ania2832 08.03.06, 16:02 Ma ktoś może zbędne materiały? Studiuję na 1 roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Pedagogika !! IP: *.ztpnet.pl 08.03.06, 16:55 skontaktuj się ze mną poprzez poczte iwona1984@o2.pl i podaj o jakie konkretne przedmioty ci chodzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pedagogika !! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 18:00 Dziękuję. Już piszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadra10 Do czytelni leserko! Ktoś kto aspiruje do wyzszego IP: *.ztpnet.pl 08.03.06, 22:17 wykształcenia i nie pracuje sam w np. w czytelni, ale kupuje materiały jest po prostu oszustem(tką). I potem taki nieuk płacze, że po skończeniu studiów, nic nie umie. Czytać i jeszcze raz czytać nieuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Do czytelni leserko! Ktoś kto aspiruje do wyz IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 22:23 Po pierwsze to: pracuję po 12 godzin dziennie, po drugie mam 2 dzieci, i nie mów mi kim jestem, zastanów się co ty sobą reprezentujesz. Studiuję zaocznie. Więc daj se spokuj ze swymi sądami. Nie każdy ma poprostu czas, czasami ma ważniejsze rzeczy na głowie. Do czytelni to ty sobie idz.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek I pewnie skoro płacisz za studia to dyplom IP: *.ztpnet.pl 08.03.06, 22:28 Ci się należy ? :)))) Się uśmiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: I pewnie skoro płacisz za studia to dyplom IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 22:40 że zaoczne to nic nie znaczy, a pracując to tylko tekie mogę robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: I pewnie skoro płacisz za studia to dyplom IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 22:40 płace i to dużo ale też dużo wymagają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek :)) wiem :)) ile wymagają. Masz szczęście, że IP: *.ztpnet.pl 08.03.06, 22:46 to pedagogika :)) Dyplom masz w kieszeni :))) p.s. Znasz takie określenie "fabryka magistrów" ? To o naszym byłym WSP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: :)) wiem :)) ile wymagają. Masz szczęście, że IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 22:51 Nie nieznam, wiem tylko że wymagają naprawdę wiele. Po każdych zajęciach najlepiej mieć więcej kasy bo doktory każą kserować pół książki na następne zajęcia, A z nas studentów robią idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Wiele ? :))) Ok ok , straszna katorga na tych IP: *.ztpnet.pl 08.03.06, 22:57 Twoich studiach :)))) Ucz się ucz nauka to potęgi klucz. p.s. Naprawdę wiele ;))) Na szczęście "wiele" to pojęcie względne. Ok , zmykam spać a ty się ucz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wiele ? :))) Ok ok , straszna katorga na tych IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 23:01 ale ty jesteś wkurzający :) DOBRANOC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Wiele ? :))) Ok ok , straszna katorga na tych IP: *.ztpnet.pl 10.03.06, 01:43 > Twoich studiach :)))) Ucz się ucz nauka to potęgi klucz. A kto bedzie mial duzo klucze ten zostanie woznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadra10 Re: Do czytelni leserko! Ktoś kto aspiruje do wyz IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.03.06, 18:01 A kogo obchodzi Twoje zycie prywatne? To Twoja sprawa. A studiując, tym bardziej zaocznie, trzeba się troszkę postarać, a nie iść na łatwiznę. Kupię notatki, kupię pracę zaliczeniową, kupię licencjat itd., bo mam ważniejsze rzeczy do robienia. Super:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Do czytelni leserko! Ktoś kto aspiruje do wyz IP: *.ztpnet.pl 09.03.06, 21:05 Swieta prawda.Do roboty a nie na łatwizne. Bronek myśli że tak jak za jego czasów.Nie matura a chec szczera ... Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Nie matura lecz logika. Poczytaj zrozum, 09.03.06, 21:10 później się wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś