irex22 26.01.14, 14:46 Wystawię się na ciosy czy spotkam z innym spojrzeniem? forum.gazeta.pl/forum/w,95165,149154578,149154578,Wiara.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pocoo Re: A może tutaj? 26.01.14, 16:10 irex22 napisała: > Wystawię się na ciosy czy spotkam z innym spojrzeniem? Jestem ateistka.Nie wierzę w całe to wymyślone przez ludzi nadprzyrodzone badziewko (bez względu na formę). Natura ludzka;emitowanie energii,odbieranie jej...Nie musze wierzyć.Ja to znam.Nie bawię się w głupoty.Wiem,ze nieznanego ludzie się boją i ze strachu wyśmiewają. Nie wystawiam się na ciosy.To głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: A może tutaj? 26.01.14, 16:13 Błąd podstawowy, to utożsamianie "wiary" z "wiarą w boga" - reszta ci już leci sama... Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: A może tutaj? 26.01.14, 16:59 Zawsze jest tak samo.Jeżeli zdarzy się coś "dziwnego",to natychmiast przypisuje się to mocom nadprzyrodzonym i sięga do boga.Aby nie okazało się,że wiara w boga to bzdet,szukają ludzie najmniejszego punktu zaczepienia .No i wychodzą na głupków. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: A może tutaj? 26.01.14, 18:52 sclavus napisał: > ... niestety! :) No tak... Sclavus ,więcej optymizmu. Cokolwiek robię,robię "perfekt" dlatego,że jestem boska.A Ty myślisz,że tylko Twoje żony są boskie?Otóż nie. Odpowiedz Link Zgłoś