kot_mrau 23.09.14, 23:33 niech dzień wyzwolenia szybko nadejdzie: od biskupów i kościoła katolickiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kot_mrau Re: wyzwólmy się 23.09.14, 23:53 bądźmy wolni swym umysłem i wolną wolą, decydujmy o własnym życiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wittekind28 Re: wyzwólmy się 24.09.14, 09:39 A czcigodny ,,grgkh"(Zbysio)niech będzie nam wodzem, przewodnikiem, sterem, wędkarzem i rybą! Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: wyzwólmy się 24.09.14, 09:52 wittekind28 napisał: > A czcigodny ,,grgkh"(Zbysio)niech będzie nam wodzem, przewodnikiem, sterem, węd > karzem i rybą! Piszesz to samo,co kot_mrau.Jesteście jednością?W jedności siła,czy bezradność? Prowokujesz Grgkh do "dydkusji"?Znasz jego imię i używasz zdrobniale?A to ci dopiero... A swoją drogą ,imię rzadko obecnie spotykane ,więc jest wyjątkowe.Nie znoszę sztampy i pospólstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wittekind28 Re: wyzwólmy się 24.09.14, 10:33 Czcigoda ,,pocoo" piszę to samo bo Kociak dobrze prawi. ,,Dołanczasz" się do mnie Zbysia,Andrzeja i Ryszarda?Ja jestem najmniej ważny z tej ekipy ale mam największy entuzjazm.Jestem tylko szarym paparuchem, który zapie... żeby mój Pan Zbysiu mógł poru.... Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: wyzwólmy się 24.09.14, 11:13 wittekind28 napisał: > Czcigoda ,,pocoo" Tak samo "czcigodna" jak "Zbysio"? >piszę to samo bo Kociak dobrze prawi. Nie ma znaczenia "dobrze".Albo jesteś indywidualnością,albo odpadasz. >,,Dołanczasz" się do mnie Zbysia,Andrzeja i Ryszarda? Spokojnie."Wespół w zespół" i propozycja zmiany "watahy"(jak to półgłówki nazywają).A gdzie przebitka? >Ja jestem najmniej ważny z tej ekipy ale mam największy entuzjazm. To już jest zachętą.Jezeli masz na imię Rysiu,to jest przebitką. >Jestem tylko szarym paparuchem, który zapie... żeby mój Pan Zbysiu mógł poru.... Eeeeeeee...Czyli...nędzny naganiacz?Szczerze wątpię,aby Pan Zbysiu potrzebował twojej pomocy.Ja też trafię tam gdzie trzeba i tam gdzie chcę. Rozebrałam Ciebie i wyszło "szydełko z woreczka". Odpowiedz Link Zgłoś
kot_mrau Re: wyzwólmy się 25.09.14, 21:10 nie jestem Kociak mylisz mnie z kimś, jestem kot_mrau Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: wyzwólmy się 24.09.14, 23:09 grgkh napisał: > Znamy się z Rysiem od dawna. :) > Mam nadzieję,że Rysiu mieszka w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: wyzwólmy się 24.09.14, 23:42 pocoo napisała: > grgkh napisał: > > > Znamy się z Rysiem od dawna. :) > > > Mam nadzieję,że Rysiu mieszka w Polsce. Podobno kiedyś tak było a teraz to tylko on może potwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: wyzwólmy się 26.09.14, 14:55 Prawo pisane pod dyktando watykańskiego okupanta. Koszty utrzymania watykańskiego kontyngentu w Polsce. Cenzura. Można długo wyliczać patologie wynikające z dominującej roli kleru. Niestety dotykają one wszystkich, także tych, którzy z KK nie mają i nie chcą mieć nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś