Dodaj do ulubionych

Nawet sześciolatek może zostać studentem

23.09.10, 15:15
po pierwsze: ile gazeta dostała za kryptoreklamę?
po drugie: nikomu nie życzę bezpośredniego kontaktu z p. Łukaszem Pilarczykiem, gdy juz zapłacicie za unikids;
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Nawet sześciolatek może zostać studentem IP: *.uz.zgora.pl 24.09.10, 08:16
      fakt, też się nacięłam
      • Gość: gość Re: Nawet sześciolatek może zostać studentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 08:23
        podajcie jakieś szczegóły - jestem zainteresowana zapisaniem dziecka, ale zaintrygowały mnie te dwa wpisy...
        • Gość: Ewa Re: Nawet sześciolatek może zostać studentem IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.10, 12:32
          Nie wiem, czy chodzi o to samo, ale Pan jest po prostu niegrzeczny, masz jakieś pytania albo problem, to Pan nie ma czasu, nie ma ochoty, a w ogóle to on nie musi Ci mówić o tym, co jest na stronie internetowej, a jak nie umiesz znaleźć, to twój problem i czytac nie umiesz. Dzieciom się zazwyczaj podoba, prowadzący są różni, jedni świetni inni nie, niekoniecznie to są ludzie z najwyższej profesorskiej półki, niekoniecznie ludzie z tytułami naukowymi (zdarzają się często rózni popularyzatorzy), których za taką kasę można by ściągnąć, zobacz zresztą, że unikids jest w pipidówkach przede wszystkim, gdzie profesora lud rzadko widzi i nie ma porównania. Ale to jest przedsięwzięcie biznesowe, nie żadna misja czy pasja i to widać po szefie interesu. Licząc same wykłady to pół bańki na semestr, za tą kasę można by fantastycznych ludzi ściągnąć, zysk jest pieroński. Za warsztaty płacisz kupę kasy osobno za każdy. Jak zapłacisz i dziecko bedzie chodzić, a Ty nie będziesz mieć żadnych pytań i żadnego kontaktu w tym facetem, to może Cię nikt nie potraktuje jak upierdliwej i głupiej mamuśki. Czy dziecku się spodoba? Różnie bywa, moje czasami było zachwycone a czasami znudzone na maksa. Małe dzieciaki generalnie się nudzą, a starsze częściej łapia bakcyla. Na sali masz dwa typy dzieciaków - małych bystrzaków, co to wszystko juz wiedzą i przyszli rekreacyjnie i kompletnie znudzonych potomków rodziców z pretensjami, co chcą z maluchów zrobić yntelygentów. Nie wiem, czy pomogłam, sama mam mieszane uczucia. Pozdrawiam i też czekam, co inni powiedzą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka