Dodaj do ulubionych

SLD bierze wszystko

IP: 10.40.193.* 20.09.01, 13:32
Miler juz przedstawił nowy rząd (w trosce o państwo), chociaż woli nie mówić co konkretnie zrobi, by
było lepiej. SLD wygra wybory, ale czy zdobędzie ponad połowe mandatów i bedzie samodzielnie
rządzić. Lepiej żeby tak nie było. Nie wiem czemu ludzie głosują na SLD. Może kotoś mi to wytłumaczy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tom Re: SLD bierze wszystko IP: 10.40.193.* 20.09.01, 13:34
      Aha. Tak na marginesie w sondzie gazety połowę głosów zebrał PiS (na 470 głosujących). Czyżby
      zielonogórscy internauci tak odstawali poglądami od reszty społeczeństwa?
      • arwena Re: SLD bierze wszystko 20.09.01, 13:37
        a czy mechanizm glosowania wykluczal mozliwosc wielokrotnego oddawania glosu?
        tu sa wielbiciele pisa o ile sie nie myle
        • Gość: Tom Re: SLD bierze wszystko IP: 10.40.193.* 20.09.01, 14:34
          Ja próbowałem i drugi raz nie dało się. Zaraz widziałem wyniki, a tak bym sobie pomanipulował.
    • Gość: s Re: SLD bierze wszystko IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.01, 14:58
      Ja jużdzisiaj usłyszałam pierwsze konkrety. Chcą m.in. podnieść VAT na artykuły
      spożywcze i budowlane, a także opodatkować dochody z giełdy i lokat. Ładnie się
      zaczyna. O ile dobrze pamiętam, gdy poprzednio obejmowali władzę też zaczęli od
      podniesienia podatków.
      • kaes Re: SLD bierze wszystko 20.09.01, 19:43
        Gość portalu: s napisał(a):

> Ja jużdzisiaj usłyszałam pierwsze konkrety. Chcą m.in. podnieść VAT na artykuły
        >
        > spożywcze i budowlane, a także opodatkować dochody z giełdy i lokat. Ładnie się
        >
        > zaczyna. O ile dobrze pamiętam, gdy poprzednio obejmowali władzę też zaczęli od
        >
        > podniesienia podatków.
        A chcą żeby się gospodarka rozwijała... Śmieszne..

• Gość: eka Re: SLD bierze wszystko IP: 212.109.135.* 20.09.01, 14:59
      Bierze bo większość naszego społeczeństwa "kupuje" wszystko co im lewicowa
      telewizja codziennie serwuje. Wspaniale lewicy to okłamywanie ludzi wychodzi.
      W naszym woj. lubuskim od paru lat rządzi lewica i skutki mamy - przodujemy w
      bezrobociu, dobre miejsca pracy dostępne tylko po znajomości (przykład brat
      Wontora), na baseny będziemy jeżdzić do Drzonkowa, Żar, Polkowic, Leszna - bo
      nasi notable będą rozkradać grunty. Przykłady obrotności lewicowych polityków
      można mnożyć w nieskończoność - najgorzej, że robią to bezkarnie - śmiejąc się
      z reszty społeczeństwa.
      • arwena Re: SLD bierze wszystko 20.09.01, 15:11
        mysle ze problem tkwi znow w ludziach
        prawica tez nie ma czystych rak
        ale klin ma racje - to nie beda wybory samorzadowe ale do parlamentu
        o swoje podworko musimy za pomoca innych ludzi zadbac (choc oczywiscie wojewoda
        etc)
        pozdr
        a
    • Gość: Miś Konkurs: ile weźmie SLD IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 10:05
      Pytanie: ile zgarnie w Lubuskiem SLD. 50 proc.? Ja stawiam, że mniej. 40 proc.
      (chyba się wygłupiłem z tym optymizmem)
      • arwena Re: Konkurs: ile weźmie SLD 22.09.01, 12:39
        ponad 50% wg mnie
        pazdrawlaju....
        ;))a
        • Gość: Bartek N Re: Konkurs: ile weźmie SLD ? Oby wszystko ! IP: *.chello.pl 22.09.01, 21:47
          Prawica zostawia po sobie syf i mln ton mułu ! Berobocie, kolosalną dziurę
          budżetową i ruinę wszystkiego do czego się dotknęli !
          Ja stawiam na SLD i mam nadzieję, że wyczyszczą to całe gówno. Jeżeli zostawią
          choć sprzątaczkę z AWS-u - to będę miał do nich ogromną pretensję i żal.
          Polskę może tylko uratować głęboka desolidaryzacja ! Wyczyść Kraj z Wrzodaków,
          Widzyków, Maryjanków, Tokarczuków i reszty tego ścierwa !
          Amen.
          • Gość: borys Re: Konkurs: ile weźmie SLD ? Oby wszystko ! IP: *.tera.com.pl 22.09.01, 22:08
            Brawo! Takich ludzi nam potrzeba!
            Konsekwentnych i surowych.
            Liczysz na posadę tej sprzątaczki?
            • Gość: Klin Re: Konkurs: ile weźmie SLD ? Oby wszystko ! IP: *.miraco.pl 22.09.01, 22:18
              Od gówna są pisuardessy.
              • Gość: borys Re: Konkurs: ile weźmie SLD ? Oby wszystko ! IP: *.tera.com.pl 22.09.01, 23:13
                Pisuardessy są raczej od pisuaru, czyli od moczu.
                • arwena Re: Konkurs: ile weźmie SLD ? Oby wszystko ! 23.09.01, 11:05
                  hmm czy to ma cos wspolnego z PiS?
                  i - oczywiscie - czemu tylko wypowiadacie sie o rodzaju zenskim? a pistewardzi?
                  • Gość: Klin Re: Konkurs: ile weźmie SLD ? Oby wszystko ! IP: *.miraco.pl 23.09.01, 13:46
                    OK! OK! Cofam pisuardessę!
                    Od gówna są szambonurki.
                    • arwena Re: Konkurs: ile weźmie SLD ? Oby wszystko ! 23.09.01, 14:01
                      echh klin...:)) zawszec taki spolegliwy?
                    • Gość: borys Re: Konkurs: ile weźmie SLD ? Oby wszystko ! IP: *.spam.mim.pl 23.09.01, 19:11
                      Gość portalu: Klin napisał(a):

> Od gówna są szambonurki.
                      Raczej gówniarze.
            • Gość: Bartek N Re: Konkurs: ile weźmie SLD ? Oby wszystko ! IP: *.chello.pl 22.09.01, 22:19
              Gość portalu: borys napisał(a):

> Brawo! Takich ludzi nam potrzeba!
              > Konsekwentnych i surowych.
              > Liczysz na posadę tej sprzątaczki?

Jeżeli dostanę taką szmatę jak Ty - to chętnie !

• Gość: Klin Re: Konkurs: ile weźmie SLD ? Oby wszystko ! IP: *.miraco.pl 22.09.01, 22:22
                Tom, teraz już wiesz wszystko? :)))))))
                • Gość: Tom Re: Konkurs: ile weźmie SLD ? Oby wszystko ! IP: 10.40.193.* 23.09.01, 18:50
                  Gość portalu: Klin napisał(a):

> Tom, teraz już wiesz wszystko? :)))))))
                  I tak, i nie. Za godzinę będzie już coś wiadomo.

• borys-krakow Re: Konkurs: ile weźmie SLD ? Oby wszystko ! 09.01.02, 09:16
            Gość portalu: Bartek N napisał(a):

> Ja stawiam na SLD i mam nadzieję, że wyczyszczą to całe gówno. Jeżeli zostawią
            > choć sprzątaczkę z AWS-u - to będę miał do nich ogromną pretensję i żal.
            Okazało się, że obawy były bezpodstawne, wyczyścić się udało...

> Wyczyść Kraj z Wrzodaków,
            ... no, może nie do końca...
            • tom_tom Re: Konkurs: ile weźmie SLD ? Oby wszystko ! 11.01.02, 14:19
              Ciekawy wątek. To już wyczyścili, posprzątali i jest dobrze? Teraz bedzie OK?
    • Gość: kempes Re: SLD bierze wszystko IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.02, 21:48
      Gość portalu: Tom napisał(a):

> Miler juz przedstawił nowy rząd (w trosce o państwo), chociaż woli nie mówić
      co
      > konkretnie zrobi, by
      > było lepiej. SLD wygra wybory, ale czy zdobędzie ponad połowe mandatów i
      bedzie
      > samodzielnie
      > rządzić. Lepiej żeby tak nie było. Nie wiem czemu ludzie głosują na SLD. Może
      k
      > otoś mi to wytłumaczy.
      Zielonogórzanie zatracili instynkt samozachowawczy
    • Gość: Karol Re: SLD bierze wszystko IP: *.dsl1.easynet.co.uk 04.10.02, 12:21
      Listek z tym oslem Bambrem wszystko zgarna. I jeszcze te cymbaly kandyduja.
    • Gość: dd Re: SLD bierze wszystko IP: *.ziel.gazeta.pl 01.12.02, 14:31
      i

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka