Gość: damian IP: 62.87.223.* 04.12.02, 10:16 Pytam, bo nie wiem- na czym polega dodatek za wieloletnią pracę w pierwszym roku urzędowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julia nowy radny! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 15:38 bardzo chciałabym dowiedzieć się kim jest nowy radny, domyślam się, że przejął mandat po prezydent Ronowicz. proszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobylagóra Błoch, LIstowski i reszta bandy... IP: *.arsenal.shaco.pl 04.12.02, 17:17 Brawo, brawo Zielonka! Stosujecie proste kryteria. Kto ma wyrok lub prokuratorski zarzut - ten do władzy w mieście. Nikt lepiej nie przypilnuje mienia jak złodziej. Bezczelność Jadwigi Błoch jest bezgraniczna ! Pytam tylko skąd tylu durnych macie w tej waszej radzie miejskiej. Ten wybór to droga do nikąd, upadek autorytetów i przyzwolenie na na bezkarność. Tak trzymać a bedzie o was głośno w całym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Błoch, LIstowski i reszta bandy... IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.12.02, 19:30 Gość portalu: Kobylagóra napisał(a): > Brawo, brawo Zielonka! Tak > trzymać a bedzie o was głośno w całym kraju. _________________________________________________ To się nazywa marketig. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Radni o pensjach i komisjach IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 17:59 Czy może przewodniczący rady zakazać Domaszewiczowi kupowania gumy do żucia? On nie wie przecież kiedy ją używać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek pensja p. ronowicz IP: *.man.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 05.12.02, 11:43 w takim tempie p. ronowicz do konca kadencji bedzie zarabiala... sam nie wiem ile? wiem, wiem sama pensja wyskoka nie jest, ale te dodatki... juz ja przewyzszaja Odpowiedz Link Zgłoś