Dodaj do ulubionych

Wpadki dilerów narkotyków

09.01.06, 18:42
No nieźle jak na 23 latka aresztował to można tak teraz??
Obserwuj wątek
    • Gość: naskret Re: Wpadki dilerów narkotyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 08:44
      wyborcza reklamuje HEYAH

zdrabniamy jak tylko sie da

wsadzilismy gagatka na 23 latka

sąduniu aresztował dilerka narkotyczków
    • Gość: dziupla Jak jest areszcik na 23 latka, to także powinno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 10:11
      być,kobiety nie aresztowano hej (po góralsku).
    • Gość: grander Re: Wpadki dilerów narkotyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 14:17
      mozna i wieku 16lat, cos taki zdziwiony??
    • Gość: ala Re: Wpadki dilerów narkotyków IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.01.06, 16:35
      mafia i bandyci zarabiają ogromne pieniądze na narkotykach,państwo niby z tym
      walczy,ale siedzi w kieszeni bandytów,wystarczy zalegalizować narkotyki i
      przestaną na tym zarabiać !
      • Gość: paula Re: Wpadki dilerów narkotyków IP: *.ztpnet.pl 10.01.06, 17:59
        A ja palę 3-4 razy w tygodniu,pracuję,studiuję i jest fajnie i dobrze,że
        dilerzy są na wyciagnięcie ręki,jak padam po imprezie i wstaję rano do pracy to
        biore speeda i jest ok,pracodawcanie zauważy,a po alkoholu to juz inna bajka
    • Gość: szczery Re: Wpadki dilerów narkotyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:15
      moje gratulacje
      • Gość: paula Re: Wpadki dilerów narkotyków IP: *.ztpnet.pl 10.01.06, 18:18
        dzieki kolego.Zastanawia mnie tylko, czy to była ironia, a może szczerość-jak
        wynika z twojego nicku.Pozdro
        • Gość: szczery Re: Wpadki dilerów narkotyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:27
          a jak sądzisz?
          • Gość: szczery 2 Re: Wpadki dilerów narkotyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 22:07
            Ona nie sadzi:) Mozgu dziewcze juz nie ma hehe... :-)
    • fars Re: Wpadki dilerów narkotyków 10.01.06, 18:30
      łapać i karać, bez litości
      • Gość: szczery Re: Wpadki dilerów narkotyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:32
        też tak myślę
    • Gość: ganja Czym matka karmi dziecko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 23:14
      Czym karmi?
      Mleczkiem z makówki i poi kompocikiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka