Dodaj do ulubionych

Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną pupę?

04.07.06, 11:49
Byłam wczoraj na mieście w zwiewnej sukience oczywiście:)No i zawiał
wiatr,który odsłonił mój duży atut,jakim jest moja zgrabna,filigranowa
pupcia:)Myślalam,ze facetom oczy pouciekają...Nie patrzyli na partnerki tylko
na mnie,a ja z rumieńcem na twarzy(nie kryję,że także zadowolenia)udawałam
niewzruszoną:)Jeden nawet krzyknął -ale pupa,ale stringi.Męskie samce:)Hormony
buzują:)Lato się zaczyna!
Obserwuj wątek
    • Gość: starywyga Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 11:58
      Nie chwal się-bo jeszcze uwierzysz że masz najfajniejsze pierdnięcie w mieście
    • urocza_samanta Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p 04.07.06, 13:19
      Moja pupa jest zgrabniejsza od twojej głupiutkamariolko.
      Za mną faceci nie muszą sie ani ogladac ani slinić. Ale za to moga się umówić.
      Lubię konkrety
      • Gość: Majer Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.ztpnet.pl 04.07.06, 13:55
        albo to faceci sobie jaja robią albo jakieś głupie cizie ze
        studia,dowartościowana kobieta nie musi takich głupot na forum pisać.
    • Gość: kosmita Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:06
      >>>"""Męskie samce""":)Hormony buzują:)Lato się zaczyna! <<<

??????????????????????????????. Och "żeńska samico"...
      • Gość: kosmita Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:09
        >>>"""Męskie samce""":)Hormony buzują:)Lato się zaczyna! <<<

??????????????????????????????. Och "żeńska samico"... Może męska samico ?
        Słoneczko przypaliło główeczkę ?
        • Gość: kicia Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.zacisze.zgora.pl 04.07.06, 14:16
          Jestem zdegustowana. Czu ktoś się tym forum opiekuje. motyla noga?! Co to za
          wątek? Po prostu słabo mi od tej intelektualnej rozpusty...
          • urocza_samanta Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p 04.07.06, 14:22
            To nie ja zaczęłam tylko Mariola. Lafirynda jedna. Jej sie wydaje że moze miec
            kazdego faceta. Tylko prowokuje i nie dziwota że facetom hormony buzuja.
            Ja jestem inna i prosze mi tu od rozpusty nie inputowac
            • Gość: majka Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.ztpnet.pl 04.07.06, 14:47
              jak już to imputować,idiotki
              • Gość: piękna Brunhilda Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:52
                Siostry, przestańcie. Na mnie leci mój stary, jak pochleje i bardzo mu się
                podobają moje wielkie majtochy.
              • urocza_samanta Do Majki 04.07.06, 15:26
                Bardzo dziekuje ze mnie poprawiłas. Zdenerwowałam sie.
                A idiotką wcale nie jestem. Forum jest dla wszystkich. Nie chcesz to nie czytaj.
    • Gość: stefan Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.07.06, 17:38
      fajna pupcia i stringi zawsze jest super !!!!
    • Gość: napalona samica Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 18:21
      Ej no co wy, to mutantka! Skoro widziała że faceci sie na jej wieeelkie
      siedzenie gapią to znaczy że ma oczy na dóóópie!!! No bo jakby miała na głowie
      to skądy by z tyłu widziała nie?
    • Gość: ale jaja Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.ztpnet.pl 04.07.06, 19:52
      Przecież widać gołym okiem, że mariolka to FACET!!!
      • Gość: szybki Lopez Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 00:07
        Mariolka przeca ja już nie wytrzymię z Tobą!!!!!!!!!Ja żem chcial powiedzieć,ze
        mi sie sexsić chce bardzo,a stringi i zgrabne tyleczki doprowadzają mnie do spazm:)
      • Gość: max Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 07:48
        "Przecież widać gołym okiem, że mariolka to FACET!!!"

I myślisz, że faceci się tak oglądali za mariolkiem w stringach i sukience?
        Ech, zboczeńcy, im też hormony buzują!
    • yepes-boski Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p 05.07.06, 00:09
      Mariola ale Ty prowokujesz,facet jeden z drugim chodzi
      nabuzowany,podniecony,najarany,a Ty kusisz kobieto,kusisz.Nie wierz NIGDY
      kobiecie dobrą radę Ci dam,nic gorszego na świecie nie przytrafia się nam!
    • be.em Prawdziwi faceci 05.07.06, 08:19
      lecą na intelekt i urok osobisty;) Co im po stringach? Sex trwa 15 minut,
      później to trzeba mieć pomysły, żeby się życie nie znudziło;)
      • Gość: Majka Re: Prawdziwi faceci IP: *.ztpnet.pl 05.07.06, 08:38
        be.em aż tak zle u ciebie,sex w 15 minut????
        • be.em Re: Prawdziwi faceci 05.07.06, 08:50
          4 razy po 2 razy, 8 razy raz po raz;) nie znasz? :))) ja nie trawię 3
          godzinnego myziania!!! ma być krótko, orgazmowo i intensywnie, żeby mi jeszcze
          pół doby oczy błyszczały;)
          • Gość: majka Re: Prawdziwi faceci IP: *.ztpnet.pl 05.07.06, 09:15
            może też być długo,orgazmowo i intensywnie,to ja ci radzę zmień partnera:)
            • be.em Re: Prawdziwi faceci 05.07.06, 09:16
              nie ma szans:) po pierwsze nie lubię, po drugie stara już jestem - szybko się
              męczę;)
        • be.em Majka 05.07.06, 08:51
          a u Ciebie dłuzej? hmm... to albo zmień faceta, albo zacznij się strać;)
      • dziarskidziadunio Męskie samce 05.07.06, 11:44
        tylko sex nam w głowie i to nie zmienia(i nie zmieni) się od lat,a na
        młodą,zgrabną pupę zawsze będzie popyt,ile można patrzeć na grubaśny tyłek
        swojej kobiety-ile można się nim podniecać?
        • Gość: bolo Re: Męskie samce IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.06, 11:59
          Masz racje dziadku. Niech nam żyją młode zgrabne pupy
          • Gość: starywyga Re: Męskie samce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:50
            Tylko te zgrabne pupy niech pamiętają ażeby mieć zamknęte buzie,bo przy tych
            kusych kieckach i skąpych majtkach powstają przeciągi i o przeziębienie
            kanalizacji nie trudno.Co prawda są specjaliści od tzw.kanalizacji damskiej ale
            z reguły są to teoretycy.A więc uwaga kobitki-starajcie się mieć buzie
            zamknięte podczas waszych wędrówek.
            • Gość: kamil z klanu Re: Męskie samce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 13:09
              Ja wolę kiedy sa otwarte(buzie) :)
              • Gość: starywyga Re: Męskie samce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 13:20
                Kumam blusa- nazywa się to egzamin ustny-strach niestety bo te zęby-a w razie
                tzw. szczękoscisku? co wtedy
    • cccp1981 Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p 05.07.06, 12:41
      Hmm... Szkoda, że Internet jest dostępny dla wszystkich.
      • Gość: bolo Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.06, 13:39
        Oj wyluzuj. Sezon ogórkowy. :))))
      • be.em Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p 05.07.06, 13:42
        eee... nie narzekaj, przynajmniej nie o gorzowie i nie o zielonej :)
      • Gość: starywyga Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 13:42
        A co powinien byc dostępny tylko dla pustaczek którym się wydaje że mają
        inteligencję+urodę-jeden z postów już tak zaczęłaś
        • cccp1981 Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p 05.07.06, 13:47
          starywyga
          DlaTwojej informacji jestem mężczyzną.
          • Gość: starywyga Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 13:50
            Ok.
            • be.em Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p 05.07.06, 13:51
              ooo jaka zgoda między samcami!! budujące;) gdyby to była kobieta, bluźniłby
              dalej;)
              • Gość: malarz-tapeciarz Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:40
                Faceci lecą na wszystko co się rusza w akcie desperacji nawet na tzw
                kaszaloty:)Wiem,bo sam jestem facetem,chociaż nie preferuję waleni:)Ale
                młode,jędrne ciałko jak najbardziej:)
    • be.em Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p 06.07.06, 07:43
      weź kury z kurnika;)
      • yepes-boski Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p 06.07.06, 08:29
        Może ochcić Mariolkę najlepszą prowokatorką anno domini 2006?:)Wprawdzie to
        dopiero polowa,ale wątpię,żeby ktoś pobił ją pod tym względem-stringi i ładna
        pupa nie zawsze idą w parze Mariolka z intelektem(chociaż nie jest on
        najważniejszy dla sporej ilości facetów,przynajmniej na poczatku-co tu duzo ukrywać)
        • Gość: kamil z klanu Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 10:36
          Mariolka dawaj dzisiaj bez stringów!Na takie upały najlepiej bez-nawet lekarze
          to poświadczą!A faceci dopiero sobie chętki narobią:-)
          • dziarskidziadunio Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p 07.07.06, 11:37
            popieram-Mariola chuć to normalna sprawa,poddaj jej się bez ogródek!
            • Gość: deJAvu Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 09:22
              Mariolka ty glupiutka czy nimfomanka?lubisz ostre harce-wyginance?
              • Gość: deJAvu Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 09:23
                A co na to urocza samanta,majka,beem?Lubicie mariolke za jej...no wlasnie co?
                • yepes-boski Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p 08.07.06, 11:01
                  Mariolka dalbym Ci klapsa na gołą pupę:)
                  • Gość: deJAvu Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 23:50
                    Mam ochote...teraz...now!!!
                    • Gość: Stringer Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.ztpnet.pl 09.07.06, 11:38
                      Kiedyś majtki zakrywały pupę, a dziś to pupa zakrywa majtki /stringi/ hi, hi, hi...
                      • glupiutkamariolka Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p 09.07.06, 12:00
                        Faceci:)ja lubię meskie towarzystwo,zresztą która kobieta nie lubi:)a stringi i
                        ładna pupa(nie otłuszczona,bez celulitisu) to atrybut każdej kobiety!
    • Gość: dziad TAK! IP: 80.53.41.* 09.07.06, 13:31
      • Gość: maniek Re: TAK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 13:41
        Co tu dużo ukrywać:)po prostu tak jest,przytoczę słowa
        premiera(eks???)Marcinkiewicza-YES,Yes,Yes...:)
        • Gość: dziad No i trzeba byc szczerym IP: 80.53.41.* 09.07.06, 13:50
          ladna pup i ladna buzia... cycki juz nie sa wazne... zlapac za fajne dupsko,
          panienka od tylu wyglada apetycznie i ponetnie...
          • Gość: maniek Re: No i trzeba byc szczerym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 15:06
            No ba:)szczera prawda przebija przez Twoje słowa-nic dodać nic ująć,ale...cycki
            też są ważne,zresztą świat kręci się wokół waginy-Kopernik się mylił:)
            • ezabela Re: No i trzeba byc szczerym 10.07.06, 15:17
              sssię chłopcy rozmarzyli:)))
              • Gość: dziad co sssiesz? IP: 80.53.41.* 10.07.06, 20:39
                uwazaj zeby Ci sie make-up nie rozmazal ;)
                • Gość: malarz-tapeciarz Re: co sssiesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:13
                  Lizaka chupa-chupsa za 75gr:)
                  • glupiutkamariolka Re: co sssiesz? 18.07.06, 14:15
                    Gość portalu: malarz-tapeciarz napisał(a):

> Lizaka chupa-chupsa za 75gr:)
                    tapeciarzom dziekujemy,malarzom tez
                • glupiutkamariolka Re: co sssiesz? 18.07.06, 14:15
                  Gość portalu: dziad napisał(a):

> uwazaj zeby Ci sie make-up nie rozmazal ;)
                  Dziad jestes nim chyba nie tylko z nicka
                  • Gość: dziad Re: co sssiesz? IP: 80.53.41.* 24.07.06, 21:10
                    a to cos zmienia? sa kobiety szmaty, sa kobiety k*y, sa faceci alfonsi, sa
                    faceci dziady... swiat jest duzy i dla kazdego starczy miejsca... jesli cie cos
                    uwiera to napewno nie jest moj k*s wiec wyluzuj.
    • Gość: S'Kubana Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 16:13
      Moja przyjacióla ma taką "filigranową" pupę, że na niej wszystkie majtki
      wyglądają jak stringi. A jej facet to uwielbia hehe
      • Gość: deJAvu Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 17:45
        aż taaaaaaka duża?Bo nie skumałem???
        • Gość: S'Kubana Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 17:52
          Duża ? Ona jest olbrzymia !!! Ale za to potrafi na niej wygrać każdą melodie
          hehehe. Słynie z tego w naszej okolicy. A jej facet też grubas więc mu pasuje.
          • Gość: deJAvu Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:40
            O ludzie,ja bym się chyba powiesił albo utopił w najbliższym staiwe czy
            rzeczce,ale skoro facetowi pasuje,o gustach sie podobno nie dyskutuje:)
            • glupiutkamariolka Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p 18.07.06, 18:46
              Gość portalu: deJAvu napisał(a):

> O ludzie,ja bym się chyba powiesił albo utopił w najbliższym staiwe czy
              > rzeczce,ale skoro facetowi pasuje,o gustach sie podobno nie dyskutuje:)
              dokladnie-moglaby ciebie kochaniutki zgnieść swoim wielkim cielskiem,my laski
              nazywamy takie dziewczyny mobydickami
            • Gość: S'Kubana Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:40
              A wiesz co jest najlepsze? Że ma bardzo płaski brzuch - nawet umięśniony ale
              cycków też nie ma (no coś tam ma) i wąskie ramionka. Bardzo niespotykana
              postura. No ale jest moją przyjaciółką i bardzo ją lubię mimo tego, że jak
              jedziemy samochodem to siedzi mi na biegach hehe i mam problem z ich zmianą.
    • Gość: Szczepek Faktycznie głupiutka, Mariolka ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 16:17
      • Gość: maniek Re: Faktycznie głupiutka, Mariolka ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:29
        Oj lecą malutka lecą jak muchy do gów.a:)
        • be.em Maniek:) 20.07.06, 07:37
          Gość portalu: maniek napisał(a):

> Oj lecą malutka lecą jak muchy do gów.a:)

jaka pięęęęękna Maniek puenta do tego wątku i do facetów ogółem;) Brawo!!!
        • Gość: trabancik Re: Faktycznie głupiutka, Mariolka ;) n/t IP: *.ztpnet.pl 20.07.06, 23:40
          do dżemu też ....
          ale to już zależy kto co woli :):)

• Gość: maniek Re: Faktycznie głupiutka, Mariolka ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:14
            Ja tam jestem poprawny politycznie,więc mogę lecieć tylko w przerwie w czasie
            pracy do sklepu po małe zimne piwko:)
    • Gość: kirkor Re: Czy faceci aż tak lecą na stringi i zgrabną p IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.07.06, 01:04
      oj tak, w koncu to psy na baby
      • Gość: zenek blues Piwo i kobiety ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 20:24
        Do Mańka:
        najgorsze co cię w życiu spotkać może niestety
        to ciepłe piwo i zimne kobiety- reszta to pryszcz
        • Gość: maniek Re: Piwo i kobiety ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:23
          Niemal trafiłeś w sedno:) ciepłe piwo i zimne kobitki..a pfeee...:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka