Dodaj do ulubionych

Nowi moderatorzy

25.11.11, 18:19
A więc zgłosiłem kandydatury "Unhappy" i "mordimer.madderdin", aby rozszerzyć wam uprawnienia. Napisałem w tonie, aby było nas tu czterech. Jeżeli nie będzie takiej możliwości, to napisałęm, że zrzekam się swoich uprawnień na rzecz Unhappy. Teraz czekam na odpowiedź :).

Pozdro
Obserwuj wątek
    • mordimer.madderdin Re: Nowi moderatorzy 26.11.11, 09:20
      Poczekamy, zobaczymy, czy coś drgnie w sprawie.
      Choć niekiedy mam wrażenie, że Agora nie bardzo panuje nad swoimi poczynaniami. Jak np. w kwestii opisanej tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/w,726,130975022,,_Wanda_Unhappy.html?v=2
      I na koniec chciałbym dodać, że szkoda, gdy do odejścia szykuje się ktoś, kto długo i pozytywnie był związany z forum. Ale też rozumiem, że z czasem zmieniają się zainteresowania, obowiązki etc..

Pozdrawiam serdecznie, życzę powodzenia i jeśli faktycznie od nas odejdziesz - mam nadzieję, że czasem zajrzysz :)
      • Gość: Wanda Re: do mm IP: *.152.148.2.dsl.dynamic.t-mobile.pl 26.11.11, 12:34
        A ja mam odczucie , graniczące z pewnoscia że pewna grupina błąka sie po różnych forach Agory i robi dym poniewaz uwazaja to za swój sport i miłe spędzanie wolnego czasu . Wielokrotnie podawałam nicki / nie tylko kredycik-i-wio ale także billy.the.kid. , alpepe , wanda, glori ..czy inne wynalazki . ktore buszuja po wielu forach - niestety aktualnie wzięli na cel D i W a ich retoryka jest wszedzie taka sama / chamstwo, buractwo , ....itd.
        Ale nowa /e/ miotła/y/ ..pozamiatają śmieci.
    • zauber07 Re: Nowi moderatorzy 26.11.11, 09:29
      Drogi aniele rzeczywiscie z mr_popem dawno nie udzuielaliscie sie na tym forum a szkoda....
      Twoje posty były dostępne dla nas prostych ludzi,porady mr_pope były natomiast rzeczowe i poparte wiedzą prawniczą tak jak wczesniej majkela 01,uzupełnialiscie się wzajemnie.
      Pamiętam na tym forum zawsze było gorąco i czasami się działo (lukasz2000,Wanda,Zosia itp...) ale przywracaliscie co gorliwych do porządku a posty nie cenzuralne były na bieżąco usuwane.
      To co się teraz dzieje to jest zwykłe chamstwo i prostactwo mówię o niektórych zalogowanych użytkownikach jak i gosciach.Wanda zawsze ostro ripostowała i słusznie,bo racja jest po dwóch stronach zarówno dłużników jak i wierzycieli i nie jest to powodem do mieszania z błotem i wulgaryzmem w wykonaniu np.kredycik i wio....
      Unhappy i mm są w porządku i będa dobrymi adminami.

Ps.przypomnę jeszcze nawiązując do wątku "stały nick" że Wanda takowy już posiada jest to nick wp.2007
    • aniol_stroz1 Re: Nowi moderatorzy 28.11.11, 20:20
      "Unhappy" i "mordimer.madderdin" dostałem potwierdzenie od ludzi z Agory, że macie już uprawnienia moderatorów. Potwierdźcie :)
      • mordimer.madderdin Re: Nowi moderatorzy 28.11.11, 20:52
        Potwierdzam. Trochę mnie to zresztą zaskoczyło, a zmianę zauważyłem odpowiadając na jeden z wpisów, gdy mój nick przy odpowiedzi podświetlił się na czerwono ( zmieniłem już na czarny ).

Maila od Agory żadnego nie było. Dziękuję za całokształt - mam nadzieję, że ograniczy to zalew chamstwa i spamu na forum.

Jutro - pojutrze skrobnę do Ciebie maila z prośbą o wprowadzenie w arkana moderatorskie - o ile nie znajdę jakiegoś instruktażu, bo na razie nie wszystkie funkcje są dla mnie jednoznaczne.
        • aniol_stroz1 Re: Nowi moderatorzy 28.11.11, 21:32
          Ja dopiero dzisiaj pod wieczór mogłem sprawdzić pocztę, a tu proszę, odpowiedź od Agory :). Z tym moderowaniem nie przesadzaj, bo nie ma żadnych arkanów. Po prostu liźnij troszkę regulaminu, tylko też nie bądź służbistą, trzeba być elastycznym czasami do regulaminu :). A co do wypieprzania wątków, to chyba kazdy wie i każdy potrafi ocenić co się nadaje a co nie do tematu wątków :).

Pozdro
          • aniol_stroz1 Re: Nowi moderatorzy 28.11.11, 21:37
            Acha, jeżeli chodzi o funkcje, to jedyną która ja używam to "usuń", ona jest istotą sprawy, reszta to fortel ;)
          • mordimer.madderdin Re: Nowi moderatorzy 29.11.11, 11:26
            Regulamin to nie problem, służbistą jakimś strasznym też postaram się nie być, bo to zamorduje forum. Chodziło mi właśnie o te rozmaite niuanse między poszczególnymi sposobami usuwania wpisów. Skoro twierdzisz, że nie ma to znaczenia, to nie będę Cię nękał.

Forum ktoś dość dokładnie wyczyścił zanim się zorientowałem, że mam uprawnienia moderatorskie. Ale i tak znalazłem i wywaliłem kilka postów z cyklu "biografia Wandy". Co daje jakieś pojęcie, jak wiele ich musiało być.
      • unhappy Re: Nowi moderatorzy 28.11.11, 21:53
        aniol_stroz1 napisał:

> "Unhappy" i "mordimer.madderdin" dostałem potwierdzenie od ludzi z Agory, że ma
        > cie już uprawnienia moderatorów. Potwierdźcie :)

Potwierdzam :)
        • Gość: Ania Re: Nowi moderatorzy IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.11, 21:25
          Pozdrowienia dla Unhappy" i "mordimer.madderdin" oraz aniołka::))całuj gorąco i zapraszam na piwo:)) Jesteście świetni.:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka