Dodaj do ulubionych

Haręźlak pojechała palić w piecu. W kajdankach

06.03.13, 10:52
Cel jest szczytny, ale ja uważam, że to uwłacza godności urzędu pani wiceprezydent. Można się bawić na różne sposoby. Świetnie jeśli ta zabawa przynosi korzyści dla społeczeństwa, ale są pewne granice, których nie powinno się przekraczać. Równie dobrze pani prezydent mogłaby się zobowiązać, że zatańczy w bikini na urzędowym biurku. Nawet gdyby ktoś za ten widok zapłacił Orkiestrze 10 tys. złotych, to uważam, że nie warto. Jest tysiąc innych sposobów żeby pomagać. Lepiej już by było żeby się przebiegła, bo wtedy promuje przy okazaji zdrowy styl życia. Co sądzicie?
Obserwuj wątek
    • tubylec6 Haręźlak wyprowadzona z urzędu. W kajdankach 06.03.13, 11:39
      "różowych kajdanków" a może panie pismaku różowych kajdanek
      "porąbać piłą spalinową" piłą to się tnie a rąbie siekierą.
      Zadanie dla redaktora proszę sprawdzić czym się różni cięcie od rżnięcia ?
      • Gość: jek Re: Haręźlak wyprowadzona z urzędu. W kajdankach IP: 212.109.132.* 06.03.13, 12:22
        I rąbie się drewno!
    • Gość: N.N. Re: Haręźlak pojechała palić w piecu. W kajdankac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 12:04
      Nie ma się z czego śmiać. Wkrótce razem z Kubickim spotka ich to za to co robią z Zespołem Szkół Specjalnych.
    • Gość: ? A kiedy po Haręźlak pojawi się taczka? IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.03.13, 19:44
      W godzinach pracy, zatrudniona za pieniądze podatników urządza sobie show, a dziennkarz jest zadowolniony, że tak pracuje publiczna instytucja. A może Straż Miejska powinna ją zawieźć na godzinę 15 do Zespołu Szkół Technicznych, żeby przeprosiła Społeczność Szkoły za te bezprawne działania?
    • umbralupus Haręźlak na rurze? 06.03.13, 20:05
      Spodziewam się, że w przyszłym roku Wioleta Haręźlak zatańczy na rurze. Toples.
      Żenujące, pani wiceprzezydent!
    • Gość: szymek Re: Haręźlak pojechała palić w piecu. W kajdankac IP: *.hosts211.ostrowski.pl 06.03.13, 20:13
      ha, ha, ha, ale super news, ku..., ha ha, ha, ha - normalnie jeszcze teraz (a minęło 10 min od kiedy skończyłem to czytać) tłuszcz mi się od śmiechu na brzuchu trzęsie. Super news! Niech żyje Zielona Góra, niech żyje lokalny dodatek do GW, niech żyją podłe czasy, w których żyjemy! hura! hura! hura!

• Gość: chynów Re: Haręźlak pojechała palić w piecu. W kajdankac IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.13, 21:03
      Zamiast wytłumaczyć się ze swojej trefnej decyzji to sobie popalić w piecu jedzie! Chyba, że to była zaplanowana ściema, aby nie być na radzie pedagogicznej w ZST
      'zielonagora.gazeta.pl/zielonagora/1,35182,13516008,Wiadomosc_dnia__Nie_bedzie_likwidacji_technikum_.html
    • Gość: zgaga Re: Haręźlak pojechała palić w piecu. W kajdankac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 22:20
      Mycie okien, palenie w piecu, pani wiceprezydent ma zabójcze wprost kompetencje!
    • Gość: mąż żony Re: Haręźlak pojechała palić w piecu. W kajdankac IP: 62.140.233.* 06.03.13, 22:39
      Dla mnie ten pomysł z akcesoriami "różowymi" nie do przyjęcia.
    • Gość: W.P. Re: Haręźlak pojechała palić w piecu. W kajdankac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 23:27
      A ja spytam jak najbardziej poważnie - kto dopuści do czynności obsługi mechanicznej pilarki i pieca OSOBĘ NIEWYKWALIFIKOWANĄ. Ona zapewne nie ma stosownego SZKOLENIA BHP. Jeśli taki fakt nastąpi, że osoba nieprzeszkolona podejmie takie czynności w tej PUBLICZNEJ HUCPIE, to powoduje wykroczenie, a może przestępstwo. Oczekuję działań PROKURATURY i POLICJI. Także ci, którzy tym piecem dysponują i zarządzają muszą być przygotowani, że pozwalają osobie nieprzygotowanej (tumance - rodzaj żeński tumana) na bezprawne czynności. Ciekawi mnie jakie będą KONSEKWENCJE tej hucpy.
      • Gość: Do W.P Re: Haręźlak pojechała palić w piecu. W kajdankac IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.03.13, 08:02
        Dlarego też, te zniknięte parówki, zewrą jeszcze bardziej nasze szeregi.
        • Gość: tak Re: Haręźlak jest do wywalenia na zbity p.... IP: *.centertel.pl 07.03.13, 10:52
          Po decyzjach tej pani, gdy jej zawzięty przełożony Kubicki mówił, że szkolę zlikwiduje i tak, po czym zmienia decyzję i osmiesza siebie, haręźlak, a przede wszystkim urząd prezydenta ZG ta pani harezlak jest do wyrzucenia dyscyplinarnie za dzialania niezgodne z prawem. Ale do tego trzeba prawego prezydenta z jajami panie Kubicki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka