psychik 09.01.06, 18:42 No nieźle jak na 23 latka aresztował to można tak teraz?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naskret Re: Wpadki dilerów narkotyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 08:44 wyborcza reklamuje HEYAH zdrabniamy jak tylko sie da wsadzilismy gagatka na 23 latka sąduniu aresztował dilerka narkotyczków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziupla Jak jest areszcik na 23 latka, to także powinno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 10:11 być,kobiety nie aresztowano hej (po góralsku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grander Re: Wpadki dilerów narkotyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 14:17 mozna i wieku 16lat, cos taki zdziwiony?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Wpadki dilerów narkotyków IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.01.06, 16:35 mafia i bandyci zarabiają ogromne pieniądze na narkotykach,państwo niby z tym walczy,ale siedzi w kieszeni bandytów,wystarczy zalegalizować narkotyki i przestaną na tym zarabiać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Wpadki dilerów narkotyków IP: *.ztpnet.pl 10.01.06, 17:59 A ja palę 3-4 razy w tygodniu,pracuję,studiuję i jest fajnie i dobrze,że dilerzy są na wyciagnięcie ręki,jak padam po imprezie i wstaję rano do pracy to biore speeda i jest ok,pracodawcanie zauważy,a po alkoholu to juz inna bajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Re: Wpadki dilerów narkotyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:15 moje gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Wpadki dilerów narkotyków IP: *.ztpnet.pl 10.01.06, 18:18 dzieki kolego.Zastanawia mnie tylko, czy to była ironia, a może szczerość-jak wynika z twojego nicku.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Re: Wpadki dilerów narkotyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:27 a jak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery 2 Re: Wpadki dilerów narkotyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 22:07 Ona nie sadzi:) Mozgu dziewcze juz nie ma hehe... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Re: Wpadki dilerów narkotyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:32 też tak myślę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ganja Czym matka karmi dziecko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 23:14 Czym karmi? Mleczkiem z makówki i poi kompocikiem Odpowiedz Link Zgłoś