Dodaj do ulubionych

ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -głosuj

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 09:45
K O N K U R S N O W O R O C Z N Y

Koniec roku 2004. Czas na podsumowanie i wytypowanie ZielonogórskichPajaców
Roku 2004. Nie brakowało ich - dlatego proponuję zrobić to wg następującego
porządku: numer.imię nazwisko.tytuł do nominacji.
Panią Prezydent traktujemy jak Brytyjczycy miłościwie panującą nam królową i
nie włączamy do konkursu. Zastępców to nie dotyczy

Moje typy

1. Koło radnych SLD - za użycie cementu portlandzkiego '860', z którego beton
jest twardszy od stali, jako spoiwa do trzymania za pyszczki swoich radnych.

2. Janusz Baran - eks-wiceprezydent za troskę o budownictwo mieszkaniowe wraz
z wyliczanką:
siała baba mak, nie widziała jak
a dziad wiedział nie powiedział a to było tak

3. Rafał Kurmański - żużlowiec (pośmiertnie) - za bezgraniczną miłość do
swoich kibicówi wierność aż po grób.

4. Witold Czarnecki - czołowy Pisiuar - po 'sukcesach' organizacyjnych w
Zielonce komisarz Cz.pojechał do Poznania z misją zaprowadzenia tam
zielonogórskiego ordnungu.

5. Janusz Lewicki - wiceprezydent za nadzór nad najlepszym rozwiązaniem
drogowym przy Carrfourze, którego naprawa będzie kosztowała budżet miasta parę
milionów złotych.

6. Michał Kisielewicz - rektor UZ, za sukcesy w dynamicznym rozwój inżynierii
finansowej i sukcesy w pozyskiwaniu gwiazd nauki.

7. Ewa Trzcińska - sekretarz miasta, za wybitne osiągnięcie w dziedzinie
wprowadzania metod bizantyjskich w Urzędzie Miasta i wiedzę o "hakach" na 3
poprzednich prycypałów. Oni odchodzą, ona trwa.

8. Maja Sałwacka - dziennikareczka z GW (mam do niej słabość - po prostu
trochę się w niej podkochuję, ale jestem czujny), za pisane sercem i na
klawiaturce artykuliki o troskach społecznych :-))), szkołach.

9. Sergiusz Szymaniak - emeryt (były skarbnik UM) - podobny do Jana
Nowaka_-Jeziorańskiego z wyglądu i do tytułowego bohatera powieści Mario Puzo
"Ojciec Chrzesny" - odszedł nie zostawiwszy następcy, tylko gospodynię domową
z Radomii Milę Wojtuściszynkę i teraz muszą mu płacić za doradztwo przy
majstrowaniu budżetem oczywiście z budżetu.

Starsi Panowie w swoim Kabarecie spiewali:
Wesołe jest życie staruszka
Cha, cha
Wesołe jest życie staruszka
Cha, cha
... a jeśli nie to można je sobie rozweselić

10. Deptakowi prowadzacze psów na spacer - za to, ze spędzają sen z oczu
Dyrektorowi Wojciechowi Jance z ZGKiM, który po interwencja w mediach musi myć
na koszt firmy psie kupy z deptaka.

Zapraszam do głosowania i składania własnych typowań.
z sylwestrowym pozdro
urwis
Obserwuj wątek
    • Gość: o2 Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.ztpnet.pl 29.12.04, 10:42
      1-koło radnych SLD i Baran
      • Gość: opaczność boska Fiedorowicz na żużlu IP: 195.116.92.* 17.01.05, 12:41
        Ten specjalista o d wszystkiego (słusznie zasłużył na Pajaca-2004) teraz animuje
        stadion żużlowy.
        Efekty łatwe do przewidzenia jak we wszystkich dokonaniach Fiedzi. Dużo reklamy
        własnej osoby i na końcu FIGA.
    • Gość: kibickosza Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.12.04, 12:16
      1. klub radnych SLD - z indywidualnym wyroznieniem dla Listka za jego amnezje:)
      Nie pamieta wol jak cieleciem byl?
    • Gość: Ronin Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.12.04, 12:53
      Zdecydowanie wybieram 11. IIIks
      Mógłby swą prawicową frustrację wyładować masturbując się w ciszy domowych
      pieleszy on woli jednak pisać głupoty na publicznym forum i do tego jest dumny
      ze swoich gó..arskich wypocin, czym zasługuje zdecydownie na zaszczytny tytuł
      zielonogórskiego pajaca!
      • Gość: IIIks Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.ztpnet.pl 29.12.04, 15:32
        A ja proponuję Ronina i Arlekina,choć to ta sama osoba.Pozdro dla Urzędu
        Marszałkowskiego i ZSMP:)))To moje typy:)))
    • Gość: hanno Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.12.04, 13:20
      Czesław Fiedorowicz były prezes Lubuskiego SZS.
      Na podstawie art. GL z 28.12.04 stronę sportową, art. Pt. „Znikająca kasa”.
      • randap Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g 29.12.04, 14:32
        Gość portalu: hanno napisał(a):

> Czesław Fiedorowicz były prezes Lubuskiego SZS.
        > Na podstawie art. GL z 28.12.04 stronę sportową, art. Pt. „Znikająca kasa
        > ”.

Fiedorowiczowi proponuję pajaca "za całokształt".
        Wiem, że zgłoszono pana naczelnika także do "Złotego Bufona 2004"

Ma za sobą jak widać pracowity okres ;-)
    • Gość: Arlekin Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.12.04, 14:49
      Ja dodam do tego zaszczytnego towarzystwa, naszą PIERWSZĄ DAMĘ. Za całokształt.
      Trzeba przyznać, że wielokrotnie dawała po prostu popis anty-decyzyjności i
      anty-rządzenia. I (wychodząc naprzeciw X`om i X`o podobnym)zaznaczam, że nie ma
      to absolutnie nic wspólnego z jej polityczną prowieniencją.
      • Gość: Dariusz Listek Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.05, 08:55
        Tytul sie nalezy tej pani za pajacowanie z basenem. Tylko najstarsi górale
        orientuja sie jeszcze o co w tej calej zadymie chodzi. A niemce mialy jak
        prezydent przekonywala byc lekiem na cale zlo basenowe a zrobili nas i
        prezydentowa w durnia, co moze swiadczyc ze wracamy do starego hasla: elektrycy
        do elektrowni, pisarze do piór, pielegniarki do basenów (ale tych szpitalnych).
    • Gość: olo Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.12.04, 17:37
      u mnie wygrywa pan baran.
      • Gość: kingsajz Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.05, 08:56
        Przepraszam Olo czy ty jestes z szuflandii?
    • Gość: nemo Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.12.04, 20:37
      pytanie formalne - czy forumowicze mogą startować w konkursie ?
      • Gość: urwis Oczywiście - serdecznie zapraszam do zabawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 00:32
    • Gość: xxx Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.12.04, 22:39
      Nr 8 - rozszerzony o inne mlode siły dziennikarskie GW - Zachodnia. Bo jak o
      czymś wiem jak jest, a potem czytam w gazecie jak jest, to coś koło 40% mi
      pasuje, reszta pomieszana (może z gotowymi tabelkami trzeba ruszać w teren po
      informacje?).
    • Gość: bodo Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.12.04, 22:43
      ad-8 nie Ty jeden
    • Gość: Filemon Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.ztpnet.pl 30.12.04, 14:35
      Może to nie do końca ta kategoria, ale Fiedorowiczowi trzeba dodać jego ciało
      wykonawcze, niejakiego Kotlarka w Szkolnym Związku Sportowym. Ten przekręt jest
      rozwojowy i chyba okaże się, że panowie powieźli zielonogórską (lubuską)
      młodzież sportową na kilkaset tysięcy
      • Gość: damian Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.12.04, 17:05
        oby ciebie tajemniczy iksie nie powieźli do sądu
        • Gość: kier Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: 195.205.183.* 30.12.04, 18:48
          A za co iksa mają wozić?Prawdę mówi?
      • Gość: seller Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.12.04, 13:06
        Gość portalu: Filemon napisał(a):

> Może to nie do końca ta kategoria, ale Fiedorowiczowi trzeba dodać jego ciało
        > wykonawcze, niejakiego Kotlarka w Szkolnym Związku Sportowym. Ten przekręt
        jest
        >
        > rozwojowy i chyba okaże się, że panowie powieźli zielonogórską (lubuską)
        > młodzież sportową na kilkaset tysięcy

Zdecydowanie Fiedorowicz.
        Jest bardzo rozwojowy.Po przygodzie z SKS-ami awansował na naczelnika
        infrastruktury UM, a przy niej SKS-y to mały pikuś.

• wesoly_romek Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g 31.12.04, 15:16
      >
      > 3. Rafał Kurmański - żużlowiec (pośmiertnie) - za bezgraniczną miłość do
      > swoich kibicówi wierność aż po grób.
      >

Za wypisywanie takich głupot nagrodę ZielonogórskiegoPajaca ad. 2004 proponuje
      przyznać autorowi wątku.
      • sk561 Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g 31.12.04, 16:56
        tytuł pajaca dla autora wątku za tekst o Kurmańskim to nobilitacja. A te słowa
        to już nawet nie jest niesmaczne, tylko chamskie i buraczane
      • Gość: urwis Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 20:28

Niestety nr 3 nie może się do Twojej propozycji ustosunkować.
        • Gość: xxx Re: ZielonogórskiPajac -2004 za urwis o Kurmanku IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.01.05, 04:29
          Niestety Urwis,
          Możessz kombinować intelektualnie poprawne riposty na protesty za nominację nr
          3, a i tak swój własny smród za zbyt krótki, zbyt szybki i zbyt mądry komentarz
          o prawdziwej śmierci prawdziwego małolata (może wpuszczonego przez kogoś
          mądrego w legendy samobójców), powinieneś starannie powąchać.
        • wesoly_romek Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g 01.01.05, 18:03
          Nr. 3, jak piszesz, nie jest AUTOREM wątku, lecz jego PODMIOTEM.
      • Gość: JA Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.ztpnet.pl 07.01.05, 22:31
        Dokladnie tak!!!!!!!Jak kretynie mogłeś wpisać tu Kurmańskiego.Tylko debil i
        ostatni idiota nie szanuje zmarłych.Won z tym całym głosowaniem !!!!!!!Pajac
        juz został wybrany i jest nim własnie UUUUUUUUWWWWAAAAAAGAAAAAA AUTOR
        WĄTKU!!!!!!Brawa dla pajaca!!!!!
    • Gość: Maraczek Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.12.04, 15:32
      Popieram:
      1. Janusz Lewicki - wiceprezydent za "perspektywiczne myślenie" w sprawie
      rozwiązań komunikacyjnych przy Carfour, jak również za mistrzoską spychologię w
      egzekucji prawa w stosunku do wykonawców, za śmiałe rozwiązania organizacyjne w
      podległych mu wydziałach UM a także za dalszy postęp w budownictwie i
      modernizacji dróg,
      2. Czesław Fiedorowicz - naczelnik wydziału infrastruktury UM wespół z
      długoletnim pracownikiem Panią Plaskowską za nowatorskie rozwiązywania
      problemów Zielonogórskiej Oświaty (likwidacja szkół, gimnazjów, nadzoru nad ich
      działalnością finansowo - organizacyjną.
      • Gość: sadman Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.ztpnet.pl 31.12.04, 15:42
        Akurat pomysł z likwidacją był dobry.Właśnie dlatego,że utrzymujemy
        pustoszejące szkoły mamy mniej pieniędzy na remonty ulic.Ale to juz pretensje
        do radnych sld.
      • Gość: Ja Co z panią Ronowicz? IP: *.ztpnet.pl 07.01.05, 22:39
        To ona powinna dostac ten tytul nie ma to tamto
      • Gość: wieszcz Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.05, 09:01
        Ad) 1 za wprowadzenie jako ewidentny fachura od ulic swojego znaku jakosci ,
        który na trwale sie odcisnie w miescie, gdzie jak mawia poeta: "Tam ujrzysz
        miasto, gdzie dziura na dziurze i dziure pogania, tak ze gdy przejechac przez
        nie kiedy chuc cie wezmie musisz byc jak skoczna lania"
    • Gość: niki Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.12.04, 16:08
      Moimy typem jest to aby wszyscy oni odeszli i ci z lewa i ci z prawa może wtedy
      będzie jakaś poporawa
      • Gość: nela Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 31.12.04, 17:19
        skrajna prawica i lewica nie mają szans, czas na normalne centrum !!!
        • Gość: zielonogórzanin Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.04, 20:51
          Tomasz Lis - za ośmieszanie Zielonej Góry.
          • Gość: gosć Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 21:17
            Dodam mój typ.Marta Sawicka - z dopiskiem błazen Dworu Ronowicz za całokształt.
            • Gość: cały Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.ztpnet.pl 01.01.05, 22:31
              Za całokształt?to znaczy?
    • Gość: rastafari844 Z Kurmańskim stary nieco przesadziłeś IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.01.05, 00:12
      Nie od dziś wiadomo że politycy w większości nie należa do ludzi uczciwych
      każdy myśli o swojej kasie i uciekającej kadencji a ty Urwis masz jakis układ z
      Bożeną ?
      • Gość: urwis Nie mam z nikim układu - bo stać mnie na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 00:45
        Nie mam z nikim układu ani z Bożeną, ani z Zygmuntem. Orientację mam dobrą, bo
        śledzę wydarzenia w mieście, od dłuższego czasu. Stosuję coś takiego, co nazywa
        się białym wywiadem, czyli inaczej mówiąc docieraniem do ogólnie dostępnych
        informacji, przetwarzaniem ich i wyciąganiem wniosków. Komputerowa baza danych
        jest w tym bardzo pomocna, tylko trzeba ją systematycznie uzupełniać.
        A tak na poważnie, to przypatrz się nr 9. Arcyciekawa historia.
        • Gość: Marry Jane moje typy IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.01.05, 11:39
          prosze, skupmy się na wątku a nie na podważaniu czyichś SUBIEKTYWNYCH nominacji
          a oto moje:

1. KOMISJA DO SPRAW WINOBRANIA - za iście białoruski przekręt, na oczach mediów
          i mieszkańców, anulujący swoje pierwsze głosowanie, w którym zwyciężył Owsianny
          i kuriozalne głosowanie nr 2 gdzie JEDNAK wygrywa zadłużone, konserwatywne w
          pomysłach CB (wszystko za przyzwoleniem pani prezydent, której do królowej
          daleko...)

2. ALBA czy jak jej tam za zapewnienia (i grube tysiące) iż tym razem zima ich
          nie zaskoczy, a jednak (jak co roku) zima drogowców zaskoczyła tylko czemu za
          nasze pieniądze i z podatków i za spóźnienia w słynny grudniowy poranek?!

3. CB za nudne, sztampowe, takie same od lat Winobranie (z wyjątkiem w postaci
          widowiska przed Palmiarnią - to jednak za mało jak na oczekiwany od lat świeży
          oddech, w 2004r. z ust Winobrania śmierdziało trupikiem).

4. LECH/SULMA/ZRYW/LECHIA za to, że za częstymi zmianami nazwy nie szło nic
          innego jak jeno ruina zielonogórskiej piłki nożnej, za bzdurny "kontrakt" wedle
          którego do Górnika Zabrze wysłaliśmy najzdolniejszą młodzież nie mając nic w
          zamian...

5. ZIELONOGÓRSKIE "ZŁOTÓWY" i ZIELONOGÓRSKIE STACJE BENZYNOWE za zawyżanie cen
          na swoje usługi i najdroższe taxi i benzynę w Polsce! Argumentem "złotów" na
          drakońskie podwyżki kursów i likwidację zniżek było drogie paliwo w ZG. Jednak
          kiedy pojawił się JET i obniżył ceny benzyny a za nim wszystkie inne stacje
          (teraz najtańsze w Polsce) taksówkarze nie wykazali się za grosz honorem i nie
          obniżyli swych usług tracąc swój benzynowy argument, szacunek i resztki dobrego
          imienia.

6. URZĄD MIEJSKI za fatalny stan dróg w mieście i tablice FAIR PLAY za 120tyś.
          złotych - to nie fair wobec zawieszenia w moim fiacie 126p.

7. RADIO ZIELONA GÓRA za oszczędzaniu na prezenterach i wstawianiu dobrego w
          komentowaniu sportu p. Białogłowego do innych tematycznie audycji co powoduje,
          że przejedzony Białogłowy jest również w mojej... lodówce.

8. PKP, PKS, MZK za usługi na żenującym poziomie: brudno (w PKP), chamsko i bez
          toalet w autobusach (w PKS), za to, że kierowcy siedzą na pętlach w ciepełku
          nie otwierając drzwi a chołota zziębnięta czeka na przystankach (MZK). Za brak
          koordynacji wyżej wymienionych i np. odjazd sprzed ostatniego, wieczornego MZK
          nr 8 zanim pasażerowie z PKP Lubuszanin zdążą dobiec na przystanek (tak było w
          pierwszej połowie 2004r.)

9. ORGANIZATORZY FESTIWALU ZJEDNOCZONEJ EUROPY najpierw za zmianę nazwy na
          jakiś dziwoląg z radiem i telewizją w tle, potem za odwołanie imprezy, dalej za
          obiecanie jej reaktywacji we wrześniu i wreszcie za schowanie łba w piasek a
          wystarczyło od razu powiedzieć, że imprezka przynosi deficyt i spuszczamy ją na
          drzewo...

10. ORGANIZATORZY KOCIOŁKÓW KULTURALNYCH za taplanie się we własnym kotle
          interesów i suma sumarum ustanowieniem jako wydarzenie roku w zielonogórskiej
          kulturze kameralnego koncertu jakiś jazzmanów spoza miasta, o którym to
          koncercie nikt (poza zainteresowanymi) nie słyszał i zupełnie olanie
          zielonogórskich artystów, którzy jednak trochę mieszali w kotle miejskiej (i
          nie tylko miejskiej) kultury.

SPECJALNY PAJAC dla WSZYSTKICH którzy chronią swymi plecami dyrektora
          Lubuskiego Teatru, który chciał sprzedać wirtualne scenariusze z naszych
          podatków i został nagrany jak Rywin - obaj nie siedzą...

6. INTERMARCHE na ulicy Św. Cyryla i Metodego za połączenie stoiska
          monopolowego z pieczywowym, gdzie muszę po pół litra czekać tyle ile bułek
          wykupią miejscowe żony mężom na śniadanie:)

• Gość: qqryq Re: moje typy IP: *.ztpnet.pl 02.01.05, 12:01
            Popieram za nazwanie rzeczy po imieniu.
          • Gość: pion Re: moje typy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.01.05, 12:17
            nic ująć,
            dokładam pajaca za mętną politykę oświatową i falandyzację prawa oświatowego
            oraz superpajaca za błędy taktyczne najjaśniejszej
            • Gość: nara Re: moje typy IP: *.ztpnet.pl 02.01.05, 12:40
              To znaczy kogo masz na mysli?
          • Gość: hanno Re: moje typy IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.01.05, 14:26
            Gość portalu: Marry Jane napisał(a):

> prosze, skupmy się na wątku a nie na podważaniu czyichś SUBIEKTYWNYCH
            nominacji
            >
            > a oto moje:
            >
            > 1. KOMISJA DO SPRAW WINOBRANIA - za iście białoruski przekręt, na oczach
            mediów
            >
            > i mieszkańców, anulujący swoje pierwsze głosowanie, w którym zwyciężył
            Owsianny
            >
            > i kuriozalne głosowanie nr 2 gdzie JEDNAK wygrywa zadłużone, konserwatywne w
            > pomysłach CB (wszystko za przyzwoleniem pani prezydent, której do królowej
            > daleko...)

Przewodniczącym tej komisji był Czesław Fiedorowicz _ Naczelnik.
            Kablówka pokazała go w zestawieniu dokonań 2004r.
            • Gość: gość Re: moje typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 20:20
              mój typ to Kukulska za wyczeszczanie ohydnych zębów i śmianie się od ucha do
              ucha , za popisywanie się przy stawianiu przecinków , kropek , zmiany zdań itp.
              Jest radną drugiej kadencji , była wice przewodniczącą a niczego się nie
              nauczyła.
              mój typ to Różycka za niekompetencje , buńczuczność , nieelegancję i ciągłe
              wychodzenie podczas sesji.
              • Gość: IIIks Re: moje typy IP: *.ztpnet.pl 02.01.05, 21:42
                Odczepcie się od Basi:)))))
                • Gość: gość Re: moje typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 21:46
                  tak Pani basiu , jak pani zejdzie ze sceny politycznej Zielonej Góry. mamy pani
                  błędnych decyzji i głośnego śmiechu dość.
    • Gość: jazzmanniak Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.01.05, 00:26
      Popieram nr 6!!
      Za genialną lokalizację instytutu jazzu i muzyki estradowej na 2 piętrze
      akademika na ogrodowej. Próby odbywają się na piętrze pod (i nad?) pokojami
      mieszkalnymi, przez co ich lokatorzy częstują ćwiczących muzyków waleniem w
      ściany i rury, co nie poprawia i tak nikłego komfortu prób w ciasnych salkach.
      Na dodatek techniczni nie pomyśleli o wygłuszeniu tych sal!! Oklaski!! To się
      przecież do sanepidu kwalifikuje. Proponuję zająć się tematem marnotrawienia
      pieniędzy!!
      • Gość: dE-reDs Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.ztpnet.pl 03.01.05, 05:40
        Po numerze z ograniczeniem władzy prezydent typ może być tylko jeden-:klub
        radnych SLD.
    • Gość: rewizor Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.01.05, 11:20
      Popieram liste i dodaję Zbigniewa Bartkowiaka - aby uniknąć płacenia podatków
      przez Fundację "Bezpieczne Miasto" założył prywatną firme "Bartex" i podatki
      zamiast do Urzędu Skarbowego trafiaja.....gdzie? To jest drogowskaz dla każdego
      Kowalskiego - załóż prywatną firmę, wpłacaj wszystkie dochody, zatrudnij całą
      rodzinę ....itd. To tylko kwestia papierków i nie zapłacisz ani grosza podatku.
      • Gość: Loki Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.01.05, 12:21
        Proponuję nowego lidera- radnego SLD-MARKIEWICZA!!!
    • Gość: jury Re: edzio markiewicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.01.05, 18:11
      po ostatnim wywiadzie udzielonym GW
      • Gość: dunia Re: edzio markiewicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.01.05, 18:15
        edzio i iks
        • Gość: IIIks Re: edzio markiewicz IP: *.ztpnet.pl 03.01.05, 19:14
          Źle się podpisałaś towarzyszko:))) Nie dunia tylko durna.Nawet wiem kto:)))
          • Gość: dunia Re: edzio markiewicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.01.05, 19:35
            boli ? może tak wszystkich wymienimy po imieniu ? to by się ludzie zadziwowali
            • Gość: IIIks Re: edzio markiewicz IP: *.ztpnet.pl 03.01.05, 21:14
              Nie boli:)))
    • Gość: i Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:59
      i
    • Gość: Maraczek. Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.01.05, 21:57
      Drogi Urwisie mam propozycję odnośnie ogłoszonego przez Ciebie konkursu, a
      mianowicie:
      1. Ustalić należy termin zakończenia przyjmowania (zgłaszania)nominowanych do
      tytułu,
      2. Ustalić termin głosowania.
      3. Dzień ogłoszenia wyników, wraz z przekazaniem PAJACYKA
      • pixi10 Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g 07.01.05, 13:38
        Popieram Maraczka.

Zgłaszam mój typ- FIEDOROWICZ !
        Za obracanie kota ogonem

Yeanks'owi się należy...
    • Gość: student Kisielewicz pajacem roku IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 08.01.05, 12:53
      Moim faworytem jest rektor Kisielewicz za dobijanie Uniwersytetu,palace na
      Podgórnej,biurokracje i dewastacje bylej WSP
      • Gość: naukowiec Re: Kisielewicz pajacem roku IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.01.05, 18:32
        popieram, już dawno powinien wywalić takich debilnych studentów
        • Gość: student A propos rektora Kisielewicza c.d IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 08.01.05, 20:35
          DO NAUKOWCA!Nie wiem
          w jak bliskich stosunkach pozostaje pan z rektorem,ale na pewno zapewnia Panu
          ciepla posadke na Podgornej.Zal ze wyksztalcony czlowiek jakim zapewne Pan jest
          widzi tak krotkowzrocznie przyszlosc naszej Uczelni.A moze nie podoba sie ze
          jest ktos taki jak ja komu zalezy na jej dobru.Zbyt wiele mam informacji na
          temat dzialalnosci Jego Magnificencji.Nawet czlonkowie Senatu nie do konca
          wiedza na co i dlaczego ida pieniadze z budzetu Uczelni.Na majace powstac
          budynki rektor zastawil juz stojace na hipotece.Jak "dobrze" pojdzie to
          bedziemy mieli wyklady na zielonej lace prowadzone przez co najwyzej
          doktorantow,bo 80% procen profesorow i habilitantow po prostu stad
          wyjedzie.Prosze wymienic mi uniwersytet w Polsce,na ktorym nie ma takich
          kierunkow jak prawo,psychologia czy ekonomia.Czy kierunek budowa maszyn i mega
          obserwatorium astronomiczne sa zwiazane z misja pojecia uniwersytetu,uczelni
          humanistycznej.Za to ze spokojem dobito filozofie,socjologie i
          politologie.Ciekawy jaki kolejny cel wyznaczy sobie pan Rektor.Chyba zapomnial
          ze zycie prywatne nalezy oddzielic od zawodowego i zafundowal nam kierunek
          studiow oraz otworzyl dla swojej satysfakcji klub jazzowy na terenie Uczlni.
          Po za tym osobie wyksztalconej nie uchodzi rzucanioe slowami takimi jak
          debil.A jesli nawet to poziom wiekszosci kierunkow na tej Uczelni jest taki,ze
          ten ktorego Pan zalicza do zbioru debili otrzymuje stypendium naukowe.
          Za rokwybory nowego rektora.Pan Kisielewicz chce niezgodnie z prawem
          kandydowac na trzecia kadencje a wiec nie dosc ze nie potrafi liczyc,co nie
          uchodzi matematykowi,to chce jeszcze naginac prawo na swoja korzysc.Piekny
          przyklad.Obiecuje ze zrobie wszystko co w mojej mocy aby zakonczyc destrukcje
          tej Uczelni przez Jego magnificencje.
          PROFESOR OSĘKOWSKI NA REKTORA!
          Pozdrawiam Pana naukowca,ktory zapomnial ze kazdy ma prawo do wypowiedzi.Nie
          sadze abm naruszyl godnosc rektora Kisielewicza ktoremu z calego serca zycze
          zdrowia i pomyslnosci.CZAS ODDAC BULAWE W INNE RECE!
          • Gość: zg Re: A propos rektora Kisielewicza c.d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 20:42
            Studentem to byłeś kolego, ale ładne parę lat temu. Jeżeli wymieniasz kogoś z
            nazwiska, to może sam się również przedstawisz?
          • Gość: IIIks Re: A propos rektora Kisielewicza c.d IP: *.ztpnet.pl 08.01.05, 20:58
            Student! Widzę,że uaktywniła się opozycja postWSP-owska:)))
        • Gość: jazzmaniak Re: Kisielewicz pajacem roku IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.01.05, 19:58
          Pewnie, że wywalić debilnych studentów, ale dzięki polityce rektora lepsi tu
          nie przyjdą, bo coraz mniej dobrej kadry. Cóż, nie obrażając stuydentów:
          przychodzą przychodzą, lecz z rzadka.
          Weź to pod uwagę naukowcu
    • Gość: :) Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:26
      :)
      • Gość: naukowiec Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.01.05, 18:33
        niech zwycięża miłość :-)
    • Gość: hanno Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.01.05, 20:30
      kiedy wyniki ?
    • Gość: fil kiedy wyniki ? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.01.05, 08:35
      jakaś gala będzie ?
    • Gość: f Re: ZielonogórskiPajac -2004 - honorowe tytuły -g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 11:18
      f
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka