Dodaj do ulubionych

Sylwetka Janusza Kubickiego

24.11.06, 08:36
zaczynałem od stanowisk pracowniczych, a kończyłem na kierowniczych i nikt mi
nie zarzuci, że pomogła mi w tym legitymacja partyjna - opowiada.

Od trzech lat szefuje w Poliklinice. Nie ukrywał nigdy, że skorzystał ze
znajomości z posłami SLD Bogusławem Wontorem i Alfredem Owocem.

jakies rozdwojenie jazni co??

ale to bardzo typowe dla gadanie dla ludzi wywadzacych sie spod skrzydel
kwacha millera oleksego.

coz np listek czy bochen nie pozwolilby sobie na takie faux pas. ale kubicki
jeszcze sie wyrobi i zacznie gadac tak jak chca sluchac tego potencjalni wyborcy.

listek to wyzsza poolka i stary wyjadacz partyjny

kubicki hmmm to szprotawa i podniecanie sie komputerem.

idac tokiem rozumowania szefa polikliniki ja tez sobie palne.

Brzydze sie sciaganiem i nigdy nie sciagalem na zadnych zajeciach.
Oczywiscie nie wstydze sie tego i nie ukrywam ze moja praca w zawodowce byla
sciagnieta w calosci z internetu ale ....
Obserwuj wątek
    • silveres Sylwetka Janusza Kubickiego 24.11.06, 08:42
      Poparcie dla Kubickiego! Dla człowieka, który potrafi zarzadzac! Młodego profesjonalistę w swoim fachu menedżera!
      Nie oddam głosu na kobietę, która niby wiąze sie z prawicą a na pare miesiecy przed stanem wojennym ucieka na 5 lat do USA!!! Na kobietę, która nie ma doświadczenia w zarzadzaniu, która prowadziła firmę 2 osobowa, która z wykształcenia jest mechanikiem konstruktorem! Na kobiete, która bierze sie do wszystkiego i niczego nie potrafi pociagnac do konca (rada miasta, sejm, przegrane wybory do sejmiku, na prezydenta, na europosła)!
    • Gość: elbuz Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 09:16
      Panie januszu będę na Pana głosowała, nie obchodzi mnie do jakiej partii Pan
      należy.Decydując się na oddanie głosu na Pana jest tylko Pana profesjonalizm.
    • Gość: John F. Kennedy Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 09:18
      Skacze na spadochronie, ALE z przywiązany do instruktora !
      Czy w polityce nie jest podobnie ?
      Trzeba mieć linki ubezpieczające w postaci członków SLD-owskiego Klubu
      Milicyjnego w Radzie Miasta.
      • silveres Re: Sylwetka Janusza Kubickiego 24.11.06, 09:25
        piszesz jakby Bozenna byla bezpartyjną i nie miala swojego zaplecza hehehe
        • Gość: kicia Re: Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.zacisze.zgora.pl 24.11.06, 09:46
          Media potrafią doskonale manipulować społeczństwem. Większość czytelników nie
          jest w stanie wychwycić tych zabiegów. Wystarczy porównać style i klimat obu
          artykułów przedstawiających sylwetki kandydatów. Ojciec Bożenny był znany i
          szanowany w całych Żarach, a Kubickiego zanim zaczął pracę w aparacie PZPR,
          uczył historii. Bożenna razem z mężem w terminie zerowym obroniła dyplom, a
          Kubicki na zielonogórskiej WSI więcej działał niż studiował. Bozenna jest
          madonną zielonogórskiej Solidarności, choć siedziała w USA, kiedy w Polsce
          Solidarność toczyła ciężkie boje, a Kubicki to czerwony pająk.

Według Karty Etycznej Mediów Polskich media i dziennikarze powinni się kierować:
          1. Zasadą prawdy
          2. Zasadą obiektywizmu
          3. Zasadą oddzielania informacji od komentarza
          4. Zasadą uczciwości
          5. Zasadą szacunku i tolerancji
          6. Zasadą pierwszeństwa dobra odbiorcy
          7. Zasadą wolności i odpowiedzialności- co oznacza, że wolność mediów nakłada
          na nich odpowiedzialność za treść i formę przekazu oraz wynikające z nich
          konsekwencje.
          • Gość: v Kicia!! od solidarności to trzy konskie w bok!! IP: 213.199.251.* 24.11.06, 09:55
            Znane są twoje poglądy- twoje wpisy mają czerwony kolor,popatrz dokładnie w
            monitor.
            Znalazła się forumowiczka z zasadami cha cha cha??????
            • Gość: andrz3j Re: Kicia!! od solidarności to trzy konskie w bo IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 09:59
              Gość portalu: v napisał(a):

> Znane są twoje poglądy- twoje wpisy mają czerwony kolor,popatrz dokładnie w
              > monitor.

myslisz że twoje nie sa znane? mozesz sobie zmieniac nick ile chcesz i tak widac twoje IP starywygo
              • Gość: v Re: Kicia!! od solidarności to trzy konskie w bo IP: 213.199.251.* 24.11.06, 10:13
                Nic nie zmieniam,po prostu jest nas paru w pracy a komputer mamy jeden.I tyle
                • Gość: andrz3j Re: Kicia!! od solidarności to trzy konskie w bo IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 10:23
                  > Nic nie zmieniam,po prostu jest nas paru w pracy a komputer mamy jeden.I tyle

to chyba jakas duza firma, czy to ADB ? hahahaa
            • Gość: kicia Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.zacisze.zgora.pl 24.11.06, 10:02
              Nie mam w zwyczaju się powtarzać, ale tym razem to zrobię:

Zauważyłam tendencję zwolenników Bożenny do czepiania się mniej istotnych
              pierdół w postach przeciwko niej i wycieczek osobistych do ich autorów. To taka
              taktyka na odwrócenie uwagi od spraw istotnych? Bożenna też tę taktykę stosuje.

Oczywiście jak brak argumentów zawsze można pomachać CZERWONĄ płachtą.
              • Gość: v poniedziałek dniem prawdy IP: 213.199.251.* 24.11.06, 10:10
                ??
                • Gość: andrz3j Re: poniedziałek dniem prawdy IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 10:12
                  nie martw sie, jak dorosniesz to zrozumiesz...
                  • Gość: koko dobry wgra IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 10:36
                    V - p...sz trzy po trzy.Zniknij, kiedy nie masz nic do powiedzenia.

Swoją drogą będę głosować za Bożenną, choć w pierwszej fazie było inaczej.
                    • Gość: v Re: dobry wgra IP: 213.199.251.* 24.11.06, 10:47
                      Ooooooooooo jeden nawrócony????ale jak nie masz pewności do końca to może nie
                      głosuj co?????
                      o znikaniu nie ma mowy!
                      "Kopperfild" to ja nie jestem,natomiast pewien pan
                      chciałby nim być-też na "Ka"
                      • Gość: archimedes Bukiewicz wygra!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:25
                        kubicki to potrafił dobrzer składać komputery, ale na zarządzaniu wogóle się nie
                        zna dlatego oddaję głos na Bukiewicz.
    • Gość: M.Aszek A co z kolegami Kubickiego? Nieważni są??? IP: *.tpn.ceron.pl 24.11.06, 12:32
      A ja sie zapytam wszystkich zwolenników Pana Kubickiego: czy znacie jego
      kompanów, takich jak Bartkowiak, Listowski, ..., ...
      Wiem jedno, że nie poprę ludzi (i ich kompanów), którzy wykorzystywali władzę
      dla własnych korzyści materialnych, a o takich przypadkach wiem.
      Nie wierzę, że Pan Kubicki nie ma nic wspólnego ze swymi towarzyszami
      partyjnymi, którzy nie maja za grosz honoru i od polityki powinni już dawno się
      odsunąć.
      On wykorzystuje ich protekcję, a sam to może w przyszłości nie będzie im
      przychylny???
      Listowski, jak był prezydentem Bartkowiakowi (jego synkowi konkretnie) pozwalał
      na handlowanie piwskiem na stadionie w czasie zawodów żużlowych.
      W jakich interesach Kubicki pomoże teraz swoim kolegom???
      Nie znam dokładnie sylwetki Pani Bukiewicz, ale wolę zaryzykować i oddać swój
      głos na nią, niż na kolesi z SLD.
      Pozdrawiam!
      • Gość: v A może by tak odwiedzić poliklinikę lub UM??? IP: 213.199.251.* 24.11.06, 12:50
        Komputery sie grzeją tak walczą na forum?
        • Gość: grzegorz Re: A może by tak odwiedzić poliklinikę lub UM??? IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 13:08
          Mój głos ma Bożenna Bukiewicz, ale pan panie Januszu przypadł mi do gustu.
          Samemu bardziej mi w lewo niż w prawo, ale to nie ma największego znaczenia i
          Pan mi się podoba, że szuka Pan zgody - nie konfliktu. Też jestem ZA aby
          powstała prawdziwa lewica bez obciążeń historycznych. Tego doczeka pokolenie
          naszych dzieci. Bedę jednak pamiętał, że Pan ten proces w Zielonej Górze
          zaczął. Póki co za panią Bożenną stoi większość a jak wiemy sam prezydent nie
          jest gwarantem zmian. Dawno (chyba nigdy) nie było w ZG takiej szansy aby
          sprawdzili się prezydent i jego większość w ratuszu. Dlatego dam szansę Pani
          Bukiewicz. Gorzej być nie może bo w sumie nie jest źle w tym mieście o czym
          świadczą walki na koszyki tłumów w hipermarketach:) Nie przemawia do mnie
          argument Pana zwolenników, że zrównoważy Pan siły, że zatrzyma Panią Bukiewicz,
          że niedobrze jest jak jedna opcja ma większość. Uważam, że właśnie brak
          większości był powodem stagnacji miasta. Jeśli wygra Bożenna Bukiewicz liczę,
          że Pan będzie z nią współpracował dla dobra miasta - to wynika z Pana
          wypowiedzi wzniesienie się ponad podziały. Jeśli wygra Pan to liczę, że pani
          poseł również wdroży w życie i w swoją lokalną PO zasady, które i ona sobie
          przypisuje czyli bycie prezydentem wszystkich mieszkańców. Ktokolwiek wygra to
          miejscie na uwadze nasze dobro. Pozdrawiam.
      • Gość: andrz3j Re: A co z kolegami Kubickiego? Nieważni są??? IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 14:41
        ale ty jestes naiwny/naiwna...
        usiadz i zastanow sie powaznie... ty naprawde w to wierzysz ze bukiewiczowa nie bedzie zalatwiala interesow swoich znajomych??? nie badz smieszny.. tu nie chodzi o to kto bedzie pomagal kolesiom, bo jasne jest ze i bukiewiczowa i kubicki beda pomagac swoim ludziom.
        Czeba sie tutaj zastanowic ktore z nich bedzie lepszym prezydentem, tzn. kto lepiej bedzie zarzadzac miastem - odpowiadam: ja glosuje zdecydowanie na Kubickiego!
        • Gość: v do Andrz3j IP: 213.199.251.* 24.11.06, 14:46
          "Czeba czeba" --poczekać do poniedziałku
          • Gość: andrz3j Re: do Andrz3j IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 14:49
            ja popełniam błędy w pisaniu, ty natomiast w myśleniu, w pojmowaniu najprostrzych rzeczy... wracaj do jednego komutera w firmie i pracuj a nie obijasz sie na internecie.. przez takich jak ty Polska wiele traci...
            • Gość: v Re: do Andrz3j IP: 213.199.251.* 24.11.06, 14:54
              To "czeba" do łopaty-ludzie z podstawówką to żelazny elektorat K.
    • Gość: wasiu Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.11.06, 13:41
      ciekawa sprawa...
      mieszkal w zielonej gorze ale mial pokoj w akademiku. razem z wontorem...
      nic dziwnego, skoro jako "studencki dzialacz" zajmowal sie przydzielaniem
      pokojow w akademikach (tak poznal zone).
      to typowe dla ludzi o takiej komuszej mentalnosci. dzialam spolecznie - ale po
      to by cos dla siebie poddoic z publicznej puli.
      zajmowal sie tez stypendiami...
      nie wierze w uczciwosc dzialaczy z tamtych lat!
      • Gość: Wa-wa Re: Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.06, 16:58
        No tylko tego w zielonce brakuje wybrać repa na prezydenta
    • Gość: nikolodeon The IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 17:58
      Zapomniał dodać, że pracę w polmosie i wszędzie tam gdzie był kierownikiem to
      tylko po znajomości dostał, a on mówi, że nikt mi nie zarzuci, że pomogła mi w
      tym legitymacja partyjna i to jest jego wierutna bzdura.
      Kłamstwo rodzi kłamstwo i tak bez końca.
      W polmosie jeszcze troszkę osób pracuje z tzw. czerwonych.

ps. przecież nie powie kto go protegował, ale powiadam wam to jest bardzo łatwe
      do stwierdzenia.
      • Gość: Obywatel świata Ja na Kubickiego NIE zagłosuję IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 18:43
        Wchodząc do domu podeptałem po twarzy Kubickiego. Dosłownie po twarzy (na
        ulotce), aczkolwiek nie chcący, bo go nie zauwarzyłem. Pozostał mu ładny ślad
        buta od czoła po nos ;-) Pomieszał sie z ulotkami marketów tak samo
        plastikowych i nachalnych jak on. Jadąc samochodem lub idąc ulicą Janussssek, na
        każdym prawie rogu domu straszy dzieci swoja niewyjściową twarzą. Na szczęście
        nie jestem tym elektoratem który głosuje na plakat. Ta mnogość reklam Kubikiego
        w telewizji, bilbordach, ulotkach odstrasza. Zbyt nachalna. Obnaża kandydata tym
        że nie chce się sprzedać elokwencją, wiedzą i charyzmą lecz tanim populistycznym
        utrwaleniem swojego tandetnego, plastikowego wizerunku.
        • Gość: alonso Re: Ja na Kubickiego NIE zagłosuję IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 19:22
          powtarzasz sie w kazdym poscie!
          Wymysl w koncu cos nowego! Tatus ci napisal a ty tylko wklejasz gowniarzu.
          • Gość: nikolodeon Re: Ja na Kubickiego NIE zagłosuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:17
            alonso czy alfonso już to pisałeś wymyśl coś innego ty czerwony kolego.
    • Gość: hero Re: Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 21:43
      a jak tam familia Kubicy? nie powiększy się niebawem?
      • martybell Re: Sylwetka Janusza Kubickiego 24.11.06, 22:01
        glosujcie na Kubickiego, nasz rocznik 69 jest najlepszy;)
    • Gość: KOMUNISTA Re: Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:35
      Jako komunista z niesmakiem przyjąłem pominięcie przez Kubickiego faktu że
      ojciec był pierwszym sekretarzem PZPR, jak on śmie ten gó..arz mówić że nie
      pamięta ojca, przecież dopiero niedawno umarł. A on mu dał porządne
      komunistyczne wychowanie. Oj synu tekich zakłamanych komunistów wstydzimy się
      • Gość: naiwna Re: Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:41
        Już wiem dlaczego Wybiórcza jest tak spolegliwa dla Kubusia, toż on u Was
        pracował. Czyli Wy wszyscy w W. jesteście z ZSMP jak Kubicki i misio Wontor.
        Stąd ma Wontor najwięcej zdjęć . A ja głupia myślałam że ZSMPowcy pracują w
        Gazecie Lubuskiej.
        • Gość: Właściciel firmy Re: Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:56
          Ja nie śpię po nocach bo mam 20 tys długu wobec ZUSu, ja i moi pracownicy trzęsą
          się o swoją pracę, o przyszłość rodzin, a ten manager z plakatu ma 8 mln!!!!!!!
          długu wobec ZUS i chce na prezydenta startować. Toż to kryminał, jak on się nie
          wstydzi mówić o sobie świetny manager. Przecież to katastrofa, ten facet ucieka
          bo mu się grunt pod nogami pali. Jak Panu nie wstyd, nie dość że kumple go
          wsadzili to jeszcze się chwali firmą, która jest zadłużona po uszy.
          • Gość: kicia Re: Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.zacisze.zgora.pl 25.11.06, 01:15
            ['] dla górników z Halemby.
            Widzę, że większość z was zapomniała w swoim zacietrzewieniu o rzeczach
            najważniejszych.
            • Gość: aleX888 Re: Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.ztpnet.pl 25.11.06, 09:58
              Kicia nie zmnieniaj tematu. Sama ostatnio monitowałaś o porządek w wątkach przy
              okazji pewnego o Bukiewiczównie. Dla przypomnienia więc - jest oddzielny wątek
              o górnikach z Halemby i tam można składać kondolencje, swoje przemyślenia. Ten
              dotyczy pana Kubickiego i jego sylwetki przedstawionej w gazecie.
              Pozdrawiam:)
              • Gość: wq Re: Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 14:01
                brawo p. Kubicki! Poliklinika wychodzi z AWSowego dołka!
                jest więc szansa, że z Zieloną Górą też tak będzie!
          • Gość: pracownik polikli. Re: Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.ztpnet.pl 25.11.06, 11:40
            te właciciel firmy . dług Kubicki przejoł po waszych popapracach z AWS !
            zostwili firme z dlugiem 12 mil.zł !!! Kubicki to spłaca ! i załoga tez spłaca
            wasze weksle ! to wasze rządy AWSowskie i wasi dyrektorzy z prawicy
            doprowadzili firme do bankructwa , Włascicielu firmy czemu stawiasz zarzut
            Kubickiemu ? jak splaca wasze długi ?
            • Gość: Toja Re: Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 16:39
              specjalistami od robienia długów w firmach są menagerowie z SLD - patrz prezes
              Frejman z Centrum Biznesu ( 2 mln długu jak odchodził ). Tak samo w
              poliklinice, tam czerwoni zawsze rzędzili ,. przeciez Kubicki zmienił w
              poliklinice poprzednika, Pana Pierożka ( startował do rady z listy SLD) a teraz
              zarządza basenem w Drzonkowie. To on zostawił Kubickiemu długi a nie żadni AWS -
              owcy. Jak się nie wie to się głupot nie pisze, a jak chce się dupę bronić
              Kubickiemu, to trzeba chociaż stwarzać pozory prawdy. My amnezji w Zielonej
              Górze nie mamy. Pamiętamy wszystko co czerwone . A Pan panie Kubicki-
              kandydacie na fotel prezydenta też niech się kłamstwem nie posługuje w kampani
              wyborczej. Służby porządkowe tj. straż miejską w Zielonej Górze zliwidował pana
              kolega- szef pana sztabu wyborczego, były prezydent Listowski a nie Ronowiczka.
              Ten sam co to sprzedał kolesiowi Ratusiowi ( ściganemu w tej chwili przez
              wielu prokuratorów i sędziów) najlepszą ze spółek miejskich, a ten ją rozkradł.
              Spółka była warta ponad 5 mln. a pan Ratuś kupił ją od pana Listowskiego mając
              Spółke o kapitale wartą 30 000 tyś. zł. Mrówka kupiła słonia. Tacy to są
              właśnie menagerowie z SLD. Jak Zielona Góra jeszcze raz da im szanse to znaczy
              że zasługuje na to by rządzili nią złodzieje.
    • Gość: grzesiek234 Oboje są wysoce podejrzani. IP: *.ztpnet.pl 25.11.06, 09:58
      Kubicki, wypiera się swojej partii. Zapewne chciałby być chociaż z PD, a tu
      SLD. Do tego nie podoba mi się drugi (a po wyborach pierwszy) szereg wielce
      zasłużonych działaczy paryjnych. Listowski, Wontor, Bocheński że o milicjancie
      Bartkowiaku nie wspomnę. No nie, to zbyt dużo jak na jednego gościa. A po
      wyborach i zwycięstwie, panowie Brachmański, Bambrowicz itd, pojawią się w
      Urzedzie Miejskim na róznych stanowiskach jako młoda, rzutka, dobrze rokująca
      kadra menedzerska.;-). Nie.
      Bukiewicz. Tuż przed stanem wojennym wyjechała do USA. Hmmm... A paszporcik
      skąd miała, że o wizie nie wspomnę. 5 lat tam była i jak wróciła to mógł być
      1986/87. I co? Nic? Żadnego zainteresowania, ze strony SB? Jakoś nic nie
      czytałem na ten temat. Pani milczy. Nagle pojawia się jako działaczka "S" .
      Nie ufam też ludziom, którzy startują bez powodzenia w wielu wyborach i nie
      dostrzegają, że ludzie ich nie chcą. W końcu po wielu bojach, dostała się do
      Sejmu i co? 14 miesięcy przesiedziała w Sejmie w 5 rzędzie i nagle zapragnęła
      władzy! Chce działać lokalnie! Chce władzy!!! Obawiam się, że jest równie
      obstawiona jak jej konkurent. Od członkini PO oczekiwałem, że będzie
      mniej "pro - czarna", od jej świątobliwości , p. R. A tu okazuje się że ona też
      jest daleka od jasnych poglądów gwarantujących roździał kośioła od państwa.
      Ehh... . Wadim, szkoda że nie startowałeś w Zielonej.;-(
      • Gość: ken Re: Oboje są wysoce podejrzani. IP: *.ztpnet.pl 25.11.06, 10:45
        Oj "Grzesiek234" już nie przesadzaj "skąd paszporcik miała" no a stąd co inne
        kilkaset tysięcy Polaków w tamtym czasie emigrujących do RFN, USA czy Austrii.
        Z samego mojego bloku na początku lat 80-tych prysnęły trzy rodziny zostawiając
        w domu meble i psa. Idąc Twoim tokiem myślenia cały Greenpoint trzeba by
        zweryfikować i zlustrować. Trochę rozsądku. Wtedy można było wyjechać na
        zaproszenia od rodziny, znajomych.

Ja uważam w przeciwieństwie do Ciebie, że w tych wyborach mamy naprawdę dobrych
        i mocnych kandydatów. Oczywiście zawsze można na nich spojrzeć jak Ty
        spojrzałeś nie zauważając zalet i osiągnięć. Spójrz na drugą turę 4lata temu.
        Teraz jest lepiej. Niech wygra lepszy. Pa:)
    • Gość: gw Re: Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.ztpnet.pl 25.11.06, 10:09
      Jaka to sylwetka.Syn PZPR-owskiego działacza,mieszkał w czerwonym
      zagłębiu,czyli na Węierskiej,pracę dostał dzięki wsparciu SLD,a nie dlatego że
      jest fachowcem.Jakby nie daj Boze doszedła do władzy to do Yrzedu Miasta wraca
      stray SB-ecki beton Listowski<Brachmański,Duchoń,Domaszewicz,Judziński,Błoch
      itd...
      • Gość: pracownik Poliknik Re: Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.ztpnet.pl 25.11.06, 11:17
        DO NICKA ,GW ! piszesz ,że dostał po znajomosci posade w Poliklinice ?
        dostał ! ale dlatego bo nikt ! nie chciał tego stanowiska 12 mil.zł długu
        Poliklinika była bankrutem ! [ po rządach dyrektorów z prawicy AWS i tez on nie
        mieli żadnych konkursów ] Kubicki pokazał ,ze z beznadziejnej sytuacji
        wyciagnoł Poliklinike i uratował 200 stanowisk pracy , czego ja osobiscie i
        pracownicy jestesmy wdzieczni ! pokazał ze potrafi i dzis z całym sercem
        zagłosuje na Kubickiego bo wiem ,ze taki fachowiec zielonce sie przyda , a co
        do was platformo macie słabego kandydata na prezydenta .
    • Gość: Rafła .J. Re: Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.ztpnet.pl 25.11.06, 11:08
      HEJ ,NASKRENT ! mysle ,że tak naprawde to żal wam tyłki sciska ,ze nie macie
      takiego kandydata ! Kubicki pochodzi z rodziny wybitnie uzdolnionych ! [brat
      najlepszy student w Polsce ! mama matematyczka ] Kubicki to facet co mu sie
      chce robic dla ludzi ! jest inteligentny kulturalny i młody !a wy co
      proponujecie ? powtórke z rozrywki ? [ PIS Ronowicz ] juz 4 lata zmarnowane to
      dosyc ! macie jedyna sanse bo PO jest dzis na fali , szkoda mi Ziel.Góry na tak
      słabego kandydata jakia jest wasza Borzenna , pisze to bez złosliwosci
    • Gość: pracownik polik. Re: Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.ztpnet.pl 25.11.06, 11:30
      do naskreta . za derektora z AWS co narobił 12 mil.zł długu to wteczas pomagal
      mu niejaki poseł z solidarnosci [ był przewodniczacy rady nadzorczej ]
      Jankowski ! i co ? jajco firme doprowadzili do bankructwa !!! .Poseł Owoc
      pomógł Kubickiemu i za to mu chwała !Jankowski i AWS doprowadzili firme do
      bankructwa ! panie naskrent to czemu czynisz zarzut Kubickiemu ,ze co ,ze
      firme wyprowadził i postawił na nogi ? 4 mil.zł spłacił 2 mil.zł zaiwestował ,
      ludzia daje zarobic . Szkoda ,ze upieracie sie za waszą słabą kandydatką szkoda
      miasta .
      • Gość: kicia Re: Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.zacisze.zgora.pl 25.11.06, 13:42
        Przypominam, że mamy od kilkunastu godzin ciszę wyborczą. Idźcie na spacer,
        spotkajcie się z przyjaciółmi, odwiedźcie teściową, zróbcie cokolwiek, tylko
        przestańcie tu agitować. Jutro wyjaśni się kto będzie nam dostarczał tematów do
        dyskusji na kolejne 4 lata (ewentualnie 3, bo przecież wybory do PE po drodze).
        Pozdrawiam.
        • Gość: wq Re: Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 14:10
          www.idg.pl/news/83271.html
      • Gość: naskret Re: Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.ztpnet.pl 26.11.06, 16:51
        pracownik polikliniki i ten drugi ktostam ehh czlowieku idz dalej przerzucac
        wegiel co by cieplo bylo w gabinecie twego dEErektora.

nie umiesz czytac ze zrozumieniem (pisac tez za bardzo cie nie nauczyli) to
        udzielaj sie na spotkaniach towarzyszy a nie na forum ludzi rozumnych.

nigdy nie pisalem ze przeszkadza mi ze zmniejszyl dlug polikliniki.

jak usiadziesz na spokojnie poprosisz sasiada lub swoje dziecko by ci
        przeczytala i wytlumaczylo sens mego posta to moze zamilczysz.

no chyba ze wasy beda tak mocno cie laskotaly ze nie dasz rady i wyrwie ci sie
        jakies przeklenstwo jak na poczciwego utrzyjdupe eseldowskiego przystalo.

zbliza sie godzina zamkniecia lokali wyborczych. polecam wyciagnac swoj brazowy
        garnitur dwurzedowy (uzywany jeszcze podczas slynnych malowan trawy na zielono i
        kraweznikow na bialo) zalozyc mokasyny, biale skarpety. psiknac sie brutalem,
        bialy grzebyk wsadzic do tylnej kieszonki spodni i pognac do siedziby SLD.

pocieszyc Waszego kandytata z za duzym jezykiem. jestem ciekawy czy jak
        zapraszali go do radia czy do tv to dawali mu wodoodporny mikrofon?? bo rozumiem
        ze podczas wypowiadania niektorych glosek jezyk nie miesci mu sie w paszczy i
        pare kropelek sliny wymsknie sie na zewnetrzna.

czy byles tak blisko by moc tego doswiadczyc??

pozdrawiam
    • Gość: ja Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 22:42
      Jesteś zarozumiały i seplenisz
      • Gość: wq Re: Sylwetka Janusza Kubickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 22:44
        ale wszystko wskazuje na to, że wygrał :)
    • hehe22 co teraz??? 27.11.06, 21:58
      TERAZ Z JEGO SYLWETKA BEDZIEMY SIE SPOTYKAC NA CODZIEN. CHCAC, NIE CHCAC.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka