Dodaj do ulubionych

Pozytywy!!!

30.10.06, 10:56
Może ktoś się pochwali swoimi dzisiejszymi osiągnięciami w pracy? Było by
miło usłyszeć jak komuś idzie lepiej ode mnie. Dziś mam zamówienie na 3
produkty. A wam jak idzie?
Obserwuj wątek
    • jkw2 Re: Pozytywy!!! 30.10.06, 17:28
      niestety nie ma sie czym chwalic. Ostetni raz "w pracy" bylem 19 lat temu.
      • romek744 Re: Pozytywy!!! 30.10.06, 19:08
        he he, ale temat!!! Mi się wczoraj zepsuł ukochany samochód i cały dzień
        biegałem po sklepach, żeby dostać napinacz i rolki do paska rozrządu. Ekstra
        było :)
        romek
        • jkw2 Re: Pozytywy!!! 30.10.06, 22:20
          Oj musiala bolec taka naprawa.
          Przyznasz sie jaka to ukochana fura?
          Jak by co moge w tym temacie pomoc po kolezensku, mam dostep do czesci w bardzo dobrych cenach.
          • majster1976 Re: Pozytywy!!! 31.10.06, 09:09
            No i o to chodziło!!! Śmiało dalej!!!
            Pozdrawiam;-)
            • romek744 Re: Pozytywy!!! 31.10.06, 09:32
              jkw dziękuję za ofertę, ale samochód się nie psuje w ogóle (Lancia). Tylko o to
              chodzi, że zapominam (sic!) często, że są części, które trzeba wymieniać
              regularnie. Zbyt często przypomina mi się o tym, kiedy blacha juz trze o
              blachę, no albo właśnie pasek przestawi już rozrząd :) No i wtedy jest problem
              nawet przez kilka dni :)
              romek
              • piotrbbyd Re: Pozytywy!!! 31.10.06, 21:52
                Zaliczam gratis szkolenie za 30.000żł (grupowe) które wygrała firma z
                którą współpracuję.
                • piotrbbyd Re:Romek miały być Pozytywy!!! 31.10.06, 21:54
                  nt
                  • romek744 Re:Romek miały być Pozytywy!!! 31.10.06, 22:21
                    A jak wygrała?
                    romek
                    • piotrbbyd Re:Romek miały być Pozytywy!!! 01.11.06, 07:57
                      Jeden z producentów na zorganizowanej przez siebie imprezie
                      integracyjnej losował nagrody dla swoich dystrybutorów
                      • piotrbbyd Re:Romek miały być Pozytywy!!! 01.11.06, 11:36
                        Oczywiście kwota jest za całe szkolenie , a nie na jednego uczestnika
                        • romek744 Re:Romek miały być Pozytywy!!! 02.11.06, 10:05
                          To napisz cos o samym szkoleniu. Kto prowadził, czego można się było nauczyc?
                          romek
                          • piotrbbyd Re:Romek miały być Pozytywy!!! 05.11.06, 15:29
                            Szkolenie przeprowadzała osoba mająca kiedyś firmę szkoleniową, a
                            potem będącach w koncernach trenerem , szkoleniowcem i rekruterem.
                            Znał się na tym co robi. Obecnych było ok 40 osób. Jak się okazało
                            koszty to nie tylko szkolenie ale również dodatkowe atrakcje.
                            Program to przede wszystkim kroki sprzedaży jak również pokonywanie
                            obiekcji klienta, w odróżnieniu od szkoleń MLM - gdzie szkolą przede
                            wszyscy praktycy , trochę teorii będzie stanowiło dobre uzupełnienie
                            mojego warsztatu - tym bardziej że wszystko było poparte różnymi
                            przykładami. Dla mnie jest to szczególnie cenne , gdyż poza MLM ze
                            względu na ilość klientów coraz mniej zajmuję się sprzedażą a
                            częściej "robieniem zamówień" - sprzedaję praktycznie u większych
                            klientów , a u mniejszych pytam się czy coś potrzeba + informuję o
                            ciekawych ofertach i często spłycam wizytę by się wyrobić do
                            następnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka