tompiorom 22.10.11, 17:21 Szukam w Zielonej Górze, dobrego kamieniarza, chcę wykonać nagrobek urnowy. Będe wdzięczny za każdy wart uwagi i polecenia namiar. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dron1983 Re: Dobry i solidny kamieniarz 17.08.16, 10:49 Na pewno odradzam firmę Pro-Kam s.c. z Jędrzychowa, mają też chyba stanowisko koło cmentarza na Wrocławskiej. Strasznie się przejechałam na nich. Przestrzegam Odpowiedz Link Zgłoś
basialab Re: Dobry i solidny kamieniarz 09.03.17, 16:31 Jeśli ktoś jest z Andrychowa, Kęt lub Wadowic, to polecam firmę Ogrody Kilian www.ogrodykilian.pl/pl/49/1/kamieniarstwo/ która zajmuje się kamieniarstwem. Aranżują mi często ogród w mojej posiadłości i jestem bardzo zadowolony, duże walory estetyczne i ta szlachetność Odpowiedz Link Zgłoś
minow343 Re: Dobry i solidny kamieniarz 27.02.18, 19:34 Wszystkim zainteresowanym zamieszkującym województwo Łódzkie, a w szczególności mieszkańcom Skierniewic polecam firmę "Kowalczyk". Mają duży wybór kamienia z całego świata i wieloletnie doświadczenie. Polecam, bo ich usługi nie są drogie. Odpowiedz Link Zgłoś