tlenek_wegla 19.08.09, 11:39 quiz.ownia.pl/pieklo Twoja szansa na smażenie się w piekle: 47 % Czyli właśnie taką szanse masz na spotkanie się z szatanem po śmierci! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tlenek_wegla Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 11:42 Pytanie 1 z 10 Który z przekleństw jest najgorsze? * Przeklinanie czynów Chrystusa, ponieważ umarł za nasze grzechy * Przeklinanie Ducha Świętego, ponieważ jest duchem symbolizującym * Przeklinanie Matki Boskiej, ponieważ jest istotą bez grzechu * Przeklinanie Kościoła, ponieważ reprezentuje Boga na ziemii * Przeklinanie Papieża, ponieważ jest namiestnikiem Chrystusa na ziemii Pytanie 2 z 10 Która z ponższych jest najgorsze? * Wiara w Szatana * Wiara w Buddę * Wiara w Allaha * Wiara w Światowida * Brak wiary Pytanie 3 z 10 Co robisz w niedzielę? * Sprzątam, gotuje * Chodze po zakupy * Pracuje * Leniuchuje Pytanie 4 z 10 Który z poniższych interesów wydaje Ci się najbardziej plugawy? * Sprzedawanie obrazków Boga, Matki Boskiej i Chrystusa * Wykorzystanie wizerunku Matki Boskiej przy sprzedaży czasopism * Oferowanie za pieniądze koszulek z podobizną Chrystusa * Produkowanie świecących krzyży z melodyjką na baterie * Sprzedawanie mówiących maskotek przypominających bogów róznych religii Pytanie 5 z 10 Który z grzechów wydaje Ci się najbardziej potępiany przez Boga? * Zabójstwo w zemście za gwałt dokonany na kobiecie * Gwałt na kobiecie * Aborcja ciąży pochodzącej z gwałtu * Dokonanie aborcji przez lekarza * Samobójstwo Pytanie 6 z 10 Którzy ludzie na pewno spalą się w czeluściach piekieł? * Tylko sataniści * Sataniści i inni okultyści * Żydzi, Muzułmanie, Hindusi, Buddyści i wszyscy inni nie-chrześcijanie * Wszyscy oprócz gorliwych katolików * Źli ludzie Pytanie 7 z 10 Kto jest dla Ciebie najważniejszy? * Bóg * Chrystus * Matka Boska * Papież * Moi przyjaciele * Moja rodzina * Ja * Nie ma najważniejszych Pytanie 8 z 10 Które media są najbardziej bluźniercze? * Radio Maryja i TV Trwam * TVN i Onet.pl * Gazeta Wyborcza * Fakty i Mity Pytanie 9 z 10 Kto ma najdalej do nory szatana? * Ten kto często chodzi do kościoła * Ten kto daje dużo na tace * Ten kto wpaja dzieciom chrześcijaństwo od najmłodszych lat * Ten kto pomaga innym * Ten kto wpłaca na Radio Maryja Pytanie 10 z 10 Który grzech sprawia, że szatan podskakuje z radości najwyżej? * Pycha * Chciwość * Nieczystość * Zazdrość * Nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu * Gniew * Lenistwo Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 12:00 tlenek_wegla napisał: 1* Przeklinanie Ducha Świętego, ponieważ jest duchem symbolizującym 2> * Wiara w Szatana 3> * Chodze po zakupy 4> * Produkowanie świecących krzyży z melodyjką na baterie 5> * Gwałt na kobiecie 6> * Wszyscy oprócz gorliwych katolików 7> * Ja 8> * Radio Maryja i TV Trwam 9> * Nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 11:43 tlenek_wegla napisał: > quiz.ownia.pl/pieklo > Twoja szansa na smażenie się w piekle: > 47 % > > Czyli właśnie taką szanse masz na spotkanie się z szatanem po śmierci! Ja co dzień szatana w sukience duchownej na swojej drodze spotykam :))więc mam go jeszcze potem przez wieczność w tym samym kotle widywać ? Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 12:16 Dziurze kolter. Nie czytales "swiadectwa"? nickycruz.ovh.org/boskie_objawienie.html ??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 11:46 ]Twoja szansa na smażenie się w piekle: 47 % hehehehee mam 50 % :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 12:00 Ty bezbozniku!!!! (To wlasciwie komplement) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 12:00 kolter-one napisał: > ]Twoja szansa na smażenie się w piekle: > 47 % > > hehehehee mam 50 % :)))) Nie wiem czy masz się z czego cieszyć.Stoję w twojej kolejce , mam 52%. Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 12:10 Wlasciwie wyprzedzasz kolterka... Pojdziesz pierwszy! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 12:18 tlenek_wegla napisał: > Wlasciwie wyprzedzasz kolterka... Pojdziesz pierwszy! Akurat to Ona ,więc ładnie ją teraz za brak uwagi przeproś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 12:21 Przepraszam... Kolter, jestes szarmancki.. jak zwykle "panie przodem". Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 12:46 tlenek_wegla napisał: > Przepraszam... Kolter, jestes szarmancki.. jak zwykle "panie przodem". Na pole minowe :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 21:03 kolter-one napisał: > tlenek_wegla napisał: > > > Przepraszam... Kolter, jestes szarmancki.. jak zwykle "panie przodem". > > Na pole minowe :))))) A co to? Krowa Kargulowa jestem, czy co? Kolterek jak zwykle "charmant". Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 21:42 pocoo napisała: > > A co to? Krowa Kargulowa jestem, czy co? > Kolterek jak zwykle "charmant". Jest równouprawnienie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 22:40 kolter-one napisał: > Jest równouprawnienie ? Ech , Kolter. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 22:53 pocoo napisała: > kolter-one napisał: > > > Jest równouprawnienie ? > > Ech , Kolter. No co ? feministki robią co mogą , a ty im krecią robotę robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 23:00 kolter-one napisał: > No co ? feministki robią co mogą , a ty im krecią robotę robisz. Równouprawnienie? "Ej , stara , podaj piwo". Naprawdę chcesz aby to Ciebie feministki zjadły na przekąskę? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 23:09 pocoo napisała: > Równouprawnienie? "Ej , stara , podaj piwo". Ta , ciekawe ty tak wołasz? > Naprawdę chcesz aby to Ciebie feministki zjadły na przekąskę? Wiesz ze ja zaatakowany nie bawię sie w wersal . Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 20.08.09, 07:31 kolter-one napisał: > Wiesz ze ja zaatakowany nie bawię sie w wersal . A wiem , wiem... A wiesz , ja też nie mimo,że jestem kobietą. Jeżeli widzę ,że sensu "nijakiego" to nie ma ,a poziom jest niższy od zamierzonego - odpuszczam. Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 12:13 Ja mam 38. Nie wiem, dlaczego tak mało. Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 12:14 Na koniec kolejki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 12:19 broceliande napisała: > Ja mam 38. Nie wiem, dlaczego tak mało. Ja zrobię to z jeszcze raz z uwzględnieniem tego co naucza katolicyzm to będę miał z 65 % :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 12:17 pocoo napisała: > Nie wiem czy masz się z czego cieszyć.Stoję w twojej kolejce , mam 52%. Bo ty to sie w ogóle bozi nie boisz :((( Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 21:05 kolter-one napisał: > > Bo ty to sie w ogóle bozi nie boisz :((( A diabłów i Ciebie - też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 21:43 pocoo napisała: > A diabłów i Ciebie - też nie. To nie to samo ? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 22:42 kolter-one napisał: > pocoo napisała: > > > A diabłów i Ciebie - też nie. > > To nie to samo ? Jeżeli masz rogi , kopytko i solidny ogon...jesteś mój. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 22:54 pocoo napisała: solidny ogon...jesteś mój. Wiem ze tylko to wystarczy do konkretnej rozmowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 22:57 kolter-one napisał: > Wiem ze tylko to wystarczy do konkretnej rozmowy :) Mam nadzieję ,że będziesz nim wywijał a nie ciągnął po ziemi? A może jeszcze chociaż maleńkie różki , co? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 23:07 pocoo napisała: > Mam nadzieję ,że będziesz nim wywijał a nie ciągnął po ziemi? No a jak potem takiego z ziemi zaciskać :)) > A może jeszcze chociaż maleńkie różki , co? Na głowie tez ? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 20.08.09, 07:34 kolter-one napisał: > > A może jeszcze chociaż maleńkie różki , co? > > Na głowie tez ? A , no .Są bardzo przydatne.Kobieta wie... Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 12:25 Piekło to może być całkiem sympatyczne miejsce, zważywszy, że jedynymi, którzy mu parszywą gębę przypinają, są bandziory w sutannach. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 20.08.09, 07:35 piwi77 napisał: > Piekło to może być całkiem sympatyczne miejsce, zważywszy, że > jedynymi, którzy mu parszywą gębę przypinają, są bandziory w > sutannach. Jak zwykle , nawet piekło chcą mieć tylko dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 12:45 He he he he he 56 % ::))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 19:35 Coś się popsuło i nie chce mi podać wyniku. Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 19:43 Twoja szansa na smażenie się w piekle: 41 % Czyli właśnie taką szanse masz na spotkanie się z szatanem po śmierci! Klikalem tylko pierwsze odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 19:51 > Twoja szansa na smażenie się w piekle: > 41 % > > Czyli właśnie taką szanse masz na spotkanie się z szatanem po śmierci! > Skąd wiesz? Przycisk "sprawdź" u mnie nie reaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 19:52 Przykro mi, pieklo ni ejest Ci pisane.. Obawiam sie, ze mozes zpojsc do nieba. Zaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 19:57 >Przykro mi, pieklo ni ejest Ci pisane.. Obawiam sie, ze mozes zpojsc >do nieba. > Zaluje. Wpędzasz mnie w depresję. Jest może termin poprawkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 20:06 kieprze_paczynskich napisał: Jest może termin poprawkowy? Idż do kościoła napluj księdzu do wina to zdasz test celująco . Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 20:09 To dobre wino. Nic mi nie winne. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 20:13 kieprze_paczynskich napisał: > To dobre wino. Nic mi nie winne. To powiedz księdzu co myślisz o jego matce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 20:07 Jest, zadziałało! 58%! Na kolana przed Czarnym Panem, religianci. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Recepta na 65% :)) 19.08.09, 20:41 1a,2a,3b,4b,5d,6d,7g,8b,9a,10c :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Recepta na 65% :)) 19.08.09, 21:13 kolter-one napisał: > 1a,2a,3b,4b,5d,6d,7g,8b,9a,10c :)) Bez zbytniego zastanawiania się zdobyłam 70%.Jak się trochę zastanowię to może zostanę "Marią Magdaleną" samego Lucyfera.Wtedy to ja Ci "zagram".Oj , potańczysz.Już się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 23:11 Jestem lepszy, mam 49%. :) BTW w teście brakuje wielu odpowiedzi, których chciałbym udzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kto pojdzie ze mna dopiekla? 19.08.09, 23:17 strikemaster napisał: > Jestem lepszy, mam 49%. :) > BTW w teście brakuje wielu odpowiedzi, których chciałbym udzielić. Cienias z ciebie ja mam 65 % nadziei na piekło :)))) Odpowiedz Link Zgłoś