Dodaj do ulubionych

Śliska ta zima

IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 18:25
Do dupy z Albą. Pani prezydent niech w końcu wypowie im umowę i nie ogłasza
następnego przetargu. Będzie tak samo ślisko, ale o wiele taniej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sopel Re: Śliska ta zima IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.04, 19:53
      Dobrzeby było, żeby dziennikarze pisali rzetelnie,która instytucja odpowiada za
      jaki odcinek drogi za zimowe utrzymanie. Otóż wymieniony wiadukt na Trasie
      Północnej lezy w ciągu drogi krajowej nr 32, wylot na Sulechów z miasta jest
      drogą krajową nr 32 i włącza się do drogi krajowej nr 3.I tutaj nic się nie
      zmieniło zawsze tymi odcinkami zarządzała i zarządza Generalna Dyrekcja Dróg
      Krajowych i Autostrad. I dlatego rzetelnie czytelników trzeba
      informować "wielki dziennikarzu" ,kto tym razem zawinił,a nie wszystkie winy
      przypisywać firmie Alba. A tak na marginesie jakie opony mieli uczestnicy
      wymienionych kolizji i czy dostosowali prędkość do warunków panujących na
      drogach.
      • Gość: Ludwik Re: Śliska ta zima IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 20:09
        Te Sopel, czy przekażesz moje CV do Alby? Troche pokory i samokrytycyzmu by wam
        sie przydało, a nie instrukcji o zmianie opon i mapie dróg. A opony, to mamy
        dobre, sprawdź Albo co ze sprzętem, dyspozytorami, a nie wyskakuj z chamskimi
        uwagami do, w końcu waszych zleceniodawcOw (mieszkańcy Zielonej Góry).
    • Gość: Sopel Re: Śliska ta zima IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.04, 20:25
      Te ludwik chamskie maniery masz ty. Zima jest zimą i powinieneś przyjąć ten
      fakt do wiadomości ,Alba i GDDiA oraz wszyscy również. Wzywanie dziennikarzy do
      rzetelnego pisania nazywasz chamstwem. Zastanów się jakim jesteś
      człowiekiem ,bo dla mnie małym.Niech każdy odpowiada za swoje winy ,a Pani
      Waloch niech się trochę doszkoli, bo brakuje jej zasadniczych informacji.
      • pepi_2 Re: Śliska ta zima 14.11.04, 21:33
        A ja myślę ,że Alba jeszcze nie raz
        zaserwuje nam "balety na lodzie i śniegu" !!
      • Gość: Ludwik Re: Śliska ta zima IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 06:30
        Puściło coś w tobie sopel, ale w końcu będąc pracownikiem Alby masz takie
        zadanie, tzn być obsceniczny.
    • Gość: Zmarzluch Re: Śliska ta zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 17:01
      Jaka zima, przeciez jeszcze ani razu snieg nie spadl!!!
    • Gość: Lodowiec Re: Śliska ta zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 21:58
      ja sie jeszcze nie posliznalem
    • Gość: Lodowiec Re: Śliska ta zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:51
      Strasznie sliska...
      • Gość: TAXIII Re: Śliska ta zima IP: *.ztpnet.pl 16.11.04, 10:08
        Tak się składa, że w nocy z soboty na niedziele jeździłem moją taksówką po
        całym mieście i stwierdzam, że drogi były elegancko posolone i przydatne do
        ruchu. Firma posalająca się spisała a nawet chwilami przesadziła z tą ilościa
        solanki(!); gdy stałem na jednym z postojów TAXI to kierowca tego
        antygołoledziowego "beczkowozu" normalnie posikał wszystkich taksówkowiczów
        roztworem NaCl - zamiast wyłączyć zraszacz. Cały bok, szyby - wszystko uwalone
        w soli - do kitu z taka "inteligencją" "roztworowozów"... Mało się nie
        poślizgnąłem doprowadzając szyby do stanu przeźroczystości....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka