lablenka_x 01.07.11, 10:29 Z okazji urodzin i imienin przesyłamy najserdeczniejsze życzenia zdrowia, sukcesów i nieustającej miłości. Lx z Mężem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammaja Re: Verbenie 01.07.11, 11:09 Halinko, radości z tego co robisz - w ogrodzie i na papierze - spokoju i szczęsliwych chwil na dlugie, długie lata - zyczę Odpowiedz Link
joujou Re: Verbenie 01.07.11, 11:10 Zdrowia przede wszystkim oraz wszystkiego o czym jeszcze marzysz i śnisz! Natura obdarzyła Cię hojnie(uroda,talenty),miłość i pasje sama odnalazłaś więc niech to trwa! Odpowiedz Link
monia.i Re: Verbenie 01.07.11, 11:31 Serdeczności, Verbenko - dużo zdrowia i wszelkiej pomyślności! Uściski Odpowiedz Link
verbena1 Re: Verbenie 01.07.11, 15:33 Kochane dziewczyny, dziekuje z calego serca Imienin w Holandii nie obchodze, a poniewaz tak sie sklada ,ze urodzilam sie dzien po imieninach wiec obchodze co mi sie podoba Usciski dla wszystkich Odpowiedz Link
fettinia Re: Verbenie 01.07.11, 15:56 Kazda okazja do skladania zyczen dobraBez wzgledu na to czy sie obchodzi czy nie I ja dolaczam z najlepszymi zyczeniami Odpowiedz Link
dado11 Re: Verbenie 01.07.11, 22:16 Kochana Solenizantko i Jubilatko oby życie sprawiało Ci wciąż nowe przyjemności i radosne niespodzianki, ale też utrzymywało to, co już dobrego się wydarzyło w należytej kondycji:-----))))))) Serdeczne całusy z mojego Tajemniczego Ogrodu Odpowiedz Link
jan.kran Re: Verbenie 02.07.11, 00:13 Serdeczne zyczenia i ode mnie. Zawsze chetnie i z usmiechem czytam Twoje posty, zycze Ci zeby Twoje zycie nadal bylo tak mile i pogodne jak dotad, zdrowia zycze i dalekiej podrozy Ula Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Verbenie 04.07.11, 08:07 Przyjmij i ode mnie spóźnione życzenia. Nie zaglądałam o weekend na forum, dlategom spóźniona. Życzę Ci, jak Ula, żeby nic nie zmieniło się w Twoim dzisiejszym świecie. Małgosia Odpowiedz Link
en.ej Re: Verbenie 04.07.11, 12:37 Jeszcze ja, jeszcze ja Verbenko, wszystkiego naj, naj, naj i miłości tyle ile wody na ziemskim globie !!!! Odpowiedz Link
verbena1 Re: Verbenie 04.07.11, 13:20 Jeszcze raz serdecznie dziekuje, milo ,ze tyle osob o mnie mysli Odpowiedz Link
verbena1 Re: Verbenie 08.07.11, 22:44 Alfredko droga, buzia smieje mi sie do tej wiazanki, dziekuje za pamiec Odpowiedz Link