mate102 08.09.12, 17:19 Ktoś zna dobry serwis sprzętu Apple?? ja słyszałam o Besttech na kupieckiej, są jakieś opinie?? ewentualnie inne serwisy? to ich strona besttech.gsm.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ziomek Re: Serwis Produktów Apple IP: *.home.aster.pl 09.09.12, 18:41 jest kilku amatorów w zielonej którzy naprawiają, ale generalnie też byłem tam na kupieckiej w besttech i jestem zadowolony. wcześniej czasami na Westerplatte ale tam głównie naprawy gwarancyjne. Byle nie do Fonmixa w focusie, bo tam to porażka Odpowiedz Link Zgłoś
adamos70 Re: Serwis Produktów Apple 27.08.14, 18:43 zawsze można odesłać do profesjonalistów z Warszawy. Ja znam Wefixa, który specjalizuje się w naprawach każdego sprzętu apple. Zlecenia naprawy obsługiwane są na zasadzie door 2 door. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: Serwis Produktów Apple IP: 185.216.35.* 31.01.21, 23:16 Aktualnie brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Serwis Produktów Apple IP: *.home.aster.pl 10.09.12, 19:03 Byłam jakiś czas temu w focusie w jakimś punkcie ale nie polecam. Strasznie nie znają sie na rzeczy. Kompletni amatorzy. Ostatnio oddałam do besttech i jestem zadowolona. Miłe chłopaki i naprawdę sie znają na robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seler Re: Serwis Produktów Apple IP: *.play-internet.pl 10.09.12, 20:11 spamerzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Serwis Produktów Apple IP: *.play-internet.pl 23.06.13, 09:48 Odradzam ten sklep i serwis. 11 maja 2013r zamówiłem w tym sklepie telefon komórkowy i wpłaciłem pieniądze na ich konto. Od tego czasu brak kontaktu ze sklepem. Telefonu nie odbierają, na emaile nie odpisują. Wysłałem do własciciela sklepu Mateusza D przedsądowe wezwanie do zapłaty które zignorował. Do tej pory nie odzyskałem wpłaconych pieniędzy. W czerwcu sprawe zgłosiłem na policje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Serwis Produktów Apple IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.08.13, 00:21 Również zostałam oszukana przez ten sklep, sprawa zgłoszona rzecz jasna na policję, ale śledzę tego Pana cały czas i widzę, że kpi sobie z nas wszystkich bo w Zielonej Górze został założony kolejny łudząco podobny sklep internetowy w dodatku z tym samym towarem.Co prawda imię właściciela jest inne oraz ulica wykonywanej działalności, jednakże wywnioskować można, że to jakaś rodzina pana prowadzącego Besttech GSM a sklep znajdziemy pod linkiem matmarkmedia.pl . NIE DAJMY SIĘ WIĘCEJ OSZUKIWAĆ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dasar Re: Serwis Produktów Apple IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.13, 11:04 Nwy Ipad minidostępny juz w sklepach. Myślę, że warto zazpoznać się z artykułem na ten temat gdyż może to być bardzo ciekawy produkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Serwis Produktów Apple IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 15:55 to to się psuje? za tyle pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
adamos70 Re: Serwis Produktów Apple 27.08.14, 18:45 każdy sprzęt się psuje. szczególnie tak napakowany elektroniką jak Apple. Z tego co wiem awaryjność tego sprzętu nie jest nad wyraz wyższa niż innych producentów. Sęk w tym że ludzie często nie szanują sprzętu i rzucają nim a potem dziwią się że ekran pęka. Odpowiedz Link Zgłoś
poruter Re: Serwis Produktów Apple 05.08.16, 08:54 Ja mam drobny uraz do lokalnych serwisów. Ostatnio koleżanka znalazła serwis, do którego się wysyła telefon, a oni odsyłają naprawiony. Podobno trwa to do 4 dni, więc spoko, podobnie się w serwisach czeka zazwyczaj. Ich strona telefonarium.pl. Mają tam też informację, że są polecani przez MyApple :) Odpowiedz Link Zgłoś
delewnik Re: Serwis Produktów Apple 25.01.17, 14:01 W katowicach jest machelp, serwis bardzo dobry. Szybko naprawiają solidnie, nie jest dorog. poza tym - jest opcja naprawy wysyłkowej, jak dla mnie super dla ludzi z innych miast czy miasteczek, gdzie takich serwisów po prostu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaddddd Re: Serwis Produktów Apple IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 15.05.17, 12:23 Mi tutaj naprawiali telefon, dobry serwis serwis-iphone.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kooziol Re: Serwis Produktów Apple IP: 78.10.95.* 26.01.17, 21:25 Bardzo dobry serwis iCure.pl jako jedynym udało się naprawić podświetlenie w moim iPhone 6s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Serwis Produktów Apple IP: *.play-internet.pl 05.02.17, 10:46 A co sądzicie o iMac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniello9393 Re: Serwis Produktów Apple IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.17, 13:42 Ja znam świetny serwis z Warszawy www.imaster.com.pl/. Mają profesjonalne sprzęty do naprawy i doskonałe podejście do klienta. Ja sobie chwalę ich pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apple Re: Serwis Produktów Apple IP: *.toya.net.pl 26.09.17, 13:41 ja tutaj naprawiam zawsze dobry serwis Apple serwisproduktowapple.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derek8956 Re: Serwis Produktów Apple IP: *.centertel.pl 17.10.17, 14:34 Dwa razy oddawałam i telefon i macbooka do www.im(...)com.pl/. Szybko, sprawnie. I najważniejsze- skutecznie usunęli usterki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssssa Re: Serwis Produktów Apple IP: *.toya.net.pl 17.10.17, 16:22 ten jest dobry serwisproduktowapple.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gregorros Re: Serwis Produktów Apple 05.11.17, 19:33 w razie czego są serwisy, które naprawiaja sprzęt apple wysyłkowo - np. machelp. Opcja wygodna, zero biegania, nie trwa to tez jakoś bardzo długo. Jak ktoś nie ma żadnego dobrego serwisu u siebie, to naprawdę polecam się nad taką opcją zastanowić Odpowiedz Link Zgłoś
ula.wadas Re: Serwis Produktów Apple 12.11.17, 17:41 dzięki!dokładnie czegoś takiego szukałam :) mój macbook już do nich pojechał, bardzo fajny kontakt, wszystko jak na razie bardzo sprawnie idzie i oby tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwis a Re: Serwis Produktów Apple IP: *.toya.net.pl 23.11.17, 11:02 łatwo znaleźć serwisproduktowapple.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ido Re: Serwis Produktów Apple IP: *.toya.net.pl 15.11.17, 11:08 znam serwis ktory ma naprawe z dojadzem do klienta to tez fajna opcja idoit.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ado Re: Serwis Produktów Apple IP: *.toya.net.pl 28.02.18, 14:53 SERWIS PRODKTÓW APPLE patrz tu najlepiej serwisproduktowapple.pl/ profesjonalny a nie jakies podróby, a ceny maja i tak dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Serwis Produktów Apple iPhone IP: *.toya.net.pl 11.07.18, 17:20 iDoit to jeden z lepszych serwisów w Warszawie, są 2 w stolicy i maja tez punkt we Wrocku. Bardzo fajna obsluga, szybka naprawa, wymiana szybki ok 20-25 minut, zrobili mi na poczekaniu nawet nie wychodzilem nigdzie, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony no i + gwarancja na naprawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Serwis Produktów Apple iPhone IP: *.43.141.254.ipv4.supernova.orange.pl 31.07.19, 18:10 iDoit tak polecam tez znam bylem wymienialem baterie na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Serwis Produktów Apple IP: *.184.161.132.ipv4.supernova.orange.pl 14.03.19, 16:47 ja polecam serwis-iphone.com wydaje mi sie ze najlepszy w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Serwis Produktów Apple IP: *.14.70.140.static.3s.pl 12.04.19, 21:46 ja polecam smartfondoctor.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aplek naprawa macbooka apple IP: *.43.141.254.ipv4.supernova.orange.pl 31.07.19, 18:09 o naprawach klawiatur macbook apple www.appleservice.pl/apple-bierze-sie-za-klawiatury-w-macbookach/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaliński Re: Serwis Produktów Apple IP: *.toya.net.pl 18.02.20, 11:06 ja korzystam od jakigoś czasu z RS MAC i jestem bardzo zadowolony, mają fajne ceny, a wszystko na oryginalnych częściach Odpowiedz Link Zgłoś
c.kliszer Re: Serwis Produktów Apple 07.01.21, 10:39 Dałem telefon do creativeact.pl/jak-wyglada-serwisowanie-urzadzen-elektronicznych/ usterki nie ma śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: Serwis Produktów Apple IP: 185.216.35.* 31.01.21, 23:07 Niestety zegarka nie skonfigurują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klechaa Re: Serwis Produktów Apple IP: *.172.178.98.static.3s.pl 17.11.22, 11:12 ja od siebie moge polecić iDoit w Warszawie. jak rozbilem iphonea 11 to zrobili mi to szybko i tanio Odpowiedz Link Zgłoś