Dodaj do ulubionych

Kazia Szczuka

28.10.06, 17:32
Błyskotliwa Kazia od "ssania pałki" pisze blogasek:
kazimieraszczuka.salon24.pl/517,index.html
"Pewnie tak, bo kolegów miał samych pożądnych."
Ortografia szwankuje u Kazi

"Trup jest, to znaczy, że mieliśmy rację. Kto ma rację ten stawia kolację,
cha,cha,cha"

Kurwa, jak cylonka z tym "cha cha cha". Miłej lektury dla wielbicieli Kazi, co
po blogaskach łazi, buahahahahahaha.
Obserwuj wątek
    • justysbytomianka Re: Kazia Szczuka 28.10.06, 20:34
      a ja Kazię lubię i podoba mi się jej "r", i poczucie humoru, i to jak mówi o
      książkach, i nawet jej feminizm jest taki z wdziękiem i urokiem:)a poŻądni
      chłopcy ...jak było w misiu ?
      ”-Bardzo porządna dziewczyna. -Trudno, co robić?” ”Miś, miś...świńska rura nie
      miś” :)żeby Kazi tak wytykać;)
      • magdajeden Re: Kazia Szczuka 28.10.06, 21:33
        nie lubię jej. wydaje sie byc straszliwie zakompleksiona i maskuje te swoje
        kompleksy psudointelektualnym bełkotem.
        • miia1 Re: Kazia Szczuka 28.10.06, 21:41
          Madziu, czy poza tym, co Ci się WYDAJE potrafisz sklecić ze swoich uprzedzeń
          jeden choćby konkret?
          Do proca: też bywam zdziwiona bykami w przypadku Kazi, obiecuję jednak, że
          wczytam się uważniej i odniosę do treści. Choć byki mnie rażą u Kazi w takim
          samym stopniu, jak na 40-tkach.
          • magdajeden Re: Kazia Szczuka 29.10.06, 00:07
            miia1 napisała:

> Madziu, czy poza tym, co Ci się WYDAJE potrafisz sklecić ze swoich uprzedzeń
            > jeden choćby konkret?
            >
            to nie są uprzedzenia, to raz, a dwa, piszę, ze mi sie wydaje, bo jest to moje
            subiektywne odczucie, które powstało tylko na podstawie obserwacji jakichs
            przypadkowych jej wystąpien w tv.
            a ty co tak sie zabulgotałas? zakochałas sie w niej czy jak?

aha i ciekawa jestem, moze na tym forum mi ktos odpowie, dlaczego ludzie tak
            obsesyjnie zdrabniają imie tej pani? gdzie nie spojrzę tam jest "Kazia",
            "Kaziunia", ba, nawet "Kaziuchnę" widziałam. czy wy wszyscy wódkę z nią piliście
            czy jej fizjonomia prowokuje do takiej poufałosci? i to nie było żadne złosliwe,
            cyniczne, ani z podtekstem pytanie. moze raczy ktos odpowiedziec
            • miia1 Re: Kazia Szczuka 29.10.06, 15:46
              Drogi procu, zapoznałam się z blogiem pani Kazi i muszę przyznać, że dość
              ubożuchny jest, zarówno w ilości artykułów, jak i w treści. To "cha cha cha",
              takie czatowe jest dosyć i ujmuje wypowiedzi pani Kazi powagi. Tematy
              potraktowane dość "po łebkach". KOmentarze natomiast - tragedia..... na 70
              przeczytanych 3 odnoszące się do treści, reszta to popis głupoty i agresji.
            • proces7 Re: Kazia Szczuka 29.10.06, 15:56

> aha i ciekawa jestem, moze na tym forum mi ktos odpowie, dlaczego ludzie tak
              > obsesyjnie zdrabniają imie tej pani? gdzie nie spojrzę tam jest "Kazia",

To samo mozna powiedzieć o "madzi". Wynika to z Twojego indywidualizmu,
              kontrowersji, jakie wzbudzasz na Forum, a także wysokiej inteligencji. Znajdź
              sobie analogię prostą: Kazia- Madzia i już masz odpowiedź. Wielu chce się
              spoufalić ze znanymi osobistościami.
              • magdajeden Re: Kazia Szczuka 29.10.06, 21:00
                głupszy jestes niz ustawa przewiduje.
                zdrabniają, bo są zinfantylizowani.
                zdrabniają wszystko - pieniążki, krzesełka, pierdółki i inne gówienka.
                procusiu debilusiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka