maciej_aszek 25.04.06, 11:33 Ręce przecz od rzek!!! Nie mam pojecia, jakie kożyści gospodarcze dały by te działania, wiem natomiast, co stracił by krajobraz! Zurbanizowanie tych terenów było by katastrofą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ron Re: Ekolodzy protestują IP: 80.72.152.* 25.04.06, 12:19 Brawo ekolodzy!!! Tak trzymać!!! Największym terrorystą w naszym regionie okazuje się być sam marszałek!!!! Dość dyktatu buraków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zieleniak2004 Polskie Warcholaki uprawają EkoWARholizm !!! 25.04.06, 13:25 Polski ekoWARholizm lokalny w akcji: - nie rozumiemy co niszczymy ale uparcie swoje robimy Wiemy lepiej bo jesteśmy Polakami Warchołami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Warcholak łapy precz od rzek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:40 Wyć mi się chce!!! znalazł się następny psychopatyczny oszołom który dostał jakies stanowisko i szaleńczo chce coś po sobie zaostawić.Nie ważne,że to będzie coś kretńskiego. Protestowć przeciw bezmiernej głupocie urzedasów . Ludzie ratujmy naszą przyrodę!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: Warcholak łapy precz od rzek!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.04.06, 08:10 lecz się dziecko, lecz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Bocheński łapy precz od rzek!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:43 Bocheński nieudacznik i krętacz odejdzie już niedługo!! ale pilnujmy buraka żeby przed odejściem nie zniszczył nam tego co tak cenne dla nas i przyszłych pokoleń!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Ekolodzy protestują IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.04.06, 17:22 ekolodzy dostaną w łapę to przestaną protestować tak jest zawsze ! hultaje i nieroby !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Ekolodzy protestują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 01:25 Ja pierdzielę mały ty tak serio??? akurat znam ludzi z Klubu Przyrodnika z Owczar i zapewniem cię ze są tam wykształceni ludzie,pasjonaci poprostu. Przykre jest to,że sa ludzie którzy myślą tak jak urzędasy:( czyli NIE MYŚLĄ!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wena Re: brak słów..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:12 Radzę polskim urzedasom uczyć się od przyrodników i krztałcic się,bo jak widać niedokrztałcone buce chcą nam zniszczyć Park Gryżyński!!!! Stanowczo protestuję!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Urzędnicza patologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:02 Można się załamać tą wszędobylską głupotą urzędasów .Mają zamiar zniszczyc cenne obszary pewnie dlatego że można na tym zarobic.Bo czyż można aż tak być pozbawionym wyobrazni???????????????? Tu chodzi o kase a tym ludziom kasa zabiera rozum. Ot prostaczki... Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: Ekolodzy protestują 19.08.06, 22:18 Niech żyja; andrzejusa karolek i landy Hura Odpowiedz Link Zgłoś