 19.01.14, 16:53 To ty Sclavus zdobądz się na odrobinę odwagi i sam wreszcie "wyjdz z szafy" Ja Sclasvus jestem gejem. Moje libido przyciągane jest przez innych mężczyzn. Kobiety nie interesują mnie jako partnerki. W tej sytuacji, dla innych uczestników tego forum będzie bardziej zrozumiały fakt, że ci się ten ksiądz spodobał. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Sclawus- "wyjdż z szafy"! 19.01.14, 17:14 Ty do wszystkich tak??? ... gdybym ja wylazł z szafy, to tylko i wyłącznie ... po czwartą żonę!! Jednak zostanę w szafie bo z trzecią (do trzech razy sztuka ;)) mi idealnie jest... :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Sclawus- "wyjdż z szafy"! 19.01.14, 17:47 sclavus napisał: > ... gdybym ja wylazł z szafy, to tylko i wyłącznie ... po czwartą żonę!! Po cichu liczyłam na to,że wyleziesz z tej szafy. > Jednak zostanę w szafie bo z trzecią (do trzech razy sztuka ;)) mi idealnie jes > t... :D:D:D Zaryczę się na śmierć,ponieważ utonę we własnych łzach.A tak liczyłam ,że Ci się rypnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Sclawus- "wyjdż z szafy"! 19.01.14, 19:55 ... nie martwij się ;) Wmawiają nam, że ... "cuda" się zdarzają :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Sclawus- "wyjdż z szafy"! 19.01.14, 20:07 sclavus napisał: > ... nie martwij się ;) > Wmawiają nam, że ... "cuda" się zdarzają :) Smutne,ale...jako ta cicha kandydatka na "czwartą",wierzę w Twój cud,ba...jestem o nim przekonana. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus PeeS - 19.01.14, 17:17 przez grzeczność nie zapytałem cię, czy ... jak uderz w stół, to nożyce zabierają głos... (niepotrzebna mi jest twoja wdzięczność) Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Przerażające 19.01.14, 18:21 Nie chciałbym się dostać w łapy takiego kapłana boga kochającego ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Ksiądz Rafał Trytek - sedewakantysta 19.01.14, 18:30 Cały czas szczuje www.prawy.pl/z-kraju/4259-ks-rafal-trytek-wolno-palic-tecze pl.wikipedia.org/wiki/Narodowe_Odrodzenie_Polski Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ksiądz Rafał Trytek - sedewakantysta 19.01.14, 19:53 ... i jak tu nie powiedzieć: ja penderolę!!! "Prawo naturalne ma większą wartość niż pozytywne, czyli stanowione. To pierwsze pochodzi od Boga, a to drugie od człowieka, dlatego pod pewnymi warunkami można - odwołując się do prawa naturalnego - nie stosować się do przepisów prawa stanowionego, zwłaszcza jeżeli uderza ono w publiczną moralność" (choć przecie nie tylko to) Bardzo by mi się spodobało, gdyby ten sqrviel w sukience, złamał to stanowione, czyli pozytywne prawo na tyle, żeby mu z pięć lat zagwarantowano... na państwowym wikcie, w pokoiku z kratami zamiast firanek... Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Ksiądz Rafał Trytek - sedewakantysta 19.01.14, 20:11 sclavus napisał: > ... i jak tu nie powiedzieć: ja penderolę!!! Ja też,tylko... > Bardzo by mi się spodobało, gdyby ten sqrviel w sukience, złamał to stan > owione, czyli pozytywne prawo na tyle, żeby mu z pięć lat zagwarantowano... [b] > na państwowym wikcie, w pokoiku z kratami zamiast firanek... on to wszystko będzie miał za nasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś