Dodaj do ulubionych

Pedagogika !!

08.03.06, 16:02
Ma ktoś może zbędne materiały? Studiuję na 1 roku.
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Pedagogika !! IP: *.ztpnet.pl 08.03.06, 16:55
      skontaktuj się ze mną poprzez poczte iwona1984@o2.pl i podaj o jakie konkretne
      przedmioty ci chodzi. Pozdrawiam
      • Gość: ania Re: Pedagogika !! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 18:00
        Dziękuję. Już piszę :)
    • Gość: zadra10 Do czytelni leserko! Ktoś kto aspiruje do wyzszego IP: *.ztpnet.pl 08.03.06, 22:17
      wykształcenia i nie pracuje sam w np. w czytelni, ale kupuje materiały jest po
      prostu oszustem(tką). I potem taki nieuk płacze, że po skończeniu studiów, nic
      nie umie. Czytać i jeszcze raz czytać nieuki.
      • Gość: ania Re: Do czytelni leserko! Ktoś kto aspiruje do wyz IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 22:23
        Po pierwsze to: pracuję po 12 godzin dziennie, po drugie mam 2 dzieci, i nie
        mów mi kim jestem, zastanów się co ty sobą reprezentujesz. Studiuję zaocznie.
        Więc daj se spokuj ze swymi sądami. Nie każdy ma poprostu czas, czasami ma
        ważniejsze rzeczy na głowie. Do czytelni to ty sobie idz.!!
        • Gość: Bronek I pewnie skoro płacisz za studia to dyplom IP: *.ztpnet.pl 08.03.06, 22:28
          Ci się należy ? :))))

Się uśmiałem.
          • Gość: ania Re: I pewnie skoro płacisz za studia to dyplom IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 22:40
            że zaoczne to nic nie znaczy, a pracując to tylko tekie mogę robić.
            • Gość: ania Re: I pewnie skoro płacisz za studia to dyplom IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 22:40
              płace i to dużo ale też dużo wymagają
              • Gość: Bronek :)) wiem :)) ile wymagają. Masz szczęście, że IP: *.ztpnet.pl 08.03.06, 22:46
                to pedagogika :)) Dyplom masz w kieszeni :)))

p.s.
                Znasz takie określenie "fabryka magistrów" ? To o naszym byłym WSP.
                • Gość: ania Re: :)) wiem :)) ile wymagają. Masz szczęście, że IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 22:51
                  Nie nieznam, wiem tylko że wymagają naprawdę wiele. Po każdych zajęciach
                  najlepiej mieć więcej kasy bo doktory każą kserować pół książki na następne
                  zajęcia, A z nas studentów robią idiotów.
                  • Gość: Bronek Wiele ? :))) Ok ok , straszna katorga na tych IP: *.ztpnet.pl 08.03.06, 22:57
                    Twoich studiach :)))) Ucz się ucz nauka to potęgi klucz.

p.s.
                    Naprawdę wiele ;))) Na szczęście "wiele" to pojęcie względne.

Ok , zmykam spać a ty się ucz :)))
                    • Gość: ania Re: Wiele ? :))) Ok ok , straszna katorga na tych IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 23:01
                      ale ty jesteś wkurzający :)
                      DOBRANOC
                    • Gość: ziutek Re: Wiele ? :))) Ok ok , straszna katorga na tych IP: *.ztpnet.pl 10.03.06, 01:43
                      > Twoich studiach :)))) Ucz się ucz nauka to potęgi klucz.

A kto bedzie mial duzo klucze ten zostanie woznym.
        • Gość: zadra10 Re: Do czytelni leserko! Ktoś kto aspiruje do wyz IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.03.06, 18:01
          A kogo obchodzi Twoje zycie prywatne? To Twoja sprawa. A studiując, tym
          bardziej zaocznie, trzeba się troszkę postarać, a nie iść na łatwiznę. Kupię
          notatki, kupię pracę zaliczeniową, kupię licencjat itd., bo mam ważniejsze
          rzeczy do robienia. Super:(
          • Gość: fox Re: Do czytelni leserko! Ktoś kto aspiruje do wyz IP: *.ztpnet.pl 09.03.06, 21:05
            Swieta prawda.Do roboty a nie na łatwizne.
            Bronek myśli że tak jak za jego czasów.Nie matura a chec szczera ...
            • b_ronek Nie matura lecz logika. Poczytaj zrozum, 09.03.06, 21:10
              później się wypowiadaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka