Dodaj do ulubionych

Wybory w ogólniakach

20.09.05, 18:01
ja tez bede glosowal na partie demokratyczna, moze do konca nie spelnia ona
moich oczekiwac, ale na pewno na lewica i prawice glosowac nie bede, wole
rozsadne liberalne centrum!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Maria Re: Wybory w ogólniakach IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.09.05, 19:16
      mamy mądrą młodzież, to optymistyczne
    • Gość: naskret Re: Wybory w ogólniakach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:23
      Wybrałem Ligę Polskich Rodzin, bo najbardziej podobała mi się ich kampania
      wyborcza - tłumaczy 17-letni Leszek König z II klasy

hyhy bareja sie klania

wybralem Mniejszosc Niemiecka bo tak smiesznie stawiaja akcent - tlumaczy
      Władysław Jagiello nizyjacy krol Polski
    • Gość: Marek Kamiński Re: Wybory w ogólniakach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 18:24
      Z pewnością to znakomity pomysł te prawybory, w które angażują się i uczniowie
      i nauczyciele. Pewnie też ważny jest czynnik proobywatelski, czyli propagowanie
      uczestnictwa w wyborach. Pytanie tylko, czy szanowni pedagodzy, którzy to
      inicjują, potem sprawdzają na ile ten pomysł ma wpływ na decyzje młodzieży(tej
      pełnoletniej), aby pójść do urn. Obawiam się, że kończy się to tylko
      na "zadymie" medialnej" w szkole. Apel więc mój do moich kolegów Tadeusza i
      Jacka, historyków z III LO, aby dokonali dokładnej ewaluacji swojego pomysłu.
    • fars Re: Wybory w ogólniakach 21.09.05, 19:42
      wyraźne różnice między pólnocą i południem
      • Gość: Natacz Re: Wybory w ogólniakach IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.09.05, 16:58
        Ja jednakże popieram inicjatywę organizacji "wyborów" wśród licealistów. Dzięki
        wynikom tych głosowań państwo może zorientować się co o poszczególnych
        kampaniach myśli młode pokolenie, które to wkońcu jest przyszłością naszego
        kraju.
        • Gość: zg Re: Wybory w ogólniakach IP: *.ztpnet.pl 25.09.05, 17:24
          Dzieki takim akcja mlodzi ucza sie czym sa wybory.
          PZDR
          • Gość: bronek Re: Wybory w ogólniakach IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.09.05, 17:33
            i uczą się, że należy w nich uczestniczyć ! brawo lo 3 , widać po frekwencji,
            że nauczyciele dobrze przygotowują do życia społecznego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka