aniutek 06.04.02, 22:23 kiedy zglosic sie do lekarza aby usunac ? / planujemy powiekszenie rodziny chetnie wyslucham rad i ciekawostek, pozdraw, aniutek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zniszczona_krystyna Re: spirala ...... 06.04.02, 23:26 aniutek napisał(a): > kiedy zglosic sie do lekarza aby usunac ? / planujemy powiekszenie > rodziny > chetnie wyslucham rad i ciekawostek, > pozdraw, > aniutek Po tem filmie spirala śmierci, czułam że też chyba czas powiększyć rodzinę. Ale poszłam kilka razy do toalety i się skończyło. Podczas kontroli u cipologa poproś o sprawdzenie, czy się nie przemieściła i poproś o poradę i nie pytaj moja serdeczna więcej tak głupio. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: spirala ...... 07.04.02, 05:54 zniszczona_krystyna napisa?(a): > aniutek napisa?(a): > > > kiedy zglosic sie do lekarza aby usunac ? / planujemy powiekszenie > > rodziny > > chetnie wyslucham rad i ciekawostek, > > pozdraw, > > aniutek > Po tem filmie spirala s´mierci, czu?am z˙e tez˙ chyba czas powie˛kszyc´ rodzine˛. Ale > > posz?am kilka razy do toalety i sie˛ skon´czy?o. > Podczas kontroli u cipologa popros´ o sprawdzenie, czy sie˛ nie przemies´ci?a i > popros´ o porade˛ i nie pytaj moja serdeczna wie˛cej tak g?upio. taaaa co bylo glupiego w moim pytaniu ? a moze Ty nie zrozumialas ? chodzilo oczywiscie o dzien cyklu w ktorym to najlepiej ow miedziany drucik wyjac. ot i tyle, a na przyszlosc radzilabym nie odzywac sie jesli nie masz nic rzeczowego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_76 Re: spirala ...... 08.04.02, 11:22 > Po tem filmie spirala śmierci, czułam że też chyba czas powiększyć rodzinę. Ale > > poszłam kilka razy do toalety i się skończyło. > Podczas kontroli u cipologa poproś o sprawdzenie, czy się nie przemieściła i > poproś o poradę i nie pytaj moja serdeczna więcej tak głupio. > No wlasnie, o co Ci chodzi??! Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: spirala ...... 12.04.02, 05:26 bardzo prosze P Doktor o odpowiedz- ktorego dnia cyklu zglosic sie do ginekologa aby wyjac wkladke/spirale? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
fargo Re: spirala ...... 15.04.02, 14:11 Właśnie niedawno wyjmowałam swoją. Powinnaś to zrobić w czasie miesiączki, kiedy kanał jest najszerszy. To zupełnie nie boli i trwa tylko chwilkę. Moja Pani doktor sugerowała również wyjęcie w każdym innym dniu - ale zaznaczała że wtedy może troszeczkę zaboleć. Różnica między nami jest tylko taka, że ja już rodziłam i naturalnie mam szerszy kanał. Ale to tylko mała dygresja, może to nie ma żadnego znaczenia. Pozrawiam Cię serdecznie. fargo Odpowiedz Link Zgłoś
trewa Re: spirala ...... 16.04.02, 01:38 a mnie ciekawi jak to jest kiedy zakłada się spiralę ,co dobrego i co może złego się przytrafić Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: spirala ...... 16.04.02, 02:56 fargo serdeczne dzieki za info :))) odnosnie pytania trewy to- mnie zakladanie tego ustrojstwa bolalo, odczuwalam skurcze macicy przez okolo 4-5 godzn po, srodki przeciwbolowe powinny zalatwic sprawe. Poza tym same zalety, zero zapominania, doustne srodki anyu wywolywaly we mnie brak zainteresowania sexem choc normalnie jestem bardzo pobudliwa teraz wszystko wrocilo do normy .... hehehehehe pozdrawiam, aniutek trewa napisa?(a): > a mnie ciekawi jak to jest kiedy zak?ada sie˛ spirale˛ ,co dobrego i co moz˙e z? > ego sie˛ przytrafic´ Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: spirala ...... 16.04.02, 15:09 Ja myślę,ze 2-3 miesiące przed planowana ciazą. Odpowiedz Link Zgłoś