Dodaj do ulubionych

Potańcówka zamiast balu

IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.11.04, 09:34
Ma Pan rację, od amatorów wymaga się Bóg wie czego,a często są rewelacyjni
{" UWAGA - ORGAZM " - WOPTA 2004 }, co docenił Pan Artur Beling. Nam zarzucano brak rytmu, a tak naprawdę, nie lubią Masłowskiej. A my cały czas szukamy ciekawych tematów współczesnych, nie stroniąc od klasyki. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: chyba obiektywny Re: Potańcówka zamiast balu IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.11.04, 23:44
      Lubuski Teatr budzi wiele emocji.Zdrowych i niezdrowych. Częstokroć wynika to z
      tego, że jest to jedyny teatr w tym mieście i nie można "pojeździć" na innych.
      Innym razem wypływa to z chorego !!! przekonania, że mieszkamy w
      prowincjonalnym mieście, otacza nas prowincjonalna rzeczywistość...no to i
      teatr musi czuć się prowincjonalny. Śledzę wydarzenia teatralne w wielu
      głównych ośrodkach kulturalnych w Polsce. Zarówno u "nich" jak i u nas są złe i
      dobre przedstawienia, źli i dobrzy aktorzy. Żadna sensacja. Pielęgujmy ten nasz
      ogródek i nie plujmy na niego bez namysłu i opamiętania. A na "Ożenek" warto
      przyjść... :) Pozdrawiam!
    • Gość: andrzej Re: Potańcówka zamiast balu IP: *.gala.net.pl 24.11.04, 16:44
      dyrekcja teatru ???? glowa boli aferki, rodzinka w teatrze, znajomi i co
      jeszcze
      • Gość: chyba obiektywny Re: Potańcówka zamiast balu IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.04, 14:18
        Drogi Andrzeju(jeśli tak naprawdę masz na imię). Nie jestem ani "dyrekcją", ani
        synem, ani znajomym, ani innym "pociotkiem". Nie jestem też OSZOŁOMEM!!! I na
        tym forum rozmawialiśmy o "Ożenku". Byłeś? Mogę kupić Ci bilet. Jacek
    • Gość: jacek Re: Potańcówka zamiast balu IP: *.gala.net.pl 24.11.04, 16:47
      sezon zostal opozniony bo pan buck skladal niemoralne propozycje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka