Dodaj do ulubionych

Hebda wiceszefem SLD

IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.06.05, 19:13
Hebde pamiętamy, no no ale sie to sld (lsd) odmłodziło. Się w ogródku u
dziadka nowe wychowało i skorupka nasiąkła tym czym dziadek.....
Obserwuj wątek
    • Gość: jojo Re: Hebda wiceszefem SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 19:27
      Co teraz bedzie?
    • Gość: zielonka Re: Hebda wiceszefem SLD IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.06.05, 20:09
      ma fatamorgane czerwona jak dziadek i skonczy tak jak dziadek
    • Gość: dE-reDs Re: Hebda wiceszefem SLD IP: *.ztpnet.pl 19.06.05, 20:20
      Ostry skręt w lewo? To w takim razie ten facet to pomyłka.
      • Gość: oiu Czerwona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.06.05, 22:12
        Engels !!! I co jeszcze?! Ale gada ten potomek pierwszego sekretarza - do Korei
        Płn.nich sie wybierze na stale.Robotnik,burżuazja, co on gada ten historyk-
        informatyk - do lekarza najlepiej , do tylewicza albo Sapy oni to go zrozumieją
        oni tez taka burzuazja robotnicza.Działacze z Czerwonej Góry
    • Gość: jarek Re: Hebda wiceszefem SLD IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.06.05, 22:27
      Uwaga! Nowe pokolenie oszołomów wkracza!

P.s.
      Historyk a niedoszły nauczyciel historii po WSP to dwie różne sprawy, a z informatyką co ma wspólnego?
      • Gość: stolicznaja Re: Hebda wiceszefem SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:06
        Odczepcie si od chlopaka. Rodziny sie nie wybiera, a czy to jego wina, ze
        dziedek byl kim byl? Przynajmniej cos chlopak w zyciu robi, a nie sterczy pod
        budka z piwem, albo siedzi na zasilku. Kazdy ma prawo do swoich pogladow a tym
        bardziej do ich wyrazania w odpowiedni sposob. Gwarantuje to nam konstytucja.
        Nie kazdy musi sie zgadzac z jego pogladami i czynami, tak samo on nie musi sie
        zgadzac z waszymi pogladami, ale zdaje mi sie blotkie to was nie obrzuca, co? I
        nie to ze odpowiadaja mi jego poglady i to co czyni jako polityk, ale troche
        obiektywizmu...A co do WSP i historyka.... No coz... Harvard to to nie jest....
    • Gość: www.0 Re: Hebda wiceszefem SLD IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 20.06.05, 07:51
      POCZUCIE CIAGLOSCI WLADZY KOMUNIE NIGDY NIE MINIE. PRECZ Z KOMUNA!!!AHOJ!!!
      Narazka.
    • Gość: mam_ich_dosyć Re: takie czerwone coś IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.06.05, 09:52
      się u nas uchowało? Strach się bać co by to było gdyby to coś się dorwało znów
      do władzy. Jeżeli to jest ten nowy duch w eselde plus ta senyszyn, hihihi, to
      ja im gratuluję - sami sobie gwoździe do trumny wbijają - i dobrze.
      • Gość: koneser Re: takie czerwone coś IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.06.05, 13:21
        he,he masz rację.baba wygląda jak postarzała czarownica,robiąca się na bóstwo.
        • Gość: miejscowy Re: takie czerwone coś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 18:34
          lepszy młody Hebda niż stary Listowski,Filecki , Markiewicz czy Jadźka lub
          szerokoustna Basieńka!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: lewo-rwierowiec Senyszyn - to postkom Matrix Reaktiv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 10:56
    • Gość: lewo-rwierowiec Hebda - dziadek farbował rude włosy na czarmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 10:53
      Czy pan historyk wie, ze tow. I sekrtarz Komitetu Wojewódzkiego w Zielonej
      Górze Mieczysław Hebda rodem z krakowskiego malowało swoje rude włosy na czarno ?
      To jest taki mały detal, wiele mówiący o człowieku . Jaka farba taki charakter.
      Tylko dlaczego nie podobał mu się kolor rudy ? To przeciez też czerwony.
      A może w sercu dziadek był klerykałem ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka