gr000by 28.06.06, 09:48 pieknie, fotograf to pedofil Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarek Re: Asfalt się topi, ludzie mdleją IP: *.ztpnet.pl 28.06.06, 11:20 WCALE NIE JEST (i nie bylo)TAK GORACO. Przestancie przezywac ps. @ gr000by - stuknij ty sie w leb, zanim cos napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: Asfalt się topi, ludzie mdleją IP: 62.87.177.* 28.06.06, 12:49 Ale to niestety tak wyglada. W krajach, w ktore jestesmy tak zapatrzeni wlasnie takie sa zwyczeje. Za fotografie dziecka - pedofil, za powiedzenie kolezance z pracy, ze ladnie wyglada - molestowanie :-) Takie czasy :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: Asfalt się topi, ludzie mdleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 17:52 ja mdleję jak widze moja 120kg sąsiadke w negliżu..kurcze niezapomniany widok,widzieliscie kiedysś słonia przechadzającego się w blasku słońca na wysokości 15metrów?Zapewniam,ze nie,widok z okna-darmowy,butrelka piwa,niezbędna do obserwacji-3zł,wrażenia-BEZCENNE!!!!!!!!!!!!!!:) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
yepes-boski Re: Asfalt się topi, ludzie mdleją 28.06.06, 21:11 Gość portalu: joe napisał(a): > ja mdleję jak widze moja 120kg sąsiadke w negliżu..kurcze niezapomniany > widok,widzieliscie kiedysś słonia przechadzającego się w blasku słońca na > wysokości 15metrów?Zapewniam,ze nie,widok z okna-darmowy,butrelka piwa,niezbędn > a > do obserwacji-3zł,wrażenia-BEZCENNE!!!!!!!!!!!!!!:) :) :) Kurde chyba gadasz o mojej żonie:)juz dawno mi obrzydła ta oblesna osóbka,jak chcesz to bierz za free,ale bezcenna to ona nie jest chyba,ze oddasz ją za okup bogatemu tatusiowi,bo mi nawet jakbyś doplacał to nie wezmę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Asfalt się topi, ludzie mdleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:03 Oddaj do skupu złomu,za kazdy kilogram dostaniesz ok.11groszy(liczę jako żelastwo):),jest jedno ale...TRANSPORT-chyba najlepiej zrzuć ją z balkonu-taniej:) Odpowiedz Link Zgłoś