Gość: Ludwik IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 18:25 Do dupy z Albą. Pani prezydent niech w końcu wypowie im umowę i nie ogłasza następnego przetargu. Będzie tak samo ślisko, ale o wiele taniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sopel Re: Śliska ta zima IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.04, 19:53 Dobrzeby było, żeby dziennikarze pisali rzetelnie,która instytucja odpowiada za jaki odcinek drogi za zimowe utrzymanie. Otóż wymieniony wiadukt na Trasie Północnej lezy w ciągu drogi krajowej nr 32, wylot na Sulechów z miasta jest drogą krajową nr 32 i włącza się do drogi krajowej nr 3.I tutaj nic się nie zmieniło zawsze tymi odcinkami zarządzała i zarządza Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad. I dlatego rzetelnie czytelników trzeba informować "wielki dziennikarzu" ,kto tym razem zawinił,a nie wszystkie winy przypisywać firmie Alba. A tak na marginesie jakie opony mieli uczestnicy wymienionych kolizji i czy dostosowali prędkość do warunków panujących na drogach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Re: Śliska ta zima IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 20:09 Te Sopel, czy przekażesz moje CV do Alby? Troche pokory i samokrytycyzmu by wam sie przydało, a nie instrukcji o zmianie opon i mapie dróg. A opony, to mamy dobre, sprawdź Albo co ze sprzętem, dyspozytorami, a nie wyskakuj z chamskimi uwagami do, w końcu waszych zleceniodawcOw (mieszkańcy Zielonej Góry). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopel Re: Śliska ta zima IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.04, 20:25 Te ludwik chamskie maniery masz ty. Zima jest zimą i powinieneś przyjąć ten fakt do wiadomości ,Alba i GDDiA oraz wszyscy również. Wzywanie dziennikarzy do rzetelnego pisania nazywasz chamstwem. Zastanów się jakim jesteś człowiekiem ,bo dla mnie małym.Niech każdy odpowiada za swoje winy ,a Pani Waloch niech się trochę doszkoli, bo brakuje jej zasadniczych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pepi_2 Re: Śliska ta zima 14.11.04, 21:33 A ja myślę ,że Alba jeszcze nie raz zaserwuje nam "balety na lodzie i śniegu" !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Re: Śliska ta zima IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 06:30 Puściło coś w tobie sopel, ale w końcu będąc pracownikiem Alby masz takie zadanie, tzn być obsceniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmarzluch Re: Śliska ta zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 17:01 Jaka zima, przeciez jeszcze ani razu snieg nie spadl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodowiec Re: Śliska ta zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 21:58 ja sie jeszcze nie posliznalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodowiec Re: Śliska ta zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:51 Strasznie sliska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAXIII Re: Śliska ta zima IP: *.ztpnet.pl 16.11.04, 10:08 Tak się składa, że w nocy z soboty na niedziele jeździłem moją taksówką po całym mieście i stwierdzam, że drogi były elegancko posolone i przydatne do ruchu. Firma posalająca się spisała a nawet chwilami przesadziła z tą ilościa solanki(!); gdy stałem na jednym z postojów TAXI to kierowca tego antygołoledziowego "beczkowozu" normalnie posikał wszystkich taksówkowiczów roztworem NaCl - zamiast wyłączyć zraszacz. Cały bok, szyby - wszystko uwalone w soli - do kitu z taka "inteligencją" "roztworowozów"... Mało się nie poślizgnąłem doprowadzając szyby do stanu przeźroczystości.... Odpowiedz Link Zgłoś