stupendo 18.01.07, 21:27 Właśnie straciłem antenę. Dzielę się z Wami moim cierpieniem.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zielonogorzanin Re: Ale wieje! IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.01.07, 22:09 [i] świeczka za antenkę ;) hehe, na mojej ulicy złmało się drzewo, wkurzony jestem bo było na przeciwko mojego okna i teraz będę miał widok... na budynki zamiast na zieleń naszej pięknej zielonej góry... aaaa, prawdziwa tragedia jest na ulicach, w kilkuy miejscach miasrta kałuże są tak duże że auta ledwo przejeżdżają. Na skrzyżowaniu batorego i Dworcowej, na wojska polskiego pod wiaduktem, na sowińskiego przed skrzyżowaniem z Kraszewskiego i w kilku innych miejscach... masakra, ale niezłe fontanny można robić z takich kałuż :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciey Re: Ale wieje! IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.01.07, 23:49 na tn24 podali wlasnie ze w zielonej jakis pozar. Gdzie on? na drodze do sulechowa nowy wypadek... uwaga dla jadacych za wiaduktem nad rzeka! 3 auta sie pocalowaly - ruch zwolniony Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: Ale wieje! 18.01.07, 23:54 rock metal just 4 U all guitars heroes i tak dalej! nie lepiej sobie posłuchać muzyczki? np Kamelot i I Mirro Mirror, a nie latać gdzieś autem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciey Re: Ale wieje! IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.01.07, 00:01 Zeby posluchac trzeba wrocic do domu co wlasnie uczynilem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ale wieje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 00:14 ktos wie co sie stalo kolo cku przedchwila wlaczylem tvn 24 i tam pokazywali budynek jakies drzewo przewrocone i lezace drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: Ale wieje! 19.01.07, 00:32 a czy to ważne? choćcie pogadam o d.. Maryny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogorzanin Re: Ale wieje! IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.01.07, 01:41 nie ma hoo*ya :) wieje nadal :) a mi się micha cieszy :) otworzyłem okno i się delektuję za każdym razem jak wieje i zamiasta nasze ulice :) niesamowite :) szybko zapierdziela dzisiaj :D niedaleko cigacic tir się przewrócił... podobno na jakiś samochód, było też zderzenie tira i osobówki w okolicach chyba sulechowa, kilka drzew padło, na wrocławskiej około 21 nie było świateł przy ulicy od stadionu żużlowego do wyjazdu z miasta, widziałem w okolicy cmentarza konar na chodniku... osobiście uwielbiam taką pogodę, hehe, takie moje "zboczenie" hehehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklista Re: Ale wieje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:22 a Nowej Soli ponoć prądu nie ma :| pogoda taka, że znów sobie nie pojeżdżę :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: Ale wieje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 18:14 rano jechałem w siną dal, leżało po drodze z 10 drzew już opatrzonych, a za Nową Solą ciekawy przypadek - porżnięte drzewo zostawione na jezdni i zero służb Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: Ale wieje! 19.01.07, 23:33 normalka - ktoś sobie porżnął i zostawił na pastwę losu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona Re: Ale wieje! IP: 194.242.62.* 20.01.07, 10:20 już po najgorszych wiatrach, a u nas Zabór i okolice ciągle prądy nie ma:((( ratunku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Ale wieje! 20.01.07, 10:29 Gość portalu: zrozpaczona napisał(a): > już po najgorszych wiatrach, a u nas Zabór i okolice ciągle prądy nie ma:((( > ratunku!!!! żartujesz? do nas wczoraj dotarło i prą i woda... koło 20.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona Re: Ale wieje! IP: 194.242.62.* 20.01.07, 10:48 oj daleka jestem od żartów - raczej pazabijabym wszystkich z enegetyki u nas tzn gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirat Re: Ale wieje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 11:19 znam tani sposób na rozgrzanie, aż prąd po ciele idzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś