katolik.1
06.06.08, 17:22
JA zaczęłem go nosić, kiedy byłem w w szkole podstawowej Mama mi go przypięła do łańcuszka i tak nie rozstaję się z nim już 25 lat!!
Was Was również zachęcam do noszenia
Od czasu objawienia przez Maryję św. Katarzynie Cudownego Medalika w propagowanie Medalika zaangażowało się wielu świętych. Np. wielki czciciel Niepokalanej Dziewicy, św. Maksymilian Maria Kolbe zalecał propagowanie Cudownego Medallika
Sama Najświętsza Maryja Panna złożyła obietnicę, że łask nam nie poskąpi. Matka Boża obiecała bowiem:
Wszystkie osoby, które go nosić będą na szyi, otrzymają wielkie łaski. Łaski będą obfite dla tych, którzy nosić go będą z ufnością.
Obietnica ta została potwierdzona przez niezliczoną ilość udzielonych wielkich łask! Od objawień w roku 1830 do dnia dzisiejszego wybito miliony Medalików, które zostały rozprowadzone na wszystkich kontynentach.
Nosicie cudowny Medalik?
Oczywiscie Medalik ma dzialanie tylko u osob wierzacych Ateisci moga zalozyc ich nawet 10 i nie beda mieli nic z tego Bo Mryja ich przklela tak jak i Bog
Niedowiarkom mowię tu DOSC .To forum jest dla Nas .Wierzacych w Boga i milujacych BOGA