Dodaj do ulubionych

Carlo Biani ponownie...

16.11.05, 15:48
Pytanie do kobiet.
Bylyscie juz tam ?
Bylyscie zadowolone ?

Slyszalam duzo opinii o tym salonie, dobrych i zlych.
Narazie jestem w fazie wyboru salonu bo chce rozjasnic wlosy i troche je
podciac, warto za 119 zl ? Czy isc do innego salonu ?

Blondynki bawia sie lepiej ;D
Obserwuj wątek
    • Gość: mause Re: Carlo Biani ponownie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 17:19
      Zdecydowanie ENZO na podgórnej.
      • Gość: kupeczka666 Re: Carlo Biani ponownie... IP: *.ztpnet.pl 16.11.05, 17:54
        A gdzie dokladnie na podgornej ?
        • Gość: mause Re: Carlo Biani ponownie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:31
          przy Biedronce, obok apteki, p.Asia i Justyna, ze wskazaniem na pierwszą, u
          drugiej nie doświadczałam.
    • Gość: klientka Re: Carlo Biani ponownie... IP: *.ztpnet.pl 16.11.05, 19:39
      w proponowanym na Podgórnej nie byłam
      jednak w Carlo Biani już kilka razy
      za pierwszym razem byłam bardzo zadowolona (robiłam sobie blond)
      za drugim średnio
      a za trzecim wypas - z blond na ciemny machoń mi babeczka zrobiła tak pięknie
      jakbym się naturlanie z nimi urodziła :)
      poza tym idą z trendami - to jest bardzo dobre
      ostatnio mi asymetrzycznie Pani obcieła - super, że dobrała mi do kształtu
      twarzy
      p. Agnieszka do której ja chodzę (taka blondyneczka) zawsze doradzi i co nawet
      miłe nie chce zrobić czegos jesli wie, ze nie bedzie mi pasowac
      przekonuje, doradza az się dojdzie do porozumienia
      i pic da i porozmawia (jak w amerykanskich filmach:) )
      tyle, ze jak na moj gust za drogo
      jakby tak kosztowalo ze 100 to bym biegała co miesiąc
      ale raz zapłaciłam nawet ok 200zł to już trochę przesada.
      reasumując - ja polecam jako komfort dla ciała i duszy :)
      nie polecam z racji na ceny - są wygórowane
      pozdrawiam Marlena
      • Gość: kupeczka666 Re: Carlo Biani ponownie... IP: *.ztpnet.pl 16.11.05, 20:17
        rozumiem, ja mam taki jasny braz, ale chce to zmienic na jasny blond, ale na
        srednich wlosach kosztuje to tylko 80zlotych a do tego podciecie koncowek,
        modelowanie 39 zlotych wiec nie jest tak zle, tylko ze nigdy nie farbowalam
        wlosow na blond i troche sie boje ze cos nie wyjdzie.
      • Gość: kupeczka666 Re: Carlo Biani ponownie... IP: *.ztpnet.pl 16.11.05, 20:18
        aha, nie wiesz moze ile pozniej sie placi za farbowanie odrostow ?
        • Gość: Jola Re: Carlo Biani ponownie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:33
          Jeżeli wybierasz się to tylko do salonu Piweckich na Drzewną.
          Tam pracuje Pani Monika ale ta niższa .Przepraszam ,ale nie znam nazwiska .W
          tym tygodniu ma popołudniową zmiane. Swietnie dobiera kolory włosów i świetnie
          strzyże i to kobiety w różnym wieku.Ma ręce stworzone do fryzjerstwa.
    • Gość: kasia Re: Carlo Biani ponownie... IP: *.uz.zgora.pl 17.11.05, 09:51
      Polecam salon na dr Pieniężnego miedzy trafem a drogerią (pani Renata).
    • Gość: Była klientka A moim zdaniem... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 17.11.05, 10:53
      Salon robił się na ekskluzywny, full wypas,miało się mieć wrażenie że osoby tam
      pracujące to naprawdę specjaliści, ze stażem, doświadczeni.
      Jak usłyszałam, że pracuje tam dziewczyna, która właśnie po szkole fryzjerskiej
      była (a z opinii innej osoby wynikało, że z wcale nie najlepszym wynikiem) to
      zwątpiłam, za co oni biorą kasę. Pewnie podobnego zdania byli też inni klienci,
      bo salon nagle zaczął obniżać ceny.
      Ich usługi są na normalnym poziomie. Poprawne, takie jakie mają być. Ale kasa,
      jaką biorą za to już jest nienormalna.

Cóż. Pewnie czynsz wysoki.
    • Gość: d Re: Carlo Biani ponownie... IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 17.11.05, 16:47
      dh
    • Gość: kasia Re: Carlo Biani ponownie... IP: *.dip.t-dialin.net 17.11.05, 21:48
      Odradzam,a dlaczego,bo po pierwsze cena nie jest adekwatna do jakosci.Faktycznie
      personel nie szczyci sie szczegolnymi umiejetnosciami.Bylam 2 razy u stalej
      fryzjerki i bylo ok,tzn,zadna rewelacja po prostu
      normalnie(ciecie+prostowanie).Ale jak kilka dni temu umowili mnie do jakiejs
      innej-tragedia.Slowem sie nie odezwala,czy sie cos napije,po prostu nic.Mialam
      wrazenie,ze ma focha,bo bylam umowiona na pozna godzine i pewnie juz chciala isc
      do domu,ale to w koncu jej praca,skoro maja tak dlugo czynne.Spieszyla sie tak
      bardzo,ze mam krzywa grzywke;(Wiec odradzam,bo dla mnie atmosfera tez sie liczy...
      • Gość: klientka Re: Carlo Biani ponownie... IP: *.ztpnet.pl 18.11.05, 14:58
        zgadza się ! atmosfera bardzo zależy w tym salonie od tego na kogo się trafi.
        personel wykwalifikowany średnio, ceny tak jak już pisałam za wysokie, ale mają
        dobry "sprzęt" o ile tak to można nazwać :)
        dobry jakościowo i ilościowo
        pozdrawiam
        ps: w odpowiedzi na ceny - to niestety nie wiem, ale koleżanka zapłaciła raz za
        odrosty tyle, co za włosy średnie :) choć odrosty miała na ok.2cm :)
        • kupeczka666 Re: Carlo Biani ponownie... 18.11.05, 15:05
          Odpuszcze sobie. Samo farbowanie srednich wlosow 80 zlotych, podciecie &
          modelowanie 39 zlotych a farbowanie odrostow 70 zlotych ! Myslalam, ze moze 50
          zlotych za odrostow, ale jak tak dalej pojdzie to Carlo Biani za pol roku bedzie
          juz historia tak samo jak sklep z lampami, sklep z telefonami itd.

Blondynki bawia sie lepiej ;D
          • kasiaberlin Re: Carlo Biani ponownie... 26.11.05, 20:43
            dobrze zrobilas,ze nie poszlas;)
            • kupeczka666 Re: Carlo Biani ponownie... 03.01.06, 14:45
              Bylam dzisiaj tylko na cieniowaniu. Na poczatku bylam baaardzo wkurzona bo
              totalnie mnie olewali, przyszlam najpozniej, ale bylam najpozniej obsluzona.
              Podejrzewam, ze po prostu byli zapisani na wyznaczonych fryzjerow.
              Mi wlosy cieniowala Pani Martyna. Taka niska, ciemna karnacja, ciemne wlosy.
              Jestem baaardzo zadowolona ! Wszystkim polecam. Na poczatku rozmowa nam sie nie
              kleila, ale jak zaczelysmy rozmawiac to naprawde sie rozgadalysmy !
              Jeszcze raz wszystkim Wam chce polecic Carlo Biani. Naprawde super.

P.S. Herbatka tez dobra ;-)

Blondynki bawią się lepiej :D
              • kupeczka666 Re: Carlo Biani ponownie... 03.01.06, 14:46
                Ojej ! Zle napisalam, przyszlam najwczesniej a najpozniej zostalam obsluzona.
                Ale naprawde warto poczekac !

• Gość: slav Re: Carlo Biani ponownie... IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.01.06, 19:17
      Ja zaniosłam ze sobą zdjęcie z którego dziewucha nie potrafiła zrobić użytku.
      Żenada. Nie polecam.
      • Gość: ziewam Złośliwa klientka... IP: *.ztpnet.pl 03.01.06, 23:05
        Gratuluję arogancji. a może po prostu włoski na głowie są za liche
        i "dziewucha" nie była w stanie nic wyczarować, bo takie rzeczy to tylko jak
        wiadomo w innej firmie. :)
        • Gość: carlita Re: Złośliwa klientka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 11:22
          Carlo Biani - do bani!
          Też mi włoski salon, jak bylam we Włoszech to nic im ta nazwa nie mówi...
          ktos sobie niezle wymyslił,ale co mi tam.
          Żeby tylko jakość mieli lepszą, bo sam marketing to nie wszystko
    • Gość: tq Re: Carlo Biani ponownie...-tym razem facet :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.01.06, 11:54
      raz byłem w CB - i byłem bardzo zadowolony - juz nie pamietam u kogo - chyba
      jakaś blondynka, ale naprawdę byłem zachwycony obslugą
      przed Sylwkiem skoczyłem do fryzjera w Auchan - MAKABRA - cena ta sama co w CB
      (25 zl. strzyżenie, mycie, modelowanie) ale widać było, ze idą na masówkę - mimo
      ceny :( choć moze pewnie i wina czasu-dwa dni przed sylwestrem
      wole CB
      • kupeczka666 Re: Carlo Biani ponownie...-tym razem facet :) 04.01.06, 18:56
        tq, pewnie byles u agnieszki

carlita, nazwa nie musi czegos oznaczac, wazne ze dostalam to o co poprosilam

• kupeczka666 Re: Carlo Biani ponownie...-tym razem facet :) 04.01.06, 21:06
      Eee... Czytales UWAZNIE moje poprzednie posty ?

• Gość: Pan Marian Re: Carlo Biani ponownie...-tym razem facet :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:33
        Czytałem kupeczka 666,czytałem trochę o tej godzinie poniosła mnie moja ułańska
        fantazja,a może chęć poznania Ciebie...
        • kupeczka666 Re: Carlo Biani ponownie...-tym razem facet :) 06.01.06, 19:05
          Pan Marian ? Hmmm... Moze przejedziemy na "ty" ?

• Gość: jot Re: Carlo Biani ponownie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 18:07
      oki
      • Gość: Pan Marian Re: Carlo Biani ponownie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 21:31
        - Kupeczka 666- z miłą chęcią,o ile złotousta Arwena(admin tego forum) nie
        wytnie kolejny raz mojej wypowiedzi.A tak poważnie Marian jestem dla przyjaciół
        Maniek,reasumując zainteresowałaś mnie trochę...:)
        • kupeczka666 Re: Carlo Biani ponownie... 08.01.06, 01:23
          Rozumiem, ze nick'iem, bo chyba niczym wiecej Cie nie zainteresowałam.

• Gość: Pan Marian Re: Carlo Biani ponownie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 01:40
            czytasz w moich myślach.
            • Gość: Pan Marian Re: Carlo Biani ponownie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 02:14
              Mój stateczny wiek kolidują z chęcia poznania tak młodej(jak mniemam) osoby jak
              kupeczka666.Zresztą zęby mi się sypią,kolana(i nie tylko-gdzie moja niebieska
              tabletka?) odmawiają posłuszeństwa,ale jeśli stary,schorowany mężczyzna jest w
              stanie Ciebie zainteresować to zapraszam do konwersacji.Maniek
              • Gość: Pan Marian Re: Carlo Biani ponownie... IP: *.ztpnet.pl 10.01.06, 12:07
                Ciao Bella!!!!!!!!!
    • Gość: zuza Re: Carlo Biani ponownie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 23:49
      do następnego razu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka