dustin2 28.12.06, 12:13 szukam dobrego weterynarza dla mojego buldoga francuskiego.Z gory dziekuje za informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: weterynaria IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.12.06, 12:27 Mogę polecić Ci bardzo dobrą lecznicę, ale nie w Zielonej Górze, a w Nowej Soli. Przyjmują tam fachowi lekarze, kompetentni, o świetnym podejściu do zwierząt. Gabinet jest schludny i dobrze zaopatrzony w sprzęt, leki, karmy, itp. Przychodnia dla zwierząt "Alfa" ul. Staszica 17/8 (pod estakadą, zaraz obok stacji benzynowej Shell i supermarketu Albert) tel. 068-387-15-61 Godziny przyjęć: pn-pt: 10-13 14-18 sob: 9-12 Chodzę tam ze swoim psem, Westem, ostatnio też z kotem. Odwiedziłam już kilku wetów, w tym kilku z ZG /w tym przereklamowaną, moim zdaniem, przychodnię dr Hanusz/ i ten gabient jest zdecydowanie najlepszy. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiara Re: weterynaria IP: 212.109.156.* 28.12.06, 12:44 Ja z czystym sumieniem polecam doktor Hanusz (przyjmuje koło browaru) i doktora Kolińskiego - lecznica na ul. Francuskiej. W razie problemów dr Hanusz ma specjalizację chirurgiczną, dysponuje USG, RTG, robi badania krwi, moczu. Kilka lat temu nie dała rady wyleczyć mojego psa - za dwa tygodnie leczenia dzień w dzień nie wzięła ani grosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dustin 2 Re: weterynaria IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.12.06, 14:15 Dziękuję bardzo za informacje ale sądzę że to nie to co szukam.Szukam co prawda weterynarza ale ze specjalnością chorób skórnych. Na Ul. Francuskiej,będąc wczesniej, niepomogli mojemu psiakowi. Lączę pozdrowienia. Dustin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: git Re: weterynaria IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.12.06, 15:23 mojemu tez tam nie pomogli:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 17:37 ja zas z czystym sumieniem NIE POLECAM p. Hanusz, wg mnie nie lubi zwierzat i nie ma do nich serca...i niestety zadnemu z moich zwierzakow nie pomogla :( a w jednym przypadku bylo wrecz przeciwnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: weterynaria IP: *.ztpnet.pl 28.12.06, 17:59 A ja polecam pania Anie Rys z II Armii.Wspaniale podejscie do zwierzat i zna sie na rzeczy :).Naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dustin Re: weterynaria IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.12.06, 18:30 Mozna poprosc o numer to tej Pani Rys na II Armii? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
lamichna Re: weterynaria 28.12.06, 18:57 podaje nr do p. Anny Rys: 0-68 454 18 87 (do kliniki: od 12.00 do 18.30) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pegaz Re: weterynaria IP: *.ztpnet.pl 28.12.06, 20:28 Czy w Zielonej Górze jest apteka weterynaryjna? Poszukuję maści do krowich wymion i maści końskiej, które czynią cuda. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,3773180.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinga Re: weterynaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 20:31 Polecam dr Mrówczyńskiego na ul. Jedności. Uratował mojego psa, którego inny weterynarz spisał na straty.Minął rok a pies ma się świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Weterynaria IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.12.06, 20:57 Dr Władysław Chlamtacz - przyjmuje na Urszuli 5 w Zielonej Górze tel. 068 3202984. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Weterynaria IP: *.ztpnet.pl 28.12.06, 21:33 Dr. Chlamtach hmmm..słyszałam o nim niepochlebne opinie...sama też byłam u niego z pieskiem wziętym ze schronika. Nie chciał mi powiedzieć jakie mu serwuje zastrzyki, jak go zmieniłam nie chciał powiedzieć czy dał memu psiakowi surowicę przeciw nosówce. Nie polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Weterynaria IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.12.06, 21:52 Byłas tam z psem Dejmosem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dustin Re: weterynaria IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.12.06, 14:12 dziekuje wszystkim za polecenia. Jednak zkorzystalam z uslug pana Dr. Mrowczynskiego na ul. Jednosc i jestem bardzo zadowolona z podejscia do psow i leczenia. Polecam wszystkim serdecznie dalej. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buła ReTylko nie chlamtacz!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 03:34 Ten kto poleca Chlamtacza chyba nie wie co mówi albo jest nim samym??? To rzeznik a nie żaden wet. Do usypiania JEST pierwszy i to tego nielegalnego. Nie daje głupiego jasia najpierw ale odrazu wali w serce srodek zatrzymujący akcje serca. Jest od 15 lat na etacie w schronisku.Uśmiercił tysiące psów i kotów. Niech ręka boska broni wasze zwierzęta przed tym mordercą!! Czy taki ktos moze się nazywac WETERYNARZEM?>????? Dla mnie to rzeznik bez wątpienia.:(( Odpowiedz Link Zgłoś