Dodaj do ulubionych

Millennium Bank

IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.05.04, 07:25
CZy jest może ktoś,kto preszedł pierwszy etap rekrutacji w Banku Millenium i
wybiera się do Warszawy na kolejny?A swoją drogą-jak mogą wyglądać w bankach
testy psychologiczne?
Obserwuj wątek
    • Gość: erni Re: Millennium Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 10:38
      Polewanie zimna wodą i gorącą na przemian. Wstrząsy elektryczne oraz topienie
      we wrzątku.

A tak na poważnie to dadzą Ci taki teścik do wypełnienia, lub postawią przed
      tobą jakiś konkretny problem do rozwiązania i będziesz musiałóa powiedzieć co
      byś zrobiła. Rozmowa gwarantowana.
      • Gość: Marcin Re: Millennium Bank IP: *.twojeradio.pl 24.05.04, 08:08
        Odradzam wyjazd do Warszawy na rozmowę. Wiem, że pewnie nadzieje masz wielkie
        po pierwszym etapie. Moja dziewczyna też miała wielkie. Pierwsza rozmowa wręcz
        podręcznikowa. Bardzo się spodobała. Druga podobnie. A w Warszawie zmieszali ją
        z błotem już na wstępie sugerując brak inteligencji. Jeszcze zanim cokolwiek
        kandydaci powiedzieli. Resty zabierali po 22 minutach (kiedy na pisanie
        przewidziana była godzina czasu). Nie mieli gdzie przyjać ludzi, a powitał ich
        jakiś roztargniony 30-to latek, który dziwił się jak człowiek może zmieniać
        profesję z jednej na druga. A jeśli powiesz, że bezrobocie zmusza Cię do
        chwytania się różnych profesji, to im otwierają sie oczy, że jak to?
        Bezrobocie, 20%, gdzie? Jeśli nie chcesz przeżyć rozczarowania i poniżenia,
        radzę Ci nie jedź. Moja dziewczyna usłyszała, że od 3 miesięcy szukali
        kandydata. Że nie było nikogo, że Ona jest idealna i takie tam podobne rzeczy.
        W rezultacie okazało się, że dostała kubeł zimnej wody na głowę. Moim zdaniem
        cały ten proces rekrutacyjny to wielka szmira.
        Pozdrawiam i mimo wszytko życzę powodzenia jeśli się zdecydujesz pojechać do
        Warszawy na 16 piętro wieżowca Blue City...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka