Dodaj do ulubionych

SZACUNEK DLA SZEFA KOTŁOWNI ZA ODWOŁANIE DYSKOTEK

IP: *.ceron.pl 03.04.05, 13:35
Byłem z dziewczyną w piątek w kotłowni i bardzo mi sie podobało że odwołali
tam dyskoteke ze wzgledu na stan PAPIEŻA przy wejsciu do lokalu zostalismy
odrazu powiadomieni przez ochrone że w dniu dzisiejszym dyskoteka sie nie
odbedzie.Wiec wielki szacunek dla SZEFA KOTŁOWNI z tego widac nie liczą sie
tam tylko pieniądze ale i wielki szacunek dla schorowanego PAPIEŻA
Obserwuj wątek
    • Gość: ziutek Re: SZACUNEK DLA SZEFA KOTŁOWNI ZA ODWOŁANIE DYS IP: *.ztpnet.pl 03.04.05, 13:49
      W Highlanderze wczoraj jak sie okazalo, ze Papiez zmarl to tez przestali grac
      muzyke i koniec dyskoteki.
      • Gość: wirus2005se Re: SZACUNEK DLA SZEFA KOTŁOWNI ZA ODWOŁANIE DYS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 14:47
        i tak powinno byc wielki szacunek dla ludzi ktorzy to rozumieja problem
        wielkiego czlowieka wiec tak powinno byc zawsze ale niektorzy licza sie tylko
        z zyskami a nie strata Wielkiego czlowieka zal mi sie robi niektorych
    • Gość: Renka Re: SZACUNEK DLA SZEFA KOTŁOWNI ZA ODWOŁANIE DYS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 21:22
      a kto zauważył jakie kanajpy były dzisiaj(niedziela) otwarte
      oprócz Eramitarza?
      kto jeszcze olał to co się stało??
      • Gość: Iza Re: SZACUNEK DLA SZEFA KOTŁOWNI ZA ODWOŁANIE DYS IP: 82.160.53.* 03.04.05, 21:26
        Ja dzisiaj nie widziałam żadnej otwartej knajpy. Czynne były tylko restauracje
        i pizzernie.
        • stevills No świetnie... 04.04.05, 00:07
          ...tego nauczał Jan Paweł II ??
          Co za ludzie..... Chodzicie i szukacie otwartych sklepów, lokali, restauracji
          żeby zaraz publicznie napiętnować??

A mnie się wydawało, że to jest zawsze sprawa własnego sumienia.....

Ech...

Pozdrawiam
          Kamil
          • Gość: piotrek Re: No świetnie... IP: *.ceron.pl 04.04.05, 14:24
            z tego co wiem w piątek i sobote w kotłowni nie grali ale za to klub muzyczny
            WINIARNIA nie dała za wygraną jest mi wstyd że tacy własciciele z klubu
            winiarnia jeszcze nie zostali wygnani z Zielonej Góry
            • Gość: AMG Re: No świetnie... IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.04.05, 14:41
              A z jaką niechęcią ludzie opuszczali winiarnie w sobote że im taką "fajną"
              zabawe popsuli, szkoda słów!
            • Gość: Piotrek Re: No świetnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 14:43
              Jeżeli ktoś ma rozum i liczy się dla niego coś więcej niż tylko zabawa, to
              spędzi ten czas w zadumie i skupieniu.W tym szczególnym okresie każdy z nas
              dobrze wie jak ma się zachowywać i otwarty sklep czy lokal nie musi wcale
              przyciągać.
              pozdrawiam
              • Gość: Ryszard Re: No świetnie... IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.04.05, 15:32
                podzielam Twoją opinię, każdy czuje wewnętrznie co chce a czego nie będzie
                robił w tych dniach, zapewne zamykanie sklepów to nieporozumienie
    • Gość: kolo Re: SZACUNEK DLA SZEFA KOTŁOWNI ZA ODWOŁANIE DYS IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 23:26
      Tego szefa kotłowni to powinny sprawdzić odpowiednie organy co do maczana
      paluchów w kinie Newa, a do ciekawych wniosków możńa by dojść!
    • Gość: tOLEK bANAN Re: SZACUNEK DLA SZEFA KOTŁOWNI ZA ODWOŁANIE DYS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 00:47
      RESTAURACJE BYŁY OTWARTE???
      KRAKÓW I WARSZAWA BYŁY MARTWE...
      W ZIELONEJ G TO JEDNAK SPECYFICZNY RODZAJ LUDZKI MIESZKA...:(
      • Gość: FBI to dzieki policji..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 11:05
        to nasz zielonagorska Policja wziela sei za kluby gdzie byly dyskoteki...
        przyjechali chlopaki i zamnkneli..:):) tylko czemu wlasciciele klubow sami na
        to nie wpadli... no ale nasza Policja jak zwykle nie zawodna:): pozdro....
    • Gość: Julia Re: SZACUNEK DLA SZEFA KOTŁOWNI ZA ODWOŁANIE DYS IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 05.04.05, 20:27
      Ja w ogóle nie rozumiem tej dyskusji. Klient pisze, iż ma wielki szacunek dla
      szefa kotłowni, iż ten odwołał dyskotekę. A dla mnie to powinno być naturalna
      reakcją w tych okolicznościach. Dlatego uważam, że to nie powinno podlegać
      dyskusji i dyskoteki powinny być odwołane. I nie zamierzam tutaj wychwalac
      nikogo za to, ze odwołał dyskoteke, bo to powinno być po prostu naturalna
      reakcją. Pozdrawiam
      • Gość: klijent Re: SZACUNEK DLA SZEFA KOTŁOWNI ZA ODWOŁANIE DYS IP: *.ceron.pl 06.04.05, 19:05
        CZytajac wypowiedz Pani Julji zastanawiam sie czy wie że np klub winiarnia nie
        zamkneła dyskoteki bo stwierdzili że nie sensu . A własnie szef kotłowni widzać
        dużo ludzi w klubie też mógł zrobić dla swoich gości balety przeciesz on nie
        robi baletów dla siebie tylko dla ludzi którzy przychodzą tam.A MOIM ZDANIEM
        POWINNA PANI WYCHWALAĆ TAKICH LUDZI JAK SZEF KOTŁOWNI.A na marginesie jak pani
        uważa że to jest sprawa naturalna to każdy powinien siedzieć w domu i modlićsie
        za zdrowie PAPIEŻA a nie chodzić po knajpach.Ajednak ludzie przyszli ale
        dyskoteka sie nie odbyła bo są jeszcze ludzie tacy jak szef kotłowni
        • Gość: Julia Re: SZACUNEK DLA SZEFA KOTŁOWNI ZA ODWOŁANIE DYS IP: *.uz.zgora.pl 07.04.05, 07:39
          Drogi Klijencie. Dla mnie ta dyskusja zmierza do nikąd. Idąc Twoim rozumowaniem
          to trzeba by było dziękować każdemu Kto zachował się tak jak powinno sie
          zachować w danej sytuacji tylko na podstawie tego, że inni sie tak nie
          zachowali. Zatem teraz zaczniemy dziękować młodym ludziom za to, że ustępują
          miejsca starszym (bo tylko niektórzy ustępują cała reszta ma to gdzieś),
          zaczniemy dziękować ludziom, którzy potrafia powiedzieć "przepraszam" bo tylko
          niektórzy potrafią powiedzieć "przepraszam" wiec należy im podziękować za
          to...itd...itd...Dla mnie sprawa jest jasna. Szef Kotłowni postanowł nie robić
          dyskoteki bo dzień na to był nieodpowiedni i każdy człowiek, który ma choć
          trochę w sobie poczucia przyzwoitości i taktu o tym wie. A to, że szef Winiarni
          nie odwołał dyskoteki to sprawa szefa Winiarni i jego własnego sumienia.
          Dlatego nie zamierzam wychwalać szefa Kotłowni tylko dlatego, że zrobił coś
          czego inni nie zrobili bo to żaden odnośnik. Zachował się po prostu tak jak
          należało się zachować w takiej sytuacji. Ale pomników mu za to wystawiać nie
          będę. Pozdrawiam
    • Gość: zaraz Re: SZACUNEK DLA SZEFA KOTŁOWNI ZA ODWOŁANIE DYS IP: *.zetozg.pl 07.04.05, 18:16
      a czy ty sie czasami nie nazywasz Mirosław Gancarz??
      • Gość: klijent kotłowni masz słabą rozwiniętą pułkóle IP: *.ceron.pl 08.04.05, 20:01
        nie nienazywam sie Mirosław gancasz szkoda że tak myslisz a ja mam pytanie a ty
        sie nie nazywasz Kowalski ???? człowieku co ty piszesz trawki sie na jarałeś
        wszystko co dobre myslisz że to szef kotłowni pisze to sie mylisz szjeszcze
        zadowoleni klijenci z klubu KOTŁOWNIA //////////////////
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka