k873 16.03.07, 18:01 Chciałabym się zapisać na zajęcia do BSI-może ktoś z obecnych na forum chodził tam i mógłby się wypowiedzieć?Zależy mi na informacjach typu:ocena zajęc,książek i lektorów(na tym bardzo!).Będę wdzięczna za zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaś Re: BSI - Berliner Sprache Institut IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.03.07, 18:09 Bardzo dobra szkoła. Mój znajomy tam się uczył ale już jest za granicą. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: BSI - Berliner Sprache Institut IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.03.07, 21:59 Nauczyciele zmieniają się bardzo często. Zajęcia są skracane za pomocą kserokopiarki. Pani wychodzi skopiować ćwiczenia i przychodzi pod koniec lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: BSI - Berliner Sprache Institut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 00:56 a ja nie narzekam, chodze juz drugi rok. Prowadzacy sa adekwatni do poziomu na ktorym sie jest. Zajecie sa prowadzone na zasadzie raz z krajowym nauczycielem raz nativ speakerem. W chwili obecnej jest to kurs multimedialny, wiec instytut "dal" nam programy do nauki jezyka. w sumie 6 cd. polecam Odpowiedz Link Zgłoś