Dodaj do ulubionych

Coraz większy Aldemed

IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.04, 19:59
Gratulacje dla Pana doktora. Właściwy Facet na właściwym miejscu. To Pan
doktorze powinien być dyrektorem naszego szpitala w Zielonej Górze.Tam
dopiero byłby porządek.Równie tak samo mógłby poprowadzić Pan poradnię
onkologiczną w Zielonej Górze , albo utworzyć u siebie. Przyniosłoby to ulgę
wielu mieszkańcom. Byłby porządek , właściwa obsługa innych lekarzy i
przychylność pielęgniarek.
Szkoda ,że tak nie jest.
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjentka Re: Coraz większy Aldemed IP: *.arcor-ip.net 28.02.04, 18:04
      no tak wieksza przychodnia wieksze zyski- tej preudoprywatnej pseudoprzychodni
      w ktorej w sobote lekarzy nie ma wcale lub jest jeden do 12- smiechu warte- to
      po co w ogole jest czynne??? bez lekarzy??? nawet jesli sie ma umowiony termin
      nie zawsze sie uda...
      • Gość: Olka Re: Coraz większy Aldemed IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.02.04, 21:46
        Rozwój Aldemedu jest imponujacy i bez strajków, i wywierania presji na NFZ;
        pracują po prostu; Aldemed jest dowodem na to że mozna b. dobrze prowadzić
        klinikę ( to chyba już klinika)
        • piotr2004 Re: Coraz większy Aldemed 28.02.04, 23:45
          Życzę panom Sapie i Tylewiczowi aby ich przychodnia też tak szybko się rozrosła.
          • Gość: naskret Re: Coraz większy Aldemed IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.02.04, 01:28
            niestety nie to sa to tacy dobrzy znajomi pierozka jak szczachor.

wiec ich przychodnia sie tak szybko nie rozrosnie
            • Gość: janusz Re: Coraz większy Aldemed IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.02.04, 20:39
              wiem, ze nie narzekają na Pierozka
      • Gość: pacjent Re: LEKARZE MUSZA SIE LECZYC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 22:26
        Po tych postach widac jak lekarze sie wzajemnie kochaja.
        Kiedys mówiono ze taksowkarze maja w oczach zlotowki, a teraz to dotyczy
        lekarzy.
        • Gość: jurek Re: LEKARZE MUSZA SIE LECZYC IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.03.04, 23:12
          niestety, masz rację! sapostwo straszne!
          • Gość: IGNACY Re: ZSZOKOWAŁA MNIE "APOLITYCZNOŚĆ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 20:23
            Kiedy dwa lata temu odbierałem wyniki w aldemedzie myślałem,że fiknę
            koziołka.Na druczku z wynikami było logo SLD.Całe szczęście,że w pobliżu była
            siostrzyczka i mogła mi zmierzyć ciśnienie, które wpisała na karteczkę, na
            którym też było logo SLD ha ha ha.
            • Gość: naskret Re: ZSZOKOWAŁA MNIE "APOLITYCZNOŚĆ" IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 22:36
              oj tam przypadek

pewnie w AFERA PALACE za duze tego mieli i wywalili na smietnik a dermatolog
              sobie to zabral zeby nie marnoiwac papieru

wy to sie potraficie czepiac

zamiast rozmawiac o dziurze ozonowej lub wplywie wyciekajacego kwasu z
              baterii "paluszkow" na zycie plciowe helbi modrej to wy caly czas czepiacie sie
              SLD

oni maja juu dosc a jak nie to brachmanski cos powie i zaraz beda mieli dosc :D
    • Gość: hdksfjahglhuiw Re: Coraz większy Aldemed IP: *.ztpnet.pl 03.03.04, 22:56
      Szcząchor to przecież to trepowski lekarz,który dupę lizał i liże nadal
      czerwonym.Miałam z nim swego czasu zajęcia na WSP-tzw.wojsko.Żenada.Tak.To
      prawda.Znalazł się na właściwym miejscu;-)
      • Gość: mietek Re: Coraz większy Aldemed IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.03.04, 23:31
        ale czepiacie się, leczę się w aldemedzie i nigdy nie widziałem żadnych
        partyjnych znaczkow!
        • Gość: IGNACY Re: Coraz większy Aldemed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 13:06
          Mietku napisz gdzie Ci takowe podrzucić, albo zapytaj siostry z ambulatorium
          czy to prawda?
    • Gość: Pacjentka Re: Coraz większy Aldemed IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 18:06
      Pan doktor Szcząchor nie jest w stanie /a może nie dba o to/ objąc jakości
      leczenia kontrolą.Ma więc lekarzy dobrych, ale i takich co to tylko fuszerę
      odstawiają.Zaczyna iść w ilość, a nie w jakość.Jakość chyba utożsamianajest z
      ilością pacjentów do jednego lekarza.Widać róznice.Pani Doktor,z której usług
      korzystałam,gdy jeszcze nie miała wielu pacjentów,bardzo zależało na dobrej
      opinii,więc dość dokładnie zajmowała sie pacjentkami.Teraz liczy się tempo.Nie
      są nawet sugerowane podstawowe badania,brak wywiadu a pacjent z wlasnej
      inicjatywy niewiele żdąży powiedzieć lub zapytać,bo pośpiech paraliżuje.Samo
      bywanie u doktora i spożywanie leków/
      inaczej tego nie nazwałabym/ -np.hormonalnych ,nie poprzedzone specjalistycznym
      badaniem, tylko bardziej metodą prób i błędów ,raczej zaszkodzi niż pomoże.To
      opinia nie tylko moja./Ja już zmieniłam specjalistę i przychodnię./Ale skoro
      chciałoby się miec dobrą opinię,
      to można zrobić ankiety wsród pacjentów.Może to zobliguje do większej
      rzetelności.Chcę podkreślić,że są tacy lekarze n.p.Pani Doktor Danuta
      Bobrowska,która mimo zapracowania,zawsze jest nad wyraz solidna,miła i świetnym
      fachowcem- bez różnicy czy to placówka publiczna czy prywatna./Pani Doktor,
      Pani też musi dbać o swoje zdrowie./ALDEMEDOWI życzę takich Lekarzy,a pacjentów
      będzie jeszcze raz tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka