majster1976 30.10.06, 10:56 Może ktoś się pochwali swoimi dzisiejszymi osiągnięciami w pracy? Było by miło usłyszeć jak komuś idzie lepiej ode mnie. Dziś mam zamówienie na 3 produkty. A wam jak idzie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkw2 Re: Pozytywy!!! 30.10.06, 17:28 niestety nie ma sie czym chwalic. Ostetni raz "w pracy" bylem 19 lat temu. Odpowiedz Link
romek744 Re: Pozytywy!!! 30.10.06, 19:08 he he, ale temat!!! Mi się wczoraj zepsuł ukochany samochód i cały dzień biegałem po sklepach, żeby dostać napinacz i rolki do paska rozrządu. Ekstra było :) romek Odpowiedz Link
jkw2 Re: Pozytywy!!! 30.10.06, 22:20 Oj musiala bolec taka naprawa. Przyznasz sie jaka to ukochana fura? Jak by co moge w tym temacie pomoc po kolezensku, mam dostep do czesci w bardzo dobrych cenach. Odpowiedz Link
majster1976 Re: Pozytywy!!! 31.10.06, 09:09 No i o to chodziło!!! Śmiało dalej!!! Pozdrawiam;-) Odpowiedz Link
romek744 Re: Pozytywy!!! 31.10.06, 09:32 jkw dziękuję za ofertę, ale samochód się nie psuje w ogóle (Lancia). Tylko o to chodzi, że zapominam (sic!) często, że są części, które trzeba wymieniać regularnie. Zbyt często przypomina mi się o tym, kiedy blacha juz trze o blachę, no albo właśnie pasek przestawi już rozrząd :) No i wtedy jest problem nawet przez kilka dni :) romek Odpowiedz Link
piotrbbyd Re: Pozytywy!!! 31.10.06, 21:52 Zaliczam gratis szkolenie za 30.000żł (grupowe) które wygrała firma z którą współpracuję. Odpowiedz Link
piotrbbyd Re:Romek miały być Pozytywy!!! 01.11.06, 07:57 Jeden z producentów na zorganizowanej przez siebie imprezie integracyjnej losował nagrody dla swoich dystrybutorów Odpowiedz Link
piotrbbyd Re:Romek miały być Pozytywy!!! 01.11.06, 11:36 Oczywiście kwota jest za całe szkolenie , a nie na jednego uczestnika Odpowiedz Link
romek744 Re:Romek miały być Pozytywy!!! 02.11.06, 10:05 To napisz cos o samym szkoleniu. Kto prowadził, czego można się było nauczyc? romek Odpowiedz Link
piotrbbyd Re:Romek miały być Pozytywy!!! 05.11.06, 15:29 Szkolenie przeprowadzała osoba mająca kiedyś firmę szkoleniową, a potem będącach w koncernach trenerem , szkoleniowcem i rekruterem. Znał się na tym co robi. Obecnych było ok 40 osób. Jak się okazało koszty to nie tylko szkolenie ale również dodatkowe atrakcje. Program to przede wszystkim kroki sprzedaży jak również pokonywanie obiekcji klienta, w odróżnieniu od szkoleń MLM - gdzie szkolą przede wszyscy praktycy , trochę teorii będzie stanowiło dobre uzupełnienie mojego warsztatu - tym bardziej że wszystko było poparte różnymi przykładami. Dla mnie jest to szczególnie cenne , gdyż poza MLM ze względu na ilość klientów coraz mniej zajmuję się sprzedażą a częściej "robieniem zamówień" - sprzedaję praktycznie u większych klientów , a u mniejszych pytam się czy coś potrzeba + informuję o ciekawych ofertach i często spłycam wizytę by się wyrobić do następnych. Odpowiedz Link