maxiorek_2005 21.07.13, 21:07 Kto wie, w którym gabinecie kosmetycznym w Zielonej Górze wykonują depilację pastą cukrową?Jak kształtują się ceny?Jakie wrażenia i obsługa?Ktoś już korzystał z tego zabiegu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martabg Re: SPAM! 22.07.13, 08:49 Ja sama robię pastę, instrukcja bez problemu na YT do znalezienia. Koszt śmiesznie mały a efekty wysoce zadowalające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 68-100 Re: SPAM! IP: *.backiel.com.pl 22.07.13, 10:06 o proszę spam został, a apel usunięto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Depilacja pastą cukrową IP: *.icpnet.pl 24.07.13, 12:35 Siostra studiuje w Poznaniu i chodzi na depilację. Twierdzi, że rewelacyjne efekty choć trochę boli. Kiedyś wysłała mi cennik novatio.pl/cennik-2/#depilacjapastacukrowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxiorek_2005 Re: Depilacja pastą cukrową IP: *.swiebodzin.vectranet.pl 24.07.13, 17:25 Słyszałam o tej metodzie wiele pozytywnych opinii i dlatego się nią zainteresowałam,ale chodzi mi o namiar gabinetu w Zielonej Górze,który wykonuje tego rodzaju zabieg,bo raczej ciężko jechać 100 km na samą depilację,ale dziękuję za info;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Depilacja pastą cukrową IP: 78.8.210.* 09.11.13, 17:50 Depilacja pastą cukrową na ul Ułańska 2 www.belladonna.zgora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maxiorek_2005 Re: Depilacja pastą cukrową 10.11.13, 15:25 Dziękuję za namiar:-)Korzystałaś może z usług tego gabinetu?Chodzi mi obsługę ,podejście do klienta i ogólne wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Depilacja pastą cukrową IP: *.free.aero2.net.pl 26.11.13, 15:14 Podejście jest super. Dziewczyny są super. Do każdego klienta indywidualne podejście. Skóra jest bardzo gładka i długo utrzymuje się efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Depilacja pastą cukrową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.14, 12:05 Bella Donna polecam tanio i super efekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Depilacja pastą cukrową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.14, 09:26 Depilacja pastą cukrową jest o wiele lepszym rozwiązaniem niż wosk. Nie zrywa naskórka, tylko usuwa włosy. Z woskiem nieraz zrywany jest naskórek. Efekt jest o wiele dłuższy niż przy wosku. Korzystam z usług Salonu Bella Donna na Ułańska 2. belladonna.zgora.pl/cennik Odpowiedz Link Zgłoś