Dodaj do ulubionych

Konferencja o dorastaniu

IP: 212.109.135.* 20.10.04, 12:17
Inicjatorka pilotażowego programu edukacyjnego, mającego uświadamiać
rodzicom, nauczycielom i lekarzom problemy ADHD - niejaka Kwaśniewska, to
egzemplarz WZORCOWY ROBIENIA SOBIE REKLAMY CUDZYM KOSZTEM. Mówi ona,
tak: "Potrzeba rozmowy z dzieckiem od samego początku, by je poznać,
zrozumieć i wyjaśnić wszystkie tajemnice otaczającego świata, by z każdym
problemem mogło się zwrócić do rodziców. - Moja córka tak robi i jestem z
tego bardzo dumna". Ale tak robią dzieci większości rodziców. Jaki to powód
do dumy? Pewnie odkryła to razem z niejakim "naukowcem" Izdebskim - też
niezły egzemplarz. Sprawy oczywiste przedstawia zawsze w "naukowej" otoczce.
To nauka, czy raczej pseudonauka? Ciekawostka. Na zakończenie konferencji
prasowej prezydentowa kategorycznie zaprzeczyła pogłoskom, jakoby zamierzała
startować w wyborach prezydenckich. Oto złota myśl JAŚNIE PANIUSI - Wstrętnej
polityki nie chcę mieć wpisanej w swój życiorys. - stwierdziła Kwaśniewska.
TAK TOWARZYSZKO PREZYDENTOWO KWAŚNIEWSKA - POLITYKA MOŻE BYĆ WSTRĘTNA, GDY
TAKIE BABSKO JAK WY CHCE WPROWADZIĆ W POLITYKĘ POLISOWE ZASADY - SZEMRANE
FUNDACJE. BEZ TEJ "WYBITNEJ" TOWARZYSZKI I JEJ MĘŻULKA POLITYKA BĘDZIE
NAPEWNO MNIEJ WSTRĘTNA. GWARANTUJĘ.
Obserwuj wątek
    • Gość: W.P. Towarzyszka desperatka IP: 212.109.135.* 20.10.04, 12:27
      Kto tę towarzyszkę desperatkę do Zielonej Góry zaprosił? Kto opłacił jej
      przyjazd i pobyt? Odpowiedzieć na te pytania warto, bo wtedy będzie wiadome
      wszystkim, co to za TOWARZYSTWO.
    • stevills Re: Konferencja o dorastaniu 20.10.04, 12:47
      > "Moja córka tak robi i jestem z
      > tego bardzo dumna".
      > Ale tak robią dzieci większości rodziców.

I tu się z Tobą nie zgodzę. Rodzice nie rozmawiają ze swoimi dziećmi, nie
      potrafią z nimi rozmawiać. Nie mają na rozmowę czasu.
      Nie wiedzą co ich dzieci robią wieczorami.
      Taka jest niestety prawda- to właśnie jest większość.

> BEZ TEJ "WYBITNEJ" TOWARZYSZKI I JEJ MĘŻULKA POLITYKA BĘDZIE
      > NAPEWNO MNIEJ WSTRĘTNA.
      A to ciekawe. Polityka była, jest i będzie wstrętna. Taki już jej "urok".
      I nie ważne kto będzie "na górze". Z aktualnych darmozjadów z Wiejskiej jedynie
      Borowski wydaje się być normalny. Reszta to albo "przekręciarze"
      albo "oszołomy". Do tego bez żadnego obycia i bez żadnego pomysłu na Polskę:((

Pozdrawiam
      Kamil
      • Gość: W.P. Re: Konferencja o dorastaniu IP: 212.109.135.* 20.10.04, 15:53
        KAMIL pisze: "I tu się z Tobą nie zgodzę. Rodzice nie rozmawiają ze swoimi
        dziećmi, nie potrafią z nimi rozmawiać. Nie mają na rozmowę czasu.
        Nie wiedzą co ich dzieci robią wieczorami.Taka jest niestety prawda-to właśnie
        jest większość."
        I to jest powód do organizowania pseudonaukowego "zlotu" z towarzyszką
        Kwaśniewską w tle? Ciekawostka.

Moja teza: BEZ TEJ "WYBITNEJ" TOWARZYSZKI I JEJ MĘŻULKA POLITYKA BĘDZIE NAPEWNO
        MNIEJ WSTRĘTNA - jest potwierdzana w każdym dniu.
        Teza Kamila: Polityka była, jest i będzie wstrętna. Taki już jej "urok". I nie
        ważne kto będzie "na górze". Z aktualnych darmozjadów z Wiejskiej jedynie
        Borowski wydaje się być normalny. Reszta to albo "przekręciarze"
        albo "oszołomy".
        Szanowny Kamilu,
        1. polityka nie musi być wstrętna, to rylko komuniści wmawiają innym, że oni
        są kompetentni, a najczęściej to wśród nich znjdują się prawdziwe oszołomy i
        prawdziwi przekręciarze - Kwaśniewski i jego komunistyczna ferajna odsłania
        coraz szerzej kulisy skrywanych dotychczas działań pozaprawnych np. afera
        Rywina i Orlenu. Widać jakie to SALONOWE TOWARZYSTWO.
        2. jeśli Borowski wyrwał się i krytykuje obecnie TOWARZYSTWO z SLDUP-u - to
        gdzie on był dotychczas? Popierał Olka, Leszka i sam marszałkował z ramienia
        SLDUP-u, któremu wypowiedział "CZŁONKOWSTWO". Należy do tego samego zbioru
        Sojuszu Lewych Demokratów. Borowski rżnie głupa i tyle.
        Ufoj mu i innym SLDUP-om, ufoj Kamilu.
        I zgadzam się z Kamilem w jednym, SLDUP-y to: DARMOZJADY i do tego bez żadnego
        obycia oraz bez żadnego pomysłu na Polskę. Tu się wszystko zgadza.

• stevills Re: Konferencja o dorastaniu 20.10.04, 20:33
          > I to jest powód do organizowania pseudonaukowego "zlotu" z towarzyszką
          > Kwaśniewską w tle? Ciekawostka.
          Widzę, że tu nie o konferencję Tobie chodzi a o samą postać Pani Kwaśniewskiej.
          Jakby jej tu nie było to byłoby już OK??

> Ufoj mu i innym SLDUP-om, ufoj Kamilu.
          No widzisz- nie czytasz dokładnie. Nie napisałem, że ufam, tylko, że wydaje mi
          się najbardziej normalny.
          I nie mówię tu tylko o "lewej" stronie ale także o tzw. centrum (o ile można
          mówić teraz o takowym) jak i o stronie "prawej".
          A tak poza tym, zawsze wychodzę z założenia "trust no one".
          Na moje zaufanie (takiego małego szaraczka) trzeba się mocno napracować.

> SLDUP-y to: DARMOZJADY i do tego bez żadnego
          > obycia oraz bez żadnego pomysłu na Polskę. Tu się wszystko zgadza
          I znów nie czytasz tego co piszę. Napisałem, że wszyscy to darmozjady.
          I nie ważne z jakiej orientacji politycznej są, bo aktualnie to najwięcej jest
          tzw. "chorągiewek" co to im się bardzo często zmieniają poglądy.
          Prawica miała swoje 5 minut i wykorzystała je rozwalając wszystko "w pizdu".
          Lewica kończy dobijać to co ww. zaczęli wcześniej.
          I nie widać niestety nikogo, kto mógłby ten cały proces odwrócic o 180 stopni.

Znaczy mam jeden taki typ, ale kilka jego poglądów jest tak skrajnych, że
          raczej by nie przeszedł.

Pozdrawiam
          Kamil

• Gość: Loki Re: Konferencja o dorastaniu IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 13:12
      Kwaśniewską wykreowały media-Gala,Viva itp.Tak naprawdę jest to przeciętna
      babka,z wgranymi przez sztaby fachowców plikami-jak być
      miłą,troskliwą,światłą,swojską itd.
    • Gość: andrzej Re: Konferencja o dorastaniu IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 17:57
      notowania pani Prezydentowej świadczą o niej wystarczająco, gdyby zechciała
      startować w wyborach prezydenckich wygrałaby je swobodnie.
      Polacy pragną spokoju, to jedno im potrzebne , ale niestety ciągle jeszcze do
      sejmu dostają się różni populiści i oszczercy, miernoty umysłowe i
      kombinatorzy, dlatego należy zmniejszyć liczebność sejmu, rad itp.
      • Gość: ik Re: Konferencja o dorastaniu IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 18:47
        >notowania pani Prezydentowej świadczą o niej wystarczająco, gdyby zechciała
        >startować w wyborach prezydenckich wygrałaby je swobodnie.

mam jednak nadzieję, że się mylisz (zależy oczywiście od kontrandydatów)
      • Gość: W.P. Re: Konferencja o dorastaniu IP: 212.109.135.* 21.10.04, 13:30
        W stan umysłów czytelników kolorowych pisemek, brukowców i szmatławców
        chwalących niejaką towarzyszkę Polisę Kwaśniewską wpisuje się taki
        tekst: "notowania pani Prezydentowej świadczą o niej wystarczająco, gdyby
        zechciała startować w wyborach prezydenckich wygrałaby je swobodnie." Moim
        zdaniem jest to niemożliwe, bo ta baba nie zan się na niczym. Niech Garkotłuk
        w polityce to leninowska formuła - Nawet kucharki mogą rządzić!!! Brawo! Tylko
        tego nam potrzeba. Czy to pisze może towarzysz Izdebski ukryty pod pseudonimem
        ANDZEJ? Bo pragnienie tzw. spokoju świadczy o miernocie umysłowej TOWARZYSZA
        Andrzeja. Niestety!
        • Gość: andrzej Re: Konferencja o dorastaniu IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 13:45
          miernota umysłowa podpowiada mi - nadstaw drugi policzek, na szczęście w
          demokracji rację ma większość, nawet jeśli stanowi ją miernota.
          Nie mówiłem, że obstawiałbym tą kandydatkę,mówiłem , że cieszy się dużą
          popularnością, która z czegoś wynika - z uznania. Moje ma , twojego mieć nie
          musi. Zapewne też kandydować nie będzie.Gratuluję umysłu
    • Gość: uzetka Polityka konferencyjna na UZ IP: *.ztpnet.pl 20.10.04, 18:57
      Najbardziej przykry jest dla mnie fakt, iż pracownicy UZ, zajmujący się na
      codzień ADHD - psychologowie i pedagodzy - nie zostali zaproszeni, czy nawet
      powiadomieni o konferencji organizowanej przez p. Izdebskiego (nie po raz
      pierwszy). Bardzo dziwi mnie ta polityka konferencyjna p. Izdebskiego.
      • tezgucio Re: Polityka konferencyjna na UZ 20.10.04, 19:04
        Gość portalu: uzetka napisał(a):
        > Najbardziej przykry jest dla mnie fakt, iż pracownicy UZ, zajmujący się na
        > codzień ADHD - psychologowie i pedagodzy - nie zostali zaproszeni, czy nawet
        > powiadomieni o konferencji organizowanej przez p. Izdebskiego (nie po raz
        > pierwszy). Bardzo dziwi mnie ta polityka konferencyjna p. Izdebskiego.

Z pewnością p. Izdebski z chęcią odpowie na to pytanie-stwierdzenie. Wystarczy
        do niego zadzwonić, wysłać maila.
        • Gość: zielon Re: Polityka konferencyjna na UZ IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 20:40
          to prawda, równy gość , miałem przyjemność uczestniczyć w spotkaniach z nim,
          jest ok, niektórzy chcą go napiętnować politycznie, a seks jest apolityczny,
          to świetny fachowiec
      • Gość: W.P. Re: Polityka konferencyjna na UZ IP: 212.109.135.* 21.10.04, 13:39
        I słusznie, bo pseudonaukowy zjazd to tylko "przykrywka" został przeznaczony
        tylko dla grona dobrze znanych towarzyszy, którzy go przygotowali dla Polisy
        Kwaśniewskiej. Takie TOWARZYSTWO.
      • Gość: IIIks Re: Polityka konferencyjna na UZ IP: *.ztpnet.pl 21.10.04, 20:54
        I racja! Jakaż to qrwa konferencja naukowa? Zwykła kampania wyborcza SLD,z
        Kwaśna na pierwszej linii.
    • Gość: stud konferencja naukowa? IP: *.ztpnet.pl 20.10.04, 21:20
      Czy aby na pewno to była konferencja naukowa? Dlaczego pani redaktor w
      sprawozdaniu z konferencji nie cytuje aktualnego stanu badań, słów autorytetu
      naukowego tylko panią Kwaśniewską?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka