Dodaj do ulubionych

III LIGA PIŁKI NOŻNEJ

IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.04.05, 14:42
Brawo Lechia!!! Ten zespol pokazuje, ze warto stawiac na futbol. Brawo
Zastal, kolejna zaniedbana przez miasto dyscyplina. Ludzie, opamietajcie sie.
Mam tu na mysli wlodarzy miasta. Nie samym zuzlem Zielona Gora stoi. Pora
zainteresowac sie tez pilka nozna i koszykowka. Tam graja sami wychowankowie,
mlodzi ludzie. Do tego nie sa zepsuci i zdeprawowani.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: III LIGA PIŁKI NOŻNEJ IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.04.05, 14:49
      brawo, w koncu madra i pozytywna opinia. Szanujmy tez inne dyscypliny, jestem
      za.Futbol i basket to podstawa. Powinna byc minimum II liga pilkarska i
      ekstraliga koszykowki. Kto jest za?
    • Gość: Marcin Gaudinho nie Galdino!!! IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:27
      Nauczcie się, to nie jest takie trudne - GAUDINHO!!!
      • Gość: red Re: Gaudinho nie Galdino!!! IP: *.zielona.agora.pl 27.04.05, 13:51
        Nauczyliśmy się z dokumentu tożsamości Brazylijczyka, w którym jest napisane:
        Galdino.
        • Gość: Marcin ?Przepraszam? IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:39
          Jeżeli tak to przepraszam! Galdino, hmmm? Nawet w Górniku Zabrze oficjalnie
          podają Gaudinho!?!
          ps.Jestem kibicem Górnika, może zrobilibyście jakieś wywiady z piłkarzami
          Lechii, także Galdino ;) jak oni widzą współpracę z Górnikiem, czy są chętni
          żeby się przenieść do Zabrza?
          Z góry dziękuję, pozdrawiam!
          • Gość: Marcin Jednak chyba Gaudinho?! IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 08:52
            Jeżeli szanowna redakcja sprawdzała tożsamość Luis'a Mendes Gaudinho w
            protokole meczowym, to chyba jednak ja mam rację. Pozdrawiam.
            Forza Górnik & Lechia!
      • Gość: karotek Re: Gaudinho nie Galdino!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.04.05, 19:55
        W informacjach prasowych ze składami za każdym razem jest podawane "Galdino".
        Ale z tego co wiem, to od zawsze był Gaudinho.
    • Gość: AMG Re: III LIGA PIŁKI NOŻNEJ IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.04.05, 23:06
      Oby im się udało wyjść obronną ręką i pozostac chociaż w III lidze, ale bez
      poważniejszych sponsorów bedziemy cały czas się tułać i narzekać!
      • Gość: DW 1947 Re: III LIGA PIŁKI NOŻNEJ IP: 213.199.196.* 29.04.05, 17:51
        Witam fanów zielonogórskiej piłki. Mam nadzieje, że zobaczymy wspólnie środowy
        mecz w ZG. Po ile są bilety, jest dalej ten sam spiker co w 2004 roku? :))
        Pozdrawiam z Wrocka.
        • Gość: kibic Re: III LIGA PIŁKI NOŻNEJ IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.05.05, 16:16
          siemasz DW 1947 Zapraszamy do Zielonki, bilety kupcie we Wrocku. Klub zawsze
          zamawia. WKS SLASK WROCLAW SZACUNEK , ZIELONA GORA POZDRAWIA
    • Gość: karotek "Co z tą piłką" IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.05.05, 09:17
      I szansa na pierwsze wyjazdowe zwycięstwo zaprzepaszczona... oby chociaż w tym
      całym PP doszli do I rundy.
      Może jakbyśmy wylosowali kogoś z ogona I ligi, to ludzie zauważą piłkę w ZG?

Pozdr.,
      MMM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka