Gość: Widz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 18:57 Jakieś takie smutne to, ze spośród tylu mediów w Zielonej Górze bawić potrafią się tylko 4... Cóż widocznie wszystcy taaaacy zapracowani. A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stevills Nie pierwszyzna..... 02.05.05, 13:14 ....od kilku lat jest tak samo. Nie ważne czy karaoke czy jakieś rozgrywki sportowe mediów. Mnie też to trochę dziwi, ale co zrobić. Pozdrawiam Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: Nie pierwszyzna..... IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.05, 23:43 A moze zwyczajniej nie maja ochoty? Ja tez nie chodze na karaoke bo mnie to nie bawi... po co od razu wyrzucac komus ze woli inaczej spedzic czas? Odpowiedz Link Zgłoś
stevills No i chyba nie ..... 08.05.05, 00:51 ...zrozumiałeś (zrozumiałaś). Cokolwiek dla mediów by się nie działo, nie ważne czy karaoke, turniej darta, siatkówki czy jeszcze coś innego- większość mediów się nie pojawia. Tu nie chodzi o to co kto lubi, bo ja też za karaoke specjalnie nie przepadam, ale o to, żeby się wspólnie pobawić. Żeby pokazać, że jednak media potrafią bawić się od czasu do czasu wspólnie. Pozdrawiam Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: No i chyba nie ..... IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.05.05, 12:10 ja tam sie bawic nie umiem jak nie podoba mi sie jakas impreza. moze wy mediowi maja takie cechy dzieki ktorym potraficie... ale fakt... wspolna zabawa scala srodowisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBSERWATOR Re: Karaoke mediów w Peronie 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 13:30 Media wolą jak debilowaci politycy robią z siebie wyuzdanych pajaców na wszlakich kameralnych imprezach . Są to żenujące widowiska . Odpowiedz Link Zgłoś
stevills Re: Karaoke mediów w Peronie 5 13.05.05, 14:32 >Media wolą (...) Wolą bardziej od czego?? >wyuzdanych pajaców (...) Oczywiście Ty takowym nie jesteś i znasz jedyny słuszny sposób na jedyny słuszny rodzaj zabawy?? Żal mi Ciebie. Kamil Odpowiedz Link Zgłoś