Gość: Ignacy IP: *.dzonkow.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 11:16 www.wprost.pl/ar/?O=41310 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan6 Re: Dariusz Frejman a 'Ordynacka' 03.03.03, 17:00 Już pisałem na ten temat, wykazując ligę kolesiów. Nadana przez p. Listowskiego władza prezesa Centrum Biznesu, Dyrektor TVP Reginalnej- nadal trzyma te dwa stołki. Brak wiedzy i ignorancja, to chyba nie głupota w przeprowadzeniu likwidacji Palmiarnii sp. z o.o.(przecież miał prawników)a pozostawił palmiarnię bez właściciela a wnioskuje do miasta o przekazanie jej do CB. Kolega z ZSP Lesiu Lewandowski (obecnie Dyrekrtor CB), wszyscy podczepiaja się teraz pod festiwal Zjednoczonej Europy. Jeszcze zaproszą Kwaśniewskiego czy Millera - jak dotrwa - i to będzie najlepsz promocja "Ordynackiej" 'Czerwonej Góry' albo jak kto woli po frejmanowsku "grajdolka" Odpowiedz Link Zgłoś
ola9 Re: Dariusz Frejman a 'Ordynacka' 03.03.03, 17:41 stefan6 napisał: > Już pisałem na ten temat, wykazując ligę kolesiów. Nadana przez p. Listowskiego to prawda, stefan pisał, a społeczeństwo go nie pochwaliło za czujność I co byśmy stefan bez ciebie zrobili? och Stefan, zaśpiewaj nam na festiwalu jakiś protest - song o grajdołku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziel Re: Dariusz Frejman a 'Ordynacka' IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 21:02 Mi sie ordynacka kojarzy z taką szmirowatą powieścią Trędowata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bin2 Re: Dariusz Frejman a 'Ordynacka' IP: 212.109.132.* 06.03.03, 21:32 A to ciekawe? Pracowałam na Ordynackiej i z różnymi rzeczami mi się kojarzy, z różnymi ludźmi ale nie z TRĘDOWATĄ!! Odpowiedz Link Zgłoś