Dodaj do ulubionych

Kuleczka i jej asystentki

• Gość: robert Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:19
      Sprawdźcie lepiej czy Pani prof. nie jest TW.
      • Gość: ja to przezylam! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:17
        nie zdziwilabym sie .. ;>
        • Gość: cis Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 11:39
          Jejku ileż tu postów. Czy to jest rekordowy wątek? Ta Pani Kuleczka to musi być
          wyjątkowa kobieta.
      • Gość: sTudenT Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 212.109.149.* 06.02.07, 14:33
        Asystentki kuleczki są równie popieprzone jak ona. Baba ma osobowość
        psychopatyczną, wariatka i już!!! A jej asystentkom to się też udziela!! I tu
        sie sprawdza stare powiedzenie: z kim przystajesz, takim... :/
        • Gość: ;) Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 18:30
          A TO PODŁA
          SUCZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          ZNISZCZYĆ
          JĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: ciekawy Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 23:55
            Które to te Jej asystentki? Jedna tu wymieniana Żok , a druga?
            • Gość: michał Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 07.02.07, 17:11
              Oznacza to ze ćwoki tam same studiują,ze nikt z tym nic nie robi,nagrajcie
              zajęcia z ową Panią i do telewizji.To nie czasy komuny aby z ludzi robić
              błaznów,nauka nauką ale ponizanie za wygląd itp
              • Gość: Kaja Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.master.pl 08.02.07, 11:39
                hmmm...pani Kuleczka... Pani Kuleczka jest pzykładem tego,że niekażdy człowiek
                może mieć wysokie tytuły naukowe... bo jak takowe zdobywa to zaczyna zachowywać
                się conajmniej dziwnie. przecież rolą wykładowcy nie jest poniżanie i gnębienie
                studentów, ale przekazywanie im wiedzy. jeśli ona tego nie rozumie to niech może
                zajmie się teoretycznie nauką, a nie praktycznie...bo do tego to niebardzo się
                nadaje..takie jest moje zdanie. Uważam, że jeśli ona jest wizytówką UZ, bo
                przecież nosi tytuł profesora UZ to wcale nie jest to dobra wizytówka naszej
                uczelni... no niestety...jeśli władze uczelni tego nie zauważają, student zawsze
                będzie wrogiem, na którym część "głupich" wykładowców nadal będzie wyżywać się
                za swoje niepowodzenia i frustracje. przecież to najlepszy sposób na poprawienie
                sobie humoru. ale dzięki Bogu nie wszyscy są tacy jak pani Kuleczka...
                pozdrawiam wszystkich:)
    • Gość: ja to przezylam! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:33
      ja PWSZ pojawil sie nowy plan....eh wspolczuje studentom 2 roku ,coprawda nie
      wszyscy ale czesc bedzie mialo i krajoznawstwo i metodyke z kuleczka czyli 2
      egzaminy u niej krzyz na droge ...
      • Gość: mis bury Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 00:37
        krzyz na droge ?? Najśmieszniejsze jest to ze na turystyce to ona est dla
        studentów miła ... pozatym wystarczy zobaczyc na tematy jej prac: Rozprawa
        doktorska: - Tatry w literaturze polskiej dla dzieci i młodzieży do roku 1939,
        Rozprawa habilitacyjna: - Bohdan Dyakowski. Monografia literackiej twórczości
        popularyzatora wiedzy o przyrodzie. Można więc wysnuć iż jest to osoba związana
        "emocjonalnie" z turystyką... a po d....e dostaja studenci administracji. Ja mam
        ja juz za soba ... chętnie porusył bym jej temat gdzies w gazecie czy tv ale...
        nie chce mi sie juz ... mam ja w "głębokim powazaniu"
        • Gość: ja to przezylam! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 15:15
          no wlasnie "emocjonalnie" zwiazana z turystyka ... "emocjonalnie" to mozna byc
          zwiazanym z wieloma rzeczami co nie znaczy ze odrazu posiada sie kompetencje do
          wykladania na uczelni.szkoda ze metodyki nie wyklada nikt kompetentny i
          wyksztalco ny w tym kieruku.w tym roku tez bedzie z czescia grup miala
          krajoznawstwo.dlaczego "krzyz na droge"? bo wspolczuje sluchac bzdur na dwoch
          przedmiotach i jeszcze zdawac z tego egzaminy.
        • Gość: motyl Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:40
          TEGO TEMATU NIKT Z WAS NIE PORUSZY BO SIĘ POPROSTU BOICIE I TYLE...NIE TO ŻE
          WAM SIĘ NIE CHCE...!!!TO JEST STRACH PRZED APOLONIĄ KULECZKĄ!!!HEHE!!!
          POZDRO...!!!
          • Gość: ja to przezylam! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:47
            boja sie ci ktorzy beda mieli lub maja do czynienia z owa pania ludzie ktorzy ja
            przezyli maja juz w d** ,czytalam poprzednie wpisy i czym moze zaszkodzic
            absolwentom ?nie wyglada jakby nalezala do mafii ktora znajdzie nas wszedzie.. :D
        • Gość: gąska balbinka Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 72.21.50.* 14.02.07, 21:07
          >ja juz za soba ... chętnie porusył bym jej temat gdzies w gazecie czy tv ale...
          >nie chce mi sie juz ... mam ja w "głębokim powazaniu"

A szkoda... swoją drogą to ciekawe czy Pan Rektor wie o wyczynach prof. kuleczki a jeśli wie to dlaczego nie reaguje...
          • Gość: telewidz Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 00:08
            To zadzwońcie do Ryszarda Cebuli z UWAGI!!! Bo potem jak ktoś się przez Panią
            Prof targnie, to będzie za późno.
    • Gość: kula u nogi Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:50
      dzis jest 14 luty... dla wiekszego wtajemniczenikia powiem ze Walentynki... a
      ludzie z mojej grupy (i nietylko) zamiast cieszyć się tym dniem... co robią ? no
      co? poprawiają Kuleczke! (fajny termin co?) Przedmiot z którego jest zaliczenie
      z oceną jest poprawiany w sesji poprawkowej... Pani Kuleczka ma w d**** rektora,
      studentów, statut uczelni i pewnie jeszcze wiele innych rzeczy... normalnie to
      sie do TV nadaje
      • Gość: ss Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:39
        Rektor wie o wyczynach Kuleczki! Wie, i przymyka na to oko, ona sama o tym
        mowiła - "Ja Wam teraz pokaże - nikt wam nie pomoże, nawet Rektor - NIKT" to są
        jej słowa... Zresztą ... on ją lubi - tylko on.. dlatego ona wciąż jest ! i
        będzie ...
        • Gość: ja to przezylam! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:29
          eh no wlasnie"ss" ma najprawdopodobniej niestety racje...i dlatego w tej calej
          sprawie rece opadaja...poprostu wszystko sie dzieje tak jakby nikt tego nie
          widzial,ten pogrom tegoroczny na administracji,warunki z seminarium
          dyplomowego,te teksty ze studenci musze sie dostosowac do nich a nie one do
          studentow to juz nie podlegaja komentarzom szerszym.Powiem tylko ze jesli ktos
          to kiedys rozdmucha to juz raczej nikt sie nie bedzie dodstosowywal ani do nich
          ani do PWSZ,bo poprostu taka antyreklama pograzy nie tylko "kulki"ale i cala
          uczelnie.
        • Gość: iva Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.answer-finder.net 16.02.07, 00:58
          Jeżeli to prawda to tylko wstyd dla Rektora... taka czarna owca na uczelni. Zawsze uważałem i nadal uważam, że prof. Miłek to wspaniały człowiek i zrobił bardzo wiele dla uczelni ale nie mogę zrozumieć dlaczego doprowadza do takich absurdalnych sytuacji na PWSZ... :(
          • Gość: ja Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:34
            W oglole to zauwazylam, ze schodzicie na temat zupelnie innych prof. a tu
            mielismy podyskutowac o prof Kuleczce... Kobieta jest nie do podrobienia, ma
            studentow za nic. Najpierw oblala na egzaminei bo jej sie sluchac nie chcialo,
            jak tu zlozyc odwolanie, jesli bylo sie z nia sam na sam i nie ma sie swiatka -
            jej slowo przeciw mojem, nastepnie nie umowila sie na termin poprawki.
            Przetargala nas raz, ale zapytac nie zdazyla. Najbardziej wspolczuje ludziom
            ktorzy musza dojerzdzac mase kilometrow zeby sie z Pania prof pobawic w
            odsylanie... kolejny termin za da dni i tu przychodzac pod sale calujemy klamke
            i czekamy na nia 5h. Potem robi pisemny zamiast umowionego ustnego, zeby
            szybciej... I wydaje nam sie ze i dobrze, ale... Zawsze pojawia sie jakies
            ale... Kolejne rozczarowanie kiedy slyszymy pytania z kosmosu. Pani prof czesto
            powtarza ze czytac nie umiemy i nie znamy znaczenia slow, nie rozumiemy pytan, a
            moze najpierw trzeba nauczyc sie zadawac te pytania. Bo nie od tego jest student
            zeby sie zastanawiac co pani chciala uslyszec tylko do odpowiadania na konkretne
            pytania. Brak mi slow... do tego co sie dziej, jak pani prof bawi sie w
            psychologa i sprawdza nasze reakcje wprowadzajac w blad i zaprzeczajac
            wszystkiemu co sie mowi na egzaminie choc poparte jest to zrodlami podanymi
            przez nia sama... To trzeba ukrocic. Ja nie wiem jak tak mozna na uczelni
            wyzszej, nikt nie ma nad tym kontroli, co robia wykladowcy, a to ze dorobili sie
            tytulu nie znaczy ze nadaja sie do nauczania. Pozniej uczymy sie od najlepszych
            sadystow. W tej sytuacji wolalabym zeby uczniowie mistrza nie przerosli...
        • Gość: Zyczliwy Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 212.109.149.* 19.02.07, 15:36
          Ciekawie tam u was w Sulku...
    • Gość: atlas Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:52
      Tak "węgielku, musimy teraz wszystko dobrze zaplanować. żar mi Jej.
      • Gość: Szacune Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.range86-145.btcentralplus.com 17.02.07, 12:45
        Juz skonczcie ten temat bo sie rzygac chce.
        • Gość: air Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.topsites.gr 17.02.07, 18:55
          Podejrzewam, że temat się skończy jak skończy się Kuleczka na PWSZ. A jak Ci
          się nie podoba to nie czytaj ;)
          • Gość: ? Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 17:38
            Wlasnie zaczynam semestr z owa pania profesor i juz nie spie po nocach... Tyle
            co sie o niej nasluchalam to przerasta ludzkie wyobrazenie.......Czwarty
            semestr trzymajmy sie!! Brrr... :-)
            • Gość: anonim Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.uz.zgora.pl 19.02.07, 22:23
              Życze powodzenia ludziom którzy zaczynają zajecia z "ukochaną" panią
              profesor.Ja mam już ją z głowy ale nie było łatwo, z głupiego zaliczenia
              wykładu zrobiła egzamin.Jak dla mnie ta kobieta ma niewiele wspólnego z
              czlowiekiem i powinna sie leczyć ale podejrzewam ze byłby to dość duży problem
              bo nie ma terapii na tak wielką głupotę :) !!! Bardzo dużo mówiła o braku
              kultury u studentów choc sama powinna poczytac trochę o savoir-vivre.Dużo
              mogłabym pisac o tej pseudo pani profesor ale napewno nic dobrego!
              • Gość: ry hu Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:53
                a moze by tak zrobic mały strajk ?? tylko trzebaby wszytkich studentów zebrac
                przynajmniej z 80 proc. roku... co wy na to ??
                • Gość: Trlrlrmorele Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.pwsz.sulechow.pl 21.02.07, 11:06
                  Trzeba by było zrobic mały strajk, typu wezwac telewizje, daĆ TO DO UWAGI LUB
                  NAPISAC JAKIS ARTYKUŁ O NIEKONWENCJONALNYCH METODACH PANI PROFESOR.Ta Pani nie
                  ma zadnych skrupułów i uwzieła sie na administracje.Ona nas po prostu
                  nienawidzi i nie wiadomo za co...Zgadzam sie równiez z wczesniejszymi opisami
                  ze faworyzuje chłopców bo prawie wszyscy zaliczyli.Na wykładach nie mówi na
                  temat lecz zniza wszytkich ludzi do najnizszego poziomu.
                  • Gość: pwsz Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.dovidenko.com 21.02.07, 14:15
                    Atmosfera na PWSZ gorąca... czyżby zbliżał się koniec terroru pani k. ???
                    • Gość: Kilo Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 17:16
                      to powinni jak najszybciej zblokowac!!
                      • Gość: ss Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 14:19
                        Ciebie powinni zblokować .... a ją zamknąć w zakładzie dożywotnio :)
                      • Gość: INTELIGENT Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 17:21
                        chcielibyśmy wiedziec jako społeczność studencka WALCZĄCA o Naszą!!GODNOŚĆ kto
                        Nas POPRZE!! i przyjdzie na spotkanie TYLKO z REKTOREM MIŁKIEM?? gdyby TAKIE
                        SIE odbyło ??
                        • Gość: AP Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 213.199.250.* 22.02.07, 18:45
                          Ja przyjde napewno ta kobieta w sumie nie zrbila mi nic zlego zdalem za
                          pierwszym razem ale to co ona wyrabia na uczelni to jest nie do opisania....
                          Po PWSZ krążą od kilku dni bardzo złe plotki otóż z końcem roku akademickiego
                          (podobno) kończy się kadencja naszemu kochanemu rektorowi i podobno nie bedzie
                          mógł już startować w wyborach a w kuluarach krąża plotki że owa Pani Prof. ma
                          całkiem spore szanse w nowych wqyborach ktoś słyszał te polotki czy tylko mi
                          się o uszy to obiło ??
                          • Gość: inteligent Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:37
                            ... fajnie ze ktoś bedzie mam nadzieje ze nie indywidualniea uda wam się
                            GRUPOWO!! pojawić...
                            • Gość: szacunek Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.range86-151.btcentralplus.com 22.02.07, 21:46
                              Do nauki jełopy i przestańcie już spamować.
                      • Gość: ja Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 12:03
                        ja jestem za
                        • Gość: :) Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 15:52
                          Ja też jestem ZA. Być może w poniedziałek będzie więcej szczegółów :)
          • Gość: superhipermegahert Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:21
            jestescie miałcy. Chcecie zeby ktos zrobil wszystko za was, za was sie oflagowal, za was zastrajkował, za was podjoł walke. myślicie tak: ja zdałem kulkje to g.... mnhie to wszyswtko tewraz obchodzi (jak np starosta jednej grupy <gej bez wątpienia>) tacy własnie jhestescie miasłcy i słabi. Jedna kobeta robi was w h.... bo wie ze nikt sie nie przeciwstawi ... Zdaje mi sie ze trzeba by z nia pujść w anal i bedzie luz forever Respect dla kurtwa mac
            • Gość: misiek Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:51
              własnie zaczynam horror pod tytułem "kuleczka". juz na pierwszym wykładzie
              zaczęła po nas jechać, niestety wszystko co tu jest napisane zaczęło się
              potwierdzać. choć mialem nadzije że nie bedzie tak źle:( niestety będzie. Jak
              ja przeżyje 2 egzaminy i ćwiczenia z tą panią to ja nie wiem:(
              • Gość: moja opinia Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 11:58
                1) Wiedziałem ,że kulka zrobi rzeźnie sama o tym mówiła,że nas nie lubi.Takiej
                masakry jeszcze nie było zarówno u małej jak i dużej k.
                2) co do faworyzowania chłopaków, poprostu potrafia lepiej kombinować,są
                sprytniejsi,potrafia lepiej zagadać, chociaż wiedzy pewnie wiekszej nie
                posiadaja.
                3) zycze wszsytkim aby dostali warunki, mam nadzieje że spotkamy sie w tym
                samym gronie na 4 sem.
                4) jeszcze jedno chcecie zorganiozowac manifestacje, Miłek bedzie nieugiety już
                takie delegacje chodziły w tj sprawie do rektora i były odsyłane z
                kwitkiem.Sprobowac zawsze warto ale to nie jakis tam mgr tylko prof.
            • Gość: antykula Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.nycap.res.rr.com 23.02.07, 13:18
              Niestety ale to wszystko prawda...
              Wkrótce spotkanie z Rektorem... studenci PWSZ łączcie się :)
    • Gość: studentka AP Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 12:34
      Najłatwiej powiedzieć, że jesteśmy cieńcy i nie umiemy się sprzeciwić,
      zaprotestować. A przecież przed nami było mnóstwo innych roczników i co???
      Z rektorem faktycznie nie ma o czym rozmawiać, bo i tak nie stanie po naszej
      stronie. A prorektora omijać szerokim łukiem, bo jest jeszcze gorzej. Plan
      jest, może uda się coś zrobić. Ale nie mażna decydować za wszystkich. Trudno
      jest coś zorganizować gdy sporo ludzi się sprzeciwia. Ja im się nie dziwie. Też
      bym się nie poświęcała, gdybym miała mieć rok w plecy.
      A turystyce współczuje... 3 przedmioty z Kulą... To dopiero będzie jazda!
      • Gość: laleczka Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 18:31
        a o co chodzi z tym spotkaniem z rektorem?kiedy ono jest i gdzie???to spotkanie
        w sprawie kuleczki?bo jak tak ja jestem za...dajcie znac o szczegolach!pozdro :D
        • Gość: uwaga! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 22:19
          czy zapłaciłeś już ojcu dyrektorowi 50% swojego stypendium ? Kuleczka wie !
        • Gość: student pwsz Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.pwsz.sulechow.pl 27.02.07, 22:19
          Ludzie opamiętajcie się zamiast komuś robić za plecami! Jak macie coś do tej
          kobiety to zachowajcie to dla siebie a nie oczerniajcie Pani Profesor.
          • Gość: :DDDD Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 22:39
            nikt jej nie oczernia....tylko stwierdza fakty.. ;-)
        • Gość: kulax Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 00:28
          Rozmawiajcie ze starostami grup, oni powinni wiedziec cos na ten temat!
          • Gość: Student TiOW Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.pwsz.sulechow.pl 28.02.07, 16:05
            U nas wszystko było w porządku,na wykładzie panowała miła i życzliwa atmosfera-
            więc nie widzę powodu do narzekania. A z tego co tu widać to z Turystyki jakoś
            nikt nie narzeka...Pozdrowionka dla wszystkich z naszego kierunku!
            • Gość: AP Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 14:17
              No właśnie to mnie denerwuje! U Was Kula jest w porządku a nas pojechała w
              pierwszych minutach znajomości (do tej pory nie wiemy za co)! Pewnie to ma
              związek, że jesteście turystyką a ona jest związana z PTTK. Czemu mamy cierpiec
              za to, że studiujemy kierunek, który jej się nie podoba? Zero szacunku dla tej
              kobiety!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: ja to przezylam! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 17:09
                eh pogadajcie z kims kto np skonczyl ta szkole(lub nie wlasnie przez kuleczke)na
                turystyce to wam powie czy nas turystow tak lubi ,i czy rzeczywiscie tak wszyscy
                zdawali.zreszta wystarczy cofnac sie do pierwszych postow w tym watku wiele z
                nich z zostalo napisanych przez studentow turystyki po slynnym pogromie przy
                zaliczeniu z cwiczen a pozniej na egzaminie...
                • Gość: inteligenci Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.sulechow.net 01.03.07, 20:37
                  A inni dołożyli jeszcze trochę w tym samym duchu.
                  Studenci PWSZ i inni dokładający - nie macie dziekanów i rektora? Nie
                  wypełniacie (anonimowych) ankiet studenckich na temat zajęć? Czy nie macie
                  twarzy i odwagi? Czy jesteście studentami PWSZ, czy tylko podziemnym
                  stowarzyszeniem "Precz z Kuleczką i Jej Asystentką"?
                  Jeśli naprawdę jesteście poniżanymi studentami, a wszystko co potraficie
                  zrobić, to wylać żale na forum gazety, to długo jeszcze będziecie "Misiami
                  Burymi i Gąskami Balbinkami".
                  Pomimo próby zorganizowania protestu DALEJ zasłaniacie twarz!! Społeczności
                  studenckiej mówicie tak a po uzyskaniu wpisu wycofujecie się!! najgorsza jest
                  postawa starostów i przedstawicieli studentów- zamiast działa i nakręcac ludzi,
                  to jeszcze zniechęcają i straszą!! BRAWO!!Kula pokonała Was na całej lini...
                  • Gość: magnat Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 10:48
                    Gdyby to było takie proste to już dawno Kuleczki nie byłoby na PWSZ. Niestety
                    proste to nie jest. Nawet jeśli popełnia błędy to trudno Jej to udowodnić,
                    ale... kto wie...

Poza tym, nie wszyscy zdając Kuleczkę zapominają o Niej. Niektórych zemsta
                    potrafi czekać.
                  • Gość: studentka AP Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 02:11
                    I tu się muszę z Tobą zgodzić. Po prostu brak słów dla takich ludzi...
                    • Gość: <?> Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 23:23
                      U nas na razie nie jest zle, bylo juz kilka wykladow i pani Kuleczka byla
                      bardzo mila. Gdybym sie tyle o niej nie nasluchal to bym sie wcale nie bal. A
                      tak to juz sie trzese przed egzamem...Ciekawy jestem jak to bedzie hmm.. A tak
                      przy okazji pozdrawiam caly czwarty semestr turystyki (z malymi wyjatkami ale
                      to zachowam dla siebie hehehe)
                      • Gość: Tiow Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.pwsz.sulechow.pl 18.03.07, 21:47
                        Dzięki za pozdrowienia ;-). Pozdro 4all
                  • Gość: Lord Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 18:41
                    My się odważyłyśmy! Czas pokaże co z tego wyniknie.

Jednak nie mogę zrozumiec jednej rzeczy - na Uczelniach, gdzie naucza Pani
                    Prof. wszyscy zdają sobie sprawę jak wygladają zajęcia i egzaminy- dlaczego
                    nikt nie reaguke??
                    Przecież obecni asystenci - byli studentami.
                  • Gość: UZ Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.uz.zgora.pl 28.04.07, 11:58
                    cały Uz szaleje z radości, że Kuleczka została pokonana. Nie jest taka mocna
                    jak jej się wydaję.!!!
            • Gość: studentka Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.03.07, 11:16
              dokladnie tak zgadzam sie calkowicie.narzekac jest zawsze najprosciej a widze
              ze administarcja robi to nagminnie.Ale nie przejmujcie sie smieje sie jeszcze z
              was kilku innych profesorow na naszej uczelni.WSPOLCZUJE NIE WAS ale WASZEJ
              glupoty!wezcie sie za nauke a nie za narzekanie co najlepiej wam wychodzi.Nie
              tyczy sie to oczywiscie wszystkich studentow z AP wiec cala reszte ta bardziej
              inteligentna przepaszam jesli poczula sie urazona
              • Gość: !!! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 19:16
                dziewczyno jezeli nie wiesz jak jest na AP to sie nie wypowiadaj, a moze wiesz
                jak jest...ale tak lubisz pole kuleczke ze chcesz ja tu bronic;)hehe!!!!!!!!!
                moze jeszcze przekonasz sie jaka "wsponialomyslna" jest kula na wlasnej skorze
                hehe:)choc nie zycze ci tego;)a co do tego niby "smiania" to watpie czy ktorys
                z wykladowcow sie z tego smieje...malo prawdopodobne to jest bo kazdy kule
                zna!!!!
                • Gość: ja to przezylam! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 23:34
                  wykladowcy i "inni" owszem smieja sie ale z samej kuleczki a nie ze studentow
                  • Gość: Ulubieniec Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.pwsz.sulechow.pl 04.04.07, 16:43
                    Pani prof. kiedyś na zajęciach powiedziała żeby Ci którzy tu piszą się
                    przedstawiali, albo podpisywali imieniem i nazwiskiem. Teraz wiem dlaczego nikt
                    tego nie robi... Bo byłby skończony. I nie chodzi tu o odwagę osobistą, tylko o
                    mściwość i bezkrytyczne podejście Pani K do swojej osoby... Pragnę podziękować
                    Pani prof. i jej asystentce za to że zmarnowały 1,5 roku ciężkiej pracy ponad
                    30 studentów z PWSZ. Szkoda że cała procedura została przeprowadzona tak jak
                    została przeprowadzona... Zastanawiam się czy tak "etyczne" i "kulturalne"
                    Panie prowadzące są do końca przekonane, że zrobiły wszystko od początku do
                    końca tak jak powinny zrobić, bo wiele z tych osób na pewno nie zasłużyło na
                    takie potraktowanie...
                    • Gość: studentka Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 14:48
                      Jest mi bardzo przykro z powodu wczorajszych wyników warunku:( Nie zaliczyło
                      sporo solidnych studentów. Nie wierzę, że te osoby nie nauczyły się. Gdy
                      odpadają jedne z najlepszych osób w grupie to już na prawdę jest coś nie tak.
                      Jest możliwość ujawnienia prac???
                      • Gość: AP Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 23:11
                        > Jest możliwość ujawnienia prac???

Oczywiście, że tak. Zawsze jest taka możliwość i warto z niej korzystać :)
                    • Gość: .................. Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 20:06
                      czy to naprawdę prawda, że ta dziwka uwaliła tyle osób...???ludzie zróbcie coś
                      z tym...!!!czemu to tak zostawiacie...???
                      • Gość: ap Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 14:31
                        Co zrobić???
                      • Gość: apek Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:51
                        > czy to naprawdę prawda, że ta dziwka uwaliła tyle osób...???ludzie zróbcie coś

30 osób :(
                        • Gość: ja to przezylam! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 16:19
                          ...a wybory rektora i prorektora coraz blizej...
                          kuleczka podobno rowniez staje do walki o stanowisko
                          to dopiero bedzie jak "przypadkiem" wygra
                          • Gość: apek Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 18:22
                            .....chyba jesteś śmieszna.... przecież wiadomo, że nie wygra wyborów, bo nikt na nią nie zagłosuje z kolegium elektorów... najpierw zapoznaj się z zasadami wyborów, zanim zaczniesz pisać takie głupoty!
                            • Gość: ja to przezylam! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:25
                              nie nie jestem smieszna
                              poprostu pisze o tym co slyszalam
                              a tego ze nikt na nia nie zaglosuje nie bylabym taka pewna
                              miejmy nadzieje ze nie
                              no ale drogi apek-u grunkt to dyskutowac i nie uciszac sie nawzajem :-)
                        • Gość: :/ :/ :/ Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:38
                          uwalila 30 osób...!!!i co obeszło się to bez żadnego echa...???nikt nie
                          zareagowal...???a gdzie "w tym wszystkim" jest prorektor, rektor??? cóż na pwsz
                          to normalne...!zero dbania i zabiegania o studentów!parodia!ale co tam...niech
                          dalej uwala...!trzeba to poruszyć na publicznym forum...przeciez dziennikarze
                          są "spragnieni" różnych ciekawych sytuacji!może ktoś się za to weźmie???!!!
                          skoro uwaliliście rok nie bójcie sie działać w tym kierunku!jest was 30 a "ona"
                          jest 1 i macie przewagę!!!nie dajcie sie tej "chorej" babie!!!ONA jest NIKIM a
                          WY KIMŚ!!!
              • Gość: GOŚĆ Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:56
                He he kilku profesorów którzy wykładają na UZ tez się z was śmieje więc nie
                czujcie się lepsi.
                P.S. Nie czuje się urażony :)
    • Gość: wojciech :P Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.04.07, 13:03
      moim zdanie to ta cala kuleczka to zapatrzo na w siebie o bardzo niskim stopniu
      samoakceptacji siebie pani profesor (oczywiscie na papierze) widac ze jej
      jedynym celem jest chyba kogos uwalic bo uczy sie troche inaczej. Niewiem co na
      to inni nauczyciele czy sie jej boja czy co ale tak samo jak sa ludzie "z
      marginesu" na ulicy ona jest marginesem tej szkoly i lepiej niech ktos cos z
      tym zrobi narka
    • esz85 Re: Kuleczka i jej asystentki 14.04.07, 15:09
      walczyliśmy ale przegralismy:((((((do zobaczyska w pazdzierniku
      • Gość: studentka- UZ Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 23:12
        jeju- przed chwilą dostałam nieficajalna cudowną wiadomość- kuleczka usunięta-
        WE ARE THE CHAMPIONS ;)
    • Gość: Miś Talny Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 23.04.07, 18:23
      No i mamy nowego rektora. Ciekawe jak teraz bedzie wyglądał status pani
      Kuleczki?
      • Gość: gąska balbinka Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 18:54
        Pamiętaj, że profesor Miłek jest jeszcze rektorem do końca sierpnia!
        • Gość: ap Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 19:51
          Szkoda, że nie prof. Strzyżewski:(( Wielka szkoda:(( Wtedy siła Kuleczki by raczej spadła.
          • Gość: ewa Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 20:47
            nie liczcie na cud!!!!!!!!!!!!!!!!!!będzie tak samo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: anoalfabetki Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 22:11
              Uwaga, wiadomość dla całego świata! Prof. Kuleczka została odsunięta od zajęć z
              dziewczynami z edukacji wczesnoszkolnej w Zielonej Górze na ich prośbę! Cała
              uczelnia bije im brawo ^^
              • Gość: ... Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 16:10
                Trochę nie na temat, ale wie ktoś kto wygrał wybory na prorektorów?
    • Gość: Poinformowana Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 27.04.07, 17:45
      Na szczęście nie Kuleczka. Nowymi prorektorami są: dr inż. Julian Jakubowski i
      dr inż. Izabela Wojewoda.
      • Gość: ... Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 22:36
        Dzięki. Jeszcze jak byś napisała, kto dziennych a kto zaocznych to byłoby super.
        • Gość: Poinformowana Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 28.04.07, 10:27
          tego niestety nie wiem, ale jak się dowiem to napiszę, chyba że zrobi to
          przedtem ktoś inny
    • Gość: Uz Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.uz.zgora.pl 28.04.07, 12:00
      cały UZ szaleje z radości, że kuleczka została odsunięta od zajęć. A jednak da
      się ją pokonać. Nie jest taka mocna jak wszystkim się wydawało do tej PORY!
    • Gość: Pu-fa Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 15.05.07, 18:33
      co slychać w sprawie w/w osoby?
      • Gość: UZz Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.06.07, 03:02
        Kuleczka wciąż walczy o przywrócenie jej zajęć z wczesnoszkolną, ale dziewczyny
        są dzielne i się nie dają. Tak trzymać!!!
        • Gość: student turystyki Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 01:21
          Kurcze, minęło już tyle czasu a nie zmienia się nic! Na ostatnim egzaminie dla
          kierunku turystyka Pani Profesor wyrzuciła z auli jedną ze studentek za to, że
          próbowała usiąść w nieodpowiedniej ławce! Dziewczyna nie może podejść nawet do
          poprawki bo się Pani Profesor strasznie zdenerwowała! I jak tu się nie załamać?
          Naprawdę sprawia wrażenie osoby niezrównoważonej psychicznie...
          • Gość: czekająca na wynik Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 82.160.245.* 08.07.07, 15:06
            to się robi naprawdę śmieszne, ile można czekać na wyniki z egzaminu!!!!!
            jeszcze te wymagania, że trzeba być osobiście, wystrojonym jak na rozpoczęcie
            roku szkolnego w podstawówce.żenujące...
            • Gość: AP Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.07.07, 15:45
              hehehe witaj w klubie Kuleczkomaniakow i sie nie zdziw przypadkiem jak kaze Wam
              przyjsc na 10 a wejdziecie do niej dobrze po 16 po czym stwierdzi ze ona i tak
              zrobila wszystko co sie dalo zeby zdalo jak najwiecej ale niestety z niektorym
              sie po prostu nie udalo :) a potem zacznie Wam wciskac ze ona jest dobra ciocia
              i da Wam jeszcze szanse na poprawe :)
            • Gość: ev Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 22:22
              Heh, mnóstwo osób czeka na ten wpis ale niestety nasza uczelnia nie ma zapisu w
              regulaminie odnośnie terminu w jakim nasze prace powinny zostać sprawdzone a
              wpisy zrobione. A Pani profesor, jak wszyscy już wiedzą, wolno wszystko to też
              robi co jej się podoba a nas, studentów dzięki którym w ogóle ma pracę, ma gdzieś!
    • Gość: Pu-fa Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 07.06.07, 18:44
      Jak wygląda jej sytuacja na PWSZ?
      • Gość: ja Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 12:24
        Na PWSZ trzyma sie niestety, ale od pazdziernika jest nowy rektor z zewnatrz,
        wiec moze ją troche ukróci. Milek zawsze udawal, ze nic nie wie... bo tak
        lepiej.
        • Gość: NK Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 20:11
          Ale tutaj cicho.... Az sie nudno zrobilo... Ludzie, nie zapominajcie z jakiego
          powodu powstalo to forum!!!!!!
          • Gość: :) Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 17:37
            W tym semestrze APOLONIA "KRÓLUJE" na turystyce...a turystyka na nią nie
            narzeka!!!APOLONIA "nie trawi" ADMINISTRACJI!!! :D
            • Gość: ?/ Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:08
              to masz złe informacje... nie jedna osoba by na nią ponarzekała...
              • Gość: AP Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 213.199.250.* 28.06.07, 11:20
                No wlasnie jak tam egzaminy u przemilej Pani na Turystyce ? domyslam sie ze nie
                ma jeszcze wynikow ale moze podzielicie sie spostrzezen iami bracia studenci z
                Turystyki :)

Sorry ze wyjscie z tematu ale sa tutaj osoby z AP z 1 roku chcialbym się
                dowiedzieć jak Dr. B to zrobil ze uwalil 3/4 roku z Prawa Administracyjnego
                oczywscie z tego co wiem na spolke z cwiczeniowcem :)
          • Gość: pfff Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 00:29
            turystyka niech zamiliczy i niech sie nie wypowiada o Apolonii, przyjdźcie
            kiedyś na wykład administracji.powiem tak my w porownaniu do was mamy już duży
            minus na wstepie za nic.fakty:ile u was nie zdało z turystyki u kulki? 2-3
            osoby u nas z kultury języka poleciało ponad 30 osób i zakończyło edykację
            przez ten przedmiot, większość umiała aleto u polci nie wystarcza..
    • Gość: ANDRZEJ BRZOZOWSKI Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.centertel.pl 04.07.07, 00:11
      Witam serdecznie...i na wstepie przepraszam za literowki-pisze z telefonu bez polskich liter. wszedlem tu przez przypadek,lubie czasem powspominac to co bylo dobre, mile, fascynujace a takimi, bez watpienia, byly studia na szacownym UZ...jestem tu, czytam i ogarnia mnie przerazenie. przerazenie wywolane nie waszymi slowami, ale faktem ze jest tak wiele osob ktore ,,patrza nie widzac''...przeczytalem moze ze 30 opinii i mam dosyc...Moje pierwsze spotkanie z Pania prof. Pola Kuleczka nie nalezalo do udanych...spoznilem sie na zajecia...wiec i po uszach mi sie dostalo. zupelnie, to jednak nie wplynelo na odbior tego co slyszalem...pierwsza mysl?! pomyslalem ze kobieta ma niesamowite poczucie wlasnej wartosci...a ja cenie ludzi ktorzy siebie szanuja...potem sie potoczylo-byla kara do wykonania czyli napisanie konspektu z czesci zajec ktora oposcilem, kilka ,,zlych spojrzen i cietych slow''...trwalo to jakis czas, ale caly ten czas wiedzialem ze to tylko gra...gra ktora ma cel - zmobilizowanie grupy wystraszonych studenciakow, ukierunkowanych przez Tych co przezyli Kuleczke, wskazanie im drogi wcale nielatwej - drogi poslugiwania sie rozumem - dla niektorych drogi przez meki...nie chce umoralniac tych co ,,rzucaja kamieniami'' i nie bede tego robil gdyz maja prawo do wlasnych opinii...,,TA DEMOKRACJA TO PIEKNY STAN...'' jednak prosze ich by spojrzeli w lustro i porozmawiali z tym kims po jego drugiej stronie...o czym? o tym czego tak naprawde chca od siebie, studiow, zycia - papieru ukonczenia nauki czy wiedzy o swiecie...nie probujcie dowartosciowywac sie poprzez umniejszanie zaslug innych ludzi...wezcie sie do pracy i nie obarczajcie Kuleczki -i innych- odpowiedzialnoscia za swoje nieudolnosci...chyba graja mi emocje! ale wkurza mnie takie ludzkie marudzenie, anonimowe czyt. tchorzliwe wyrazanie opinii o osobie ktorej tak naprawde nie znacie...a gdy juz osiagniecie tyle co Pola i uda wam sie uwrazliwic tak jak Jej to prosze dajcie mi znac!! poki co szanujcie ludzi i siebie, starajcie sie ich zrozumiec nie oceniac...to chyba tyle na dzis...a jeszcze jedno -dziekuje tym ktorzy Poli bronili! a Pani Profesor zycze zdrowia i tysiaca nowych szlakow do odkrycia...niech przeciwny wiatr umacnia mysli i cele... PS. nie wiem czy ktos to przeczyta,ostatnie wpisy umieszczono dosc dawno, jednak korzystajac z okazji pozdrawiam moj rok-rewalidacje.
      • Gość: ;-) Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.07.07, 23:24
        Większość zdała i to jest najważniejsze=>lepiej patrzcie co Adach robi na I
        roku TiOW-uwalił ze swoim asystentem blisko 1/3 roku z ćwiczeń. Zyczę Wam
        wszystkim i Profesor Kuleczce udanych wakacji
        • Gość: gosc Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 20:32
          Tyle bylo strachu.... Naprawde nie wiem o co tyle szumu jesli chodzi o pania
          profesor, przynajmniej na turystyce.Bo wiem , ze na administracji dzialy sie
          rozne rzeczy.Wiem na pewno, ze nie bede straszyc przyszlych studentow pani
          Kuleczki, bo nie ma sie czego bac.
          • Gość: ja Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 11:16
            To teraz ja napiszę coś o naszej wspaniałej pani profesor!! Otóż po pierwsze:
            nie rozumiem jak może uczyc kultury ktoś, kto nie posiada jej za grosz... Do
            pani profesor trzeba zwracac się z największym szacunkiem, odpowiednim tonem
            głosu i broń Boże nie zapominac o jej tytule naukowym.... natomiast ta kobieta
            traktuje swoich studentów jak śmieci mówiąc do nich: "to coś". Oczywiście spyta
            się czy to nikogo nie uraziło, ale kto odważy się odezwac, że tak?? Od razu
            byłby minus na liście pani profesor i tym samym 2 z egzaminu. Zauważyłem też,
            że ta pani uwielbia byc przepraszana za wszystko... Nie wiem po co jej te
            przeprosiny skoro są one wymuszone i nikt tak naprawdę nie przeprasza jej ze
            szczerego serca?? Niedługo studenci będą ją przepraszac za to,że żyją...
            Jeszcze dużoby mozna pisac, ale czy to ma sens?? Szanowna pani profesor, czy
            naprawde warto tak poniewierac tych biednych studentów, przecież tylko dzięki
            nim ma pani co włożyc do garnka.... Chwila refleksji, naprawde!!
            • Gość: Jam Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 00:36
              Pola jest ok - nie przesadzajcie
              • Gość: przegrana Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 13:17
                Czy ta pani przepuszcza na poprawie na turystyce??czy juz jak uwalila na
                egzaminie to uwala tez na poprawkach??ktos to wie?? :)
                • Gość: ja to przezylam Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 23:07
                  W zeszlym roku przepuscila wszystkich,turystyke lubi bardziej niz administracje
                  to prawda ! Ale oczywiscie i tak trzeba czekac na jej laske.Ale badz dobrej
                  mysli....
                  • Gość: przegrana Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 00:06
                    no mam nadzieje ze bedzie ok.jak mozesz to podaj numer gg to sie odezwe i
                    popytam o co nie co na ten temat.pozdrawiam
                    • Gość: ja to przezylam Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 22:34
                      ciezko tu zostawic nr gg ;p a co do tego kto ma gorzej czy turystyka czy
                      administracja?? na turystyce pola ma swoje zrywy jednego roku robi tak drugiego
                      inaczej ale fakt na administracji zawsze wiecej osob lecialo
                      • Gość: przegrana Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 01:17
                        ja jestem na turystyce...podobno w tamtym roku pzrepuscila wszystkich...wiec w
                        tym roku marne sznase skoro jednego roku robi tak a drugiego tak???
                        • Gość: ja to przezylam Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 11:24
                          ciezko to przewidziec...w tamtym roku przepuscila wszytskich, 2 lata temu pogrom
                          byl juz na cwiczeniach i nie wszyscy zostali dopuszczeni do egzaminu.mozna tylko
                          gdybac.
                          • Gość: przegrana Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 16:36
                            "ja to pzrezylam" do Ciebie 10452133 u nas z cwiczen wszyscy przeszli bo nie
                            mielismysmyz pania zok soroczynska...boje sie ze uwali poprawce bo tak
                            naprawde nie wiem zcemu treaz nie zdalam.daj znac
                          • Gość: :-) Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 08.08.07, 12:11
                            Nie ma co panikować! Ile w tym roku osób poleciało na poprawki? A
                            jak wygląda sprawa z wpisami dla tych którzy nie mogli przyjechać w
                            I terminie???
                            • Gość: ja to przezylam Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 13:17
                              jak wygląda sprawa z wpisami dla tych którzy nie mogli przyjechać w I terminie???,
                              Zapewne tak jak zawsze-zaproszenie na poprawke we wrzesniu,bo taten egzamin juz
                              sie nie liczy nawet jesli byl dobrze napisany
                              • Gość: Gość Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.centertel.pl 23.08.07, 11:17
                                Spoko, nie powinno być tak źle jak tu piszą. Tylko ugadajcie się
                                wcześniej na ten wpis. Życzę wam powodzenia. 3majcie się!
      • Gość: studentka turystyk Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.astra-net.com 02.04.08, 13:45
        zgadzam sie z przedmówcą
    • Gość: pHła szaHrajka Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.07, 06:04
      Witam! Czy może mi koś napisać jakiego typu pytania padają na
      egzaminie u tej dziwaczki, jakieś przykłady? Pozdrawiam!
      • Gość: xxx Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.08.07, 13:30
        Były pytania typu: wymień odznaki turystyczne, wypisz literaturę z
        jakiej korzystałeś w trakcie przygotowania do egzaminu, wymień
        metody przekazywania wiedzy turystycznej(dokładnie nie pamiętam
        tresci pytania) i opisz jedną z nich. Reszty niestety nie pamiętam;/
        • Gość: Ja Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 83.142.137.* 22.02.08, 21:19
          U mnie na egzaminie jedno z pytań brzmiało czy podobał Ci się przedmiot :D
    • rudkos Re: Kuleczka i jej asystentki 29.08.07, 12:56
      hejka! jak sprawa z ta Kuleczka? wyjasnilo sie cos? jak jest terez?
      cos ucichlo ...cos o niej slyszalam ale nie mialam przyjemnosci
      poznac blizej ...a moze gdzies by napisac o niej?
    • rudkos Re: Kuleczka i jej asystentki 29.08.07, 13:25
      no i co z nia? co ise dzieje teraz? jak ona wlasciwie ma na imie?
      • Gość: student Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 13:35
        Pola vel. Apolonia :)
        • Gość: wieje nudą załóżcie nowe forum IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.08.07, 14:35
          widać ze ktoś dba żeby wątek zawsze był na pierwszej stronie.
          Ale to już nudne. Załóżcie osobne forum i piszcie co tam chcecie.

Czy może to konkurs na najdłuższy wątek ?
          • Gość: mirek Re: jest ta pani na fotce???? IP: *.ztpnet.pl 06.09.07, 21:18
            Proszę powiedzcie czy owa pani znajduje sie na fotce w linku?
            Zaczynam od pazdziernika i juz mam stracha,lepiej wiedziec która to
            kobieTA.

www.pwsz.sulechow.pl/konferencje/prorekt_kdn/kdn.jpg
            • Gość: Miś Talniator Re: jest ta pani na fotce???? IP: *.ztpnet.pl 06.09.07, 21:39
              Rząd pierwszy (osoby siedzące), czwarta osoba od prawej, tuż nad tą
              panią stoi P.K. (P.K. w białym pólgolfie-chyba wystającym spod
              czarnego żakietu, krótkie włosy). Powodzenia!
              • Gość: AP Re: jest ta pani na fotce???? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 10.09.07, 23:56
                Soroczyńska wraca na administracje od października. Na stronie
                uczelni jest nowy plan.
    • Gość: solwen Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 23:58
      Administracja ma gorzej, bo jest bardziej tępa. CO do Kuli, to znacznie się
      poprawiła w obsłudze, ale niech Was ręka boska broni i Niej pracę pisać...
      • siula24 Re: Kuleczka i jej asystentki 23.09.07, 22:16
        Czytam te wasze żale na Kulkę i nie wiem co mam myśleć. Ja panią
        profesor znam z zupełnie innej strony, na jej seminarium
        magisterskie trafiłam przypadkowo,wcześniej słyszałam plotki na jej
        temat i powiem szczerze, że balam się jak cholera. Z biegiem czasu
        okazało się, że fajna z niej kobieta, bardzo mądra, oczytana trochę
        dziwaczna ale każdy z nas ma swoje małe dziwactwa!Najważniejsze, że
        nigdy nie odmówiła mi pomocy przy pisaniu magisterki, mobilizowała
        do dalszej pracy, nigdy z jej ust nie usłyszałam słów pogardy i
        niechęci!to dzięki niej obroniłam się na 5 i będę jej za to
        wdzięczna do końca zycia!
      • Gość: balbinka Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 80.50.235.* 16.11.07, 14:14
        No właśnie, mnie ręka boska nie obroniła i pisałam pracę u Pani prof
        Kuleczki, nie będę pisała na jakiej uczelni bo mimo że jestem juz
        sporo czasu po obronie, to i tak mam obawy:-) Na seminarium trafiłam
        w bardzo dziwny sposób. Przed wyborem promotorów rozmawiałam z
        koleżanką przez telefon na ten temat, usłyszałam od niej "pamiętaj
        tylko idź do Kuleczki" i tak kilka razy dobitnie powtórzyła swoją
        wypowiedź... no więc poszłam, później okazało się, że chyba były
        jakies zakłócenia na linii bo powtarzała mi wtedy przez
        telefon "pamiętaj tylko NIE idź do Kuleczki". Tym sposobem o mało
        nie zrujnowała mi życia, właściwie nie ona tylko telefonia
        komórkowa :-) ale wracając do tematu... na początku na seminarium
        było bardzo przyjemnie, ha ha hi hi, misie bure, balbinki itd. itp.
        Jazda zaczęła się jak owa pani zaczynała nas regularnie wystawiać do
        wiatru ze spotkaniami. Nigdy nie miała czasu na sprawdzenie pracy, a
        jeśli już na cokolwiek spojrzała to skreślała, źle, bzdury, głupoty.
        Właściwie całą pracę za nią odwalała mgr Juztyna Z. Problem tylko w
        tym, że Kulka nawet skreślała to co Justyna uznała za dobre. Ogólnie
        była niezła kołomyja. Najbardziej przeginała jeśli chodzi o
        spotkania, kazała nam czekać na siebie po kilka godzin, na końcu i
        tak się nie zjawiała. Zdarzało się że z kumpelami czekałysmy na nią
        na uczelni do godz 21, 22. To było najbardziej dołujące. Często
        obgadywały studentów, żenująca sprawa. Najbardziej było mi żal
        Justyny Z. Kulka potwornie ją wykorzystywała, może nadal to robi.
        Biedna biegała za nią z soczkami, słomkami, szklankami, to była
        jakaś paranoja. Kula zrobiła z niej swojego niewolnika. Po obronie
        szczerze dziękowałam tylko Justynie. Co do Kulki była bardzo
        niesprawiedliwa w swoich sądach. Na obronie zobaczyłam pracę jednego
        chłopaka który dostał 5, a praca pod względem technicznym była
        kiepska. brak numerów stron, brak spisu treści, nie wyjustowane...
        Przecież Kulka ma bzika na tym punkcie, jak ja miałam tytuł pracy
        napisany czcionka 16 a nie 14 to dostałam ładne OPR i podsumowanie,
        że na pewno sie nie obronie. Właściwie to nie wiedzieliśmy o co jej
        czasami chodzi. Trudno opowiedzieć co ona wyprawiała, można by
        napisać ksążkę na temAT wybryków pani Kuleczki, ale zrozumie to
        tylko ten kto miał doczynienia z jej dziwactwami. Nikomu naprawde
        nie życzę, żeby musiał przechodzić coś podobnego. jednak wypadało by
        powiedzieć o niej też coś miłego... jedyne co zapamiętałam
        pozytywnego to to, że zawsze była elegancko i gustownie ubrana :-)
        to tyle jeśli chodzi o pozytywy :-) pozdrawiam serdecznie wszystkich
        studentów.
      • Gość: xxx Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 212.109.148.* 04.04.08, 13:20
        Administracja wcale nie jest tępa i to co piszesz jest nieprawdą.
        Administracja ma tylko gorzej z Panią profesor bo nie podziela jej
        pasji do gór. Pilnujcie sie kolejne roczniki na administracji gdyz
        Pani Profesor lubi studentów co drugi rok.Dużo sie musicie uczyc i
        starać sie tej Pani nie podpasc a na pewno zdacie. No i czesto
        bywajcie na konsultacja gdyz to bardzo pomaga. Nastawcie sie równiez
        na długie czekanie na wpisy do indeksu. Zycze powodzenia tym którzy
        piszą prace u tej Pani a jesli ludzie którzy wypowiadają sie na tym
        forum piszą ze mozna sie obronic u Pani profesor na 5 tzn. ze tak
        musi byc.
    • Gość: studenka ap Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 13.09.07, 14:09
      a niby dlaczego stwierdzasz ze "administracja jest tepa"??
    • Gość: angel Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 15:41
      kuleczka to kur...ma sie za niewiadomo kogo, wogole przedmiot jest
      do bani. Teraz zmiezre sie z nia po raz drugi, jak bedzie to
      zobaczymy. Wielki come back na uczelnie, moze uda mi sie zaliczyc w
      koncu jakas studentke<hahaha>. To juz chyba wszytsko na temat.

ps.Pozdro dla prawdziwych studentow, moich ziomow z pwsz i
      oczywiscie dla wszystkich ładnych studentek
      • Gość: xxx Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.10.07, 17:26
        Teraz u niej ludzie na turystyce bedą pisać prace. Chyba nie wiedzą
        co czynią...Przejrzą na oczy za jakiś czas, ale wtedy będzie już za
        późno.
        • Gość: bela Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.uznam.net.pl 03.11.07, 15:39
          Kuleczka to zła kobieta jest....;/ uwalić też potrafi...;/
          • Gość: tralala Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 12:30
            Mam już drugi semestr z Panią Kuleczką, bo zeszły uwaliłem ze względu na to, że
            nie chciało mi się chodzić na zajęcia. Pani Kuleczka jest bardzo miła dla całej
            grupy (dla dziewczyn też). Jedyny warunek to chodzić na wszystkie wykłady i od
            czasu do czasu się odezwać i dostać plusa, a nie będzie problemu z zaliczeniem.
            Wszystkie te inwektywy w jej strony są według mnie wyssane z palca.
            • Gość: EN Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 16:43
              Myślę, że nadszedł czas na wypowiedzi bardziej pozytywne. dziś zdałam egzamin u Pani Kuleczki na 5. Nie wiem skąd tyle żalu - kobieta bardzo w porządku. Nikogo u nas nie oblała. Reguły jasne, klarowne, wręcz przedobra:)
              Smutne jest to, co tu piszecie - może jest wam lepiej, ale Pani Kuleczce na pewno nie - zawsze o tym mówiła.. o forum, o was... słowa bolą - pamiętajcie. I nie da się ich cofnąć. Na moim roku, jeśli ktoś był w porzadku - to i ona taka była. Mam nadzieję, że takich wypowiedzi pojawi się tu wiecej.
              • Gość: ? Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.08, 23:07
                A wpis do indeksu jutro? Po lekturze forum ?
              • Gość: ja Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 83.142.137.* 22.02.08, 21:22
                Może dlatego, że w końcu ktoś wziął się za jej metody oceniania :) w 2008 r po
                kilku latach koszmaru loterii zdasz czy nie zdasz :)
    • Gość: gosc Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 15:59
      Czyzby Kula sie uspokoiła? Boi sie nowego rektora, bo nie wie na ile
      moze sobie pozwolic? :)
    • Gość: Andrzej Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.gprs.plus.pl 23.01.08, 17:02
      Szanowni Państwo!!dziwie sie,że do tej pory nikt z tą Pania nie
      zrobił porządku i nie wsazał gzie jest jej miejsce!!ta osoba nie
      powinna brac udziału w czynnym zyciu uczelni, to kpina ja skończyłem
      studia dawno ale nie wyobrażam sobie nauki z taką osobą kąpletne
      nieporozumienie i dziwie się władza uczelni że pozwalają tej Pani na
      takie praktyki pozdrawiam wszystkich!!
      • Gość: calla Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.01.08, 19:36
        jejku, ten wątek ciągle żyje :)
        • Gość: xxx Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.sulechow.net 23.01.08, 20:22
          Wątek żyje i 3 ma się bardzo dobrze.
          • Gość: gość Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 28.01.08, 14:06
            ciekawi mnie kiedy wątek przekroczy kolejna 100. Być może już wkrótce jak tylko
            będą dostępne wyniki z zaliczenia poprawkowego.
            • Gość: student Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 31.01.08, 13:21
              W tym roku przetrwałem bo jestem facetem:)
      • Gość: bm Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 22:51
        a ja dostałem najlepszą walentynkę od Kulki, dokladnie 14.2.2007
        wpisala mi do indeksu 3:)Co do jej metod oceniania jesli ktos
        podpadl to ma małe szanse na zaliczenie.Grunt to sie nie wychylac
        miec z jednego plusa i nie siadac na koncu.Pozdrowienia dla
        studentów z administracji.A dla tego kto napisal,ze "admin jest
        bardziej tępa od turystyki to proponuje przejsc sie na przedmioty
        typu marketing czy p.spoleczna i zobaczyc kto zdaje zawsze jako
        ostatni.
        • Gość: x Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 26.02.08, 19:16
          A co z tymi co nie zdali? Z tego co słyszałem to ten porypany przedmiot mają
          znieść na administracji od przyszłego roku.
      • Gość: Maja Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.speed.planet.nl 16.11.08, 16:27
        Wyobrazam sobie,ze osoba Kuli to przypadek masakryczny (nie mialam z
        Nia zajec), ale jesli o Niej piszecie, to bez bledów ort.! A tym
        bardziej,jesli macie lub mieliscie z Nia zajecia! Niby (byly)
        student,a wali takie byki ("kOMpletne"!!!)! Siara na maksa! Lepiej
        najpierw sprawdzic w slowniku, a potem pisac, ze sie jest lub bylo
        studentem. Tych bledów mozna sie dopatrzec tez w innych
        wypowiedziach. Co do Kuli, to chyba latwo nabawic sie stanów
        depresyjnych od Niej :). Wspólczucia. Over.
        • Gość: Maja Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.speed.planet.nl 16.11.08, 16:30
          Tzn. Pan A. napisal zamiast "kompletne" to "kápletne"(czyli a z
          ogonkiem)!!!
        • Gość: Maja Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.speed.planet.nl 16.11.08, 16:33
          Tzn. Pan A. napisal "kompletne" przez a z ogonkiem: "kápletne"!!!
    • Gość: Kamiska Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 17:27
      bez przesady... ja tam mile bede wspominać Pania profesor. Jest jedna z najbardziej konkretnych osób na UZ.
      Pozdrawiam Pania profesor:)
    • Gość: absolwentka82 Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 21:30
      Nikt mi nie wmówi, że ta wariatka jest normalna. Jest
      niesympatyczna, nie toleruje studentów płci żeńskiej, traktuje
      dorosłych ludzi jak przedszkolaki, obraża ich, wprowadza terrror, do
      sali wykładowej wchodziliśmy "gęsiego", sprawdzanie obecności na
      wykładach to już wogóle nonsens. Byłam w RSS i próbowaliśmy
      interweniować w jej sprawie, w regulaminie czy w statucie szkoły
      nawet było napisane, że wykłady są nieobowiązkowe, ale sprawa
      zatrudnienia tej Pani ma jakieś drugie dno i nie udało się jeszcze
      nikomu do niego dokopać. Chciałam dać szanse kuleczce, pomyślałam,
      że nie muszę jej lubić, tylko muszę zdać jej przedmiot. Ale pewnego
      dnia powiedziała, że moja odpowiedź to "psychodeliczny bełkot"-
      stwierdziłam, że to babsko to beznadziejny przypadek. Co do
      asystentki-jej też nie trzeba lubić, ale niech ta uczelnia zacznie
      rezygnować z niekompetentnych pracowników, bo inaczej studenci
      zrezygnują z uczelni. Jednym słowem-TURLAJCIE SIĘ!!!!!!!!!
      • Gość: magistrantka Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 12.07.08, 14:42
        własnie tydzien temu obronilam dyplom -> nniestety idac na
        seminarium do kulki niewiedzialam z kim mam doczynienia:( na
        poczatku bedzie wam obiecywala ze szybko napiszecie i szybko sie
        obronicie a potem nie bedzie przychodzila na umowione spotkania i
        ciagle bedzie miala pretensje o to do was, twierdzac ze nic nie
        robicie. Ta kobieda jest obrzydliwie klamliwa - 5 lat racowalam by
        miec 5 na dyplomie a ta malpa postawila mi nizej mimo ze
        odpowiedzialam n a wszystkie pytania na obornie. dziwie sie ze zaden
        dziennikarz nie zzrobil z tym pozadku przeciez to jest
        nieludzkie !!!!Ona obraza wszystkic i wszystko -> zachowuje sie jak
        pepek swiata !! masakra czy tego nikt nie czyta co my tu piszemy???
        • Gość: ania Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 14.07.08, 01:57
          proponuje zajrzec tu:)www.ocen.pl/forum/post-2697.html#2697
          • Gość: pani Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.eranet.pl 16.11.08, 19:48
            albo tu: www.uniwersytet-zielonogurski.pl

to brukowiec akademicki, ale sarkazm najwyzszej proby
        • Gość: gość 1 Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.gprs.plus.pl 15.07.08, 19:16
          Ja dziękuję Panu Bogu, że u niej nie pisałem pracy. Sam widziałem ile to się
          ludzie u niej męczyli z pisaniem owej pracy. Natomiast co do PTTK to dużo
          obiecywała, a mało robiła-głównie na pokaz, żeby dobrze wypaść przed
          zaproszonymi gośćmi. Można by rzec: ,,Obiecanki- cacanki, a głupiemu radość",
          tyle że tym głupim był niestety student/-ka.
    • Gość: marcianno Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.08, 13:06
      rzeczowa, konkretna i wymagająca- to fakt, ale znająca poczucie humoru i dostrzegająca inteligencję.
      jedne z najbardziej charakterystycznych zajęć w trakcie 5 lat
      • Gość: ? Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.08, 17:37
        W poniedziałek zdajesz poprawkę?
        • Gość: Umęczona Apolonią Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 20:23
          Kuleczka jak widzę nadal nieśmiertelna. Sama miałam wątpliwą
          przyjemność pisania u niej pracy. To była droga przez mękę. Uważam,
          że ktoś w końcu powinien z nią coś zrobić. Uczalnia jej nie wywali,
          ale może w końcu jakiś student poda ją do sądu razem z uczelnią za
          Mobing to się ten koszmar skończy. Gdyby potrzebny był "świadek"
          służę czasem. Pozdrawiam
          • Gość: bartek Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 23:05
            genialny jest ten watek, odżywa srednio raz na m-c
    • Gość: Student Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 13:45
      Dalej nic się nie zmienia :/ To co wyrabia ta kobieta, jest nie do pomyślenia. Szczerze wszyscy współczujemy tym, którzy piszą prace u pani profesor, bo naprawdę przechodzą przez mękę.
      • Gość: dinozaur Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 92.244.58.* 23.06.09, 15:51
        kiedyś wystarczyło się nauczyć ...
        • Gość: były student tir Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.09, 22:17
          Na szczęście 2 lata temu zakończyła się moja przygoda z tą kobietą:) Ale po dziś
          dzień pamiętam jak wywaliła z egzamu Ewelinę J. za to, że usiadła nie tam gdzie
          trzeba. Dziewczyny szkoda, bo cóż ona temu winna??? Tylko Pola powinna się
          leczyć bo to co wyprawia zasługuje na miano hańby PWSZ. A więc turlaj się
          Kuleczko jak najdalej z PWSZ:P
          • Gość: xx Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 20:14
            Moim skromnym zdaniem jest to osoba po prostu z zasadami....i bardzo w porządku.
            A z tym terrorem to naprawdę nie wiem o co chodzi?? Niektórzy po prostu
            przesadzają..
          • Gość: Hdhshhshsh Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.23, 03:19
            I skończyło się PWSZ, został tylko uniwerek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka