ppp1000 31.03.06, 08:35 patrząc jak facet prowadził swoją jesienną kampanię - zwłaszcza np. w gubinie - to znów trzeba przed stanowiskiem dodawać wyrazy "prawie jak..". nie tylko pis sie pogrąża. i niech tak zostanie. amen. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malutki POwiec Re: Ciemnoczołowski szefem PO IP: *.pl 31.03.06, 13:02 Zgadzam sie. To jest jedna z wiekszych porazek PO. Mam nadzieje, ze pan ciemnoczolowski odejdzie z PO razem ze swoim zwierzchnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz57 Re: Ciemnoczołowski szefem PO 31.03.06, 15:40 Sebastian Ciemnoczołowski to zdolny młody polityk, ktory dązy do tego aby w kraju było lepiej.jesli wg jakiegos oszołoma on nie nadajke sie na sszefa PO w powiecie Sulechow, to kto ma nim zostac?!najlepiej jest wszystko i wszystkich krytykowac Odpowiedz Link Zgłoś
banalny6 Re: Ciemnoczołowski szefem PO 31.03.06, 16:35 Uważam ze to jeden z najlepszych kandydatów na to stanowisko.Nareszcie do głosu dochodzą młodzi, ambitni i wykształceni ludzie o świeżych umysłach, pragnący zmian.Jest wiele rzeczy, które trzeba zakończyć lub zmienić a to uda się tylko wtedy, gdy do głosu dojdzie młode pokolenie i zastąpi PRL-owskie myślenie starszych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak mały Re: Ciemnoczołowski szefem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 18:16 to dobry wybór!! gosc jest odwazny i ma głowe na karku. moim zdaniem tacy ludzie jak on mogą znacznie pszyczynic sie do polepszenia sytuacji w tym powiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: Ciemnoczołowski szefem PO IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.03.06, 15:13 Zamknij się komuchu ppp1000.Facet ma jaja i idzie do przodu jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
platformers5 Re: Ciemnoczołowski szefem PO 31.03.06, 15:26 Ciemnoczołowski to Ambitny haryzmatyczny młody człowiek. moim zdaniem ludzie tacy jak on mogą zrobic cos pozytywnego w tym kraj. koniec rządow postkomuny! Dajmy młodym sie wykazac, poczekajmy a na pewno zobaczymy efekty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Ciemnoczołowski szefem PO IP: *.ztpnet.pl 31.03.06, 15:39 No to Bachal juz dokonca poslal ZG swojego konia trojanskiego zielonogorskie PO to teraz FAKTYCZNIE gorzowskie Nigdy na PO nie zaglosuje, juz wole przenajswietrza niestety PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz57 Re: Ciemnoczołowski szefem PO 31.03.06, 15:51 zakonczmy beznadziejny podział na Zieloną i Gorzów! Sami wybralismy Bachalskiego na senatora, to nie głupi człowiek..Smucą mnie obelgi ze strony dwulicowców, którzy chcą tylko kogos podkopac dla samej frajdy.. ciemnoczołowski ma moj kredyt zaufania fajnie by było gdyby kazdy z nas dał mu taki kredyt i zaprzestał zbędnych komentarzy kierowanych pod jego adresem..poczekajmy na efekty jego działalnosci i dopiero wtedy sie wypowiadajmy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Ciemnoczołowski szefem PO IP: *.ztpnet.pl 31.03.06, 16:24 Nie wiem ale to juz drugi watek w ost. czasie z jego udzialem bo cos mi sie wydaje ze tu tez juz pisal. Kazdego denerwuje ten podzial ale..... TEN podzial ISTNIEJE i to jest fakt Wojna w lubuskeij PO istnieje Gorzowscy politycy dzialaja w imie zasady "trzymania za mordy falubazow" i to tez jest fakt a przykladow nie ujawnie bo nie moge Mam was dosc gorzowskie pijawki Niech sie Pan Ciemnoczolowski wypowie co sadzi o Czesiu F. i tej klotni z Bachalem Prosimy....... Ps.tylo szczerze a nie takie pierdoly ze "klutni nie ma, jest zgoda w partji itp klamstwa" PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: Ciemnoczołowski szefem PO 31.03.06, 16:26 klutni niema co najwyzej klotnia Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: Ciemnoczołowski szefem PO 31.03.06, 16:25 mysleliscie ze ten przefarb uwolski fiedorowicz ma jakies szanse w starciu z bachalem? w koncu to bachal tworzyl po w lubuskiem i wszedzie sa jego ludzie zdepce tego fiedora jak podla gadzine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigra Re: Ciemnoczołowski szefem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:43 To dobra decyzja. Trafny wybór. Wkońcu właściwa osoba na właściwym miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisio Re: Ciemnoczołowski szefem PO IP: *.gorzow.mm.pl 31.03.06, 20:02 Znam tego czlowieka z roznych stron i nie jestem jego fanem, ale nie spisujmy go na straty. jest mlody i bedzie mial okazje sie wykazac. Wole juz jego niz starych prykow, ktorzy by prowadzili swoje gierki. Dajmy szanse mlodym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Ciemnoczołowski szefem PO IP: *.ztpnet.pl 31.03.06, 23:40 Autor: Gość: Zdzisio IP: *.gorzow.mm.pl Data: 31.03.06, 20:02 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Znam tego czlowieka z roznych stron i nie jestem jego fanem, ale nie spisujmy go na straty. jest mlody i bedzie mial okazje sie wykazac. Wole juz jego niz No tak z takim gorzowskim IP to faktycznie z twoich stron i twoj faworyt kon trojanski Bachala......... "trzymac falubazow za mordy" kazdy z polnocy to zna PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: Ciemnoczołowski szefem PO 01.04.06, 18:35 Gość portalu: zg napisał(a): > "trzymac falubazow za mordy" kazdy z polnocy to zna > > PZDR ano trzymac trzeba pilnowac coby wedzidlo za luzne nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liberał Re: Ciemnoczołowski szefem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 18:32 Baaaardzo dobrze!! wreszcie młodzi i zdolni dochodzą do władzy. OBY TAK DALEJ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kloss Re: Ciemnoczołowski szefem PO IP: *.ztpnet.pl 01.04.06, 19:27 Ciemnoczołowski z różnych kompów sam sobie w dupę wchodzi w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henia Re: Ciemnoczołowski szefem PO IP: *.gorzow.mm.pl 03.04.06, 08:38 STAWIAJMY NA MłODYCH !!! Ambitny facet a takich ludzi Polska potrzebuje ! popieram ma mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: women Re: Ciemnoczołowski szefem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 09:57 Odpowiedni facet na własciwym stanowisku- stawiajmy na młodych ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Ciemnoczołowski szefem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:10 Gosciu jest w porząku ja nic do niego nie mam. Jak ma jeszcze ochote to niech dziala i się dalej wykazuje. Jest Młody i ma dużo ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś
sobek Re: Ciemnoczołowski szefem PO 04.04.06, 18:52 Witam Widzę, że niektórzy wiedzą więcej ode mnie o mnie:) Nie czesto uczestniczę osobiście w dyskusjach na temat personaliów. Zbyt wiel w nich osobistych urazów. Wolę rozmowy dotyczące konkretów, np. połączenia gmin Zielonej Góry - miejskiej i wiejskiej. W tym wypadku zrobie jednak wyjatek i chetnie odpowiem na wszelkie pytania, szczegolnie tym, ktorzy odwaze sie przedstawic. Pozdrawiam Sebastian Ciemnoczołowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangryk Re: CiemnoczoĹ?owski szefem PO IP: 212.2.96.* 04.04.06, 22:50 fajny z Cieb ie chLopak tylko podeszwy zbyt czesto pokazujesz Platformesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobek Re: CiemnoczoĹ?owski szefem PO IP: *.ztpnet.pl 05.04.06, 09:55 mangryk:) ja też Cię lubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no no A co tam u szefa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 21:26 Jasia-strażaka my-uczennice-vii-liceum.atspace.com/index.html#3pjs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozieł Re: A co tam u szefa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 21:16 A tyn stożok to dyć jakichści znojomy, od kojfry cy co? Odpowiedz Link Zgłoś