mamalgosia 03.12.03, 13:53 Na jakich forach jeszcze bywacie? (czynnie i biernie). Tak z ciekawości pytam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nauma Re: Fora 03.12.03, 14:18 Komunikacja Mokotów Warszawa Brwinów Forum Humorum Społeczeństwo Forum Komunikacyjne (dawne EFK moderowane przez Zaciszanina) Erotica Nova Praca Praca w Warszawie Dilbertoza Uroda Savoir vivre 2 fora Sloggiego Kościół Religia Forum Nieklerykalne Kraj Muzyka Naturyzm i nagość czasami SF i styknie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Fora 03.12.03, 14:48 o rany, ja już myślałam, że ja na wielu bywam, a u mnie to połowa z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Fora 03.12.03, 16:00 Mamałgosiu, to są fora, na których bywam codziennie (choć nie na każdym codziennie piszę). Dodaj dwa razy tyle tych, na które wpadam od czasu do czasu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr3 Re: Fora 03.12.03, 14:53 Kosciół, religia (tylko biernie), muzyka klaszyczna, Katowice, Bielsko-Biała, Gliwice, Opole, Wrocław, Zielona G., Częstochowa, Kraków, Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Fora 03.12.03, 15:31 mamalgosia napisała: > w tylu miastach naraz mieszkasz?:)) Z wyjątkiem trzech ostatnich są to miasta śląskie. Częstochowa jest w województwie śląskim a zainteresowanie Krakowem i Warszawą to nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Fora 03.12.03, 15:36 Z tym, że BB jest śląska tylko w plus minus połowie... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=53&w=9104192&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=53&w=7939747&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
praktycznyprzewodnik Re: Fora 03.12.03, 14:56 Dziecko, Społeczeństwo, Kobieta, Zdrowie, Naturalne Planowanie Rodziny, Wychowanie, Karmienie piersią, Niemowle, Ciąza, Zdrowie Kobiety, Prawa i obowiązki ucznia, Ksiązki, o jezyku, Forum bez bluznierstw, Niepłodność, Kosciół Religia... pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: Fora 03.12.03, 15:29 Etnoforum sapkowski Forum mniejszości wszelakich Monarchia SF&Fantasy Kościół, religia Wino Forum rzadkich języków Wasi ulubieni poeci zdrowie Uzależnienia Ogólnoturystyczne Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Fora 04.12.03, 17:18 Kobieta, Feminizm, Cosmopolitan(dla jaj), Francuskie, O jezyku, Mężczyzni (ostatnio tylko czytam), Depresja. poza Gazetą: Baletowe, Francusko-Polskie i niektóre fora "Spiegla" (te poświęcone nowosciom, gdzie mozna zaglosować - glosowalam dwa razy, ze nauczycielka muzułmanska w szkole publicznej ma w zadnym wypadku nie nosic chusty). Odpowiedz Link Zgłoś
psychoguru Zwyciezca jest... 07.12.03, 14:52 nauma bo ma najszersze horyzonty Odwiedza forumy takie jak ten i erotica nova dla wyrafinowanych smakoszy Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Zwyciezca jest... 10.12.03, 16:54 Jestem hedonistą, lokalnym patriotą i zarazem osobnikiem bardzo ciekawskim - stąd taki zestaw :) Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Fora 08.12.03, 10:52 Najwiecej forow e-dzieckowych: e-Mama, Dziecko, Salon, Alergie dzieciece, e- dziecko Zdrowie, Ciaza i poród, prywatna Ciaża, Imiona dla dzieci, Młodziutkie mezatki, Salon. A oprocz tego Kosciol i religia, Cudzoziemcy w Polsce, Savoir- vivre, Rosyjskie, rzadko Forum wloskie, Krakow. Kiedys forum Nauka. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Fora 12.12.03, 21:09 kościoł i Religia telewizja kino radio uroda kobieta gliwice fotografia forum bez bluźnierstw forum dla adminów :) foto dla pocztkujących książki podaj książkę prasa i media matura studia internet Niektóre rzadziej, ale na przykład kosciól religia- bardzo często :) Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Fora 12.12.03, 21:15 oko zapomniało dodac że jeszcze Forum Humorum. Oko pozdrawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Fora 14.12.03, 13:31 oooo, z Gliwic jesteś? To całkiem niedaleko mnie Odpowiedz Link Zgłoś