zasieki1 01.11.06, 17:41 zlece, najchetniej studentowi (np. z sulechowa), wykonanie projektu ogrodu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zasieki1 Re: projekt ogrodu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:29 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nando rafael Re: projekt ogrodu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 04:35 602324065 koleś robił mi kiedyś projekt i byłem zadowolony,Tomek ma na imię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: projekt ogrodu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 14:46 Ja już robiłem projekt za friko.Starzy architekci kasują 2,50 za m2 ,a mi dali 200zł bo ja student.Nie dajcie się wykorzystywać.Za grabienie liści w Angli płacą 7 funtów za godzinę.Niech sobie sami rysują i malują zobaczą ile to jest pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nando rafael Re: projekt ogrodu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 15:08 200zł za projekt ogrodu to jak za darmo-wyzysk nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisia Re: projekt ogrodu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:11 Współczuję tym co sami sobie z tym zadaniem nie porafią poradzić;) serio:) zasieki a ile masz metrów tego ogrodu,jeśli to nie sicret?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasieki1 Re: projekt ogrodu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 21:45 ok. 500 m. kw. nie ma co wspolczuc. potrafisz separowac samoloty w powietrzu? nie! i wcale ci nie wspolczuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: projekt ogrodu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:53 No nie każdy ma zdolności i czuje klimat-czy to w projektowanieu ogrodu czy wnętrza. Lepiej poświęcić pieniadz na specjalistę i jak się nie ma zdolności to nie robić "po swojemu"i potem nie straszyc ludzi:) Takie wnętrza i ogrody robione przez samych właścicieli którzy o estetyce mają pojęcie ŻADNE można "podziwiać"np na stronach biur nieruchomości.Zazwyczaj idać pieniądz i żenujący brak gustu polaków:( Pewnie przyczepi sie ktoś,że o gustach się nie dyskutuje...ele niech tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: projekt ogrodu? IP: *.ztpnet.pl 06.11.06, 21:57 Zasieki, tylko nie mów że nie potrafisz.Nie izoluj sie, nie stawiaj zapór jak twój nick- na tematy ogrodowe. Chyba że nie masz czasu to ok. Ja miałem ten problem i poradziłem sobie w ten sposób że wpisywałem w wyszukiwarce różne hasła np.ogrody, projektowanie ogrodów itp. Google pokazywały strony gdzie były juz urzadzone ogrody.Wybierałem z każdego coś dla siebie wg tego na co mnie stać /małe rosliny mała kasa ale dłuższe oczekiwanie na efekt końcowy, duża kasa.../i co sie podobało. Masz do dyspozycji atlas rośli ozdobnych /krzewów, drzew i bylin.../,popatrz jak wygladaja, decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasieki1 Re: projekt ogrodu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 08:05 co wyscie sie tak uparli zebym sam to zrobil. nie chce, nie umiem, nie mam czasu, wole zdac sie na kogos, kto zajmuje sie tym zawodowo. Odpowiedz Link Zgłoś
atena48 Re: nie ma sensu zmuszac kogoś , kto ma kasę 08.11.06, 08:30 i nie czuje tematu, aby to sam robił. Tak jak juz wcześniej ktoś stwierdził nie każdy ma wyobraźnię przestrzenną i zmysł estetyczny. Do tego tez dochodzi troche wiedzy z zakresu ogrodnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: nie ma sensu zmuszac kogoś , kto ma kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 01:21 Zasieki..oferuje pomoc:)) co ty na to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasieki1 Re: nie ma sensu zmuszac kogoś , kto ma kasę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 07:15 wybornie. prosze o kontakt zasieki1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka Re: nie ma sensu zmuszac kogoś , kto ma kasę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:38 Widzę że do projektowania potrzebny jest student a nie studentka.Pewnie chodzi o krzakoterapię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasieki1 Re: nie ma sensu zmuszac kogoś , kto ma kasę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:31 studentka jest rownie mile widziana. nie nie jestem seksista;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: projekt ogrodu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 00:40 Oferowałam pomoc,ale zaniemówiłam chwilowo. Czy już kogoś masz do projektu? Jaki to obszar? w metrach kw czy może hektarach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: projekt ogrodu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 08:46 Już najwyższy czas skończyć z tym tematem bo jest nudny.Chcecie zarobić na studia to lećcie na wyspy tam jest kasa.A tu są cieniasy i nie mają kasy,a ci co noszą krawaty to płacą grosze i na raty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasieki Re: projekt ogrodu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 09:43 temat wciaz aktualny. napisz na maila: zasieki1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś