afe-lek Re: M jak mdłość 23.03.04, 13:35 fridjof napisała: > zaczyna mnie wnerwiać a co tam się znowu dzieje, miałeś podawać streszczenie a tu tylko komentarz ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: M jak mdłość IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 14:32 ja widziałam, Tereska kręci z Rysiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akśka Re: M jak mdłość IP: *.ztpnet.pl 23.03.04, 14:39 To nieprawda! Tereska kręci z Romanem i Grzegorzem! W poniedziałek, wtorek,środe z Romkiem, a póżniej z Grzechem. Nie wiedzialas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: M jak mdłość IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 17:03 te Tereski to jakieś dziwne w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: M jak mdłość 23.03.04, 18:12 fridjof napisała: > zaczyna mnie wnerwiać a ja czekam na śledztwo dziadka Mostowiaka Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: M jak mdłość 23.03.04, 22:02 wystarczy jedna sędzina płaczka z tej rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnusio Re: M jak mdłość IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 17:56 fridjof napisała: > wystarczy jedna sędzina płaczka z tej rodziny ale za to z jakimi kłopotami - wszyscy przeciw jednej stawiam na dziadka Mostowiaka Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: M jak mdłość 23.03.04, 18:31 Mdli Cię z przejedzenia, czy po lekturze wypowiedzi na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klepka Re: M jak mdłość IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.03.04, 19:23 Nas też mdli www.klepka.blog.pl/ może to od wahań Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: M jak mdłość 23.03.04, 22:06 pytanie jest bardzo tendencyjne, bo mnie mdli ze scenariusza !!! Jeszcze chwila a zaczniemy sami pisać go na forum, może uda się coś podrzucić do warszawki Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: M jak mdłość 25.03.04, 19:52 Jeszcze chwila a uwierzę, że oglądasz takie arcydzieła sztuki filmowej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: M jak mdłość 25.03.04, 20:27 wolę to niż naparzanki polityczne, przestałem ufać politykom wszystkim - przesadzili. Nie oglądam durnych dyskusji, została mi romantica Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: M jak mdłość 26.03.04, 23:23 To, że przestałeś ufać politykom, nie dziwi, bo nie ma komu ufać, sami hipokryci, ale nie wierzę, że interesuje Ciebie ten serial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: M jak mdłość IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 08:48 wole na wspólnej plebanii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: M jak mdłość IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.03.04, 23:36 na plebanii to dopiero mdli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: M jak mdłość IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 08:38 może od mszalnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: M jak mdłość IP: *.gala.net.pl 25.03.04, 09:03 i od fałszywej pobożności na twarzach Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: M jak mdłość 26.03.04, 02:37 fridjof napisała: > zaczyna mnie wnerwiać dopiero teraz? mnie jeszcze nie wnerwia, ale fakt, że nie oglądałem jeszcze ani jednego odcinka :o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: M jak mdłość 26.03.04, 15:26 tezgucio napisał: >> dopiero teraz? mnie jeszcze nie wnerwia, ale fakt, że nie oglądałem jeszcze ani> jednego odcinka :o) to może powinieneś się skusić? - tak dla idei;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: M jak mdłość IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 15:40 udaje twardziela :-) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: M jak mdłość 26.03.04, 16:08 Gość portalu: anna napisał(a): > udaje twardziela :-) albo chce za takiego uchodzić ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: M jak mdłość 26.03.04, 17:58 afe-lek napisała: > Gość portalu: anna napisał(a): > > udaje twardziela :-) > albo chce za takiego uchodzić ;o) Oglądanie serialu jako kryterium twardości? Rozczarowujecie mnie. Ja po prostu prawie w ogóle nie oglądam TV, a jeśli już to bardzo późno wieczorem i nie mam zbyt wielkich szans na oglądanie jakiegokolwiek serialu. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: M jak mdłość 26.03.04, 20:24 fridjof napisała: > se nagrywaj !!! :-) se po co? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: M jak mdłość 26.03.04, 22:40 tezgucio napisał: > Oglądanie serialu jako kryterium twardości? Rozczarowujecie mnie. Ja po prostu a my po prostu o Twą rozrywkę dbamy - aczkolwiek akurat ten serial nie jest mi zbyt znany - ale żebyśmy od razu Cię rozczarowywali??? ;o) PS. A co jest kryterium twardości ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: M jak mdłość 27.03.04, 00:42 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > Oglądanie serialu jako kryterium twardości? Rozczarowujecie mnie. Ja po > prostu a my po prostu o Twą rozrywkę dbamy - aczkolwiek akurat ten serial nie > jest mi zbyt znany - ale żebyśmy od razu Cię rozczarowywali??? ;o) Z seriali najbardziej lubię piwo seryjnie w wesołym towarzystwie. Seriale w TV nie spełniają żadnego kryterium na kryterium czegokolwiek - stąd moje rozczarowanie. ;o) > PS. A co jest kryterium twardości ;o) Wiem tylko, że wkrętak (śrobokręt), którego dzisiaj używałem, na pewno tego kryterium nie spełniał. Totalnie upodobnił się do wkrętów: czubek ostry a reszta sprala. :o( Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: M jak mdłość 28.03.04, 10:08 tezgucio napisał: > Z seriali najbardziej lubię piwo seryjnie w wesołym towarzystwie. ale nie praktykujesz tego seryjnego serialu 5 razy wtygodniu, jak to z niektórymi serialami bywa ? ;o) > Wiem tylko, że wkrętak (śrobokręt), którego dzisiaj używałem, na pewno tego > kryterium nie spełniał. naprawa w domu? (pozazdrościć Twej żonce) czy coś w garażu? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: M jak mdłość 28.03.04, 17:48 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > Z seriali najbardziej lubię piwo seryjnie w wesołym towarzystwie. > ale nie praktykujesz tego seryjnego serialu 5 razy wtygodniu, jak to z > niektórymi serialami bywa ? ;o) Serial spokojny, nienachalny. 1-2 razy w miesiącu. > naprawa w domu? (pozazdrościć Twej żonce) czy coś w garażu? Domowe naprawy czekają na swoją kolejkę. Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: M jak mdłość 28.03.04, 18:45 tezgucio napisał: > Domowe naprawy czekają na swoją kolejkę. I pewnie mają mizerną siłę przebicia. Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: M jak mdłość 28.03.04, 19:16 Prowadzę notatki w komputerze, większa pojemność. a i łatwiej usunąć zbędny zapis bez śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: M jak mdłość 28.03.04, 19:21 O jednym zapomniałeś, dane z dysku można łatwo odtworzyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: M jak mdłość 28.03.04, 19:22 a jak ktoś zażąda odtworzenia dysku ? wyrwanej kartki nikt nie odtworzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: M jak mdłość 28.03.04, 19:35 Młotek? Wątpię czy go znajdziesz, bo wcześniej żona, może go użyć wobec Ciebie, żebyś lepiej zapamiętał, co jest w domu do zrobienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: M jak mdłość 28.03.04, 19:41 sela1 napisała: > > żebyś lepiej zapamiętał, co jest w domu do zrobienia :-) oni doskonale pamietają, tylko czasu im brak ;o) mój się interesuje do czasu,, gdy szuka rozwiazania, potem reszta jest zbyt nudna i banalna - nie pomoże wyrzucenie kartki albo klawisz delete - żonka pamięta ;o))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: M jak mdłość 28.03.04, 20:19 Czy my czasami nie mamy tego samego męża :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: M jak mdłość 28.03.04, 21:39 sela1 napisała: > Czy my czasami nie mamy tego samego męża :-))))) a oni żyją w przeświadczeniu , że są jedyni i niepowtarzalni - aczkolwiek każdy w swoim rodzaju , może na swój sposób ;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmara Re: M jak mdłość IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 11:06 no jak bym mojego widziała Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: M jak mdłość 29.03.04, 11:57 Spisek jaki, czy co? Trzeba będzie założyć wątek z poradnictwem: "Najlepsza wymówka". Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: M jak mdłość 29.03.04, 16:55 są bardzo solidarne i odważne, to ta zmiana klimatu ! Bądźmy czujni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: M jak mdłość 29.03.04, 19:31 wp15 napisał: > Spisek jaki, czy co? Trzeba będzie założyć wątek z poradnictwem: "Najlepsza > wymówka". podpowiadam: bardzo chciałbym już to zrobić , ale tak się stęskniłem dzisiaj za Tobą, że wolę posiedzieć przy Tobie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: M jak mdłość 30.03.04, 00:33 afe-lek napisała: > wp15 napisał: > > Spisek jaki, czy co? Trzeba będzie założyć wątek z poradnictwem: "Najlepsza > > wymówka". > podpowiadam: bardzo chciałbym już to zrobić , ale tak się stęskniłem dzisiaj > za Tobą, że wolę posiedzieć przy Tobie ;o) Krótkie odroczenie, zdałaby się taka na tygodniowe przesunięcie prac. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: M jak mdłość 30.03.04, 07:49 tezgucio napisał: > Krótkie odroczenie, zdałaby się taka na tygodniowe przesunięcie prac. ;o) zabranie się za "wychowywanie" dzieci - w zależności odwieku zabawylub poważne rozmowy o życiu - pedagogizacja dzieci odsunie takie prace na dłużej, tylko który facet tyle wytrzyma ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: M jak mdłość IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 08:35 kochajmy facetów, tak szybko odchodzą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: M jak mdłość 30.03.04, 17:06 Gość portalu: anna napisał(a): > kochajmy facetów, tak szybko odchodzą :-) :o( Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: M jak mdłość 30.03.04, 17:26 Skąd ten smutek Tezguciu, odejście nie musi oznaczać zejścia. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: M jak mdłość 01.04.04, 02:51 wp15 napisał: > Skąd ten smutek Tezguciu, odejście nie musi oznaczać zejścia. odszedł, bo się pomylił :o( odszedł, bo zszedł :o(( odzsedł, bo go wyrzuciła :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: M jak mdłość 01.04.04, 20:44 tezgucio napisał: > odszedł, bo się pomylił :o( Czyli naprawił błąd :-) > odszedł, bo zszedł :o(( Może trafił do raju :-)) > odszedł, bo go wyrzuciła :o((( Ten przypadek rzeczywiście jest przykry. Należy go jednak rozpatrywać w kategorii ona odeszła, a on został: -w wielkim smutku :-( -z debetem na kącie :-(( -z nożem w plecach, ale ten przypadek podlega również kategorii: on odszedł, bo zszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: M jak mdłość 03.04.04, 12:05 wp15 napisał: > tezgucio napisał: > > odszedł, bo się pomylił :o( > Czyli naprawił błąd :-) To tylko szansa. :o( :-) > > odszedł, bo zszedł :o(( > Może trafił do raju :-)) Ponownie to tylko szansa. :o( :-) > > odszedł, bo go wyrzuciła :o((( > > Ten przypadek rzeczywiście jest przykry. Należy go jednak rozpatrywać w > kategorii ona odeszła, a on został: > -w wielkim smutku :-( > -z debetem na kącie :-(( z dużym debetem :-((( > -z nożem w plecach, ale ten przypadek podlega również kategorii: on odszedł, > bo zszedł. Jak widać interpretacja nawet stosunkowo prostych zdarzeń może być niejednoznaczna i zależna od nastawienie interpretatora. Trudno więc dziwić się mediom i politykom. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: M jak mdłość 30.03.04, 18:21 Gość portalu: anna napisał(a): > kochajmy facetów, tak szybko odchodzą :-) do innych kobiet ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: M jak mdłość 31.03.04, 13:01 Jeśli kobietę przyrównuje się do kwiata, to taki facet jest jak motyl, np. Niepylak Apollo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: M jak mdłość IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 16:07 czasami zapyla ! Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: M jak mdłość 31.03.04, 18:34 wp15 napisał: > Jeśli kobietę przyrównuje się do kwiata, to taki facet jest jak motyl, np. > Niepylak Apollo. no właśnie - motylki tak latają se...z kwiatka na kwiatek ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: M jak mdłość 31.03.04, 19:15 a kwiatki właśnie zaczynają atakować, już pląsają po deptaku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: M jak mdłość 31.03.04, 22:43 Podobno na betonie kwiaty nie rosną. Motylom grozi wyginięcie? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: M jak mdłość 01.04.04, 18:36 wp15 napisał: > Podobno na betonie kwiaty nie rosną. Motylom grozi wyginięcie? czyli już ich (je ) trzeba brać pod ochronę :o) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: M jak mdłość 01.04.04, 20:54 wp15 napisał: > Wystarczy wziąć pod ochronę kwiatki. Nie da rady. Zadna ochrona nie pomoze. Na betonie nie wyrosna. Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: M jak mdłość 01.04.04, 22:48 rozwija się : jest wojsko , policja , kochający inaczej, aborcja,zdrada, jakaś śmierć wskazana i za mało chorych Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: M jak mdłość 02.04.04, 16:24 fridjof napisała: > rozwija się : jest wojsko , policja , kochający inaczej, aborcja,zdrada, jakaś > śmierć wskazana i za mało chorych chorzy to w innym serialu :o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: M jak mdłość 02.04.04, 16:27 fridjof napisała: > rozwija się : jest wojsko , policja , kochający inaczej, aborcja,zdrada, jakaś > śmierć wskazana i za mało chorych policja? czyżbym cos przegapiła? Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: M jak mdłość 02.04.04, 17:08 ruska, bo ruska , ale zawsze policja - szukająca zaginionego gonery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panienka z ... Re: M jak mdłość IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.04, 20:11 fridjof napisała: > ruska, bo ruska , ale zawsze policja - szukająca zaginionego gonery a czy Mariola Radomska jest chora psychicznie?, normalna inaczej czy ja nie łapie zamysłów pani Łepkowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: M jak mdłość IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 12:08 może kocha specyficznie ? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: M jak mdłość 03.04.04, 12:27 jeśli to miłość, to ja nigdy nie kochałam, nigdy nie byłam zdolna do TAKICH poświęceń :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: M jak mdłość 03.04.04, 12:00 Podziwiam Waszą znajomość serialu. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: M jak mdłość IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 12:10 bo są takie autentyczne i wzruszające :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: M jak mdłość 03.04.04, 12:29 troche przesada z autentycznościa, ale miło byłoby, gdyby tak było :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: M jak mdłość 03.04.04, 14:43 panna_marianna napisał: > troche przesada z autentycznościa, ale miło byłoby, gdyby tak było :) kręca autentycznie wg scenariusza :o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: M jak mdłość 03.04.04, 15:57 tezgucio napisał: > kręca autentycznie wg scenariusza :o) bo nie mają wyboru. nawet Jaroszego przesłodzili, całe szczęście, ze przejściowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: M jak mdłość 03.04.04, 21:25 fridjof napisała: > ciekawe kiedy blondynka się połapie blondynka - połapie? - optymista ;o) ( albo blondyn :o)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: M jak mdłość 04.04.04, 13:04 fridjof napisała: > pesymistyczny i rudy to drugie łatwo zmienić, tylko nie wiem po co ;o) ale z tym pierwszym to gorzej ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: M jak mdłość 04.04.04, 17:47 fridjof napisała: > ciekawe kiedy blondynka się połapie jeśli mąż za długo bedzie u Niemca w koncu sie połapie Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: M jak mdłość 04.04.04, 13:25 Obejrzę meczyk sobie w sobotę, Lub jak w Las Vegas leją Gołotę. Siadam w fotelu, piwko schłodzone, Gdy nagle obok spostrzegam żonę. Już po pilocie palcem przebiera, Z telenowelą kanał wybiera. Tam Leon w Kasi się skrycie kocha, Ta zaś za Bolkiem po kątach szlocha. Bolek w butelce majątek trwoni, Bo się na zabój kocha w Leonie. Same nieszczęścia, łzy ciurkiem płyną, Bo Bolek nie wie czyim jest synem. My też ryczymy, ja oraz żona. Ona wzruszeniem mym poruszona. A mi po brodzie łzy ciurkiem płyną, Straciłem meczyk z moją drużyną. Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: M jak mdłość 04.04.04, 14:00 jeśli w Las Vegas Gołota wygra, niech se przebiera "domowa wydra" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: M jak mdłość 04.04.04, 17:49 Oto są szanse mistrza Gołoty By zdobyć medal, ten szczerozłoty. Kiedy przeciwnik w damskiej bieliźnie, W wannie z kisielem sam się pośliźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: M jak mdłość 07.04.04, 15:16 No i gdzie jest ciąg dalszy ? Akcja zaczęła się fajnie rozwijać, czekam co będzie dalej, a tu cisza :-( Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: M jak mdłość 07.04.04, 19:37 odcinek na zamówienie : "no bo w kisielu to są przelewki, każdy mięcina ostry i krewki, ale nie dla nas takie poślizgi, sela wi Endriu, nie krzycz nołpliski !" Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Boks a'la Gołota 07.04.04, 23:46 Zamiast do walki przystąpić mężnie, On ring zamienił w sprinterską bieżnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: Boks a'la Gołota 08.04.04, 14:52 Biegnie i sapie, tak ciężko dyszy, Endriu do boju! ledwo co słyszy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: Boks a'la Gołota 08.04.04, 22:37 Zamiast rywali walić po głowach, On za trenera ręcznik się chowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: Boks a'la Gołota 15.04.04, 20:41 Widzę, że akcja rozwija się w szybkim tempie, aż strach pomyśleć co będzie dalej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: M jak mdłość 15.04.04, 20:38 Jeszcze się załapię na jakąś główną rolę w tym serialu :-) Dzięki za fajny odcinek. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: M jak mdłość 07.04.04, 19:00 Gosieńka nareszcie odkryła prawde o wstrętnym Michale i jego hot gajsie :) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: M jak mdłość 07.04.04, 19:13 ten mały bardzo przekonywujący, wydaje mi się , że gdzieś czytałem o jego autentyczności, ale może się mylę, bo czytam b. szybko i niedbale - ciągły brak czasu, muszę dołożyć sobie obowiązków, to zdążę zrobić wszystko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ranigastt Re: M jak mdłość 07.04.04, 19:19 W każdym sznującym się serialu musi wystąpić homoseksualista. W Klanie też tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: M jak mdłość 07.04.04, 19:24 ranigastt napisał: > W każdym sznującym się serialu musi wystąpić homoseksualista. W Klanie też tak > było. nie mozemy sie zamykac na inność innych? :) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: M jak mdłość 07.04.04, 19:23 fridjof napisała: > ten mały bardzo przekonywujący, wydaje mi się , że gdzieś czytałem o jego > autentyczności, ale może się mylę, bo czytam b. szybko i niedbale "Michał, ja Cie kocham!" ... boshe, co to był za dramat ... Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: M jak mdłość 07.04.04, 19:36 taaaaak, też mi piwo z ręki było się obsunęło, no ale każde żyjątko ma prawo żyć - wprost z definicji żyjątka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: M jak mdłość 07.04.04, 20:14 niech sobie zyjątka żyją, ale nie w Grabinie! czy tak ma wyglądać porządna polska wieś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: M jak mdłość 07.04.04, 21:00 panna_marianna napisał: > niech sobie zyjątka żyją, ale nie w Grabinie! czy tak ma wyglądać porządna > polska wieś? :) obejrzałam dzisiaj chyba powtórkę - no cóż...miłośc ma niejedno ma imię.;o))) a gdzie ta rosyjska policja ? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: M jak mdłość 07.04.04, 21:04 afe-lek napisała: > obejrzałam dzisiaj chyba powtórkę - no cóż...miłośc ma niejedno ma imię.;o))) > a gdzie ta rosyjska policja ? musimy czekać do nastepnego tygodnia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajana Re: M jak mdłość IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 19:38 a za tydzień wiosna buchnie prawie majem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: M jak mdłość 08.04.04, 22:42 Gość portalu: dajana napisał(a): > a za tydzień wiosna buchnie prawie majem :-) a wtedy M jak Maj.... Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: M jak mdłość 08.04.04, 22:59 Maj, Maj, Maj, nie odmawiaj Maj , to co masz najlepszego Maj, Maj ciepłą ... Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: M jak mdłość 09.04.04, 01:16 fridjof napisała: > Maj, Maj, Maj, nie odmawiaj Maj , to co masz najlepszego Maj, > Maj ciepłą ... Miej, Miej, Miej, nie odmawiaj Miej , to co masz najlepszego Miej, Miej ciepłą ... Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: M jak mdłość 09.04.04, 09:14 tezgucio napisał: > fridjof napisała: > > Maj, Maj, Maj, nie odmawiaj Maj , to co masz najlepszego Maj, > > Maj ciepłą ... > Miej, Miej, Miej, nie odmawiaj Miej , to co masz najlepszego Miej, > Miej ciepłą ... MOKRO (a tu trzeba wyjść) MAMONA (trzeba wydać) MAMROTAĆ (pod nosem na innych kierowców) MASZKARA (w lustrze????) MISTRZOSTWO (dam radę ) :O))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: M jak mdłość 09.04.04, 15:27 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > > fridjof napisała: > > > Maj, Maj, Maj, nie odmawiaj Maj , to co masz najlepszego Maj, > > > Maj ciepłą ... > > Miej, Miej, Miej, nie odmawiaj Miej , to co masz najlepszego Miej, > > Miej ciepłą ... > > MOKRO (a tu trzeba wyjść) > MAMONA (trzeba wydać) > MAMROTAĆ (pod nosem na innych kierowców) > MASZKARA (w lustrze????) > MISTRZOSTWO (dam radę ) :O))))))))) Ma maj majowe marzenia milosne? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: M jak mdłość 09.04.04, 19:01 bardgorzowski napisał: > Ma maj majowe marzenia milosne? kwiecień kwitnie kwiatkami kprzed kmajem ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: M jak mdłość 10.04.04, 21:20 afe-lek napisała: > kwiecień kwitnie kwiatkami maj moze ... milostkami. Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: M jak mdłość 11.04.04, 19:24 bardgorzowski napisał: > maj moze ... milostkami. no to w maju czujnym trzeba być ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: M jak mdłość 11.04.04, 20:05 afe-lek napisała: > bardgorzowski napisał: > > > maj moze ... milostkami. > > no to w maju czujnym trzeba być ;o) Czujnym w maju byc, jest to potrzeba czasu Lepiej nie czekac, ... ... zakochac sie zawczasu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: M jak mdłość 11.04.04, 20:07 bardgorzowski napisał: > afe-lek napisała: > > > bardgorzowski napisał: > > > > > maj moze ... milostkami. > > > > no to w maju czujnym trzeba być ;o) > > Czujnym w maju byc, > jest to potrzeba czasu > Lepiej nie czekac, ... > ... zakochac sie zawczasu. najbezpieczniej po raz kolejny w tej samej osobie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: M jak mdłość 11.04.04, 20:18 afe-lek napisała: > bardgorzowski napisał: > > > afe-lek napisała: > > > > > bardgorzowski napisał: > > > > > > > maj moze ... milostkami. > > > > > > no to w maju czujnym trzeba być ;o) > > > > Czujnym w maju byc, > > jest to potrzeba czasu > > Lepiej nie czekac, ... > > ... zakochac sie zawczasu. > > najbezpieczniej po raz kolejny w tej samej osobie ;o) nie potrzeba jej szukac, kiedy sie ja ma przy sobie.:O) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof tragifarsa :-( 12.04.04, 13:17 odcinek jaki pokazali w I dzień świąt był tragiczny, kończę z tym serialem na zawsze, nie ze mną te numery ! kiedy powtarzają Klosa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos tam Re: tragifarsa :-( IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 20:48 mnie sie podobalo :o) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: tragifarsa :-( 12.04.04, 23:02 bo pannom takie tragedie się podobają :-) dzisiaj jedynym elementem optymistycznym była karma dla rybek :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś tam Re: tragifarsa :-( IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 10:14 fridjof napisała: > dzisiaj jedynym elementem optymistycznym była karma dla rybek :-( a co powiesz na powrót Jacka (pieszo?) z Moskwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: tragifarsa :-( IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 11:41 dlaczego nie ma wątku o żużlu ? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: tragifarsa :-( 13.04.04, 12:51 Gość portalu: kibic napisał(a): > dlaczego nie ma wątku o żużlu ? na Polsacie 2 było samo życie na naszym stadionie i z miłością nie miało to nic wspólnego :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: tragifarsa :-( 13.04.04, 13:07 jawi mi sę jako coś pośredniego między profesorem wilczurem a niemcem wracającym spod stalingradu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos tam Re: tragifarsa :-( IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 19:43 fridjof napisała: > jawi mi sę jako coś pośredniego między profesorem wilczurem a niemcem > wracającym spod stalingradu dzisiaj mają być: sex, kłamstwa i kasety wideo, tfu, porno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: tragifarsa :-( IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 19:14 był sex ? chyba między babcią i dziadkiem mostowiak Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: tragifarsa :-( 14.04.04, 22:36 prawie wykrakałem ! mało porno dali, ta ze szczecina niedawno piersią zarzuciła, może to był pilot ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś tam Re: tragifarsa :-( IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.04, 19:34 fridjof napisała: > prawie wykrakałem ! > mało porno dali, ta ze szczecina niedawno piersią zarzuciła, może to był pilot > ? lepiej zeby nie zarzucała wiecej, najpiekniejsze co zakryte a nie co na wierzchu :) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: tragifarsa :-( 15.04.04, 22:28 na wierzchu też może być piękne :-))) polemizuję zdecydowanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: M jak mdłość IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 19:40 podobno studentka poroni Odpowiedz Link Zgłoś