Dodaj do ulubionych

Rośnie rzesza akrobatów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 12:16
Sport jest przedni i bardzo widowiskowy, ale brakuje szerszej reklamy.
Wszystkie media rozpisują się o koszykówce, żużlu, piłce nożnej itp.
Poświęcają tym sportom całe strony, a o akrobatyce jakby zapomnieli, a
przecierz mamy u siebie czołówkę kadry narodowej, doskonale rozwinięte
zaplecze techniczne itd.Brakuje tu promocji i reklamy ze strony lokalnych
mediów, dość już hołubienia żużlu, czy koszykówki, sponsoringu upadających
klubów. Dajmy szansę reszcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Goferek =) Denerwuje mnie mała popularność tego sportu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 23:22
      Uważam,ze ten sport jest na prawdę widowiskowy.Dla osoby,która bardzo kocha ten
      sport treningi są bardzo przyjemne.Mimo,że trzeba poświęcać bardzo dużo czasu i
      pracy.Osoby,które wybrały tę dyscyplinę sportu nie są wogóle doceniane. Sama
      trenuję akrobatykę od 13 lat.Konkretnie skoki na ścieżce. Nie rozumię dlaczego
      na przykład na zawodach ogólnopolskich nie ma medali dla klas I i II.Są tylko
      dla Mistrzowskich.Przecież jak dziecko startujące w II klasie dostanie medal
      chociażby nawet brązowy,będzie się bardziej cieszyło niż dorosły zawodnik klasy
      Mistrzowskiej.Medale są bez wątpienia ważnym symbolem dla sportowców.Jeśli
      organizatorzy dają medale tylko poszczególnym zawodnikom,to całej reszcie robi
      się przykro.I nie dziwię się,bo sama byłam już nie raz rozczarowana zachowaniem
      organizatorów.Gdyby nagradzali medalami w klasie I to miałabym już 4 złote i
      jeden brązowy.Wiem,zę same medale nie są drogie.Nie rozumiem takiego
      postępowania.Poza tym dlaczego nie pokazują tego sportu w telewizji?Niedawno
      były Mistrzostwa Europy Juniorów.Nawet słówka w mediach nie było,że takie
      zawody się odbyły.Jeśli chodzi o Puchary Polski, to czasami publikowane są
      wyniki ale tylko w regionalnych gazetach,które można nabyć w
      miejscowościach,gdzie taki Puchar się odbył.Jakby ktokolwiek zaczął
      nagłaśniać,że taki sport jak akrobatyka istnieje, to na pewno Polska była by w
      światowej czołówce w akrobatyce.
    • Gość: meloman Re: Rośnie rzesza akrobatów IP: *.ek.zgora.pl 27.01.05, 23:44
      A więc wracamy do dobrych tradycji przeciez je mamy. to one:Bąkowska -Diaczuk,
      Bębenek -Smykał. to była frajda.Zyczę duzo sukcesów
      • Gość: obserwator Re: Rośnie rzesza akrobatów IP: *.ek.zgora.pl 27.01.05, 23:52
        Tylko bądzcie z daleka od Pana Zelka ten złośliwy twór jeszcze sprzeda wam
        zawodników jak to uczynił w lechu a potem będzie głupka udawał. Zresztą
        czytałem kiedyś w prasie jak chciał się i do was dobrac. Stare przysłowie mówi
        ze guwno trzeba z daleka omojac. Dlatego tez nie zapraszajcie go na swoje
        obrady bo będzie mówił ze doskonale zna tematy akrobatów ta spasiona świnia.
        HEJ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka