Dodaj do ulubionych

Poznaj muzyczne gwiazdy winobrania [zdjęcia]

31.08.12, 18:12
Czemu od razu gwiazdy ? Tych ludzi przecież nikt nie zna lub są to popłuczyny zespołów, które 20 lat temu były popularne. Jedyna na co można się wybrać to na koncert zespołu IRA, jeśli ktoś oczywiście lubi. Reszta to szrot i żwir
Obserwuj wątek
    • Gość: anty rock Re: Poznaj muzyczne gwiazdy winobrania [zdjęcia] IP: *.adsl.szeptel.net.pl 01.09.12, 11:52
      A kto wie czym jest taka IRA, która robi szajsowatą 'muzykę' . Kate Ryan przynajmniej znają w całej Europie.
      • Gość: speeder Re: Poznaj muzyczne gwiazdy winobrania [zdjęcia] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.12, 18:08
        No dokładnie. Kate Ryan jetst znana z wielu hitów, teraz nawet nie ma zamiaru promować się w Polsce, bo po co? W innych krajach przynajmniej jest doceniana. Owszem występowała w Polsce nie raz, teraz Polski nie stać na Kate.
      • Gość: gość Re: Poznaj muzyczne gwiazdy winobrania [zdjęcia] IP: *.xdsl.centertel.pl 12.09.12, 21:46
        kultury mamusia nie nauczyła?w szkole tez nie...cóż, a więc mamy co mamy,takie opinie i takich znawców muzyki...ech
      • Gość: gość Re: Poznaj muzyczne gwiazdy winobrania [zdjęcia] IP: *.xdsl.centertel.pl 15.09.12, 14:53
        bo nikt nie dba o to by naszą muzykę znano w Europie i na świecie - natomiast odwrotnie i owszem...eh
    • expertyza68 Poznaj muzyczne gwiazdy winobrania [zdjęcia] 05.09.12, 12:13
      Polecam nieco inny punkt widzenia: www.winobranie.pl/aktualnosci.php/1658
    • Gość: gość Re: Poznaj muzyczne gwiazdy winobrania [zdjęcia] IP: *.xdsl.centertel.pl 12.09.12, 00:05
      cóż za nieobiektywny artykuł.Do tego ta teoretyczna troskliwość o zielenogórzan,którzy przybęda na koncerty takich zespołów jak IRA,De Mono.Pan redaktor wyrokuje przed koncertem iż owe zespoły czasy świetności mają za sobą!Ciekawe co by powiedział o Andrzeju Nowaku i zespole ’’złe psy” lub EricuClaptonie gdyż z jego artykułu wynika iż tylko poniżej 30-tki zespoły mają cień szansy na pozytywny odbiór. Zupełnie pomija bardzo udaną trasę z zespołu z okazji 25-lecia istnienia,która została przedłużona z powodu wyprzedanych biletów,pomija bieżące sukcesy ,otrzymane nagrody,lekceważy fanów. A to już ewidentnie nie fair.Nie będę się tu rozpisywać .Mam tylko nadzieję że zachowa się pan profesjonalnie i odwoła swoje negatywne opinie po koncercie IRY w Zielonej Górze. Bo co do tego że zagrają świetny koncert to jestem pewna.
    • paul123 Ola Szwed 12.09.12, 07:47
      A ja przyjde na Ole Szwed, ale tylko popatrzec a nie posluchac ;)
      • Gość: gość Re: Ola Szwed IP: *.xdsl.centertel.pl 12.09.12, 09:02
        IRA to jest to ale nie mam nic przeciwko ślicznej Oli Szwed
      • Gość: Fanka Re: Ola Szwed to seksbomba IP: *.centertel.pl 03.10.13, 16:36
        Ola Szwed to super laska i super dziewczyna i fajna aktorka, super wychodzi na zdjęciach, poporostu cała jest super
        AleSeriale.pl: Seksowna Ola Szwed
    • Gość: nicelus Już znowu winobranie? IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.12, 23:51
      "Już jesień, a jeszcze niedawno przecież było lato.
      Czas zaskakuje mnie, sprawia wrażenie jakby przyśpieszał"

L'automne déjà, c'était l'été hier encore
      Le temps me surprend, semble s'accélérer

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka