Dodaj do ulubionych

Puby, bary i dyskoteki

09.05.06, 17:12
www.imprezy.izg.pl/puby.html
Troszkę tego jest w Zielonej
Gdzie bywacie ? na piwie, koncercie czy dyskotece ?
Osobiście drugi raz z rzędu wpadnę do Kawonu :) tym razem na TSA akustycznie
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciey Re: Puby, bary i dyskoteki IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.06, 18:15
      Slodko-gorzka (byly Harlem) - kawalek od miasta ale maja to na czym mi w knajpie
      zalezy ;-)
      • Gość: student Re: Puby, bary i dyskoteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 18:26
        dla mnie kotlownia ;) pozdro DJ Munio
      • aski68 Re: Puby, bary i dyskoteki 09.05.06, 18:47
        Gość portalu: Maciey napisał(a):

> Slodko-gorzka (byly Harlem) - kawalek od miasta ale maja to na czym mi w knajpi
        > e
        > zalezy ;-)

Harlem to była moja ulubiona knajpka... przez bardzooo długi czas :)
        Gdzie się podziały tamte klimaty :))
        pzdr
        • Gość: Maciey Re: Puby, bary i dyskoteki IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.06, 20:18
          Harlem pod koniec swojej dzialalnosci klimatu mial niestety juz niewiele. Teraz
          SG :)
          • aski68 Był ktoś w SG ? 17.05.06, 12:36
            Ciekaw jestem jak tam jest, czy zostało coś z Harlemu ?
            choćby klimat :)
            pzdr
            • Gość: xxx Re: Był ktoś w SG ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.05.06, 12:50
              słodko-gorzka fajna knajpa, taka klubowa. jedna z niewielu w której można
              pogadać, muza też fajna, klimat też mi pasuje- nie ma wrzasku i chamstwa
    • Gość: kaper Re: Puby, bary i dyskoteki IP: 82.160.254.* 23.05.06, 17:08
      kotlownia :)
      • Gość: doss Re: Puby, bary i dyskoteki IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.05.06, 17:07
        Highlander:)
        • Gość: kasia Re: Puby, bary i dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 13:47
          kotłownia!kotłownia!kotłownia!kotłownia!
    • Gość: as Re: Puby, bary i dyskoteki IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 31.05.06, 09:47
      ASDG
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka