Gość: robert Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:19 Sprawdźcie lepiej czy Pani prof. nie jest TW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to przezylam! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:17 nie zdziwilabym sie .. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cis Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 11:39 Jejku ileż tu postów. Czy to jest rekordowy wątek? Ta Pani Kuleczka to musi być wyjątkowa kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sTudenT Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 212.109.149.* 06.02.07, 14:33 Asystentki kuleczki są równie popieprzone jak ona. Baba ma osobowość psychopatyczną, wariatka i już!!! A jej asystentkom to się też udziela!! I tu sie sprawdza stare powiedzenie: z kim przystajesz, takim... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 18:30 A TO PODŁA SUCZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZNISZCZYĆ JĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 23:55 Które to te Jej asystentki? Jedna tu wymieniana Żok , a druga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 07.02.07, 17:11 Oznacza to ze ćwoki tam same studiują,ze nikt z tym nic nie robi,nagrajcie zajęcia z ową Panią i do telewizji.To nie czasy komuny aby z ludzi robić błaznów,nauka nauką ale ponizanie za wygląd itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.master.pl 08.02.07, 11:39 hmmm...pani Kuleczka... Pani Kuleczka jest pzykładem tego,że niekażdy człowiek może mieć wysokie tytuły naukowe... bo jak takowe zdobywa to zaczyna zachowywać się conajmniej dziwnie. przecież rolą wykładowcy nie jest poniżanie i gnębienie studentów, ale przekazywanie im wiedzy. jeśli ona tego nie rozumie to niech może zajmie się teoretycznie nauką, a nie praktycznie...bo do tego to niebardzo się nadaje..takie jest moje zdanie. Uważam, że jeśli ona jest wizytówką UZ, bo przecież nosi tytuł profesora UZ to wcale nie jest to dobra wizytówka naszej uczelni... no niestety...jeśli władze uczelni tego nie zauważają, student zawsze będzie wrogiem, na którym część "głupich" wykładowców nadal będzie wyżywać się za swoje niepowodzenia i frustracje. przecież to najlepszy sposób na poprawienie sobie humoru. ale dzięki Bogu nie wszyscy są tacy jak pani Kuleczka... pozdrawiam wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to przezylam! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:33 ja PWSZ pojawil sie nowy plan....eh wspolczuje studentom 2 roku ,coprawda nie wszyscy ale czesc bedzie mialo i krajoznawstwo i metodyke z kuleczka czyli 2 egzaminy u niej krzyz na droge ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis bury Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 00:37 krzyz na droge ?? Najśmieszniejsze jest to ze na turystyce to ona est dla studentów miła ... pozatym wystarczy zobaczyc na tematy jej prac: Rozprawa doktorska: - Tatry w literaturze polskiej dla dzieci i młodzieży do roku 1939, Rozprawa habilitacyjna: - Bohdan Dyakowski. Monografia literackiej twórczości popularyzatora wiedzy o przyrodzie. Można więc wysnuć iż jest to osoba związana "emocjonalnie" z turystyką... a po d....e dostaja studenci administracji. Ja mam ja juz za soba ... chętnie porusył bym jej temat gdzies w gazecie czy tv ale... nie chce mi sie juz ... mam ja w "głębokim powazaniu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to przezylam! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 15:15 no wlasnie "emocjonalnie" zwiazana z turystyka ... "emocjonalnie" to mozna byc zwiazanym z wieloma rzeczami co nie znaczy ze odrazu posiada sie kompetencje do wykladania na uczelni.szkoda ze metodyki nie wyklada nikt kompetentny i wyksztalco ny w tym kieruku.w tym roku tez bedzie z czescia grup miala krajoznawstwo.dlaczego "krzyz na droge"? bo wspolczuje sluchac bzdur na dwoch przedmiotach i jeszcze zdawac z tego egzaminy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyl Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:40 TEGO TEMATU NIKT Z WAS NIE PORUSZY BO SIĘ POPROSTU BOICIE I TYLE...NIE TO ŻE WAM SIĘ NIE CHCE...!!!TO JEST STRACH PRZED APOLONIĄ KULECZKĄ!!!HEHE!!! POZDRO...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to przezylam! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:47 boja sie ci ktorzy beda mieli lub maja do czynienia z owa pania ludzie ktorzy ja przezyli maja juz w d** ,czytalam poprzednie wpisy i czym moze zaszkodzic absolwentom ?nie wyglada jakby nalezala do mafii ktora znajdzie nas wszedzie.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gąska balbinka Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 72.21.50.* 14.02.07, 21:07 >ja juz za soba ... chętnie porusył bym jej temat gdzies w gazecie czy tv ale... >nie chce mi sie juz ... mam ja w "głębokim powazaniu" A szkoda... swoją drogą to ciekawe czy Pan Rektor wie o wyczynach prof. kuleczki a jeśli wie to dlaczego nie reaguje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 00:08 To zadzwońcie do Ryszarda Cebuli z UWAGI!!! Bo potem jak ktoś się przez Panią Prof targnie, to będzie za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula u nogi Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:50 dzis jest 14 luty... dla wiekszego wtajemniczenikia powiem ze Walentynki... a ludzie z mojej grupy (i nietylko) zamiast cieszyć się tym dniem... co robią ? no co? poprawiają Kuleczke! (fajny termin co?) Przedmiot z którego jest zaliczenie z oceną jest poprawiany w sesji poprawkowej... Pani Kuleczka ma w d**** rektora, studentów, statut uczelni i pewnie jeszcze wiele innych rzeczy... normalnie to sie do TV nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:39 Rektor wie o wyczynach Kuleczki! Wie, i przymyka na to oko, ona sama o tym mowiła - "Ja Wam teraz pokaże - nikt wam nie pomoże, nawet Rektor - NIKT" to są jej słowa... Zresztą ... on ją lubi - tylko on.. dlatego ona wciąż jest ! i będzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to przezylam! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:29 eh no wlasnie"ss" ma najprawdopodobniej niestety racje...i dlatego w tej calej sprawie rece opadaja...poprostu wszystko sie dzieje tak jakby nikt tego nie widzial,ten pogrom tegoroczny na administracji,warunki z seminarium dyplomowego,te teksty ze studenci musze sie dostosowac do nich a nie one do studentow to juz nie podlegaja komentarzom szerszym.Powiem tylko ze jesli ktos to kiedys rozdmucha to juz raczej nikt sie nie bedzie dodstosowywal ani do nich ani do PWSZ,bo poprostu taka antyreklama pograzy nie tylko "kulki"ale i cala uczelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.answer-finder.net 16.02.07, 00:58 Jeżeli to prawda to tylko wstyd dla Rektora... taka czarna owca na uczelni. Zawsze uważałem i nadal uważam, że prof. Miłek to wspaniały człowiek i zrobił bardzo wiele dla uczelni ale nie mogę zrozumieć dlaczego doprowadza do takich absurdalnych sytuacji na PWSZ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:34 W oglole to zauwazylam, ze schodzicie na temat zupelnie innych prof. a tu mielismy podyskutowac o prof Kuleczce... Kobieta jest nie do podrobienia, ma studentow za nic. Najpierw oblala na egzaminei bo jej sie sluchac nie chcialo, jak tu zlozyc odwolanie, jesli bylo sie z nia sam na sam i nie ma sie swiatka - jej slowo przeciw mojem, nastepnie nie umowila sie na termin poprawki. Przetargala nas raz, ale zapytac nie zdazyla. Najbardziej wspolczuje ludziom ktorzy musza dojerzdzac mase kilometrow zeby sie z Pania prof pobawic w odsylanie... kolejny termin za da dni i tu przychodzac pod sale calujemy klamke i czekamy na nia 5h. Potem robi pisemny zamiast umowionego ustnego, zeby szybciej... I wydaje nam sie ze i dobrze, ale... Zawsze pojawia sie jakies ale... Kolejne rozczarowanie kiedy slyszymy pytania z kosmosu. Pani prof czesto powtarza ze czytac nie umiemy i nie znamy znaczenia slow, nie rozumiemy pytan, a moze najpierw trzeba nauczyc sie zadawac te pytania. Bo nie od tego jest student zeby sie zastanawiac co pani chciala uslyszec tylko do odpowiadania na konkretne pytania. Brak mi slow... do tego co sie dziej, jak pani prof bawi sie w psychologa i sprawdza nasze reakcje wprowadzajac w blad i zaprzeczajac wszystkiemu co sie mowi na egzaminie choc poparte jest to zrodlami podanymi przez nia sama... To trzeba ukrocic. Ja nie wiem jak tak mozna na uczelni wyzszej, nikt nie ma nad tym kontroli, co robia wykladowcy, a to ze dorobili sie tytulu nie znaczy ze nadaja sie do nauczania. Pozniej uczymy sie od najlepszych sadystow. W tej sytuacji wolalabym zeby uczniowie mistrza nie przerosli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyczliwy Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 212.109.149.* 19.02.07, 15:36 Ciekawie tam u was w Sulku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atlas Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:52 Tak "węgielku, musimy teraz wszystko dobrze zaplanować. żar mi Jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szacune Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.range86-145.btcentralplus.com 17.02.07, 12:45 Juz skonczcie ten temat bo sie rzygac chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: air Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.topsites.gr 17.02.07, 18:55 Podejrzewam, że temat się skończy jak skończy się Kuleczka na PWSZ. A jak Ci się nie podoba to nie czytaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 17:38 Wlasnie zaczynam semestr z owa pania profesor i juz nie spie po nocach... Tyle co sie o niej nasluchalam to przerasta ludzkie wyobrazenie.......Czwarty semestr trzymajmy sie!! Brrr... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.uz.zgora.pl 19.02.07, 22:23 Życze powodzenia ludziom którzy zaczynają zajecia z "ukochaną" panią profesor.Ja mam już ją z głowy ale nie było łatwo, z głupiego zaliczenia wykładu zrobiła egzamin.Jak dla mnie ta kobieta ma niewiele wspólnego z czlowiekiem i powinna sie leczyć ale podejrzewam ze byłby to dość duży problem bo nie ma terapii na tak wielką głupotę :) !!! Bardzo dużo mówiła o braku kultury u studentów choc sama powinna poczytac trochę o savoir-vivre.Dużo mogłabym pisac o tej pseudo pani profesor ale napewno nic dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ry hu Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:53 a moze by tak zrobic mały strajk ?? tylko trzebaby wszytkich studentów zebrac przynajmniej z 80 proc. roku... co wy na to ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trlrlrmorele Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.pwsz.sulechow.pl 21.02.07, 11:06 Trzeba by było zrobic mały strajk, typu wezwac telewizje, daĆ TO DO UWAGI LUB NAPISAC JAKIS ARTYKUŁ O NIEKONWENCJONALNYCH METODACH PANI PROFESOR.Ta Pani nie ma zadnych skrupułów i uwzieła sie na administracje.Ona nas po prostu nienawidzi i nie wiadomo za co...Zgadzam sie równiez z wczesniejszymi opisami ze faworyzuje chłopców bo prawie wszyscy zaliczyli.Na wykładach nie mówi na temat lecz zniza wszytkich ludzi do najnizszego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwsz Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.dovidenko.com 21.02.07, 14:15 Atmosfera na PWSZ gorąca... czyżby zbliżał się koniec terroru pani k. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilo Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 17:16 to powinni jak najszybciej zblokowac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 14:19 Ciebie powinni zblokować .... a ją zamknąć w zakładzie dożywotnio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INTELIGENT Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 17:21 chcielibyśmy wiedziec jako społeczność studencka WALCZĄCA o Naszą!!GODNOŚĆ kto Nas POPRZE!! i przyjdzie na spotkanie TYLKO z REKTOREM MIŁKIEM?? gdyby TAKIE SIE odbyło ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 213.199.250.* 22.02.07, 18:45 Ja przyjde napewno ta kobieta w sumie nie zrbila mi nic zlego zdalem za pierwszym razem ale to co ona wyrabia na uczelni to jest nie do opisania.... Po PWSZ krążą od kilku dni bardzo złe plotki otóż z końcem roku akademickiego (podobno) kończy się kadencja naszemu kochanemu rektorowi i podobno nie bedzie mógł już startować w wyborach a w kuluarach krąża plotki że owa Pani Prof. ma całkiem spore szanse w nowych wqyborach ktoś słyszał te polotki czy tylko mi się o uszy to obiło ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligent Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:37 ... fajnie ze ktoś bedzie mam nadzieje ze nie indywidualniea uda wam się GRUPOWO!! pojawić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szacunek Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.range86-151.btcentralplus.com 22.02.07, 21:46 Do nauki jełopy i przestańcie już spamować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 12:03 ja jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 15:52 Ja też jestem ZA. Być może w poniedziałek będzie więcej szczegółów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superhipermegahert Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:21 jestescie miałcy. Chcecie zeby ktos zrobil wszystko za was, za was sie oflagowal, za was zastrajkował, za was podjoł walke. myślicie tak: ja zdałem kulkje to g.... mnhie to wszyswtko tewraz obchodzi (jak np starosta jednej grupy <gej bez wątpienia>) tacy własnie jhestescie miasłcy i słabi. Jedna kobeta robi was w h.... bo wie ze nikt sie nie przeciwstawi ... Zdaje mi sie ze trzeba by z nia pujść w anal i bedzie luz forever Respect dla kurtwa mac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:51 własnie zaczynam horror pod tytułem "kuleczka". juz na pierwszym wykładzie zaczęła po nas jechać, niestety wszystko co tu jest napisane zaczęło się potwierdzać. choć mialem nadzije że nie bedzie tak źle:( niestety będzie. Jak ja przeżyje 2 egzaminy i ćwiczenia z tą panią to ja nie wiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moja opinia Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 11:58 1) Wiedziałem ,że kulka zrobi rzeźnie sama o tym mówiła,że nas nie lubi.Takiej masakry jeszcze nie było zarówno u małej jak i dużej k. 2) co do faworyzowania chłopaków, poprostu potrafia lepiej kombinować,są sprytniejsi,potrafia lepiej zagadać, chociaż wiedzy pewnie wiekszej nie posiadaja. 3) zycze wszsytkim aby dostali warunki, mam nadzieje że spotkamy sie w tym samym gronie na 4 sem. 4) jeszcze jedno chcecie zorganiozowac manifestacje, Miłek bedzie nieugiety już takie delegacje chodziły w tj sprawie do rektora i były odsyłane z kwitkiem.Sprobowac zawsze warto ale to nie jakis tam mgr tylko prof. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykula Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.nycap.res.rr.com 23.02.07, 13:18 Niestety ale to wszystko prawda... Wkrótce spotkanie z Rektorem... studenci PWSZ łączcie się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka AP Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 12:34 Najłatwiej powiedzieć, że jesteśmy cieńcy i nie umiemy się sprzeciwić, zaprotestować. A przecież przed nami było mnóstwo innych roczników i co??? Z rektorem faktycznie nie ma o czym rozmawiać, bo i tak nie stanie po naszej stronie. A prorektora omijać szerokim łukiem, bo jest jeszcze gorzej. Plan jest, może uda się coś zrobić. Ale nie mażna decydować za wszystkich. Trudno jest coś zorganizować gdy sporo ludzi się sprzeciwia. Ja im się nie dziwie. Też bym się nie poświęcała, gdybym miała mieć rok w plecy. A turystyce współczuje... 3 przedmioty z Kulą... To dopiero będzie jazda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laleczka Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 18:31 a o co chodzi z tym spotkaniem z rektorem?kiedy ono jest i gdzie???to spotkanie w sprawie kuleczki?bo jak tak ja jestem za...dajcie znac o szczegolach!pozdro :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 22:19 czy zapłaciłeś już ojcu dyrektorowi 50% swojego stypendium ? Kuleczka wie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student pwsz Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.pwsz.sulechow.pl 27.02.07, 22:19 Ludzie opamiętajcie się zamiast komuś robić za plecami! Jak macie coś do tej kobiety to zachowajcie to dla siebie a nie oczerniajcie Pani Profesor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :DDDD Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 22:39 nikt jej nie oczernia....tylko stwierdza fakty.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulax Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 00:28 Rozmawiajcie ze starostami grup, oni powinni wiedziec cos na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student TiOW Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.pwsz.sulechow.pl 28.02.07, 16:05 U nas wszystko było w porządku,na wykładzie panowała miła i życzliwa atmosfera- więc nie widzę powodu do narzekania. A z tego co tu widać to z Turystyki jakoś nikt nie narzeka...Pozdrowionka dla wszystkich z naszego kierunku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 14:17 No właśnie to mnie denerwuje! U Was Kula jest w porządku a nas pojechała w pierwszych minutach znajomości (do tej pory nie wiemy za co)! Pewnie to ma związek, że jesteście turystyką a ona jest związana z PTTK. Czemu mamy cierpiec za to, że studiujemy kierunek, który jej się nie podoba? Zero szacunku dla tej kobiety!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to przezylam! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 17:09 eh pogadajcie z kims kto np skonczyl ta szkole(lub nie wlasnie przez kuleczke)na turystyce to wam powie czy nas turystow tak lubi ,i czy rzeczywiscie tak wszyscy zdawali.zreszta wystarczy cofnac sie do pierwszych postow w tym watku wiele z nich z zostalo napisanych przez studentow turystyki po slynnym pogromie przy zaliczeniu z cwiczen a pozniej na egzaminie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligenci Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.sulechow.net 01.03.07, 20:37 A inni dołożyli jeszcze trochę w tym samym duchu. Studenci PWSZ i inni dokładający - nie macie dziekanów i rektora? Nie wypełniacie (anonimowych) ankiet studenckich na temat zajęć? Czy nie macie twarzy i odwagi? Czy jesteście studentami PWSZ, czy tylko podziemnym stowarzyszeniem "Precz z Kuleczką i Jej Asystentką"? Jeśli naprawdę jesteście poniżanymi studentami, a wszystko co potraficie zrobić, to wylać żale na forum gazety, to długo jeszcze będziecie "Misiami Burymi i Gąskami Balbinkami". Pomimo próby zorganizowania protestu DALEJ zasłaniacie twarz!! Społeczności studenckiej mówicie tak a po uzyskaniu wpisu wycofujecie się!! najgorsza jest postawa starostów i przedstawicieli studentów- zamiast działa i nakręcac ludzi, to jeszcze zniechęcają i straszą!! BRAWO!!Kula pokonała Was na całej lini... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnat Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 10:48 Gdyby to było takie proste to już dawno Kuleczki nie byłoby na PWSZ. Niestety proste to nie jest. Nawet jeśli popełnia błędy to trudno Jej to udowodnić, ale... kto wie... Poza tym, nie wszyscy zdając Kuleczkę zapominają o Niej. Niektórych zemsta potrafi czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka AP Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 02:11 I tu się muszę z Tobą zgodzić. Po prostu brak słów dla takich ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <?> Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 23:23 U nas na razie nie jest zle, bylo juz kilka wykladow i pani Kuleczka byla bardzo mila. Gdybym sie tyle o niej nie nasluchal to bym sie wcale nie bal. A tak to juz sie trzese przed egzamem...Ciekawy jestem jak to bedzie hmm.. A tak przy okazji pozdrawiam caly czwarty semestr turystyki (z malymi wyjatkami ale to zachowam dla siebie hehehe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiow Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.pwsz.sulechow.pl 18.03.07, 21:47 Dzięki za pozdrowienia ;-). Pozdro 4all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 18:41 My się odważyłyśmy! Czas pokaże co z tego wyniknie. Jednak nie mogę zrozumiec jednej rzeczy - na Uczelniach, gdzie naucza Pani Prof. wszyscy zdają sobie sprawę jak wygladają zajęcia i egzaminy- dlaczego nikt nie reaguke?? Przecież obecni asystenci - byli studentami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UZ Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.uz.zgora.pl 28.04.07, 11:58 cały Uz szaleje z radości, że Kuleczka została pokonana. Nie jest taka mocna jak jej się wydaję.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.03.07, 11:16 dokladnie tak zgadzam sie calkowicie.narzekac jest zawsze najprosciej a widze ze administarcja robi to nagminnie.Ale nie przejmujcie sie smieje sie jeszcze z was kilku innych profesorow na naszej uczelni.WSPOLCZUJE NIE WAS ale WASZEJ glupoty!wezcie sie za nauke a nie za narzekanie co najlepiej wam wychodzi.Nie tyczy sie to oczywiscie wszystkich studentow z AP wiec cala reszte ta bardziej inteligentna przepaszam jesli poczula sie urazona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 19:16 dziewczyno jezeli nie wiesz jak jest na AP to sie nie wypowiadaj, a moze wiesz jak jest...ale tak lubisz pole kuleczke ze chcesz ja tu bronic;)hehe!!!!!!!!! moze jeszcze przekonasz sie jaka "wsponialomyslna" jest kula na wlasnej skorze hehe:)choc nie zycze ci tego;)a co do tego niby "smiania" to watpie czy ktorys z wykladowcow sie z tego smieje...malo prawdopodobne to jest bo kazdy kule zna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to przezylam! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 23:34 wykladowcy i "inni" owszem smieja sie ale z samej kuleczki a nie ze studentow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulubieniec Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.pwsz.sulechow.pl 04.04.07, 16:43 Pani prof. kiedyś na zajęciach powiedziała żeby Ci którzy tu piszą się przedstawiali, albo podpisywali imieniem i nazwiskiem. Teraz wiem dlaczego nikt tego nie robi... Bo byłby skończony. I nie chodzi tu o odwagę osobistą, tylko o mściwość i bezkrytyczne podejście Pani K do swojej osoby... Pragnę podziękować Pani prof. i jej asystentce za to że zmarnowały 1,5 roku ciężkiej pracy ponad 30 studentów z PWSZ. Szkoda że cała procedura została przeprowadzona tak jak została przeprowadzona... Zastanawiam się czy tak "etyczne" i "kulturalne" Panie prowadzące są do końca przekonane, że zrobiły wszystko od początku do końca tak jak powinny zrobić, bo wiele z tych osób na pewno nie zasłużyło na takie potraktowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 14:48 Jest mi bardzo przykro z powodu wczorajszych wyników warunku:( Nie zaliczyło sporo solidnych studentów. Nie wierzę, że te osoby nie nauczyły się. Gdy odpadają jedne z najlepszych osób w grupie to już na prawdę jest coś nie tak. Jest możliwość ujawnienia prac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 23:11 > Jest możliwość ujawnienia prac??? Oczywiście, że tak. Zawsze jest taka możliwość i warto z niej korzystać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 20:06 czy to naprawdę prawda, że ta dziwka uwaliła tyle osób...???ludzie zróbcie coś z tym...!!!czemu to tak zostawiacie...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 14:31 Co zrobić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apek Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:51 > czy to naprawdę prawda, że ta dziwka uwaliła tyle osób...???ludzie zróbcie coś 30 osób :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to przezylam! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 16:19 ...a wybory rektora i prorektora coraz blizej... kuleczka podobno rowniez staje do walki o stanowisko to dopiero bedzie jak "przypadkiem" wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apek Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 18:22 .....chyba jesteś śmieszna.... przecież wiadomo, że nie wygra wyborów, bo nikt na nią nie zagłosuje z kolegium elektorów... najpierw zapoznaj się z zasadami wyborów, zanim zaczniesz pisać takie głupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to przezylam! Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:25 nie nie jestem smieszna poprostu pisze o tym co slyszalam a tego ze nikt na nia nie zaglosuje nie bylabym taka pewna miejmy nadzieje ze nie no ale drogi apek-u grunkt to dyskutowac i nie uciszac sie nawzajem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ :/ :/ Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:38 uwalila 30 osób...!!!i co obeszło się to bez żadnego echa...???nikt nie zareagowal...???a gdzie "w tym wszystkim" jest prorektor, rektor??? cóż na pwsz to normalne...!zero dbania i zabiegania o studentów!parodia!ale co tam...niech dalej uwala...!trzeba to poruszyć na publicznym forum...przeciez dziennikarze są "spragnieni" różnych ciekawych sytuacji!może ktoś się za to weźmie???!!! skoro uwaliliście rok nie bójcie sie działać w tym kierunku!jest was 30 a "ona" jest 1 i macie przewagę!!!nie dajcie sie tej "chorej" babie!!!ONA jest NIKIM a WY KIMŚ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:56 He he kilku profesorów którzy wykładają na UZ tez się z was śmieje więc nie czujcie się lepsi. P.S. Nie czuje się urażony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech :P Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.04.07, 13:03 moim zdanie to ta cala kuleczka to zapatrzo na w siebie o bardzo niskim stopniu samoakceptacji siebie pani profesor (oczywiscie na papierze) widac ze jej jedynym celem jest chyba kogos uwalic bo uczy sie troche inaczej. Niewiem co na to inni nauczyciele czy sie jej boja czy co ale tak samo jak sa ludzie "z marginesu" na ulicy ona jest marginesem tej szkoly i lepiej niech ktos cos z tym zrobi narka Odpowiedz Link Zgłoś
esz85 Re: Kuleczka i jej asystentki 14.04.07, 15:09 walczyliśmy ale przegralismy:((((((do zobaczyska w pazdzierniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka- UZ Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 23:12 jeju- przed chwilą dostałam nieficajalna cudowną wiadomość- kuleczka usunięta- WE ARE THE CHAMPIONS ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Talny Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 23.04.07, 18:23 No i mamy nowego rektora. Ciekawe jak teraz bedzie wyglądał status pani Kuleczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gąska balbinka Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 18:54 Pamiętaj, że profesor Miłek jest jeszcze rektorem do końca sierpnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 19:51 Szkoda, że nie prof. Strzyżewski:(( Wielka szkoda:(( Wtedy siła Kuleczki by raczej spadła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 20:47 nie liczcie na cud!!!!!!!!!!!!!!!!!!będzie tak samo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anoalfabetki Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 22:11 Uwaga, wiadomość dla całego świata! Prof. Kuleczka została odsunięta od zajęć z dziewczynami z edukacji wczesnoszkolnej w Zielonej Górze na ich prośbę! Cała uczelnia bije im brawo ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 16:10 Trochę nie na temat, ale wie ktoś kto wygrał wybory na prorektorów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poinformowana Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 27.04.07, 17:45 Na szczęście nie Kuleczka. Nowymi prorektorami są: dr inż. Julian Jakubowski i dr inż. Izabela Wojewoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 22:36 Dzięki. Jeszcze jak byś napisała, kto dziennych a kto zaocznych to byłoby super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poinformowana Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 28.04.07, 10:27 tego niestety nie wiem, ale jak się dowiem to napiszę, chyba że zrobi to przedtem ktoś inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uz Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.uz.zgora.pl 28.04.07, 12:00 cały UZ szaleje z radości, że kuleczka została odsunięta od zajęć. A jednak da się ją pokonać. Nie jest taka mocna jak wszystkim się wydawało do tej PORY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pu-fa Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 15.05.07, 18:33 co slychać w sprawie w/w osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UZz Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.06.07, 03:02 Kuleczka wciąż walczy o przywrócenie jej zajęć z wczesnoszkolną, ale dziewczyny są dzielne i się nie dają. Tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student turystyki Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 01:21 Kurcze, minęło już tyle czasu a nie zmienia się nic! Na ostatnim egzaminie dla kierunku turystyka Pani Profesor wyrzuciła z auli jedną ze studentek za to, że próbowała usiąść w nieodpowiedniej ławce! Dziewczyna nie może podejść nawet do poprawki bo się Pani Profesor strasznie zdenerwowała! I jak tu się nie załamać? Naprawdę sprawia wrażenie osoby niezrównoważonej psychicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekająca na wynik Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 82.160.245.* 08.07.07, 15:06 to się robi naprawdę śmieszne, ile można czekać na wyniki z egzaminu!!!!! jeszcze te wymagania, że trzeba być osobiście, wystrojonym jak na rozpoczęcie roku szkolnego w podstawówce.żenujące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.07.07, 15:45 hehehe witaj w klubie Kuleczkomaniakow i sie nie zdziw przypadkiem jak kaze Wam przyjsc na 10 a wejdziecie do niej dobrze po 16 po czym stwierdzi ze ona i tak zrobila wszystko co sie dalo zeby zdalo jak najwiecej ale niestety z niektorym sie po prostu nie udalo :) a potem zacznie Wam wciskac ze ona jest dobra ciocia i da Wam jeszcze szanse na poprawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ev Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 22:22 Heh, mnóstwo osób czeka na ten wpis ale niestety nasza uczelnia nie ma zapisu w regulaminie odnośnie terminu w jakim nasze prace powinny zostać sprawdzone a wpisy zrobione. A Pani profesor, jak wszyscy już wiedzą, wolno wszystko to też robi co jej się podoba a nas, studentów dzięki którym w ogóle ma pracę, ma gdzieś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pu-fa Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 07.06.07, 18:44 Jak wygląda jej sytuacja na PWSZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 12:24 Na PWSZ trzyma sie niestety, ale od pazdziernika jest nowy rektor z zewnatrz, wiec moze ją troche ukróci. Milek zawsze udawal, ze nic nie wie... bo tak lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NK Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 20:11 Ale tutaj cicho.... Az sie nudno zrobilo... Ludzie, nie zapominajcie z jakiego powodu powstalo to forum!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 17:37 W tym semestrze APOLONIA "KRÓLUJE" na turystyce...a turystyka na nią nie narzeka!!!APOLONIA "nie trawi" ADMINISTRACJI!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?/ Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:08 to masz złe informacje... nie jedna osoba by na nią ponarzekała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 213.199.250.* 28.06.07, 11:20 No wlasnie jak tam egzaminy u przemilej Pani na Turystyce ? domyslam sie ze nie ma jeszcze wynikow ale moze podzielicie sie spostrzezen iami bracia studenci z Turystyki :) Sorry ze wyjscie z tematu ale sa tutaj osoby z AP z 1 roku chcialbym się dowiedzieć jak Dr. B to zrobil ze uwalil 3/4 roku z Prawa Administracyjnego oczywscie z tego co wiem na spolke z cwiczeniowcem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfff Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 00:29 turystyka niech zamiliczy i niech sie nie wypowiada o Apolonii, przyjdźcie kiedyś na wykład administracji.powiem tak my w porownaniu do was mamy już duży minus na wstepie za nic.fakty:ile u was nie zdało z turystyki u kulki? 2-3 osoby u nas z kultury języka poleciało ponad 30 osób i zakończyło edykację przez ten przedmiot, większość umiała aleto u polci nie wystarcza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ BRZOZOWSKI Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.centertel.pl 04.07.07, 00:11 Witam serdecznie...i na wstepie przepraszam za literowki-pisze z telefonu bez polskich liter. wszedlem tu przez przypadek,lubie czasem powspominac to co bylo dobre, mile, fascynujace a takimi, bez watpienia, byly studia na szacownym UZ...jestem tu, czytam i ogarnia mnie przerazenie. przerazenie wywolane nie waszymi slowami, ale faktem ze jest tak wiele osob ktore ,,patrza nie widzac''...przeczytalem moze ze 30 opinii i mam dosyc...Moje pierwsze spotkanie z Pania prof. Pola Kuleczka nie nalezalo do udanych...spoznilem sie na zajecia...wiec i po uszach mi sie dostalo. zupelnie, to jednak nie wplynelo na odbior tego co slyszalem...pierwsza mysl?! pomyslalem ze kobieta ma niesamowite poczucie wlasnej wartosci...a ja cenie ludzi ktorzy siebie szanuja...potem sie potoczylo-byla kara do wykonania czyli napisanie konspektu z czesci zajec ktora oposcilem, kilka ,,zlych spojrzen i cietych slow''...trwalo to jakis czas, ale caly ten czas wiedzialem ze to tylko gra...gra ktora ma cel - zmobilizowanie grupy wystraszonych studenciakow, ukierunkowanych przez Tych co przezyli Kuleczke, wskazanie im drogi wcale nielatwej - drogi poslugiwania sie rozumem - dla niektorych drogi przez meki...nie chce umoralniac tych co ,,rzucaja kamieniami'' i nie bede tego robil gdyz maja prawo do wlasnych opinii...,,TA DEMOKRACJA TO PIEKNY STAN...'' jednak prosze ich by spojrzeli w lustro i porozmawiali z tym kims po jego drugiej stronie...o czym? o tym czego tak naprawde chca od siebie, studiow, zycia - papieru ukonczenia nauki czy wiedzy o swiecie...nie probujcie dowartosciowywac sie poprzez umniejszanie zaslug innych ludzi...wezcie sie do pracy i nie obarczajcie Kuleczki -i innych- odpowiedzialnoscia za swoje nieudolnosci...chyba graja mi emocje! ale wkurza mnie takie ludzkie marudzenie, anonimowe czyt. tchorzliwe wyrazanie opinii o osobie ktorej tak naprawde nie znacie...a gdy juz osiagniecie tyle co Pola i uda wam sie uwrazliwic tak jak Jej to prosze dajcie mi znac!! poki co szanujcie ludzi i siebie, starajcie sie ich zrozumiec nie oceniac...to chyba tyle na dzis...a jeszcze jedno -dziekuje tym ktorzy Poli bronili! a Pani Profesor zycze zdrowia i tysiaca nowych szlakow do odkrycia...niech przeciwny wiatr umacnia mysli i cele... PS. nie wiem czy ktos to przeczyta,ostatnie wpisy umieszczono dosc dawno, jednak korzystajac z okazji pozdrawiam moj rok-rewalidacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.07.07, 23:24 Większość zdała i to jest najważniejsze=>lepiej patrzcie co Adach robi na I roku TiOW-uwalił ze swoim asystentem blisko 1/3 roku z ćwiczeń. Zyczę Wam wszystkim i Profesor Kuleczce udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 20:32 Tyle bylo strachu.... Naprawde nie wiem o co tyle szumu jesli chodzi o pania profesor, przynajmniej na turystyce.Bo wiem , ze na administracji dzialy sie rozne rzeczy.Wiem na pewno, ze nie bede straszyc przyszlych studentow pani Kuleczki, bo nie ma sie czego bac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 11:16 To teraz ja napiszę coś o naszej wspaniałej pani profesor!! Otóż po pierwsze: nie rozumiem jak może uczyc kultury ktoś, kto nie posiada jej za grosz... Do pani profesor trzeba zwracac się z największym szacunkiem, odpowiednim tonem głosu i broń Boże nie zapominac o jej tytule naukowym.... natomiast ta kobieta traktuje swoich studentów jak śmieci mówiąc do nich: "to coś". Oczywiście spyta się czy to nikogo nie uraziło, ale kto odważy się odezwac, że tak?? Od razu byłby minus na liście pani profesor i tym samym 2 z egzaminu. Zauważyłem też, że ta pani uwielbia byc przepraszana za wszystko... Nie wiem po co jej te przeprosiny skoro są one wymuszone i nikt tak naprawdę nie przeprasza jej ze szczerego serca?? Niedługo studenci będą ją przepraszac za to,że żyją... Jeszcze dużoby mozna pisac, ale czy to ma sens?? Szanowna pani profesor, czy naprawde warto tak poniewierac tych biednych studentów, przecież tylko dzięki nim ma pani co włożyc do garnka.... Chwila refleksji, naprawde!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jam Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 00:36 Pola jest ok - nie przesadzajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przegrana Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 13:17 Czy ta pani przepuszcza na poprawie na turystyce??czy juz jak uwalila na egzaminie to uwala tez na poprawkach??ktos to wie?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to przezylam Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 23:07 W zeszlym roku przepuscila wszystkich,turystyke lubi bardziej niz administracje to prawda ! Ale oczywiscie i tak trzeba czekac na jej laske.Ale badz dobrej mysli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przegrana Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 00:06 no mam nadzieje ze bedzie ok.jak mozesz to podaj numer gg to sie odezwe i popytam o co nie co na ten temat.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to przezylam Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 22:34 ciezko tu zostawic nr gg ;p a co do tego kto ma gorzej czy turystyka czy administracja?? na turystyce pola ma swoje zrywy jednego roku robi tak drugiego inaczej ale fakt na administracji zawsze wiecej osob lecialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przegrana Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 01:17 ja jestem na turystyce...podobno w tamtym roku pzrepuscila wszystkich...wiec w tym roku marne sznase skoro jednego roku robi tak a drugiego tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to przezylam Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 11:24 ciezko to przewidziec...w tamtym roku przepuscila wszytskich, 2 lata temu pogrom byl juz na cwiczeniach i nie wszyscy zostali dopuszczeni do egzaminu.mozna tylko gdybac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przegrana Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 16:36 "ja to pzrezylam" do Ciebie 10452133 u nas z cwiczen wszyscy przeszli bo nie mielismysmyz pania zok soroczynska...boje sie ze uwali poprawce bo tak naprawde nie wiem zcemu treaz nie zdalam.daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 08.08.07, 12:11 Nie ma co panikować! Ile w tym roku osób poleciało na poprawki? A jak wygląda sprawa z wpisami dla tych którzy nie mogli przyjechać w I terminie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to przezylam Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 13:17 jak wygląda sprawa z wpisami dla tych którzy nie mogli przyjechać w I terminie???, Zapewne tak jak zawsze-zaproszenie na poprawke we wrzesniu,bo taten egzamin juz sie nie liczy nawet jesli byl dobrze napisany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.centertel.pl 23.08.07, 11:17 Spoko, nie powinno być tak źle jak tu piszą. Tylko ugadajcie się wcześniej na ten wpis. Życzę wam powodzenia. 3majcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka turystyk Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.astra-net.com 02.04.08, 13:45 zgadzam sie z przedmówcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pHła szaHrajka Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.07, 06:04 Witam! Czy może mi koś napisać jakiego typu pytania padają na egzaminie u tej dziwaczki, jakieś przykłady? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.08.07, 13:30 Były pytania typu: wymień odznaki turystyczne, wypisz literaturę z jakiej korzystałeś w trakcie przygotowania do egzaminu, wymień metody przekazywania wiedzy turystycznej(dokładnie nie pamiętam tresci pytania) i opisz jedną z nich. Reszty niestety nie pamiętam;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 83.142.137.* 22.02.08, 21:19 U mnie na egzaminie jedno z pytań brzmiało czy podobał Ci się przedmiot :D Odpowiedz Link Zgłoś
rudkos Re: Kuleczka i jej asystentki 29.08.07, 12:56 hejka! jak sprawa z ta Kuleczka? wyjasnilo sie cos? jak jest terez? cos ucichlo ...cos o niej slyszalam ale nie mialam przyjemnosci poznac blizej ...a moze gdzies by napisac o niej? Odpowiedz Link Zgłoś
rudkos Re: Kuleczka i jej asystentki 29.08.07, 13:25 no i co z nia? co ise dzieje teraz? jak ona wlasciwie ma na imie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 13:35 Pola vel. Apolonia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieje nudą załóżcie nowe forum IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.08.07, 14:35 widać ze ktoś dba żeby wątek zawsze był na pierwszej stronie. Ale to już nudne. Załóżcie osobne forum i piszcie co tam chcecie. Czy może to konkurs na najdłuższy wątek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: jest ta pani na fotce???? IP: *.ztpnet.pl 06.09.07, 21:18 Proszę powiedzcie czy owa pani znajduje sie na fotce w linku? Zaczynam od pazdziernika i juz mam stracha,lepiej wiedziec która to kobieTA. www.pwsz.sulechow.pl/konferencje/prorekt_kdn/kdn.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Talniator Re: jest ta pani na fotce???? IP: *.ztpnet.pl 06.09.07, 21:39 Rząd pierwszy (osoby siedzące), czwarta osoba od prawej, tuż nad tą panią stoi P.K. (P.K. w białym pólgolfie-chyba wystającym spod czarnego żakietu, krótkie włosy). Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: jest ta pani na fotce???? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 10.09.07, 23:56 Soroczyńska wraca na administracje od października. Na stronie uczelni jest nowy plan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solwen Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 23:58 Administracja ma gorzej, bo jest bardziej tępa. CO do Kuli, to znacznie się poprawiła w obsłudze, ale niech Was ręka boska broni i Niej pracę pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
siula24 Re: Kuleczka i jej asystentki 23.09.07, 22:16 Czytam te wasze żale na Kulkę i nie wiem co mam myśleć. Ja panią profesor znam z zupełnie innej strony, na jej seminarium magisterskie trafiłam przypadkowo,wcześniej słyszałam plotki na jej temat i powiem szczerze, że balam się jak cholera. Z biegiem czasu okazało się, że fajna z niej kobieta, bardzo mądra, oczytana trochę dziwaczna ale każdy z nas ma swoje małe dziwactwa!Najważniejsze, że nigdy nie odmówiła mi pomocy przy pisaniu magisterki, mobilizowała do dalszej pracy, nigdy z jej ust nie usłyszałam słów pogardy i niechęci!to dzięki niej obroniłam się na 5 i będę jej za to wdzięczna do końca zycia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbinka Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 80.50.235.* 16.11.07, 14:14 No właśnie, mnie ręka boska nie obroniła i pisałam pracę u Pani prof Kuleczki, nie będę pisała na jakiej uczelni bo mimo że jestem juz sporo czasu po obronie, to i tak mam obawy:-) Na seminarium trafiłam w bardzo dziwny sposób. Przed wyborem promotorów rozmawiałam z koleżanką przez telefon na ten temat, usłyszałam od niej "pamiętaj tylko idź do Kuleczki" i tak kilka razy dobitnie powtórzyła swoją wypowiedź... no więc poszłam, później okazało się, że chyba były jakies zakłócenia na linii bo powtarzała mi wtedy przez telefon "pamiętaj tylko NIE idź do Kuleczki". Tym sposobem o mało nie zrujnowała mi życia, właściwie nie ona tylko telefonia komórkowa :-) ale wracając do tematu... na początku na seminarium było bardzo przyjemnie, ha ha hi hi, misie bure, balbinki itd. itp. Jazda zaczęła się jak owa pani zaczynała nas regularnie wystawiać do wiatru ze spotkaniami. Nigdy nie miała czasu na sprawdzenie pracy, a jeśli już na cokolwiek spojrzała to skreślała, źle, bzdury, głupoty. Właściwie całą pracę za nią odwalała mgr Juztyna Z. Problem tylko w tym, że Kulka nawet skreślała to co Justyna uznała za dobre. Ogólnie była niezła kołomyja. Najbardziej przeginała jeśli chodzi o spotkania, kazała nam czekać na siebie po kilka godzin, na końcu i tak się nie zjawiała. Zdarzało się że z kumpelami czekałysmy na nią na uczelni do godz 21, 22. To było najbardziej dołujące. Często obgadywały studentów, żenująca sprawa. Najbardziej było mi żal Justyny Z. Kulka potwornie ją wykorzystywała, może nadal to robi. Biedna biegała za nią z soczkami, słomkami, szklankami, to była jakaś paranoja. Kula zrobiła z niej swojego niewolnika. Po obronie szczerze dziękowałam tylko Justynie. Co do Kulki była bardzo niesprawiedliwa w swoich sądach. Na obronie zobaczyłam pracę jednego chłopaka który dostał 5, a praca pod względem technicznym była kiepska. brak numerów stron, brak spisu treści, nie wyjustowane... Przecież Kulka ma bzika na tym punkcie, jak ja miałam tytuł pracy napisany czcionka 16 a nie 14 to dostałam ładne OPR i podsumowanie, że na pewno sie nie obronie. Właściwie to nie wiedzieliśmy o co jej czasami chodzi. Trudno opowiedzieć co ona wyprawiała, można by napisać ksążkę na temAT wybryków pani Kuleczki, ale zrozumie to tylko ten kto miał doczynienia z jej dziwactwami. Nikomu naprawde nie życzę, żeby musiał przechodzić coś podobnego. jednak wypadało by powiedzieć o niej też coś miłego... jedyne co zapamiętałam pozytywnego to to, że zawsze była elegancko i gustownie ubrana :-) to tyle jeśli chodzi o pozytywy :-) pozdrawiam serdecznie wszystkich studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 212.109.148.* 04.04.08, 13:20 Administracja wcale nie jest tępa i to co piszesz jest nieprawdą. Administracja ma tylko gorzej z Panią profesor bo nie podziela jej pasji do gór. Pilnujcie sie kolejne roczniki na administracji gdyz Pani Profesor lubi studentów co drugi rok.Dużo sie musicie uczyc i starać sie tej Pani nie podpasc a na pewno zdacie. No i czesto bywajcie na konsultacja gdyz to bardzo pomaga. Nastawcie sie równiez na długie czekanie na wpisy do indeksu. Zycze powodzenia tym którzy piszą prace u tej Pani a jesli ludzie którzy wypowiadają sie na tym forum piszą ze mozna sie obronic u Pani profesor na 5 tzn. ze tak musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studenka ap Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 13.09.07, 14:09 a niby dlaczego stwierdzasz ze "administracja jest tepa"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 15:41 kuleczka to kur...ma sie za niewiadomo kogo, wogole przedmiot jest do bani. Teraz zmiezre sie z nia po raz drugi, jak bedzie to zobaczymy. Wielki come back na uczelnie, moze uda mi sie zaliczyc w koncu jakas studentke<hahaha>. To juz chyba wszytsko na temat. ps.Pozdro dla prawdziwych studentow, moich ziomow z pwsz i oczywiscie dla wszystkich ładnych studentek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.10.07, 17:26 Teraz u niej ludzie na turystyce bedą pisać prace. Chyba nie wiedzą co czynią...Przejrzą na oczy za jakiś czas, ale wtedy będzie już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.uznam.net.pl 03.11.07, 15:39 Kuleczka to zła kobieta jest....;/ uwalić też potrafi...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 12:30 Mam już drugi semestr z Panią Kuleczką, bo zeszły uwaliłem ze względu na to, że nie chciało mi się chodzić na zajęcia. Pani Kuleczka jest bardzo miła dla całej grupy (dla dziewczyn też). Jedyny warunek to chodzić na wszystkie wykłady i od czasu do czasu się odezwać i dostać plusa, a nie będzie problemu z zaliczeniem. Wszystkie te inwektywy w jej strony są według mnie wyssane z palca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EN Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 16:43 Myślę, że nadszedł czas na wypowiedzi bardziej pozytywne. dziś zdałam egzamin u Pani Kuleczki na 5. Nie wiem skąd tyle żalu - kobieta bardzo w porządku. Nikogo u nas nie oblała. Reguły jasne, klarowne, wręcz przedobra:) Smutne jest to, co tu piszecie - może jest wam lepiej, ale Pani Kuleczce na pewno nie - zawsze o tym mówiła.. o forum, o was... słowa bolą - pamiętajcie. I nie da się ich cofnąć. Na moim roku, jeśli ktoś był w porzadku - to i ona taka była. Mam nadzieję, że takich wypowiedzi pojawi się tu wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.08, 23:07 A wpis do indeksu jutro? Po lekturze forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 83.142.137.* 22.02.08, 21:22 Może dlatego, że w końcu ktoś wziął się za jej metody oceniania :) w 2008 r po kilku latach koszmaru loterii zdasz czy nie zdasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 15:59 Czyzby Kula sie uspokoiła? Boi sie nowego rektora, bo nie wie na ile moze sobie pozwolic? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.gprs.plus.pl 23.01.08, 17:02 Szanowni Państwo!!dziwie sie,że do tej pory nikt z tą Pania nie zrobił porządku i nie wsazał gzie jest jej miejsce!!ta osoba nie powinna brac udziału w czynnym zyciu uczelni, to kpina ja skończyłem studia dawno ale nie wyobrażam sobie nauki z taką osobą kąpletne nieporozumienie i dziwie się władza uczelni że pozwalają tej Pani na takie praktyki pozdrawiam wszystkich!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calla Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.01.08, 19:36 jejku, ten wątek ciągle żyje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.sulechow.net 23.01.08, 20:22 Wątek żyje i 3 ma się bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 28.01.08, 14:06 ciekawi mnie kiedy wątek przekroczy kolejna 100. Być może już wkrótce jak tylko będą dostępne wyniki z zaliczenia poprawkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 31.01.08, 13:21 W tym roku przetrwałem bo jestem facetem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bm Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 22:51 a ja dostałem najlepszą walentynkę od Kulki, dokladnie 14.2.2007 wpisala mi do indeksu 3:)Co do jej metod oceniania jesli ktos podpadl to ma małe szanse na zaliczenie.Grunt to sie nie wychylac miec z jednego plusa i nie siadac na koncu.Pozdrowienia dla studentów z administracji.A dla tego kto napisal,ze "admin jest bardziej tępa od turystyki to proponuje przejsc sie na przedmioty typu marketing czy p.spoleczna i zobaczyc kto zdaje zawsze jako ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 26.02.08, 19:16 A co z tymi co nie zdali? Z tego co słyszałem to ten porypany przedmiot mają znieść na administracji od przyszłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.speed.planet.nl 16.11.08, 16:27 Wyobrazam sobie,ze osoba Kuli to przypadek masakryczny (nie mialam z Nia zajec), ale jesli o Niej piszecie, to bez bledów ort.! A tym bardziej,jesli macie lub mieliscie z Nia zajecia! Niby (byly) student,a wali takie byki ("kOMpletne"!!!)! Siara na maksa! Lepiej najpierw sprawdzic w slowniku, a potem pisac, ze sie jest lub bylo studentem. Tych bledów mozna sie dopatrzec tez w innych wypowiedziach. Co do Kuli, to chyba latwo nabawic sie stanów depresyjnych od Niej :). Wspólczucia. Over. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.speed.planet.nl 16.11.08, 16:30 Tzn. Pan A. napisal zamiast "kompletne" to "kápletne"(czyli a z ogonkiem)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.speed.planet.nl 16.11.08, 16:33 Tzn. Pan A. napisal "kompletne" przez a z ogonkiem: "kápletne"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamiska Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 17:27 bez przesady... ja tam mile bede wspominać Pania profesor. Jest jedna z najbardziej konkretnych osób na UZ. Pozdrawiam Pania profesor:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka82 Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 21:30 Nikt mi nie wmówi, że ta wariatka jest normalna. Jest niesympatyczna, nie toleruje studentów płci żeńskiej, traktuje dorosłych ludzi jak przedszkolaki, obraża ich, wprowadza terrror, do sali wykładowej wchodziliśmy "gęsiego", sprawdzanie obecności na wykładach to już wogóle nonsens. Byłam w RSS i próbowaliśmy interweniować w jej sprawie, w regulaminie czy w statucie szkoły nawet było napisane, że wykłady są nieobowiązkowe, ale sprawa zatrudnienia tej Pani ma jakieś drugie dno i nie udało się jeszcze nikomu do niego dokopać. Chciałam dać szanse kuleczce, pomyślałam, że nie muszę jej lubić, tylko muszę zdać jej przedmiot. Ale pewnego dnia powiedziała, że moja odpowiedź to "psychodeliczny bełkot"- stwierdziłam, że to babsko to beznadziejny przypadek. Co do asystentki-jej też nie trzeba lubić, ale niech ta uczelnia zacznie rezygnować z niekompetentnych pracowników, bo inaczej studenci zrezygnują z uczelni. Jednym słowem-TURLAJCIE SIĘ!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magistrantka Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 12.07.08, 14:42 własnie tydzien temu obronilam dyplom -> nniestety idac na seminarium do kulki niewiedzialam z kim mam doczynienia:( na poczatku bedzie wam obiecywala ze szybko napiszecie i szybko sie obronicie a potem nie bedzie przychodzila na umowione spotkania i ciagle bedzie miala pretensje o to do was, twierdzac ze nic nie robicie. Ta kobieda jest obrzydliwie klamliwa - 5 lat racowalam by miec 5 na dyplomie a ta malpa postawila mi nizej mimo ze odpowiedzialam n a wszystkie pytania na obornie. dziwie sie ze zaden dziennikarz nie zzrobil z tym pozadku przeciez to jest nieludzkie !!!!Ona obraza wszystkic i wszystko -> zachowuje sie jak pepek swiata !! masakra czy tego nikt nie czyta co my tu piszemy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ztpnet.pl 14.07.08, 01:57 proponuje zajrzec tu:)www.ocen.pl/forum/post-2697.html#2697 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.eranet.pl 16.11.08, 19:48 albo tu: www.uniwersytet-zielonogurski.pl to brukowiec akademicki, ale sarkazm najwyzszej proby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 1 Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.gprs.plus.pl 15.07.08, 19:16 Ja dziękuję Panu Bogu, że u niej nie pisałem pracy. Sam widziałem ile to się ludzie u niej męczyli z pisaniem owej pracy. Natomiast co do PTTK to dużo obiecywała, a mało robiła-głównie na pokaz, żeby dobrze wypaść przed zaproszonymi gośćmi. Można by rzec: ,,Obiecanki- cacanki, a głupiemu radość", tyle że tym głupim był niestety student/-ka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcianno Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.08, 13:06 rzeczowa, konkretna i wymagająca- to fakt, ale znająca poczucie humoru i dostrzegająca inteligencję. jedne z najbardziej charakterystycznych zajęć w trakcie 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.08, 17:37 W poniedziałek zdajesz poprawkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Umęczona Apolonią Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 20:23 Kuleczka jak widzę nadal nieśmiertelna. Sama miałam wątpliwą przyjemność pisania u niej pracy. To była droga przez mękę. Uważam, że ktoś w końcu powinien z nią coś zrobić. Uczalnia jej nie wywali, ale może w końcu jakiś student poda ją do sądu razem z uczelnią za Mobing to się ten koszmar skończy. Gdyby potrzebny był "świadek" służę czasem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 23:05 genialny jest ten watek, odżywa srednio raz na m-c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 13:45 Dalej nic się nie zmienia :/ To co wyrabia ta kobieta, jest nie do pomyślenia. Szczerze wszyscy współczujemy tym, którzy piszą prace u pani profesor, bo naprawdę przechodzą przez mękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dinozaur Re: Kuleczka i jej asystentki IP: 92.244.58.* 23.06.09, 15:51 kiedyś wystarczyło się nauczyć ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były student tir Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.09, 22:17 Na szczęście 2 lata temu zakończyła się moja przygoda z tą kobietą:) Ale po dziś dzień pamiętam jak wywaliła z egzamu Ewelinę J. za to, że usiadła nie tam gdzie trzeba. Dziewczyny szkoda, bo cóż ona temu winna??? Tylko Pola powinna się leczyć bo to co wyprawia zasługuje na miano hańby PWSZ. A więc turlaj się Kuleczko jak najdalej z PWSZ:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 20:14 Moim skromnym zdaniem jest to osoba po prostu z zasadami....i bardzo w porządku. A z tym terrorem to naprawdę nie wiem o co chodzi?? Niektórzy po prostu przesadzają.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hdhshhshsh Re: Kuleczka i jej asystentki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.23, 03:19 I skończyło się PWSZ, został tylko uniwerek Odpowiedz Link Zgłoś