Dodaj do ulubionych

Chciałbym kupić sobie samochód, ale...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.11, 11:08
...nie mam na kogo.:( Nie mówię o jakimś wypasie. Taki do 40 tys. Mam sporo zobowiązań ale żyć też trzeba. Może jest jakiś sposób aby kupić nieletniemu synowi? Może inny sposób, aby samochód nie był "mój" ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: Chciałbym kupić sobie samochód, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 11:45
      Wszystko jedno na kogo byle by był uczciwy , ja od 6 lat mam auto kupowane na teścia , teraz kupiłem córce bo zrobiła prawko ale narazie jako współwłaścicielka z moim teściem , potem zrobi się darowizne jak zniżek uzbiera i wtedy już na nią będę kupował , 40tyś to nie jest jakaś mega kasa , ja miałem problem bo teść rencista a auto kupowałem za gotówkę ponad 100tyś zł
    • alpepe Re: Chciałbym kupić sobie samochód, ale... 23.11.11, 17:46
      auto w kredycie lub w leasingu, ale tego ci znów nie dadzą. Dobra rodzina i się da. Mógłbyś też założyć z kimś jakąś spółkę w ktorej będziesz prezesem i kupić auto na firmę. Jeśli nie jesteś udziałowcem lub komandytariuszem w przypadku spółki komandyt., to ci komornik nic nie weźnie, może wejść na pobory, ale przecież możesz być słabo wynagradzany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka