Dodaj do ulubionych

Życzenia dla Tusi

19.12.02, 21:13
Życzę Ci abyś znalazła pracę, by te Święta pozwoliły Ci zapomnieć o trudnych
chwilach jakie przeżywałaś.
Masz tu wielu przyjaciół i życzę Ci abyś mogła do nas częściej zaglądać i z
nami rozmawiać (jeżeli oczywiście masz w tym jakąś przyjemność :-))) ).
Dużo zdrowia i mało trosk !
Obserwuj wątek
    • Gość: heniek Re: Życzenia dla Tusi IP: *.man.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 20.12.02, 11:16

Dołączam się do życzeń. Wszystkiego dobrego.

> Życzę Ci abyś znalazła pracę, by te Święta pozwoliły Ci zapomnieć o trudnych
      > chwilach jakie przeżywałaś.
      > Masz tu wielu przyjaciół i życzę Ci abyś mogła do nas częściej zaglądać i z
      > nami rozmawiać (jeżeli oczywiście masz w tym jakąś przyjemność :-))) ).
      > Dużo zdrowia i mało trosk !
    • bolek_rogatka Re: Życzenia dla Tusi 20.12.02, 11:43
      Niech się nie udusi.
      Przypadkiem.
      • tezgucio Re: Życzenia dla Tusi 20.12.02, 17:26
        Nawet się rymuje.
    • Gość: miRON Re: Życzenia dla Tusi IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.02, 11:22
      ja także życzę TUSI wszystkiego co najlepsze - jest naszą bohaterką lokalnej
      społeczności, ofiarą reżimu wstrętnej Ronowicz, główną kandydatką na Honorowego
      Obywatela Zielonej Góry (mogłaby darmowo jeździć mzk). Myślę, ze ma też TUSIA
      szansę znaleźć się w styczniowych Wydarzeniach Roku...
      Ale też wszystkiego co najlepsze pozostałym 20%-om bezrobotnych w tym mieście,
      oni może nie walczyli tak skutecznie z reżimem i nie mieli włączonej farelki w
      UM, no ale też są bez pracy!
      • Gość: kredka Re: Życzenia dla Tusi IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.12.02, 12:23
        Ja zycze Tusi zeby nauczyla sie szanowac chlebodawce. Ale zeby najpierw dostala
        prace.
        • Gość: Tusia Tusia dziękuje IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 19:08
          Bardzo wam dziękuję moi przyjaciele. Dużo dla mnie znaczy byc tu z wami i
          sprawia mi to ogromną radość. Życzę wam z całego serca abyscie zawsze patrzyli
          na świat przez różowe okulary. Wtedy nawet złe chwile nie są takie złe na jakie
          wyglądają.
          Dziękuję wam za wsparcie
          • tezgucio Re: Tusia dziękuje 27.12.02, 20:40
            Pracujesz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka