Dodaj do ulubionych

projekt ogrodu?

01.11.06, 17:41
zlece, najchetniej studentowi (np. z sulechowa), wykonanie projektu ogrodu
Obserwuj wątek
    • Gość: zasieki1 Re: projekt ogrodu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:29
      up
      • Gość: nando rafael Re: projekt ogrodu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 04:35
        602324065 koleś robił mi kiedyś projekt i byłem zadowolony,Tomek ma na imię
        • Gość: Roman Re: projekt ogrodu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 14:46
          Ja już robiłem projekt za friko.Starzy architekci kasują 2,50 za m2 ,a mi dali
          200zł bo ja student.Nie dajcie się wykorzystywać.Za grabienie liści w Angli
          płacą 7 funtów za godzinę.Niech sobie sami rysują i malują zobaczą ile to jest
          pracy.
          • Gość: nando rafael Re: projekt ogrodu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 15:08
            200zł za projekt ogrodu to jak za darmo-wyzysk nic więcej
    • Gość: Wisia Re: projekt ogrodu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:11
      Współczuję tym co sami sobie z tym zadaniem nie porafią poradzić;)
      serio:)
      zasieki a ile masz metrów tego ogrodu,jeśli to nie sicret?:)
      • Gość: zasieki1 Re: projekt ogrodu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 21:45
        ok. 500 m. kw.

nie ma co wspolczuc. potrafisz separowac samoloty w powietrzu? nie! i wcale ci
        nie wspolczuje ;)
    • Gość: Joanna Re: projekt ogrodu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:53
      No nie każdy ma zdolności i czuje klimat-czy
      to w projektowanieu ogrodu czy wnętrza.
      Lepiej poświęcić pieniadz na specjalistę i jak się nie ma zdolności to
      nie robić "po swojemu"i potem nie straszyc ludzi:)
      Takie wnętrza i ogrody robione przez samych właścicieli którzy
      o estetyce mają pojęcie ŻADNE można "podziwiać"np na stronach
      biur nieruchomości.Zazwyczaj idać pieniądz i żenujący brak gustu polaków:(
      Pewnie przyczepi sie ktoś,że o gustach się nie dyskutuje...ele niech tam...
      • Gość: fox Re: projekt ogrodu? IP: *.ztpnet.pl 06.11.06, 21:57
        Zasieki, tylko nie mów że nie potrafisz.Nie izoluj sie, nie stawiaj zapór jak
        twój nick- na tematy ogrodowe.
        Chyba że nie masz czasu to ok.
        Ja miałem ten problem i poradziłem sobie w ten sposób że wpisywałem w
        wyszukiwarce różne hasła np.ogrody, projektowanie ogrodów itp.
        Google pokazywały strony gdzie były juz urzadzone ogrody.Wybierałem z każdego
        coś dla siebie wg tego na co mnie stać /małe rosliny mała kasa ale dłuższe
        oczekiwanie na efekt końcowy, duża kasa.../i co sie podobało.
        Masz do dyspozycji atlas rośli ozdobnych /krzewów, drzew i bylin.../,popatrz jak
        wygladaja, decyzja.
        • Gość: zasieki1 Re: projekt ogrodu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 08:05
          co wyscie sie tak uparli zebym sam to zrobil. nie chce, nie umiem, nie mam
          czasu, wole zdac sie na kogos, kto zajmuje sie tym zawodowo.
          • atena48 Re: nie ma sensu zmuszac kogoś , kto ma kasę 08.11.06, 08:30
            i nie czuje tematu, aby to sam robił. Tak jak juz wcześniej ktoś stwierdził nie
            każdy ma wyobraźnię przestrzenną i zmysł estetyczny. Do tego tez dochodzi
            troche wiedzy z zakresu ogrodnictwa.
            • Gość: Asia Re: nie ma sensu zmuszac kogoś , kto ma kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 01:21
              Zasieki..oferuje pomoc:))
              co ty na to:)
              • Gość: zasieki1 Re: nie ma sensu zmuszac kogoś , kto ma kasę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 07:15
                wybornie. prosze o kontakt zasieki1@gazeta.pl
                • Gość: Studentka Re: nie ma sensu zmuszac kogoś , kto ma kasę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:38
                  Widzę że do projektowania potrzebny jest student a nie studentka.Pewnie chodzi
                  o krzakoterapię.
                  • Gość: zasieki1 Re: nie ma sensu zmuszac kogoś , kto ma kasę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:31
                    studentka jest rownie mile widziana. nie nie jestem seksista;)
    • Gość: Asia Re: projekt ogrodu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 00:40
      Oferowałam pomoc,ale zaniemówiłam chwilowo.
      Czy już kogoś masz do projektu?
      Jaki to obszar? w metrach kw czy może hektarach?
      • Gość: Roman Re: projekt ogrodu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 08:46
        Już najwyższy czas skończyć z tym tematem bo jest nudny.Chcecie zarobić na
        studia to lećcie na wyspy tam jest kasa.A tu są cieniasy i nie mają kasy,a ci
        co noszą krawaty to płacą grosze i na raty.
      • Gość: zasieki Re: projekt ogrodu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 09:43
        temat wciaz aktualny. napisz na maila: zasieki1@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka